עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kill_b7,

היי קיבלתי אימייל מאוד חשוב וכמו שהמזל שלי תמיד עובד הוא היה כמובן בגיבריש ! נסיתי: לשנות קידוד לכל סוג של עיברית. זה לא עובד נסיתי שלנות קידוד ליוניקוד. זה לא עובד נסיתי להוריד באפשרויות אינטרנט>מתקדם את הV ליד אפשר הרחבות של דפדפן צד 3. זה לא עובד כל הקידודים בשפות מותקנים וכך תמיכה בשפות שכותבים מימין לשמאל. אין לי את הtoolbar של google. מה אפשר לעשות ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים. בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה. עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by do_k,

הי יש לי WINDOWS 7 ואני משתמש במסנג'ר 2011. אני לא משתמש בו הרבה, אבל אתמול כשפתחתי אותו, ראיתי שמישהו שינה את שם המשתמש שלי לשם אחר. או שבכוונה או שאצל אחד הקשרים שלי יש איזה וירוס או פריצה. בכל אופן, אני לא מצליח לשנות את השם. בהגדרות, אפשרות זו "כבויה". יש למישהוא פתרון? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ZXY1,

יש לי את התוכנה acronis true image home גירסה 12 האחרונה (הגירסה המלאה) רציתי לדעת איך הופכים את התוכנה ל - BOOT CD (שיעלה מה- DVD / CD באיתחול) ? ואיך עובדים עם התוכנה שיכפול דיסקים וכ"ו, וכול מה שאפשר לעשות עם התוכנה ? תודה

5. Started by roi890,

שלום אתמול ניסיתי להתקין את התוכנה וכל פעם מופיעה הודעת שגיאה ...ביצעתי הורדה של DOT NET האם יש דרך פעולה מסויימת שצריך לעשות . מדובר בתוכנה משנת 2008

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by URSH,

מזה זמן רב (עד שנשבר לי ) כשאני מדליק את המחשב ,ומנסה להפעיל את הדפדפן לפעמים הוא אינו עולה ואני מקבל את ההודעה הבאה: "החיבור הופסק "החיבור לשרת אותחל בזמן שהדף נטען. * האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי. אנא נסה שוב בעוד מספר רגעים. * אם אינך מצליח לטעון דפים כלשהם, בדוק את הקישוריות של המחשב שלך לרשת. * במידה והמחשב או הרשת שלך מוגנים באמצעות חומת אש או שרת מתווך, וודא כי Firefox מורשה לגישה לרשת." אני מצליח להעלות אותו רק לאחר שאני מפעיל את האקספולורר. יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. המחשב שלי מתקשה בהרצת קבצי MKV אשר ידועים ככיווץ של HD. אינני יודע איזה קודאק להתקין, מאחר שהתקנתי כמה קודקים שלא עזרו כלל. הסרט עדיין מוקרן באיטיות רבה, וישנו דיליי לא קטן בין האודיו לבין הוידאו. מפרט P4 3GHZ SOCKET 478 DDR 1024 FX5200 AGP 128MB

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sir f,

ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GOBLIN17,

מחפש מקודדים לצפיה ב HD משהו יכול להביא לי את החבילה החדשה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה להתחיל ללוד לעשות אנימציה,איזה תוכנה לפי דעתכם הכי מקצועית והכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KoM,

עבדוה קלה שעשיתי על האוטו שלנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by A.z,

על איזה תוכנה אתם ממליצים??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני נתקל בבעיה עם האאוטלוק 2010. יש לי קובץ מסוג WAB של אנשי קשר. הכול טוב ויפה הם נמצאים באוטלוק אבל איבדתי את כול הסדר של אנשי הקשר. לפני המעבר לאאוטלוק החדש הייתה לי את תיקיית אנשי הקשר הכללית, ואיתה עוד תתי תיקיות למשל בתיקית חברים כול החברים וכו'. עכשיו אין לי את התיקיות רק את אנשי הקשר ומדובר בעבודת נמלים לסדר את כולם שוב בתיקיות. האם יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by matu89,

שלום לפני כמה ימים התחילה הבעייה כאשר אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב או להכנס לאתר מופיעה לי השגיאה הבאה : מצורפת תמונה http://up353.siz.co.il/img3/3gtntnemznix.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by הלווין,

מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו יודע איך אפשר להעביר את המועדפים הפיירפוקס לאקספלורר?? ואיפה נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס בכלל?? וגם איך אפשר לשנות שם של אתר שנמצא במועדפים, בפיירפוקס.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. למה האקספלורר שלי לוקח 400 מגה זכרון שאני גולש 10 דק'ו? הויסטה הזאת גמרה אותי 1800 זכרון במצב שאני רק גולש יש לי 3GB אני בטוח שבXP זה לא היה קורה ולא אין לי וירוסים יכול להיות שזה מזה שהנייד שלי מגיע ל70 מעלות במצב שאני רק גולש?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by blanco,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר מקובץ של power point ל Avi כולל הנפשות . בקיצור אני מחפש דרך להמיר מצגת לקובץ ווידאו אבל כולל ההנפשות שיש במצגת . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ot,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MishaK,

אז ככה...הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתאמן ב"יכולות הדי ג'י"ש( ) שלי, והתוכנה שאני משתמש בה (PCDJ Red) לא מאפשרת הקלטה לצערי, לכן אני מחפש תוכנה חיצונית שתאפשר את זה. היש כזאת? ? ? אני רוצה תוכנה שתקליט את הסאונד שמוציא הכרטיס קול ישר לקובץ MP3 או כול קובץ אחר שלוקח פחות מקובץ WAV ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים