תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום שאני מריץ קובצי MPG בBS PLAYER אני רואה מסך ירוק ואני רק שומע..התקנתי את החבילה האחרונה של K-LITE וזה לא עוזר..יש לי גם DIVX ו XVID וזה לא עוזר.. מה הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאתר FTP , איך אני יכול להוריד?, האם יש תוכנה ממולצת לכך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כשאני מפעיל את הביטורנט אני שם לב שהאינטנרט שלי ממש נהיה איטי למרות שאני מגביל את ההורדה ואת העלאה לקצב נמוך, מה גם שיש לי חיבור של 5mb עם 0.5mb העלאה כך שזה לא אמור להיות כך... אני זוכר גם שפעם לא היה לי את העומס הזה כך שנראה לי שזה משהו בהגדרות של התוכנה שכנראה עושות את העומס... יש לכם רעיון ממה זה יכול להגרם ? איזה הגדרות כדי לשנות ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון (או תוכנה) איך לפתוח קובץ שיש לו סיסמא ב - winrar (כן אני צריך לפרוץ את הסיסמא ואין לי מושג איך עושים את זה) המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
BootCD 8.0All in one Dos Bootable CD which has all these utilities: Partition Tools Partition Magic Pro 8.05 Best software to partition hard drive Acronis Disk Director Suite 9.0.554 Popular disk management functions in a single suite Paragon Partition Manager 7.0.1274 Universal tool for partitions Partition Commander 9.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer v1.3.4 move and resize your partitions in one step and more. Smart Fdisk 2.05 a simple harddisk partition manager SPecial Fdisk 2000 SPFDISK a partition tool. eXtended Fdisk 0.9.3 XFDISK allows easy pa…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנקים (בנק הפועלים ספציפית) חברת אשראי ביטוח לאומי וכו.... עדיפות לתוכנה שיש לה גרסה android 4 ויכולה לבצע סינכרון תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה המשחזרת קבצים שאבדו עקב פרמוט הכונן. אני צריך לשחזר רק את "המסמכים שלי" ולא קבצים כבדים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
במסגרת השינויים שעוברים על AOL הם מציעים כמעט כל דבר בחינם. (אפילו קו טלפון בארה"ב) עכשיו הם מציעים את האנטי וירוס של קספרסקי בחינם. מה הקאץ? אין! הם פשוט החליפו את הלוגו של קספקסרי בלוגו של AOL. לינק לאתר: http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp? תהנו. LazyBoy (מנהלים, לשקול להוסיף לסטיקי של AV / FW)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אפשר שיהיו קצת יותר מעברונים ממה שיש במובי מייקר. וגם חשוב שלא תהיה ירידה באיכות (במובי מייקר זה יוצר קובץ חדש ואילו אני מעדיף שהתוכנה תשמור את אותו איכות כמו שאני טוען אליה) בנוסף אני מבקש גם אפשרויות לעשות מסך מפוצלתמונה בתוך תמונה והשחרת פנים תודה למי שיודע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני צריך כדי שאני אוכל לצרוב קובץ AVI+כתוביות? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. פיירפוקס גירסה אחרונה- כשיש 20-30 לשוניות פתוחות הדפדפן משתמש ב1GB+ של RAM ו50-60% בCPU(לפעמים גם 70% - Q9550) עשיתי ניסיון וניטרלתי את כל התוספות , הוא לוקח בסביבות 600MB וגם CPU נמוך. איך לדעת איזה תוספות טוחנות זיכרון ויש דרך להעתיק את כל השמות של התוספות לכאן? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שתמיר לי מפורמט wave ל-mp3 , איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן... משום מה כל תוכנות השיתוף שלי נחסמות מפיירוול/רווטר/חברת האניטרנט!!! ניסיתי כל מדני מדרכים לכוון את הרווטר והפירוול שלי כבוי כל הזמן ועדיין זה חוסם! נגיד עכשיו אני מסתכל על ה-BiTorrent וכתוב מימין למטה maybe firewalled... מה אני עושה??? מה נראה לכם הבעיה? אם זה הרווטר (Edimax) האם יש דרך להעיף לכל הרוחות לגמרי את החסימה שלו?? ואולי זה בכלל ספקית האינטרנט (אינטרנט זהב) שפאקינג חוסמת לי את הפורטים??? תחסכו לי הרבה כאב ראש אם תצליחו לעזור לי... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני רוצה לחלץ קבצי ראר גדולים עם הרבה חלקים, צצה לי השגיאה שקבצים מסויימים פגומים, אם אני מחלץ מחדש אז זה מודיע שקבצים אחרים פגומים. הקטע הוא שבמחשב אחר זה מחולץ רגיל וללא בעיות. ניסיתי להתקין ווינראר מחדש וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש מאייבורי לאחרונה התחברתי לאינטרנט והתחלתי להוריד תוכנות. בחלק מהתוכנות כאשר רציתי להפעילם המחשב היה עושה RESTART באמצע ההתקנה. חשבתי שהורדתי וירוס, הפעלתי ב SAFE MODE ניסיתי כל מה שכתוב בפורומים והמשכתי. בזמן האחרון לא הורדתי תוכנות והכל בסדר. היום ניסיתי להתקין PHOTOSHOP ושוב אותה בעייה של RESTART תוך כדי התקנה. גם כשניסיתי לעשות עדכון לתוכנת NERO אותה בעייה. מישהו אמר לי שכנראה התוכנות מנסות להיכנס לרג'יסטרי והמחשב אותו REBOOT כדי לא לאפשר להם. האם יש פתרון או משהו כדי לפתור את הבעיה???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע צורב פלקסטור מהירות 24, משו טוב מאוד. ראיתי בנרו שיש אפשרות של overburning ולפני שצרבתי הוא כותב לי הודעה כזאת שהסיכון הוא עלי ושיכול לההרס הדיסק ואפילו הצורב. מישהו יכול להסביר לי על זה והאם כדאי לי להשתמש בזה או שלא מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה רצינית! ברצוני היה היום להתקין את הדרייבר החדש של ATI ה- CCC 11.2, ומשום מה הוא פשוט מסרב לעבוד... כשאני מפעיל את ה-setup של התקנת הדרייבר דרך ה-CCC הוא פשוט אומר שה-CCC הפסיק לעבוד... חשבתי שאולי זה בגלל שהדרייבר חדש ויש לו באגים אך טעיתי, כשניסיתי להתקין שוב את הדרייבר הקודם שלי 10.9 קיבלתי אותה בעיה, אז כרגע אני יושב בלי דרייבר... מישהו מוכן לומר לי מה עשיתי לא נכון ולמה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה תקף את מחשבי Spyware מוזר ביותר. הוא רץ בזיכרון בתור 2 קבצים שמתחילים במספר אותיות לועזיות כשבסיומן 32.exe אני סוגר אותם מהזיכרון והם עולים מיד שוב. אז אני סוגר אותם ומוחק מהר מהמחשב. מוחק מה-Startup , שלא יעלה בפעם הבאה עם המחשב. ואז באמת הם לא עולים יותר, אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר (iexplore.exe) הם חוזרים! ניסיתי הכל, את כל תוכנות ה-Anti Spyware (לפחות 7 תוכנות ניסיתי) והן עוזרות, מסירות הכל. אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר הקבצים חוזרים. גם לוקח לאקספלורר מעט זמן להיפתח. מה שהקבצים האלו גורמים זה לכך שיקפצו לי חלונות פרסומת כשאני גולש באינטרנט. אז מה שאני עושה כרגע זה עובד עם FireFox, דפדפן מצויין, רק שהוא לא מעלה את כ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש ג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמי טל ואני מחפש אדם בעל יכולת בניית אתרים גבוהה לפרויקט חדש אותו אני מתכוון להשיק. אני לא ארחיב כאן על הפרויקט עקב שמירה על סודיות, אך הוסיף ואגיד שזוהי הזדמנות עסקית מצוינת למי שמאמין שהוא מסוגל לעשות עבודה טובה. למעוניינים אנה פנו אלי במייל : hammertal@gmail.com אנא שילחו דוגמא לאתר אותו בניתם או שיפצתם, ובמידה ואכן קיימת התאמה בין הצפיות שלי ליכולות שלכם אני אשמח לספר לכם קצת יותר הפרויקט שלי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת טכנאי שמגיע הביתה לפעולות בהקלטות בנייד.השבחת הקול משקט לגבוהה וברור יותר osher1967@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-