עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה בicq, אני לא מצליח לקבל קבצים מחבר שלי (לשלוח אני כן מצליח). אני חייב איזשהו פתרון לנושא לא אכפת לי גם להשתמש בתוכנה אחרת להעברת קבצים למישהו יש פתרון לבעיה או הצעה לתוכנה אחרת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by chenrp,

TIF JPG וכו'...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן. בעבר פתחתי דיון אך איני מוצא אותו. אני מחפש דרייבר למצלמת וידאו במחשב הנייד (יותר נכון נטבוק) של אסוס. הדגם EEE PC 1000HA. אני זקוק לדרייבר אך ורק למצלמה. אני חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בכל מקום ואפילו התקנתי תוכנה שמחפש אוטומטית במחשב דרייברים ומורידה אוטומטית אותן - ושום דבר לא עזר. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא את הדרייבר למצלמה המובנית, העניין הוא מאוד קריטי ודחוף. אשמח בנוסף שאם תמצאו שתנחו אותי ללינק ההורדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב,כל קבצי התמונה(JPG) נהפכו לסיומת VBS. אין אפשרות לעשות פתח באמצעות תוכנה תמונות כלשהי. ניסיתי גם לשנות את הסיומת חזרה לJPG ואין תצוגה של תמונה,הכוונה שהפעם זה נכנס לתוכנה אבל לא רואים כלום. אני מאמין שזה וירוס. בכל מקרה פירמטנו את המחשב,גיביתי את כל התמונות שלהם ועדיין כלום לא עובד. יש אפשרות להציל את התמונות אכשהו? מה זה הסיומת VBS?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by civic,

אני מחפש תוכנה אני לא יודע אם יש או אין...שמורידה כמה לינקים . לפעמים שאני מוריד דברים וזה הרבה מעל גיגה אחד יש כמה לינקים למשל מHOTFILE איך אני יכול להוריד הכל לפי סדר רץ ? יש תוכנה? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by esaly,

היי! רציתי לבקש את המלצתכם בנושא הVMWARE והאם תוכלו להמליץ על ספר או מדריך במטרה ללמוד את התוכנה. המון תודה לעוזרים מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קורה לי הרבה פעמים שאני מוריד שיר ובסופו יש הרבה זמן (10-13 שניות) של שקט, האם יש דרך להוריד אותם כדי לחסוך מקום בזמן הצריבה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by יצחק נ,

שלום, התקנתי מחשב חדש עם לוח אם אינטל DG41CN. ההתקנה כללה דרייברים ומ"ה XP. המחשב מחובר לנקודת רשת קווית תקינה (עם מחשב ישן). במחשב החדש לא ניתן להתחבר לרשת ויש אייקון של "כבל רשת מנותק". הכרטיס רשת הוא On board. האם ניתן לדעת אם הבעיה היא במחשב החדש או בהתקנת הדרייבר לכרטיס רשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מנסה לצרוב קובץ MDF בן כ3.5 ג'יגה כDATA למדיית DVD. הנרו נותן לי הודעה שהקובץ גדול מ2 ג'יגה ולכן הוא לא יכול לצרוב.. האם למישהו מושג כיצד אני צורב קובץ כזה, כIMAGE (בלי לפתוח אותו..). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tofitof1,

שלום ! בדיסק און קיי נשמרים לי קבצים זמניים (לפחות כך התברר לי לאחר שניסיתי להבין). איך אני מונע הצגתם של קבצים אלה ? מצ"ב תמונה (אופיס 2013 מערכת הפעלה WIN 7). תודה רבה

11. השבוע סיימתי קורס פלאש אבל עבדנו על הCS3 עכשיו רציתי לדעת על הדברים הפשוט> כמו בלחיצה על כפתור שיקשר לאתר או לסרטון וכל שאר הדברים הבסיסים הידועים בתכנות בCS5 תודה! :]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפעמים הוא מחלץ לי ב4 שניות ולפעמים ב12[מדובר על קובץ של סדרה בת 40 דקות-בין 350-360 מגה]-אותו דבר לגבי סרט רק בזמנים שונים כמובן. יכול להיות שזה קשור לHD וכמה מקום פנוי יש בו בזמן החילוץ של הקובץ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by skycaller,

באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest בדקתי אם אני יכול להריץ משחק (FAR CRY 2) וזה אמר לי שהכרטיס מסך שלי יריץ אבל לא ממש טוב... (הכרטיס הוא 4870 בודד) וזה ממש לא הגיוני כי חבר שלי מריץ על הכי גבוהה עם כרטיס חלש משלי בהרבהה. רשום שם שהדריבר של הכרטיס מסך שלי הוא 7. משו... אבל התקנתי את 8.10 ... נראה לי שהבעיה יהא שהדריבר 7. משו מותקן עדין והמחשב "משתמש" בו ולא ב8.10 החדש שהורדתי היום.. אז אם אפשר תוכלו להגיד לי איך אני מוחק דריבר של ATI ואז מתקין מחדש את ה8.10 ? (אם זאת הבעיה) וגם שהרצתי FAR CRY 2 המשחק רץ באמת די גרוע.. העכבר זז בדיליי( G5 , התקנתי דרייבר חדיש) יש תקיעות לפעמים גם, הכנסתי קראק טוב (RAZOR) והתקנתי כרגיל.. למי שרוצה לדעת: זיכרון…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????????

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחפש מדריכים ל-SOLIDWORKS אשמח אם תוכלו לעזור לי .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתהיה פופולרית וטובה שתוכל לשחזר לי מידע שנמצא באחד מהדיסקים הקשיחים אצלי... עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי מישהו עם בעיה כמו שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57389.20 אז כמו שהבחור בלינק שהבאתי כותב, הוא אומר שהוא הצליח לשחזר עם EASY RECOVARY 6.03 אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה כזאת... מישהו מכיר תוכנה פופולרית שעושה ת העבודה כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MiD,

יש לי נגן MP3 עם נפח של 1 ג'יגה, וזה לא ממש מספיק לי לכל השירים/ספרים/הדרכות שאני רוצה להכניס אליו... אני מחפש תוכנה שתוכל לבצע המרה המונית למבצי MP3 לפורמטים יעילים יותר, בלי פגיעה רצינית באיכות, וכך אוכל לאכסן בו יותר. בעיקר כשיש הרבה MP3 שהם ב-VBR, והזמן שמוצג שגוי, וגם קשה להעביר לנקודות מסויימות. באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ag43,

מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EagleX2,

אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Kukishin,

יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by שניצל,

החל מאתמול, כשאני נכנס לדף הבית שלי (www.start.co.il) הפיירפוקס מזהה את הקידוד שלו בתור windows-1255 במקום unicode. ניסיתי להפעיל ולכבות את הזיהוי האוטומטי, וזה לא עזר. עכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך לשנות את הקידוד ידנית. ניסיתי אפילו לקבוע את UTF-8 כקידוד ברירת המחדל, וזה לא עזר. אני נכנס לאתר הזה כבר חודשים (כמו שאמרתי, זה דף הבית שלי) ועד עכשיו הוא לא עשה בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? זה קורה גם לעוד מישהו? (אולי הבעיה לא אצלי אלא באתר) נ.ב. ב-IE האתר פועל בסדר. ואני משתמש בפיירפוקט 1.0.7.

23. Started by roi890,

שלום אתמול ניסיתי להתקין את התוכנה וכל פעם מופיעה הודעת שגיאה ...ביצעתי הורדה של DOT NET האם יש דרך פעולה מסויימת שצריך לעשות . מדובר בתוכנה משנת 2008

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gshhar,

אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by EviL-RaBBi,

אז ככה.. מצאתי איזה קוד ב C שאני מעוניין להפעיל אבל הוא עושהההה לי מלא בעיות. פעם ראשונה שלי עם C אבל לפי מה שהבנתי צריך בספריית include מלא קבצים נוספים שחסרים לי. אבל לא מצאתי אותם עכשיו אני מחפש אותם או תוכנה שתכיל ישר את כולם מצאתי אותם דרך ADDON לתוכנה שאין לי ... אבל נראה לי שהם לא מתאימים ל dev C++ או שהתוכנה לא תומכת ב C רגיל הקיצר אני לא יודע מה לעשות ואני אשמח אם מישהו יעזור לי הנה משהו שיעזור לכם להבין על מה אני מדבר #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <netdb.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <sys/soc…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים