תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי ושמנו איזה סרט, עכשיו היו בעיות של סימני פיסוק עם הכתוביות, אז ניסיתי להתקין אצלו את התוכנה של סאבס שמסדרת את זה אני בא להתקין את זה ובאמצע ההתקנה האנטיוירוס של מקאפי קופץ ואומר שהקובץ exe שהתוכנה מנסה להוציא נגוע באיזה וירוס תולעת, וישר מחקה אותו אותה תוכנה באותה גירסה מותקנת אצלי על המחשב, גם הנורטון(לשעבר)וגם הקספרסקי לא אומרים שום דבר על הקובץ איך אני יכול להיות בטוח שהדבר הזה לא הכניס לי וירוס למחשב? ולמה רק המקאפי אומר שזה וירוס? הנה הקובץ: http://www.subs.co.il/Admin/Up/Files/Subs_v11.zip למי שיש מקאפי בגירסה כלשהי שיוציא את ההתקנה מהזיפ ויסרוק איתו, גם בעלי אנטיוירוסים אחרים מוזמנים לנסות(על אחריותכם, לי אישית יש את התוכנה מותקנת כבר לא מע…
-
שלום ניסיתי להוסיף כתוביות לצמיתות לסרט אבל כאשר פתחתי את הקובץ עם VisualDub מיד קיבלתי את השיאה הזו: [!] AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 7146ms when attempting to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode. Full Processing mode is recommended to decompress or recompress the audio. (bitrate: 82.4 ± 6.7 kbps) [[/code הצלחתי להוסיף כתוביות לסרטים בעבר ללא כל בעיות יש דרך להוסיף לסרט הזה עם התוכנה הזו? במידה ולא גם תוכנה אחרת תעזור לי בין אם זו תוכנה לוינדוס או ללינוקס
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! רציתי לבקש את המלצתכם בנושא הVMWARE והאם תוכלו להמליץ על ספר או מדריך במטרה ללמוד את התוכנה. המון תודה לעוזרים מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה, עודד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ! בדיסק און קיי נשמרים לי קבצים זמניים (לפחות כך התברר לי לאחר שניסיתי להבין). איך אני מונע הצגתם של קבצים אלה ? מצ"ב תמונה (אופיס 2013 מערכת הפעלה WIN 7). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC DC 5132 בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הודעות כמו בתמונות מה לעשות ? זה מנתק לי את כל התוכניות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי centOS על VM ויש לי תקלה שאני לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט, ניסיתי להגדיר BRIDGE לכרטיס רשת דרך ההגדרות של ה VM זה לא ממש עזר וגם דרך NAT לא עזר, אני לא ממש מבין במעכרת של ה centOS ככה שזה מקשה עלי עוד יותר, אשמח לעזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת להגדיר למשתמשים בווינדוס XP האם הם יוכלו להעביר או למחוק קבצים (קבצי אקסל במדויק) לדוגמא המשתמש admin יוכל ויאסור על user להעביר ולמחוק קבצים ספציפים ! העניין די חשוב לי ואני אשמח לכל עזרה,תודה רבה לכולכם.. תבורכו על הידע
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שני סרטי וידאו שהסיומת שלהם היא AVI . ניסיתי לצפות בהם עם VLC ו - DIVX PLAYER אבל הם לא מקבלים את הסרטים. האם ישנה דרך שניתן לצפות בהם? בבקשה, הסבר למתחילים, אני לא בקיא בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: יש בעייה בסקייפ שבמחשב של אבא שלי: היא דורשת ממני כל הזמן שם משתמש וסיסמה בעת ההפעלה, ולא מאפשרת לי לשמור אותם. איך נפתרים מזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/22766892/ צילום "אומנותי" ראשון שלי. לא היתי בטוח ם זה שייך לפה או לצילום, אבל אני מעדיף את זה פה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קובץ גדול (בערך 3 ג"ב) ממחשב אחד למחשב אחר דרך הרשת. איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בWndows live mail שמסונכרן עם הGMAIL שלי עכשיו משומה מיילים שאני שולח לא מתקבלים ע"י הנמענים :\ ניסיתי לשלוח מייל לעצמי מהGMAIL לWALLA MAIL ולא התקבל דבר,שלתי חבר וזה התקבל. מה יכול להשתנות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאימי יש מכשיר אל פסק של אדוויס PRV 700 PRO. תוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. עם זאת יש בעיות עם התוכנה בגרסאת ה-Web שלה, שאחד מתהליכי ה-JRL שלה צורך CPU גבוה ומוריד באופן דרמטי את ביצועי המחשב של אימי. דבר המאלץ אותי להשתמש בגרסה המקומית הקלה שלה: Viewpower Mini. אך גם Viewpower Mini לא חפה מבעיות: לאחר ההתקנה התוכנה מתפקדת כראוי, אולם במקרה והמחשב מופעל מחדש, התוכנה פשוט מפסיקה להגיב ולתפקד. וזה מתבטא בכך שבהתחלה היא לא נפתחת ובהמשך שהסמל שלה באיזור ההודעות כלל לא מגיב, ואין כל ברירה אלא להסירה לגמרי. התקשרתי לתומך התוכנה של אדוויס, הוא אמר שהוא ישים באתר של אדוויס גרסה מעודכנת יותר של התוכנה. הבעיות ממשיכות. כאשר אמרתי לו את זה, הוא אמר לי להתקין את …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בפורטל חיפוש - כלומר יהיה בו מנועי חיפוש מסויימים + פיצ'רים נוספים הלוגוים בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בכל סניף כרטיס של MAGIC RADAR ולכל סניף יש IP שונה. אני רוצה לחבר אצל משהו בבית מחשב שהוא יכול לראות את כל המצלמות בכל הסניפים בו זמנית. כרגע מה שהוא עושה, הוא כל הזמן יוצא מהתוכנה ובוחר IP אחר וצופה. איך אני עושה את זה? יש איזה תוכנה שיכולה להציג לי את כל המצלמות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה, (יותר נכון כמה) אני עיצבתי לוגו ופתחתי מסמך חדש בגודל 300X600 ורזולוציה 300 והתחלתי לעצב דרך אגב 8 ביט לא יודע אם זה ממש משנה בכל מקרה הלוגו יצא איכותי בהדפסות של מפעלים וכו..? כלומר לא מפסוקל מובן וברור וכו.. יהיה איפשר להגדיל אותו והוא ישמור על איכות? דרך אגב לא היה ניתן לשמור אותו כ JPEG אז שמרתי כPNG זה אומר משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיות עם התוסף לפיירפוקס של נגן המדיה VLC בעת נגינת קובצי וידאו שהועלו ישירות לאתרים באופן מקוון, ואינם סרטונים מוטמעים או סרטוני הזרמה. הסירטונים עצמם מתנגנים, אך אין אפשרות לגלול את הסירטונים קדימה או אחורה, כיוון שפס הנגינה ריק, ואיננו מכיל סמן. בנוסף, כאשר ניגון הסירטון מסתיים, המסך של הנגן מדביק אליו כל חלק של חלון שמסתיר אותו. בנוסף, התוסף לפעמים קורס או מפסיק להגיב. אם מדובר בבאג בתוסף של VLC, האם יש אלטרנטיבות אחרות לצפות באופן מקוון בקבצי וידאו שהועלו לאתרים ישירות? (אני מבין שהתוסף של מדייה פלייר לא מעודכן ולא נתמך יותר) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-