תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני לא יודע איך נקרא האפקט אבל זה האפקט שלוקחים הרבה תמונות ומרכיבים תמונה אחת... למישהו יש מושג איך עושים את זה...? ואני זוכר שיש תוכנה שמבצעת תהליך זה כי הוא ארוך ומסובך אך שכחתי איך קוראים לה אז אם מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף!!! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה משגע אותי אני מקבל איזה 5-10 הודעות ספאם ביום על וויאגרות וכל מני שטיות כאלה. אז יש איזה תוכנה שלא נותת לזה להכנס לתיבה?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנות התחזוקה הבסיסיות (מלבד תוכנות אבטחה) למחשב. אני מתכוון לתוכנות שהן must have בכל מחשב, מהסוג שמפעילים פעם בשבוע. לדוגמה defragmenter, ניקוי רג'יסטרי וקבצים זמניים, וכד'. תוכנות שמשתמשים בהן כדי למנוע מצב שהמחשב זוחל מכל מיני סיבות וצריך לפרמט אותו.. אני גם מחפש תוכנת scheduler עם ממשק פשוט שתאפשר לי בקליק אחד להפעיל את כל התוכנות אחת אחרי השנייה. תודה מראש, שנה טובה .
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה ITUNES בקטגורית ITUNES STORE לקנות איזה משחקון... עכשיו אין שלא ניסיתי אם זה PAYPAL או כרטיס אשראי התוכנה תמיד נותנת לי הודעה שהמדינה של הכרטיס למדינה שבחנות לא תואמות.... והקטע שאי אפשר לשנות את המדינה לישראל כי היא פשוט לא ברשימה זה נכון?אף אחד קנה משהו בITUNES לאייפוד שלו?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
וזו תופעה שחוזרת על עצמה. בנוסף, לאחר שאני סוגר את האמיול הוא רושם לי הודעת שגיאה של runtime error מה עושים? איך מחזירים את ההורדות שנמחקו (אינני יודע לבדוק האם הם נמחקו מתקיית ה-TEMP)
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום .. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית הורדה טובה ??? ניסיתי כמה תוכניות אבל הן לא טוב .. מישהו יכול להמליץ לי על אחת ?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך תוכנה שאני אוכל לקחת סרטון וידאו ולדביק עליו משהו כמו פרסומת שהוכנה בפלאש או בפוטושופ.... כלומר שנגיד אם יש לי סרטון אז שבתחתית הסרטון יופיע משאני רוצה.... ואז לשמור את זה בתור קובץ AVI... זה אפשרי? על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה מראש לכולם העוזרים!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי ברשותי הפירוול של ZoneAlarm pro אז האם כדאי לי להתקין אותו על המחשב או את הפירוול של ווינדוס? ואם אני מתקין את הZoneAlarm pro מה אני צריך להגדיר בו כדאי שיחסום לי בצורה הטובה והנוחה ביותר כל מיני שטויות מהרשת ופורצים? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו הצליח לשלוח ולקבל מיילים דרך ה POP3 ב gmail ? משום מה אני לא מצליח לגשת כלל ל POP3 למרות שבדקתי כמה פעמיים את ההגדרות שלי . אודה לתגובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO שאני רוצה לערוך... אני רוצה להחליף שם כמה קבצים... עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה,כשאני פותח את האיסיקיו הוא מבקש ממני סיסמא (בנתיים הכל כרגיל) אני מקיש את הסיסמא וזה אומר לי שהיא לא נכונה,רשמתי שוב וזה אמר לי שזה לא נכון,נכנסתי דרך http://go.icq.com הקשתי את הסיסמא וזה עובד נ.ב הרצתי את הקובץ DBconvert.exe פעמיים וזה לא פתר ועוד שאלה אפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בעיה מטרידה יש לי קבוצה מסויימת של קבצי gp5, אני אוהב אותם מסודרים בתיקיות משום מה שהעברתי אותם ללפטופ ראיתי שזה לא נפתח (העברה פשוטה, באמצעות DOK, קבצים שהיו במחשב אחד, ורציתי להעביר ללפטופ החדש) מדובר בקבצים ששלחו לי פעם במייל, אלה לא קבצים שאפשר להוריד מאיזה אתר באנטרנט, רק חלק מהם אני יכול למצוא במייל וראיתי שכשהורדתי אותם במייל דווקא יכולתי לפתוח אותם, ואני רוצה גישה לכל מה שהיה לי עד כה (במחשב הקודם) אבל לא די בזה, גם אחרי שהורדתי קובץ GP5 שהיה במייל, והעברתי אותו אחרי זה לתקייה (גם אם זו תקייה שפתחתי בתוך תקיית ההורדות) זה לא פתח את הקובץ!! זה מרגיז וחסר כל הגיון! גם אם היה לי אפשרות להוריד את כל הקבצים שהיו לי מהמייל, עדיין אם הייתי מסדר אותם בתיקיות, הם היו מסרבי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף אחד לא הצליח לעזור לי בפתרון הבעיה עדיין , אולי מישהו פה מכיר ויודע איך פותרים את הבעיה , הבעיה מופיעה גם לגבי בקשת סיסמה ... אציין שיש לי גם מנוי בהוטמייל.. יש לי - windows xp sp-1
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אך אני מסדר את הריבועים ב SVCD יש לי Codec ל DIVX ו XVID אבל עדיין רואים ריבועים עזרררררררררררה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף תוכנות שיותקנו אוטומטי, כולל סיריאלי? איך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בעת הורדה מתוכנת שיתוף הקבצים UTORRENT אני מוריד רק קבצים חוקיים. התוכנה לא חסומה על ידי אף פיירוול במחשב, ביטלתי את כולם. למרות זאת אני מצליח להוריד במהירות שלא תעלה על 5 קילובייט וניסיתי כמה קבצים שונים. חשוב לומר שבתוכנה אחרת sababaDC אני מנצל את כל רוחב הפס - 650 קילובייט. שם אני יכול להוריד על 620 קילובייט בכיף. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-