תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הייתי מחובר דרך בזק בינלאומי והחמור עבד כמו שצריך. אחרי שהחלפתי ספק לנטוויז'ן פתאום יש בעיה אני לא מצליח להגיע לקצבי הורדה של מעל 10 קילובית למרות שלא שיניתי שום הגדרה, ניסיתי שוב עם חיבור של בזק בינלאומי והכל תקין אני מגיע למהירויות נורמאליות. הפיירוול מוגדר כמו שצריך, ניסיתי גם לכבות אותו, ניסיתי להתקין מחדש את החמור, ניסיתי להגדיר מחדש את החיבור לספק, דיברתי עם הספק שום דבר לא עוזר. יש לציין שגלישה והורדת קבצים רגילה מFTP למשל עובדת כמו שצריך. למישהו יש עצה חוץ מלהחליף ספק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עם עברית באיציק היא שכאשר אני מתכתב עם מישהו שהשם משתמש שלו בעברית אני רואה את הניק שלו כ-"?" יש פיתרון לזה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים בואו לסרבר חדש !! פתחו ערוצי ווארז איזה ערוצים שבראש שלכם !! אז יאללה בלאגן אחים שלי /server CyberServ.ath.cx 6667 /join #עברית אל תיצאו אם אתם רואים קצת אנשים תשארו נמלאה תסרבר.. בסך הכל אתם יודעים שאלה הכי וותיקים בסוף זוכים ....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, המדפסת שלי מדפיסה (בכל הגדלים) תמונות מסמכים עם שוליים לבנים של הדף שנשארים ריקים ולא על כל הדף,אני רוצה להדפיס ללא השוליים (בעיקר לתמונות),איך אני מגדיר את זה? דוגמא לבעיה בתמונה המצורפת,פה ניסיתי להדפיס תמונה על דף 10X15,התמונה בגודל המתאים ביחס של 4:3,ולא קצרה מידי,בכל זאת המדפסת לא מדפיסה על כל הדף. אשמח ואודה לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש ג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Joost_Allowing_Unlimited_Beta_Invites/1178031772 לכל מי שיש שישלח לי הזמנה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכם [move] חברים [/move] נדמה לי ש-XP אין ממשק דוס . איך אני מפעיל יישומי דוס (כגון: ghost) על ה-XP? האם עליי להתקין דוס? ומאיפה? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לקבל הסבר או מדריך איך מפעילים את התוכנה combofix ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב I7-דור 6 1 טרה ארדיסק 12 ג'יגה ראם וכרטיס מסך nvidia gforce 940m 2giga האם זה מספיק כדי לעמוד בדרישות של התוכנה של 2016 והעדכונים שיבואו אחריה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש תוכנות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על תוכנות כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי office 2007 שרכשתי לפני כמה שנים. חסרה לי מאוד האפשרות של חיפוש חכם במסמכי וורד, שראיתי שקיימת ב-word 2010. אני מתכוון לאפשרות חיפוש שמראה בו"ז את כל המקומות במסמך בהם מופיע הביטוי אותו מחפשים. - האם יש דרך להכניס ל-word 2007 את אפשרות החיפוש הזו? - אם לא, מהי האפשרות הכי זולה לשדרג מ-word 2007 לגרסה מתקדמת יותר, עבור סטודנט? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק הרביעי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כשעתיים וחצי, עוסק בשיטות בנייה פרוצדורליות, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, בניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב! ידוע לי שיש תוכנה כזאת שיודעת לזכור סיסמאות שהוקלדו מהמחשב שלי. נניח מישהו מתחבר מהמחשב שלי לאתר כלשהו\פייסבוק עם הסיסמא שלו ומתנתק מיד אחרכך, הוכנה תדע אחרכך להראות לי מה הסיסמא שהוא הקליד. איך קוראים לתוכנה הזאת, ואם יש כמה תתנו בבקשה שמות. תודה רבה לכם מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט הפעלתי אותו בנגן Media player classic - home cinema הוא עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה כתוביות srt בכלל גם הסמל של הקובץ הוא סמל של windows,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי סוליד וכשאני מפעיל את התוכנה ורוצה לשרטט משהו המסך שרטוט נתקע. למשל עם אני מוריד את החלון של סוליד ומעלה אותו אני אראה בחלון חלק מה desktop כמוכן המפרט של המחשב מעבד-intel pentium E2140 לוח אם-gygabyte 945gcmx-s2 זיכרון-ddr2 2giga כרטיס מסך-radeon hd4670 512mb מסך lg 1280*1024 תודה לכול מי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הדפדפן נמרח בתנועה יש גם פרטים של ה PERFORMANCE תוך כדי. איך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפתח של הקספרסקי איטרנט סקיוריטי עומד להיגמר לי... אני ישמח להמלצה לתוכנת אנטיוירוס חינמית וטובה לא חייב שיהיה בה פיירוואל(נשתמש בשל הוינדוס)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח אני צורב משהו יש איזה תוכנה שבודקת שהקבצים יצאו תקינים ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אותו אבל אני לא יודע אם כדאי לי להתקין אותו. זה באמת עוזר או סתם מעמיס על המערכת?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמיתת( ולא חינמית פרוצה ;D) ליצירת מצגות של תמונות....שגפ תוכל להריץ את המצגת ב LOOP בלי מגע יד אדם. שאלה - POWERPOINT מסןגלת להריץ מצגת LOOP בלי מדע יד אדם?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המיקצוע שלי בעתיד אני חושב זה ליהיות במאי/עורך/צלם ושחקן ...בקיצור כל מה שצריך לעשיית קליפים. עכשיו כשאני עושה קליפ אני צריך לערוך אותו בתוכנות שונות כיאלו להוסיף אפקטים לחתוך קטעים מהסרט להדביק להוסיף את השיר כמובן לעשות בקיצור מה שאני רוצה לסרט יש תוכנה כזאת .....? ואם יש כמה תגידו לי איך קוראים לתוכנות. ותודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? בYOUTUBE דווקא עובד לי...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-