תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי Office XP, אני כותב בעברית עם שגיאות בכוונה, כדי לבדוק אם בדיקת האיות מתבצעת... אך היא לא מתבצעת... לכן אני הולך ל Tools שם לוחץ על בדיקת איות... אבל נרשמת לי ההודעה: "Cannot find proofing tools in hebraw" .... מה עושים??? איך מתקינים את "בדיקת האיות האוטומטית, בעיברית"? תודה.... עריכת המודר: אף אחד לא חייב לך משהו. בפעם הבאה דיון עם כותרת כזו יינעל.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי את מנהל ההורדות IDM הכל בסדר הוא תותח ומהיר אבל אני לא יודע איך להגביל אותו שלא יוריד לי את כל מה שאני רוצה דרכו.... זאת אומרת שתהיה לי אופציה להוריד דרך הדפדפן גם. ועוד משהו התוכנה משחזרת את הווינדוס כל פעם שאני שם אותה הרבה זמן רשום לי בתקלה שזה BLUE SCREEN תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ואני לא יודע איך אני מגבה את כל רשימת החברים בICQ. מישהו מוכן לעזור לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב 8.5 מותקן על חלונות XP, עם מלא מלא אייקונים (Emoticons) ואני רוצה לגבות את כולם ולפרמט. הבנתי שהמידע אמור להיות כאן: C:\Documents and Settings\<windows accountname>\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\<your_msn_id_number>\ בתוך תיקיה בשם CustomEmoticons אבל יש שם רק חצי מהאייקונים... חיפוש בגוגל העלה כל מיני תוכנות שונות ומשונות ואני לא יודע מה לבחור. מישהו עשה את זה ויכול לעזור? אם אני שומר את כל התיקיה ההיא זה יעזור? אשמח לכל עזרה או רמז!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי על המחשב סרט שכדי לשמוע משהו אני צריך לשים ברמקולים על הכי גבוה. נסיתי להגביר דרך Total Video Converter אבל הסאונד ותמונה לא מותאמים אחרי הקידוד החדש. יש תוכנה שתעשה את העבודה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להגדיל את הסמן בעזרת מקלדת? (גודל של הסמן...) תודה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ראיתי פעם ב-TECHTV פינה של המומחה שלהם לפוטושופ והוא הראה איך אפשר להגדיל דברים על ידי "מעיכה" שלהם הצידה. כך שאפשר לקחת עין של ילד ולמעוך אותה ככה שהיא תתפרס על שטח גדול יותר. זה עבד אצלו ממש טוב. איך אפשר לעשות דבר כזה בפוטושופ?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום שלום לכולם יש לי HD של WD 205GB בן כמה חודשים, מי שהתקין לי את המערכת הגדיר 30 GB לכונן C, ואני בהתחלה לא שמתי לב והתקנתי עליו תוכנות, היום הוא עם 800MB חופשי ומתדרדר... במחיצה השניה D: יש לי איזה 170 פנוי. מערכת ההפעלה XP SP2 ומערכת הקבצים מסוג NTFS. איך אני מעביר נפח למחיצה הראשונה? האם התהליך מסוכן לקבצים ו\או לHD עצמו, האם הוא מסובך? יש לי ידע בהפעלת תוכנות והבנה מהירה אז אין בעיה בזה. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להגדיר ב winamp את ה crossfade, כלומר, תוך כדי שמסתיים השיר (ועדיין לא נגמר) מתחיל השיר החדש, כשהסוף של הקודם עדיין מנגן. איך עושים את זה? מישהו יודע? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובד עם וורד 2010 וכשאני פותח אותו הסמן נמצא בצד שמאל. איך מגדירים את הוורד שייפתח כשהסמן בצד ימין?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי נייד שיש בו מערכת הפעלה windows mobile. כאשר עבדתי עם xp הייתי מסנכרן את הטלפון עם אאוטלוק 2007 בעזרת התוכנה ActiveSinch. לאחר שעברתי לוינדוס 7 הסתבר לי שהתוכנה ActiveSinch לא נתמכת ע"י וינדוס 7. חיפוש קטן בגוגל הבהיר לי שהתוכנה שמחליפה אותה היא windows mobile device center. התקנתי את התוכנה והנייד מזוהה ע"י המחשב אבל מיד אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.up2me.co.il/v.php?file=8095813.png ומשום כך אני לא מצליח לסנכרן בין הטלפון לאאוטלוק.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תחת ההגדרה: compression method אני רוצה שבברירת מחדל יהיה: best איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם.... רציתי לדעת האם יש אפשרות באקספלורר 7 שברגע שנכנסים לאתרים כמו HWZONE,GMAIL וכו' עם שם משתמש וסיסמא שברגע שסוגרים את האתר זה יתנתק אוטומטית ולא ישאר מחובר...? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
איך מגדירים דף בטאבים/לשונית של גוגל כרום ?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך את זה בגלל הוא חוסם לי רשת בין שני מחשבים, ורק זה פותר את זה..
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני אציין שאין לי שום בעיות כלשהן עם המסך או אם התצוגה שלו בשום דבר (תצוגת הווינדוס, משחקים, וכ'ו...) . יש לי מדייה פלייר 11 , חלק מקבצי הוידאו אני רואה רגיל על כל המסך (מדובר במסך WIDE 26 כמפורט במפרט המחשב שלי בכפתור בצד) . המסך מוגדר על הרזולצייה הטבעית שלו,ולא נראה לי שזה יהיה קשור כי שיניתי רזולוציה וזה לא עזר,אני משאר שזה הגדרה במדייה פלייר או משהו בסגנון. כי חלק מקבצי הוידאו אני לא רואה על כל המסך ,רואים עם שוליים שחורים גדולים בימין ושמאל (צירפתי תמונה להמחשה.) כיצד אני "מותח" את קובץ הודיאו במדייה פלייר כך שיתאים לכל מסך הWIDE? אשמח לעזרתכם , תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-