עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by *NightMare,

לאיזה סרוור כדאי להתחבר? לסרוור שיש בו הכי אנשים ? לסרוור שיש בו קצת?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gogober,

Media Player Classic לא עובד ,לא מגיב כאשר אני מקליק על האייקון שלו. התקנתי K-LITE העסק לא עובד. מישהו יכול לעזור :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by רן200,

שלום. ראשית אני לא יודע אם זה המקום כי לא מצאתי מקום אחר לשאול, אם זה לא המקום אז בבקשה להעביר, תודה. אני מחפש תוכנה שמכווצת את הסרטים לגודל קטן יותר (לא משנה לי אם האיכות תיפגע מומלץ כמובן כמה שפחות). תודה.

4. מדובר באתר sport5 בלבד...(לא נתקלתי באתר אחר בעייתי ) אני לוחץ על קטעי וידאו ורואה מסך שחור ומצליח רק לשמוע את הדברים . תופעה מוכרת ? כי בד"כ לדברים כאלה אין תשובה ברורה .. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by B-man,

שלום לכולם אני הורדתי משחק שהוא על 3 דיסקים שהם קובץ Bin עכשיו יש לי גם את ה Cue אני רוצה להתקין את המשחק אבל אני צריך לצרוב ואז להתקין ואין לי עכשיו דיסיקם ריקים יש תוכנה או משהו שאני יכול להשתמש בה כדי להתקין את המחשק מבלי לצרוב ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. היי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפוך מחשב עם מודם למעין מזכירה אלקטרונית (תא קולי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by The UnKnown,

אוקיי אני משתמש בפיירוול של XP ואני רוצה להתקין אימיול פשוט אני לא בטוח שהפיירוול יאפשר לאימיול לעבוד נורמלי. מה אתם חושבים? ואם הפיירוול לא מסתדר מה עדיף להתקין במקום? משהו שיפעל טוב עם אימיול במקביל ובכלל שיהיה פיירוול טוב.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omri_ro,

1. כל פעם שאני לוחץ על לינק להורדת קובץ כלשהו תוכנת ההורדה של הIE נתקעת(רק במקרה שאני שומר לסיפריה שונה מהMY DOCUMENTS) וסוגרת לי את כל החלונות האחרים של הIE (דרך הDAP זה לא קורה) ועל תענו לי תשובות חכמות כמו " אז תוריד עם הDAP" כי פשוט יש לינקים שהוא לא תופס 2. איך אני מסדר שחלון הSAVE AS בהורדת הקובץ יפתח שהICONים שם יהיו בתצורת DETAILS ולא THUMBNAIL

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by udi,

האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by imac,

Look Here להאמין לזה? כי אני זוכר שהתוכנה מתקינה תוכנה בשם Gator לא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by moris,

שלום! איך אני צורב בנרו 6 BOOTABLE?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אנונימוסי,

עבודה חדשה. שם העבודה הוא "בוני", בוני היא דמות שנוצרה בPhotoshop http://www.overclock.co.il/boni/latest

13. Started by KoM,

איזה תוכנה עושה את זה ? צריבת דיקסי DVD9 (דיואלייר) על זוג דיסקים רגילים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Dom,

כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by homart,

שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shloosh3,

התקנתי WORD 2010 על לפטופ חדש של סאמסונג עם ווינדוס 8 וקיימת בעיה שכל קיצורי הדרך המוכרים כמו ctrl+c הוחלפו בקיצורים אחרים! אם אני נכנס להגדרות של הWORD ניתן אמנם לקבוע מחדש את קיצורי הדרך אבל יש איזה 9000 ואין לי מושג מה זה מה. בנייד אחר- מקבוק(שמותקן עליו ווינדוס 7) אותה התקנה עובדת מצוין. יש דרך להחזיר את זה אוטומטית לקיצורים הנורמלים והמוכרים ???. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התכוונתי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8. אז חיפשתי בגוגל הסרת אינטרנט אקספלורר 9, ופעלתי לפי ההוראות שכתוב שם. לא ציפיתי שזה יסיר את אינטרנט אקספלורר לגמרי ממערכת ההפעלה. מאז, אין ביכולתי לבצע שחזור מערכת בכלל (לא משנה איזו נקודת שחזור אני בוחר, הוא רושם שהשחזור לא בוצע הצלחה). אין ביכולתי גם להתקין מחדש את אינטרנט אקספלורר 9, לא בגרסה האנגלית ולא בגרסה העברית (יותר מזה: בניסיון נוסף, הוא רושם לי שהתוכנה כבר מותקנת במחשב כאשר היא למעשה לא מותקנת). בנוסף, סייר החלונות השתגע, ופותח כל תיקייה בחלון נפרד למרות שהוא מוגדר לפתוח את כל התיקיות בחלון אחד. איך אני יוצא מהמצב שממנו הגעתי? עדכון: מסתבר שגם מאיץ ההורדות DAP חדל מלתפקד זמן קצר לאחר שהוסר אינטרנט אקספלורר 9. הוא מסרב בכל תו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eli33,

שלום רב! אני משתמש הרבה בMovie Maker לערוך סרטים אבל אני חושב שכבר מיציתי אותה ניסיתי לעבור לWAX2.0 וגם אותה למדתי תוך זמן קצר. האם מישהו יכול להמליץ לי לעבור לתוכנה קצת יותר רצינית, אבל במגבלות של מחשב בינוני? למישהו יש המלצה לתוכנה יותר מקצועית במגבלות המחשב שלי? המחשב בערך לפני 3.5-4 שנים ואני לא ממש יודע את המפרט של המחשב. הערה: ניסיתי להתקין פרימייר אבל זה לא עובד לי על המחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפעמים הוא מחלץ לי ב4 שניות ולפעמים ב12[מדובר על קובץ של סדרה בת 40 דקות-בין 350-360 מגה]-אותו דבר לגבי סרט רק בזמנים שונים כמובן. יכול להיות שזה קשור לHD וכמה מקום פנוי יש בו בזמן החילוץ של הקובץ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אתמול מתוך עצבים מטורפים על כמות האנשים שיש לי באיסקיו (741 אנשי קשר.. ) החלטתי לעשות קצת סדר ומחקתי 611 איש מאוחר יותר אותו ערב התחברתי שוב לאיסיקיו וכל האנשים שמחקתי חזרו..אז ישבתי והשקעתי עוד חצי שעה בלמחוק אותם... עכשיו אני חוזר מהבית ספר נכנס לאיסיקיו ושוב כולם חזרו.... האם מישהו יודע או מכיר שיטה שפשוט תעיף את כולם לעזאזל ?! כבר נשבר לי... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by cleaner,

שלום, אני צריך עזרה בנושא, בהפעלת תוכנה מתקבלת הודעה כי לא ניתן להפעיל את התוכנית משום שחסר d3dx9_39.dll וכי מומלץ לנסות להתקין מחדש. מערכת ההפעלה היא windows 7 x64 (מותקן לי directx11 אם זה קשור).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חבר'ה, זקוק אני לעזרתכם. יש תמיד כתבות בYNET או ב'וואלה', ולפעמים יש בהן קטע וידאו כזה של הכתבה. השאלה שלי, איך אפשר לשמור את הסרטונים האלה על המחשב, בתור קובץ של סרט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים