עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב בכל פעם שאני מדליק את האקספלורר, המחשב קופץ לCPU USAGE 100 יש לי IE7 XP PRO SP3 התקנתי קודם את האקספלורר 8 ואז התחילה הבעיה הסרתי אותו והתקנתי את ה7 והבעיה נשארה. התקנתי מחדש את ה7 והבעיה עדיין קיימת אנא הושיעו... תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by demultiplexer,

מישהו מכיר אי מיול שזז כמו שצריך בויסטה ? התקנתי את הגירסא החדשה והיא לא זזה בשיט. הייתה לי בXP הגירסא היחסית ישנה של turbo emule שעברה מצויין אבל אני לא מוצא מאיפה להוריד אותה. מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד אותה ? או גיסרא אחרת שעובדת נורמלי בויסטה ? או לגרום לגרסא החדשה לזוז ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי של מחשב על כונן רשת (לצערי Win Backup ב- Win 7 Home לא מכיל את האופציה הזאת). הגיבוי הוא של קבצים בלבד ואין צורך באימג' של כונן או משהו כזה.. תודה! ניר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Boomer,

יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by toni,

driver for tv card model philips m205pb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by udi,

האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SaXtoR,

היי. פיירפוקס גירסה אחרונה- כשיש 20-30 לשוניות פתוחות הדפדפן משתמש ב1GB+ של RAM ו50-60% בCPU(לפעמים גם 70% - Q9550) עשיתי ניסיון וניטרלתי את כל התוספות , הוא לוקח בסביבות 600MB וגם CPU נמוך. איך לדעת איזה תוספות טוחנות זיכרון ויש דרך להעתיק את כל השמות של התוספות לכאן? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי אנשים, היום החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.. הכל היה בסדר, התקנתי את הציפ סט, התחברתי לאינטרנט, הכל עבד התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (האחרון שיצא) ל X850 ושהפעלתי מחדש, המחשב עשה בוט הכל היה טוב, אבל שהווידוס עלה, המסך ניהיה שחור והנורה של המסך התחילה להבהב (אמורה לעבוד קבוע) פירמטתי את המחשב, התקנתי את מערכת ההפעלה מדיסק אחר, התקנתי שוב הכל מחדש אותו דבר... (ניסיתי אפילו להתקין מערכת הפעלה על הרד דיסק שונה) קראתי איפשהו , שהדרייברים של ATI אחרי גירסא 6.5 כבר לא תומכים ב X850 אז הורדתי את 6.5 מהאתר כאן.. חשבתי שזה יעזור, ולא עזר. עדיין מסכים שחורים. הכרטיס מסך תקין, עד לפני כמה שעות שיחקתי בו משחקים והכל היה בסדר. יש למישהו רעיון? אני מנסה למצוא דרייבר ישן של O…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ktbnus,

אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמיתת( ולא חינמית פרוצה ;D) ליצירת מצגות של תמונות....שגפ תוכל להריץ את המצגת ב LOOP בלי מגע יד אדם. שאלה - POWERPOINT מסןגלת להריץ מצגת LOOP בלי מדע יד אדם?? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפש המלצה ל תוכנה של צפיה בסרטים שתומכת בכמה שיותר פורמטים של סאונד ותמונה שהיא קלה לשימוש וחינמית אני מקבל את המחשב החדש עןד כמה ימים ואני לא רוצה שישה לי מצב כזה שיש סרט שאני לא יכול לראות או לשמוע ונמעס לי כבר להיות עם כמה תוכנות במקביל שמותקנות על המחשב בכדי לצפות אני רוצה משהוא אחד שיציג וישמיע הכל ממת תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by K0sTa,

היי חברס..אני מחפש פונט בשם עינבל[inbal] בנרות..ניסיתי הכל.. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לחפש או תבדקו אם יש לכם ותשלו לי.. אפשר לשלוח ל Big__Dog@walla.com או belegon@walla.com רב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איזה נגן מומלץ היום לניגון סרטים במחשב? הייתה לי תקופה עם bsplayer ואז עם vlc. מה הנגן המומלץ היום בשוק לסרטים? תודה מראש ושבת שלום hagayben

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. כשאני פותח זה רושם לי הדף לא זמין,אבל אותו קובץ במחשב אחר כן ניפתח אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ybe,

כשאני מתחבר לאתר FTP , איך אני יכול להוריד?, האם יש תוכנה ממולצת לכך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Animor,

אהלן, יש לי office 2007 שרכשתי לפני כמה שנים. חסרה לי מאוד האפשרות של חיפוש חכם במסמכי וורד, שראיתי שקיימת ב-word 2010. אני מתכוון לאפשרות חיפוש שמראה בו"ז את כל המקומות במסמך בהם מופיע הביטוי אותו מחפשים. - האם יש דרך להכניס ל-word 2007 את אפשרות החיפוש הזו? - אם לא, מהי האפשרות הכי זולה לשדרג מ-word 2007 לגרסה מתקדמת יותר, עבור סטודנט? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by slrr,

יש לי את התוכנה באנגלית והכל עובד יפה אפשר להוסיף עברית????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אנשים, אני זקוק להמלצה על תוכנה מקצועית אך ידידותית למשתמש ליצירת מצגת הכוללת בתוכה תמונות סרטונים קצרים ומוזיקה. תודה מראש! dkrjvi

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by most,

שלום לכולם שמעתי על תוכנת הגיבוי הנ"ל ואני שואל: נגיד שפירמטתי והתקנתי את ה WIN על קשיח של נגיד 4 ג'יגה התקנה חלקה ללא תוכנות , דרייברים וכו' האם אני יכול להשתמש בתוכנה הנ"ל כדי ליצור BOOTABLE CD שישמש אותי במקום לפרמט מהדיסק של הווינדוס להעלות ישר את ה WIN על כל דיסק קשיח שארצה (אפילו חדש ריק) ?? אם כן האם כשאעלה את ה WIN נגיד לקשיח של 80 ג'יג'ה הוא יצור פרטישן של 4 ג'יגה כמו הדיסק שעליו התקנתי במקור את ה WIN ? אני מודה מאוד למשיבים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ran85,

למישהו יש רעיון (או תוכנה) איך לפתוח קובץ שיש לו סיסמא ב - winrar (כן אני צריך לפרוץ את הסיסמא ואין לי מושג איך עושים את זה) המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by card,

שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ערב טוב! ידוע לי שיש תוכנה כזאת שיודעת לזכור סיסמאות שהוקלדו מהמחשב שלי. נניח מישהו מתחבר מהמחשב שלי לאתר כלשהו\פייסבוק עם הסיסמא שלו ומתנתק מיד אחרכך, הוכנה תדע אחרכך להראות לי מה הסיסמא שהוא הקליד. איך קוראים לתוכנה הזאת, ואם יש כמה תתנו בבקשה שמות. תודה רבה לכם מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. כמו שרשום בכותרת. בערך. חבר שלי ממש רוצה להוריד את קאזה אבל התוכנה מפוצצת בספייווארים וכל מיני מזיקים אחרים. לחבר אחר הקאזה פשוט גמר את המחשב עם כל הזבל שיש בה. רציתי לדעת אם יש גירסה של קאזה שנחשבת לבטוחה ואמינה ? אם לא אז האם יש תוכנה שמאפשרת הורדת שירים בעיברית ובלועזית במהירות טובה יחסית כמו קאזה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by david_borohov,

שלום. לא הייתי בטוח אם הבעיה הזו מתאימה לפורום הזה...אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הפעלתי על המחשב עריכה של אבא שלי נורטון גוסט (עקב בעיות מרובות). הגוסט פתר את הבעיות אבל יצר אחת חדשה....הוא מחק לי מחיצה שלמה (את כל כונן D) כך שבעצם איבדתי את כל החומר שהיה במחיצה זו. אני לא מצליח למצוא את החומר בשום מקום וגם סיסטם ריסטור לא עזר. החומר בדיסק הזה מאוד חשוב לי...אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. תודה,דוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. דרוש מתכנת web לבניית אתר עסקי דרישות: שליטה טוטאלית בשפות התכנות הבאות: html, css,javascript, photoshop, flash, php, asp חובה: ניסיון קודם בעיצוב ובניית אתרים, חובה להציג תיק עבודות קודמות או קישורים לאתרים קודמים. חובה: ידע בקידום אתרים ואבטחת מידע מאזור המרכז והשרון עדיפות תינתן לנערים עד גיל 18 שכר גבוה למתאימים. לשליחת קורות חיים: nmpshl@gmail.com --שגיא matcoh1@gmail.com--מתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים