עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by saoron,

בוקר טוב, יש ברשותי מסות של טקסט לתרגם הטקסט מעורב בקוד HTML שלאו דווקא מרכיב "אתר" התרגום המתבקש הוא רוסית-עברית אבל משום מה גוגל טרסלייט נוגע גם בקוד HTML (אנגלית)... למשהו יש פתרון או תוכנת תרגום לחלופין?.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, אבא שלי מתעסק באמצעות תוכנת PREMIERE לערוך סרטים משפחתיים מקסטות ווידאו ישנות שלנו או ממצלמת הDV שיש לו כעת וכרטיס לכידה Compro video mate. המטרה שלו היא בסופו של דבר להציג אותם בDVD ולשמור גיבויי דיגיטלי. עד כה קידדנו גם בלכידה וגם בקידוד בMPEG2 במאפיינים האוטומטיים של התוכנות לDVD. האם זה איכותי מדי\פחות עבור נתונים ממצלמת DV או מכשיר ווידאו? האם כדאי לשמר את התוצרים ע"ב אותו פורמט או כיום עם כל קוראי הDIVX והקידודים האחרים יש שיטה אחרת אפקטיבית יותר? באיזה איכות כדאי לבצע את תהליך הלכידה, ובאיזה לשמר את התוצרים הסופים? תודה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  3. Started by epolak1,

לא מצליח " לסגור " את ה - IE .אין תגובה לאחר הלחיצה על ה-X ולאחר הרבה זמן מקבל הודעת שגיאה של not respon וכו' תופעה זו מופיע גם כשאני מנסה לסגור רק לשונית אחת

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by Big_White,

לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. מחפש תוכנה כמו partition magic - לעבודה תחת WIN7 גירסת 64 סיביות אני קצת מפחד מ 8 - partition magic שהיא אומנם מצויינת! = אבל ראיתי נורטון כבר לא תומכים בה יותר יש מאיזה כלי אחר / תוכנה = שהוא נח אמין וטוב ?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Gorge25,

מאז שהתקנתי את google toolbar כל פעם שנפתח לי חלון של אקספלורר הוא מלווה בהודעה קולית מעצבנת מאוד שמתחילה ב: ...........to clean your cash using fire fox...... to clean your cash using internet explorer ........... בקיצור זאת הודעה שמסבירה איך לנקות את ה cash ואת ה cookies מהדפדפן כאילו אף אחד לא יודע בכל אופן, אם מישהו מכיר שמע על זה, יודע איך אני נפטר מזה, בלי להסיר את הכלי של גוגל (למרות שלא ניסיתי לבדוק אם זה באמת מזה) אני רק זוכר שזה התחיל אחרי שהתקנתי את זה. תןדה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. כותרת. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by amos2009,

אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אני משתמש בתוכנת uTorrent וכמו שכולם יודעים ישנה תקייה שאליה התוכנה מורידה את הקבצים ומשתפת ממנה. אז כל הקבצים מורדים להארדיסק החיצוני. עכשיו המחשב קלט אותו תמיד ככונן " G " . מתישהו ניתקתי אותו והכנסתי דיסקאונקי ואז חיברתי את ההארדיסק החיצוני למחשב מחדש והוא קלט אותו ככונן " H " (הדיסקאונקי הפך לכונן G). מאז הוא פשוט קולט את הכונן הקשיח החצוני ככונן " H " ואז אני לא יכול לשתף את הקבצים של התוכנה כי כולם מוגדרים לכונן G ... אפילו כשאני משנה בהגדרות של התוכנה שתוריד לכונן H ותשתף ממנה את הקבצים היא לא קולטת שהם שם ולכן לא משתפת אותם. ניסיתי לכבות ולהפעיל את המחשב, ניתקתי את ההארדיסק מהחשמל (הוא 3.5) והכנסתי בחזרה וכלום לא מחזיר אותו להיות כונן "G" ..... אאאאאאאאאאאאאהה…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. אהלן אנשים לאחרונה אני מאוד סקרן בעיניין תוכנות ההפעלה של MAC הייתי מעוניין להתנסות באחת מהם על המחשב האישי שלי. הבנתי שזה אפשרי להתקין מערכת הפעלה של MAC על PC רגיל בתנאי שקיימת חומרה איכותית במחשב. זהו המחשב שלי: מעבד: intel i7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud5 כרטיס מסך: gigabyte gtx295 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB 3x 2GB DDR3 1600MHZ 12800 MEMORY ספק: TAGAN TG1100-BZ PIPEROCK 1100W הארד דיסק יש מספיק מקום פנוי לכל דבר כמעט. כמובן שלמערכת זו עשיתי OC של: מעבד 3.2G וזיכרונות על- 1600 או קי זו החומרה שלי. מערכות ההפעלה של MAC המצויות ביידי הן Mac OS X Leopard 10.5.8 ו- Mac OS X 10.6 Snow Leopard אז ככה, האם המחשב שלי בכלל יוכל להריץ מערכת הפעלה של MAC ? איזו מערכת הפעלה ע…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. Started by ofste,

בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מספר קבצי VOB, שאותם הייתי רוצה לצרוב על דיסק בפורמט DVD האם קיים מדריך (כולל תמונות מסך) שמסביר במדויק כיצד לעשות זאת באמצעות התוכנה נרו 8? לא מצאתי מדריך כזה מבין המדריכים שבדביק תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אהלן. הורדתי סרט והוא לא עובד לי. הוא מראה לי הודעת שגיאה (מצ"ב). יש לי את כל הקודקים האפשריים: DIVX K-LITE הכל.. ולא עובד.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by R0tem1,

אני מנסה לצרוב בוטאבל דיסק עם נרו 9. יש לי קובץ שגדול מ2GB ואני מקבל את ההודעה הבאה: The file"****" is larger than 2GB and therfore cannot be stored in an ISO file system. Please use the UDF file system to write such large files. This can be done by selecting another compilation type. איך אני עושה את זה?? בנרו אפשר להשתמש רק בISO שבוחרים בסוג צריבה DVD-ROM (BOOT)??

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. שלום כולם, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף בדיקת איות בעברית ל-Word שלי. יש לי אופיס 2007 באנגלית עם תמיכה בעברית (מבחינת פונטים והכל) הבעיה שאין לי מילון או אפשרות לבדיקת איות. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. ניסיתי למצוא משהו להוריד מהאתר של אופיס אבל הכל שם בלאגן אחד שלם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין, תודה רבה לעונים ואחלה שבוע שיהיה.

• 7 תגובות
    • 11.7k צפיות
  20. Started by DJ_VAKNIN,

שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. Started by -yooy-,

שלום רב, אני צריך דרייבר לכרטיס קול אין לי קול במחשב ואיך אני יודע מה אני צריך בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by Eddi S,

יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Digsby זו תוכנה של IM בדומה למסנג'ר. אממה - אפשר לכתוב בעברית,אבל אי אפשר לכתוב מימין לשמאל. רציתי לדעת אם יש דרך מסוימת (סקיפרט או שינוי בהגדרות מוזרות וכו') שאפשר לעשות דבר כזה,שבאופן אוטומטי כשאני פותח החלון הסמן יעמוד על צד ימין

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by doker,

יש לי כמה תיקיות ברשת הביתית ועוד תיקייה שנמצאת במחשב מחוץ לרשת הביתית השאלה שלי היא עם איזה תוכנת גיבוי אני אוכל לגבות תיקיות אלה מידי יום אני רוצה שכל יום ישמר גיבוי של התיקיות האלה אני רוצה לציין שיש לי מחשב שישמש רק לגיבויים אז גם התקנה של תוכנה או לינוקס ועליה תוכנה שהמשמשק יהיה ממשק דפדפן גם באה בחשבון אני רק רוצה מידע והמלצות בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by YINON110,

בע''ה, שלום, חיברתי לכרטיס המסך שתי מסכים: המסך הראשי שלי הוא LCD: LG W2042T והמסך השני הוא מסך יותר ישן, מהגדולים האלה, אף הוא של LG. אני מעוניין לפצל את הרזולוציה כך שבמסך הראשי שלי (W2042T) אוכל לקבל את הרזולוציה שלו:1680X1050 ובמסך השני אקבל את הרזולוציה המתאימה לו: 1024X768 האם יש אפשרות כזאת? תודה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים