תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
זה די קשור למודינג כי זה משפר משהו במראה החיצוני של המחשב. גורם ללדים של המקלדת לדלוק לפי קצב המוזיקה. מצאתי אותו היום, אני אישית אהבתי מאוד! קיימים עוד שניים אבל לדעתי פחות טובים ממנו. בפלאג-אין הזה ניתן לכוון את הרגישות בקלות. לינק: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701 עדיף שתורידו את זה - כי איתו אין את הבעיה שהוא מפעיל את ה-CAPSLOCK ואז אי אפשר לכתוב: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744 תהנו!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פונטים שקניתי מזמן בשנת 2002 והיתקנתי בחלונות XP פרו.התקנה פונטים עברה בהצלחה.פתחתי תוכנה Adobe Illustrator CS5.1ובדקתי אם קיים פונטים. אבל לא רואה פונטים שהתקנתי אותם.איך מגדירים בתוכנה Adobe Illustrator CS5.1 שיזהה לי פונטים חדשים?תעזרו לי בבקשה יש לי פונטים יפים מאוד. אני צריך לעשות עיצוב פונטים הזה.בתודה מראשמיקיחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי של מחשב על כונן רשת (לצערי Win Backup ב- Win 7 Home לא מכיל את האופציה הזאת). הגיבוי הוא של קבצים בלבד ואין צורך באימג' של כונן או משהו כזה.. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן... משום מה כל תוכנות השיתוף שלי נחסמות מפיירוול/רווטר/חברת האניטרנט!!! ניסיתי כל מדני מדרכים לכוון את הרווטר והפירוול שלי כבוי כל הזמן ועדיין זה חוסם! נגיד עכשיו אני מסתכל על ה-BiTorrent וכתוב מימין למטה maybe firewalled... מה אני עושה??? מה נראה לכם הבעיה? אם זה הרווטר (Edimax) האם יש דרך להעיף לכל הרוחות לגמרי את החסימה שלו?? ואולי זה בכלל ספקית האינטרנט (אינטרנט זהב) שפאקינג חוסמת לי את הפורטים??? תחסכו לי הרבה כאב ראש אם תצליחו לעזור לי... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה להכניס סרט לתוך אחד מהדפים, והרצת הסרט ישירות מהמצגת ללא צורך בשליחת הקובץ avi עצמו.. (: תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי לחבר את ה-IP שלי ובצורה כלשהי הוא הצליח לחדור לי למחשב ולעשות כל מיני שטויות - העלמת כפתור ההתחל, הביא לי את הסיסמא של האינטרנט ושל ה-ICQ וכו'. לא ממש מעניין אותי איך הוא עשה את זה, מה שמעניין אותי זה שיטה כלשהי לחסום אותו (וכל עבריין מקלדת אחר) מלחדור למחשב שלי. * זה לא רלוונטי שהבאתי לו את ה-IP, מכיוון שבפעם הבאה אני לא אביא. הכל היה לצורכי בדיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה זו כדי להוריד סרטונים מהיוטיוב וממיר אותן לקובץ מסוג avi . וכעת משום מה התוכנה לא מצליחה להוריד משם סרטונים ,כל הורדה נכשלת עוד לפני שהיא מתחילה להוריד. ההודעה שיש למטה : video download faild: can not downlowad the FLV file ,please check your network connection אין לי שום בעיה באינטרנט ,לא יודע מה הוא רוצה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החל מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות את תוכן ההודעות באאוטלוק אקספרס. בחלון הימיני העליון בו רואים את תוכן התקיות, כל ההודעות נמצאות, אבל החלון התחתון בו אמור להיות מוצג תוכן ההודעה ריק. כשאני נכנס לשטח החלון עם הסמן, אז נוסף לידו שעון חול אבל שום דבר לא קורא. כאילו הוא נתקע בשלב הזה. בדקתי וירוסים וכל מני מזיקים אחרים והמחשב נקי. אחרי שזה קרה גם עדכנתי את הווינדווס ל SP2 אבל זה לא שינה כלום. מה עושים?? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אפשר תוכנה ששמרה קבצי וידאו לקובץ מסוג AVI ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני רושם את שם המשתמש ואת הסיסמא שלי אני מסמן לו לזכור סיסמא. אם אני יוצא מהמסנג'ר ואח"כ נכנס הוא אמנם זוכר אותי אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב ומנסה להיכנס למסנג'ר הוא לא "זוכר" את היוזר ואת הסיסמא שלי. בעבר לא היתה לי בעיה והא היה "זוכר" את היוזר והסיסמא שלי גם לאחר שהייתי מכבה את המחשב. מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי חלה לפתע במחלת השיכחה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ,אני מעוניין לרכוש תוכנת אנטי וירוס והייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה נחשבת לטובה ביותר היום בשוק.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש תוכנות שמתקנות בלחיצת כפתור (או שניים ), שגיאות הקלדה שנובעות ממעבר בין שפות. לדוגמה "שלום" במקום "AKUO"... אני מכיר תוכנות ישנות כמו "בילבולון" ו-"הפוך על הפוך" רציתי לשאול אם יש תוכנות נוספות, חדשות/טובות יותר עם פיצ'רים נוספים וכדו'... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו אני כבר כל הלילה מ 11 עד 7 אותו דבר 99.9! :pissed: :bash: מה הקטע? הקובץ עצמו זה 1.81 GB והוא הוריד 8 GB! מישהו יכול לעזור לי? אגב אני משתמש ב UTORRENT
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי שני דוא"לים עם netsky משום מה האנטי וירוס הפסיק לסרוק דוא"ל השינוי היחיד שעשיתי הוא מעבר ממודם USB למודם ethernet
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. פיירפוקס גירסה אחרונה- כשיש 20-30 לשוניות פתוחות הדפדפן משתמש ב1GB+ של RAM ו50-60% בCPU(לפעמים גם 70% - Q9550) עשיתי ניסיון וניטרלתי את כל התוספות , הוא לוקח בסביבות 600MB וגם CPU נמוך. איך לדעת איזה תוספות טוחנות זיכרון ויש דרך להעתיק את כל השמות של התוספות לכאן? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמיתת( ולא חינמית פרוצה ;D) ליצירת מצגות של תמונות....שגפ תוכל להריץ את המצגת ב LOOP בלי מגע יד אדם. שאלה - POWERPOINT מסןגלת להריץ מצגת LOOP בלי מדע יד אדם?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי מחשב ישן מ 98 ל XP . הבעיה שאין לי את הדיסק של הלוח כך שכרגע אין לי דרייברים של הלוח והכרטיס קול. הוצאתי את המפרט של הלוח עם תוכנת אוורסט. אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים. אם אשפר לעזור אני אשמח. תודה Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 80EC17E5A1304D5 User Name ממן Logon Domain 80EC17E5A1304D5 Date / Time 2008-05-10 / 22:51 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה כנראה עידכון והכל מעצבן עכשיו (גרסה 29.0.1547.66)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חלונות 10 64 סביות. אני לא מצליח להתקין שום גרסה של אופיס. איך שזה מתקין ממש לקראת סוף פס ההרצה של קובץה setup זה נתקע במשך שעות ממש בסוף ההתקנה. פס ההתקנה של תוכנת ההרצה מגיע ממש ממש כמעט עד הסוף ושם זה נתקע. השתמשתי בתוכנת הסרת קבצי אופיס על המחשב של מייקרוסופט וזה לא עזר. בבקשה אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, כאשר אני מנסה להעלות Matlab ע"י לחיצה על האייקון ב desktop אז נפתח חלון הכניסה לשנייה ואז הוא יורד וה Matlab לא נפתח, ניסיתי גם ע"י לחיצה על קובץ באצווה שיש ב c:\program file\Matlab אך ללא הועיל. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לקחחת סרט ששמור כרגע על המחשב שלי בפורמט DVD ולצרוב אותו ב-VCD או פורמט דומה בעזרת נירו? פשוט קראתי פה בפורום איפשהו שאפשר לצרוב VCD עם הנירו, עכשיו השאלה היא אם הוא יכול לקלוט גם פורמט DVD.... פירוט: לקחתי DVD והעתקתי אותו למחשב (לגיבוי), ככה שעכשיו יש לי תיקיה של 10G..... איך אני יכול לקחת את זה ולהמיר את זה לפורמט ניתן לצריבה? אם אי אפשר בנירו, איך אני בכל זאת יכול לקחת את הקבצים שיש לי עכשיו על המחשב ולשמור אותם בפורמט נורמלי של סרט (ולחבר לו גם את הכתוביות)? ****הבהרה: אין לי צורב DVD. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-