עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rambonzo,

התלבטות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. עדיפות גבוהה לתוכנה חינמית

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by owmzxvt,

מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by StorM FighteR,

איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kukishin,

יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mikko,

http://www.betanews.com/article/Joost_Allowing_Unlimited_Beta_Invites/1178031772 לכל מי שיש שישלח לי הזמנה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by oren500,

כאשר אני רושם את שם המשתמש ואת הסיסמא שלי אני מסמן לו לזכור סיסמא. אם אני יוצא מהמסנג'ר ואח"כ נכנס הוא אמנם זוכר אותי אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב ומנסה להיכנס למסנג'ר הוא לא "זוכר" את היוזר ואת הסיסמא שלי. בעבר לא היתה לי בעיה והא היה "זוכר" את היוזר והסיסמא שלי גם לאחר שהייתי מכבה את המחשב. מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי חלה לפתע במחלת השיכחה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

חברים ! כנראה שנמצא פיתרון ל"בעיית" המשאבים של Firefox :xyxthumbs: :xyxthumbs: פה אני ניסתי את זה ובנתיים עובד לי טוב, לא נתקלתי בבעיות או באיטיות. ועשיתי בדיקה לפני שעשית את זה הFF היה על 131 מגה ואחרי 45 מגה... אז תנסו מה כבר יכול לקרות :\

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אנונימוסי,

עבודה חדשה. שם העבודה הוא "בוני", בוני היא דמות שנוצרה בPhotoshop http://www.overclock.co.il/boni/latest

11. מה יכולה להיות הבעיה? בYOUTUBE דווקא עובד לי...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hike101,

תודה לאל על שברא את בלוקבאסטר וצורבי DVD . אני משתמש ב dvd encrypter ו dvdshrink. התהליך של העתקת DVD הוא די פשוט וחלק יחסית. הבעיה היחידה היא בהרצת הסרט הצרוב....כלומר הסרט פשוט נתקע בשלב מסוים. כל מה שאפשר לעשות הוא לאתחל אותו. כבר צרבתי 3 סרטים ושלושתם נתקעו בשלב זה או אחר....לא בזמנים קבועים. האם מישהו יודע על מדריך טוב לשימוש בתוכנות אלו או שיודע על שום מה ולמה הצריבה לא יוצאת טוב. תודה על היחס.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RYaniv,

שלום. יש לי במחשב פיירפוקס 3 ואקספלורר 7 (חלונות ויסטה). בד"כ אני משתמש ב FF ובמקרים מיוחדים אני משתמש גם ב IE Tab ככה שבד"כ אני לא מפעיל את האקספלורר סתם כך. היום גיליתי שהאקספלורר לא נכנס לאף אתר (IE Tab דווקא פועל יופי) למרות שלא שיניתי את ההגדרות. אני די משוכנע שהוא עבד תקין לאחרונה, ואם אצטרך להצביע על משהו ספציפי שהתקנתי בימים האחרונים זה Google Desktop, למרות שאני לא בטוח שזה קשור. סימנתי גם Automatically Detect Settings ב Lan Settings (קודם לא היה מסומן) אבל גם זה לא עזר. אני מחובר באמצעות רשת אלחוטית שמחוברת תמיד לאינטרנט. אני שוב מזכיר שה-IETab עובד ללא שום בעיה בפיירפוקס. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shanibh,

טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by huber,

שלום. אני זקוק לתוסף ל FF או אם אין איזשהו כלי אחר אפילו ל IE שיוכל לשמור לי מקומית בקובץ את הסרטונים מהאתר הבא: http://www.tnt-tv.ru/programs/ComedyClub/video/

16. Started by udi80,

This is the message I keep getting every time I try to install Nero 10. I have a 64 bit Windows 7 יש תומנה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sake,

היי,הורדתי סרט...וגם כתוביות אליו...עכשיו הכתוביות הם בפורמט srt השאלה שלי היא,עם איזו תוכנה אני משתמש כדי לחבר את הכתוביות עם הסרט..אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by אישי555,

http://www.neave.com/strobe/ חיפשתי בתיקיית קבצים זמניים קובץ פלאש וזה לא עבד. האם לא חיפשתי טוב או שזה קובץ מסוג אחר?

19. כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום שאני מריץ קובצי MPG בBS PLAYER אני רואה מסך ירוק ואני רק שומע..התקנתי את החבילה האחרונה של K-LITE וזה לא עוזר..יש לי גם DIVX ו XVID וזה לא עוזר.. מה הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by maor66,

יש לי מחשב קצת ישן(קניתי אותו לפני שנתיים-שלוש) ולאחרונה נשרף לו ספק הכוח ויחד איתו גם הלוח אם. הייתה לי אחריות מאייבורי אז שלחתי אותו לתיקון אבל הוא חזר פחות טוב ממה שהיה בעבר(לפני התקלה)-יותר מדי זמן עד שמערכת ההפעלה עולה,נתקע יותר מדי פעמים,טוען משחקים לאט... (כל זה עוד אחרי שהוספתי 1GB ראם) יכול להיות שהם שינו לי ללוח אם אחר שלא מתאים למעבד או משהו כזה? המפרט: DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200 MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) 1.5 GB RAM GPU: NVIDIA GeForce 6200 מסך : 20'' BenQ LCD תודה על העזרה.(אם צריך לפרט יותר תגידו)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Little_AKA_Or,

הנה כמה חתימות שלי, לא מזמן חזרתי לפוטושופ.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

אוקיי אני משתמש בפיירוול של XP ואני רוצה להתקין אימיול פשוט אני לא בטוח שהפיירוול יאפשר לאימיול לעבוד נורמלי. מה אתם חושבים? ואם הפיירוול לא מסתדר מה עדיף להתקין במקום? משהו שיפעל טוב עם אימיול במקביל ובכלל שיהיה פיירוול טוב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, השתמשתי בכרום קרוב מעל לחודשיים כאשר לאחרונה הוא פיתח נטייה להיתקע בדפים שעושים שימוש ב-shockwave, אז עולה הודעה השואלת האם להמתין לדף ש"יסתדר" או לבצע טרמינציה. המתנה לא עוזרת וגם טרמינציה לרוב לא כך שאני משתמש במנהל המשימות כדי לסגור את היישום בכוח. התקנתי והסרתי את כרום וזה לא עזר. גם ביצעתי חיפוש בפורום ללא תוצאות משמעותיות. אשמח אם מישהו יזרוק קצה חוט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.