עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by sapartil,

C:\Documents and Settings\student\Desktop\manolo cd.1 איך אפשר למצוא את ה URL של התיקייה שרשמתי מעלה ?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by XOR,

אני מעוניין להוציא את הדיבורים כלומר את הקול מהשיר יעני כמו פליבאק Playback השיר הוא - המורה של השיראלים... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל את השם שלה... תודה רבה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Mingi,

אני צריך להתקין מחדש ווינדוס, אבל איבדתי את הקופסא של הדיסק אני יודע שיש דרך למצוא את המידע הזה על המחשב כשהווינדוס מותקן. אבל לא זוכר איך עושים את זה... מקווה שמישהו יוכל לרענן את זיכרוני...? תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  5. למישהו יש מושג איך?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by berner,

חבריה שלום אני משתמש בדפדפן AVANT ונהנה לעבוד איתו ראיתי בדפדפן אחר שיש אפשרות להוריד סרטונים מ youtube.com בכל צורה של קובץ רצוי אם מישהו יודע להדריך אותי איך עושים את זה ואיזה קובץ אני צריך להוסיף לדפדפן בכדי להוריד סרטון ישירות לHD שלי בברכה

7. Started by doctoro,

היי לכולם , עובדת לי ברקע התכנה הזו, אני לא מכיר אותה ולא מצליח להפתר ממנה מישהו יודע עליה משהו ? שוב השם הוא wsaeclt והיא מופיעה תמיד באפליקציות של ווינדוס תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. איך קוראים לזה בכלל ??? כפתור?? למה ICQ הכניסו את זה בכלל ? למה זה טוב?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by עינב,

איך מורידים את המדיה פלייר 10 ... ?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  10. אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. אם מישהו יודע איך אני יכול להוריד את הפרסומות המרגיזות של איסיקיו 2001B ? או שמישהו בבקשה יכול לתת לי לינק מאיפה להוריד לזה קראק, או משהו כזה.. תודה רבה עריכה - :bash: - ככה זה כשיש אחים קטנים.... :bash: בקיצור זאת שאלה של אחי שהשתמש בשם שלי :saint: :AR15: מה לעשות, ככה זה כשלשני אנשים לא מספיקים שני מחשבים (והאח הגדול לא נמצא תמיד בבית) ... אני בכלל לא משתמש ב ICQ הזה, בכל אופן, תודה שעזרתם לו.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by סמי24,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054198

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by DOR_2911,

מה בידיוק עושים מההתחלה? נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. תמיד שאנ מנסה להוריד, אז כתוב לי שההורדה נכשלה.... יש למישהו כתובת שממנה ניתן להוריד?

15. איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by Ben in Black,

צריך לדעת איך מורידים מ- mIRC !!! דחוף תודה מראש

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שאלה: אני ינסח ישר בדוגמה: פיירפוקס, אחרי הרבה זמן של פעולה תופס הרבה מאוד מקום, כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי (מגיע לכמות זיכרון הרבה יותר גדולה מזה גם בהמשך). יש את האפשרות של clear cache, אבל זה מוריד רק מעט, ועדיין עיקר הזיכרון עדיין תפוס. עכשיו בשביל לפתור את הבעיה אפשר פשוט לסגור את התוכנה ולהפעילה מחדש שוב, זה מוריד את כל הזיכרון. אבל השאלה שלי היא איך אפשר לאפס את הזיכרון לבערך 20 מגה, שזה המינימום בערך שהיא צורכת, בלי לצאת מהתוכנה ולהפעילה מהתחלה ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  18. הכנסתי את השם Media passלגוגל -שם מציעים להוריד תכנה בשם HIJACK THIS התכנה עושה SYSTEM SCANומוציעה רשימה אבל רוב הפריטים נחוצים. איך אני יודע מה מהרשימה צריך למחוק?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by sapartil,

איך מורידים סרטון מאתר חדשות ?

20. איך מורידים סרטים למחשב מאתרים כמו זה www.youtube.com תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by bobby323,

לחצתי על המדייה פלייר והוא השמיע לי את זה אם אני עושה שמירה אז הוא שומר את ה ASX מצאתי תוכנה שמקליטה תוך כדיי שאני שומע אבל זה מאוד איטי

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. אני מנסה להוריד את הקובץ טקסט מהאתר הזה: http://www.google.com/aclk?sa=l&ai=BOV8YxA53StTbLZH0ygXG6ZzkDLyIpYAB4PDf ולא מצליח. האם יש דרך להוריד קובץ טקסט כזה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by wta,

שימו לב באתר הזה: http://www.mcleods-daughters.net/mcleodsdomain/portal.php יש רשימת שירים בפלאש למטה... אני רוצה להוריד את אחד השירים!! אפשרי?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by sapartil,

כדי להוריד תמונה אני לוחץ קליק ימני ואז "שמור תמונה בשם" הבעיה שיש הרבה אתרים שחוסמים את האפשרות הזאת, כלומר כשאני לוחץ קליק ימני על התמונה זה לא נותן כלום ,ממש כאילו לא לחצתי. איך מורידים תמונה מאתר שחוסם את ההורדה, יש דרך לעשות את זה בלי תוכנה ?

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אני אוסף דפי מפרט לפרוייקט חשמל שלי לבית ספר.בכל מקרה אני מוריד דפי מפרט מאצר של חברה צרפתית לציוד למתח גבוה שנקרא merlin gerin כל דפי ה pdf שלהם נמצאים בתיקייה אחת אבל אני לא יודע איך מורידים את כולה בבת אחת ואם אני ינסה קובץ קובץ יקש לי שנים מישהוא מכיר איזו תוכנה או משהוא ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים