עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חבריא יש לי בעיה קטנה, יש לי NOD32 4. ראיתי מדריכים שלא עובדים לי כגון להוסיף את השורה http://eset.hy.cz/eset_upd/ ולצערי זה לא עזר כלל וכלל. וגם כאשר זנחתי את הדרך הזו וניסיתי שוב יוזר וסיסמא לא קרה דבר, נשארתי עם אייקון כתום במקום ירוק. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שעה אני מחפש בתוכנה המעצבנת הזאת איך לצרוב image עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  5. בוקר טוב לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון ביותר לפתוח את הדיון אבל אני אנסה.. יש לי פורום ואני רוצה להוסיף לו סמיילים, אבל כל פעם שאני מנסה להוסיף אחד הוא יוצא עם רקע שחור/לבן למרות שהוא לא אמור. תהליך העלאת הסמיילי הוא די פשוט, בפאנל ניהול יש אפשרות לעיון -> הוספת קיצור וזהו כביכול. אולי מישהו יוכל להסביר לי מה אני עושה לא כשורה?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. יש אתרי חדשות נגיד כמו YNET CALCALIST וכו' שיש בעמודים סרטונים והם פשוט טוענים אותם אוטומטית זה פשוט מציק מישהו יודע איך מפסיקים את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Crash5,

הכוונה שלי היא, איך לאחר צילום המסך אני מקטין את התמונה שצילמתי כך שלא יראו לי את כל מה שיש ברקע (דסקטופ, תוכנות שעובדות) ויראו רק את החלון שאותו אני רוצה להציג. תודה.

8. Started by FinaLMakeRr,

אני פשוט לא מצליח ולא יודע איך לשנות דברים למרות שיש לי המון תוכנות אבל אני לא מצליח להבין איך סדר הדברים מתבצע באתר ואיך לשנות בעיקר בגלל הפלאש הארור הזה! www.gaash1.co.il אם מישהו מבין בבקשה תשימו לינק טוב או תעזרו, תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום , אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony . יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .) הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב. בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD . אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר .. תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by card,

שלום לחבר יש לפטופ עם Windows 7, ואני מעוניין להריץ עליו סריקה של וירוסים, עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. למשל בעזרת דיסק שהוא bootable. מישהו מכיר משהו שאפשר לבצע את זה איתו? תודה card

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SEangel,

איך אני עושה אנאינסטול לתוכנת קומון ניים (COMMONNAME?) מW2K

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  12. יש לי דונקי [דוק] חדש...voyager mini 16Gb אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה... הצלחתי לעשות בוט של ווינדוס 7 [לא בדקתי אם עובד אבל לפחות הוא העלה תסט אפ] וכשאני מנסה להעלות את טריניטי רסקיו קיט הוא כותב bootmgr missing... גיגלתי תבעיה לא מצאתי. יש קובץ כזה[bootmgr] בבוט של ווינדוס 7 [להוסיף אותו לטריניטי לא עזר חח ] אפשר איזה מדריך קצרצר וברור מה אמורים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nice,

אני מנסה ליצור חישוק בפוטושופ. הכוונה בחישוק היא עיגול עם חור במרכזו, צורת סופגניה. אפשר ביד אבל אני רוצה שזה יצא מדויק. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום ראיתי אצלנו בבסיס שיש כזה אפשרות שבגל מכתב באוטלוק אפשר לשים חתימה שתופיעה אוטומטית, אז אני מענויין לדעת איך לעשות את זה גם אצלי בבית עזרה תתקבל ברכה תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  15. Started by BUNNY,

שלום איך אני עושה כתב miror בOPEN OFFICE? זה אמור להיות בהגדרות הדפסה? תודה.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. השאלה בכותרת,תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by redead,

הכוונה נגיד שאני לוחץ על קובץ טורנט מסוים הוא קודם כל פותח לי חלון ורק אם אני לוחץ שם אישור אז הוא מתחיל את ההורדה. עכשיו התקנתי את התוכנה TED שהיא נורא נחמדה להורדה אוטומטית של סדרות, הבעיה שהUTORRENT לא מתחיל אוטומטי את ההורדה אלא רק מוסיף את הקבצים ומחכה שאני יאשר אותם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DontTouch,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות תמונה שלי אבל שתיהיה מורכבת מטקסט.. משהו כזה : http://www.makeuseof.com/images/photo-to-text.gif http://technozan.com/wp-content/uploads/2011/12/3009985823_3ab1818269.jpg אם יש איזה תוכנה פשוטה או משו אני אשמח תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Booobb,

אני עוד מעט אחליף את הדיסק הקשיח שלי ל WD 80 8MB. אני מעוניין לפצל את הדיסק ל3 - 20GB 30GB 30GB. שמעתי מהרבה אנשים שהדרך הטובה ביותר לפצל את הכונן היא דרך FDisk. עכשיו איפה אני משיג את התוכנה הזאת ואם מישהו יוכל לפרט כאן איך להשתמש בה אני אודה לו מאוד ועוד דבר, נניח וארצה לפרמט את אחד הכוננים בעתיד האם הוא יפרמט לי את כל הדיסק הקשיח ואצטרך לעבור על תהליך הפיצול מחדש ? תודה מראש, איתי

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by eyaffe,

ברשותי SD CRUZER 8GB של סאנדיסק והוא מפורמט ב FAT32. אני רוצה לפרמט אתו ל NTFS ע"מ שאוכל להעתיק קבצים גדולים מ 4GB. הכיצד ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. האמת שעשיתי מספר בדיקות בכל מיניי אתרים בעולם אבל כל הסברים פשוט לא היו ברורים מספיק איך בדיוק זה מתבצע ... אשמח לעזרה בנושא ? תודה אסף

• 8 תגובות
    • 12.4k צפיות
  23. Started by Knopix,

פתחתי אם אקסל יש תוכנה אחרת שיודעת לפתוח את הקבצים בצורה יותר מסודרת וקריאה? תודה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני רוצה לפתוח ערוץ במירק ואני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שצריך לקבל L ואני לא יודע איך לקבל? ואיך אני עושה שמתי שאני מתחבר לערוץ שלי אני מקבל @ לבד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Internal,

היי לא מזמן גיליתי שפירוואל של התוכנה חוסם לי כמה דברים איך אני פותח ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל לא היה כל כך מובן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים