עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moranhoresh,

יש לי גישה לאתר המכיל ספר. אני הייתי מעוניין לצפות בספר גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך אני עושה זאת? יש לי גם בעיה בשמירה של העמוד, כי חלקו השמאלי הוא תוכן עניינים עם סמיניות וחלקו הימני הוא הטקסט עצמו. בנוסף, לצורך גישה לספר אני מכניס סיסמא. כיצד אני יכול להוריד את כל הספר כולל התמונות ותוכן העניינים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ferrari,

שלום, אני מחפש איזושהי תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט באיכות הסאונד של WINDOWS כך שכל תוכנה אחרת, וגם SOUND אחר ישמיעו את הצליל שכיוונתי פעם אחת בתוכנה שכזו. מאין WINDOWS SOUND EUALIZER, ככה שגם לדוגמה מוסיקה שרצה ב STREAMING מהרשת תהיה מותאמת ומושמעת לפי האקולייזר הזה. הבעיה שלי היא שאני רוצה לדוגמא להוריד את הבס של איזה סרטון מהאינטרנט, ואני לא יכול לעשות את זה כי אין לי אקולייזר ברשת. יש למישהו פיתרון? איזו תוכנה מומלצת או משהו בסגנון יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Kukishin,

יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by EviL-RaBBi,

אז ככה.. מצאתי איזה קוד ב C שאני מעוניין להפעיל אבל הוא עושהההה לי מלא בעיות. פעם ראשונה שלי עם C אבל לפי מה שהבנתי צריך בספריית include מלא קבצים נוספים שחסרים לי. אבל לא מצאתי אותם עכשיו אני מחפש אותם או תוכנה שתכיל ישר את כולם מצאתי אותם דרך ADDON לתוכנה שאין לי ... אבל נראה לי שהם לא מתאימים ל dev C++ או שהתוכנה לא תומכת ב C רגיל הקיצר אני לא יודע מה לעשות ואני אשמח אם מישהו יעזור לי הנה משהו שיעזור לכם להבין על מה אני מדבר #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <netdb.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <sys/soc…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם windows xp אין קול youtube + אין קול בסרטים מסויימים (היום סרטים שעבדו ומשום מה הסאונד הפסיק לעבוד) התקנתי k-mega codac , הסרתי התקנתי xp codac pack , ועדיין אין גואל אגב המחשב מחובר לTV אבל לא אמור להיות קשר בגלל שהרמקולים רגילים ומחוברים ליציאת סאונד רגילה. תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בחלונית של הצט בפייסבוק כתוב שיש 3 חברים באונליין אבל כשאני לוחץ על החלונית אין אף אחד למה זה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי אוסף גדול של תמונות שאני צריך שיהיו כמצגת על גבי CD שאוכל להכניס לכל מחשב! ומצגת אוטומטית תעלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לעניין? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LI,

שלום, אני לא בטוחה אם לכאן השאלה הזו שייכת, אבל הפורום הזה היה נראה לי הכי קרוב לתחום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והחלטתי לעשות את זה בצורה מסודרת, כלומר עוד לפני הפירמוט עצמו אני רוצה להיות מוכנה ומאורגנת. אני רוצה להכין בשלב הראשון רשימה של כל סוגי התוכנה שצריך ובשלב השני לבחור תוכנות ספציפיות. כרגע אני בשלב הראשון אשמח אם תסתכלו ותגידו לי מה אני מפספסת, ובכלל אם יש לכם עצות בנושא. בבקשה אל תתנו, עדיין, המלצות לתוכנות ספציפיות, בואו קודם נסיים את החלק הזה. כדי לנסות לוודא שאני לא מפספסת כלום עשיתי חלוקה לקטגוריות: דרייברים: כ.מסך, לוח אם, כונן/צורב, מדפסת, עכבר ואל פסק. אבטחה: אנטי ווירוס, פיירוול ותוכנות נגד רוגלות ורושעות. תחזוקה: תוכנת איחוי, סריקת ריגסטרי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yman,

מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by esaly,

היי! רציתי לבקש את המלצתכם בנושא הVMWARE והאם תוכלו להמליץ על ספר או מדריך במטרה ללמוד את התוכנה. המון תודה לעוזרים מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MiD,

יש לי נגן MP3 עם נפח של 1 ג'יגה, וזה לא ממש מספיק לי לכל השירים/ספרים/הדרכות שאני רוצה להכניס אליו... אני מחפש תוכנה שתוכל לבצע המרה המונית למבצי MP3 לפורמטים יעילים יותר, בלי פגיעה רצינית באיכות, וכך אוכל לאכסן בו יותר. בעיקר כשיש הרבה MP3 שהם ב-VBR, והזמן שמוצג שגוי, וגם קשה להעביר לנקודות מסויימות. באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ag43,

מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jackofalltrades,

באתר http://www.rocketjump.com/videos הסרטונים עובדים בצורה חלקה - רק במסך מלא, אם אני מנסה לנגן את הסרטון בחלון המקורי שלו, זה עובד לאט (אפילו בהגדרת איכות הכי נמוכה). רק באתר הזה זה קורה לי, ביוטיוב, Dailymotion, יורוספורט וכל אתר אחר בעצם עם סרטונים עובד בצורה חלקה. בשועל ובאקספלורר זה עובד חלק. יש דרך לשפר את זה? באתר http://warsongclan.enjin.com/forum (צריך להרשם כדי להכנס לפורום) הגלילה איטית מאוד, לוקח יותר משניה לגלול בכל פעם וזה ממש לא רציף, כמובן שלא קורה בשועל או באקספלורר. ניסיתי לשנות כמה הגדרות ב about://flags אבל שום דבר לא עזר: * Override software rendering list * GPU composition on all pages * Threaded composition - enabled, disabled * Disable acce…

15. Started by AMIT_MEG,

אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas תודה רבה עמית לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by udi,

האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Iko89,

פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by maverick,

הבעיה שיש לי עם עברית באיציק היא שכאשר אני מתכתב עם מישהו שהשם משתמש שלו בעברית אני רואה את הניק שלו כ-"?" יש פיתרון לזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ag43,

אני שוקל לעבור לכרום בגלל המהירות המרשימה שלו. הבעיה שלי היא בארגון הטאבים שלו. בפיירפוקס יש לי תוסף המאפשר לחלק חלון אחד למספר קבוצות וכך לארגן את כל הטאבים בלי לפתוח ריבוי חלונות (בתמונה המצורפת). אני מחפש דרך כזו (או לפחות כמו הפנורמה המובנית של הפיירפוקס) לארגן את הטאבים בכרום ופשוט לא מוצא. מישהו מכיר הרחבה כזו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shoval,

כשאני מרנדר סרט באפטר (ללא אפקטים כבדים, רק קילייט1), אחרי 10 שניות המחשב נתקע לגמרי ואני חייב לאתחל ידנית בכפתור הפעלה- שום דבר לא מגיב) יש פתרונים לעניין? אולי הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? אני מרנדר סיקוונסים של סטודיומקס..... עזרה כמה שיותר מהר תתקבל בברכה אני צריך להגיש סרט ביום רביעי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הקשיחים שלי, C או D, אני מקבל את ההודעה: can not find script file c:\setup.dll.vbs לאחר מדריך שמצאתי ברשת שאומר לעבור על הרג'יסטרי שלך ולמחוק מכולם את המשפט setup.dll.vbs ניסיתי להיכנס שוב לכוננים. מה שקורה כרגע כשאני מנסה להיכנס לכוננים זה: http://img516.imageshack.us/my.php?image=57246115.jpg אחרי שאני לוחץ OK החלון נסגר והוא נשאר במחשב שלי. מה לעשות? אני לא יכול להיכנס לכוננים הקשיחים שלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עד היום עבדתי עם google sketchup, אבל אני מחפש תוכנה יותר מקצועית, כדי לעשות איתה דגם של דירה, ושאוכל לאחר מכן ליצור שינויים. אני צריך שהתוכנה לא תהיה ממש מסובכת, אבל שיהיו בה פיצ'רים רבים. משהו אולי ברמה של Punch! Home Design Architectural Series® 5000, היא נראית לי אחלה. תודה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מצאתי בעיה בדוויס מנג'ר: http://img139.echo.cx/img139/7633/manager2ue.jpg אשמח אם תגידו לי מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yotam.B,

היי, לפני כמה ימים יצא העידכון החדש של הכרום שהוא כרגיל מעולה ומועיל. רק שמתי לב לאפשרות אחת שנעלמה לי שאני לא מצליח למצוא אותה עכשיו... איפה נמצאת האפשרות לפתוח דפים שפתוחים ממכשירים אחרים שמפעילים את כרום?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה\אתר, שימצאו לי את פרטי השיר. אני אכניס קטע קצר מאיזה שיר שאני מחפש את שמו, והמקור(תוכנה\אתר) יתן לי את פרטי האומן והשיר. עם תשלום או בלי תשלום, אני מוכן לכל דבר שמתקרב לזה. אני אודה לכל תגובה בעניין.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים