עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by onn_the_vy,

נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

דיון התוספים לפיירפוקס 3 דפדפן האינטרנט הפך להיות חלק משמעותי ומרכזי בשימוש במחשב. אצל אנשים רבים הדפדפן פתוח כמעט בכל הזמן שהם משתמשים במחשב. הדפדפן שללא ספק תופס הכי הרבה כותרות לאחרונה, ובצדק, הוא Firefox מבית Mozilla. כידוע לכולם, כוחו האמיתי של דפדפן ה-Firefox הוא באפשרויות ההרחבה וההתאמה האישית שלו, המאפשרות לכל אחד להתאים את הדפדפן בדיוק איך שהוא רוצה אותו. בכל דפדפן יש יתרונות וחסרונות, ועד Firefox היה צריך פשוט לבחור אחד ולהתרגל אליו, או לעבור כל הזמן בין הדפדפנים השונים. Firefox הוא שונה. הוא מאפשר לכל אחד לקחת ולהוסיף את כל הדברים שהוא אוהב - ורק אותם, כך שלא יהיו דברים מיותרים שהוא לא צריך ושסתם יכבידו על המערכת, או אפילו יציקו בעבודה השוטפת. כמות התוספים …

• 2k תגובות
    • 255k צפיות
  3. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר. הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. הצלחתי להגיע למצב שבו שאני רושם בתא בקובץ מסויים ='[ניסיון 1.xlsm]מה'!$C$10 ואז הוא רושם לי כמה שווה התא בקובץ השני הבעיה שאני שומר את הקובץ הזה כל פעם בשם הלקוח ואז הוא כבר רושם לי שגיאה. יש דרך לעשות שקוד ישתנה בהתאם לשינוי שם הקובץ? אשמח לרעיונות ולעזרה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by LIgor86,

שלום, פתחתי חשבון חדש במסנג'ר (windows live messanger) ואיני יודע איך לעשות חיפוש לאנשים אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. היי,אני משתמש בדפדפן כרום. כשאני מחפש משהו דרך שורת הכתובות אז פעם הייתי מקבל תוצאה כזו: עכשיו זה ככה איך אני מגדיר שחיפוש בשורת הכתובות יביא אותי לתוצאה כמו שהייתה בהתחלה(co.il) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by e.t,

מישהו יודע איך זה הגיע לפה? באמת אין לי מושג מה זה... מה זה עושה? האמת, יש לי איזה שם חשוד בראש ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  8. 1 איפה אני משיג את התוכנה 2 איך אני משתמש בה 3 אם למשל אני מוריד את האתר הזה,כמה זה אמור לשקול?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by GeForce93,

שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!

10. אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by nadavov,

שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. אני משתמש ב-uTorrent ומוריד תכנים בעיקר מ-TL. כששדרגתי את גרסת התוכנה ל-1.8.3 שמתי לב פתאום שהתוכנה מדווחת על העלאה של כ-5kbps יותר ממה שאני מגביל אותה, למשל אם אני מגביל ל-20 הדיווח יהיה 25. עכשיו שדרגתי את התוכנה לגרסה 1.8.4, והתופעה החמירה! כשאני מגביל ל-20 אני רואה 30-35. ומה שיותר מוזר, אם אני מגביל ל-45 (האפלוד המקסימלי שלי הוא 64) אני רואה דווקא ירידה לסביבות ה-35-40 (גם בלילה וכשכלום לא רץ ברקע). כמו כן התוכנה כל הזמן מדווחת על הורדה, וגם כאן זה החמיר ב-1.8.4. הוא כאילו מוריד קבוע במהירות 10kbps... אני לא מבין מה העניין וזה קצת מדאיג אותי. גם לא ברור לי אם זה משפיע על רוחב הפס הכללי בבית, ואם זה נחשב ל-ratio שלי...

13. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by Alex89,

אני מנסה לעשות CONVERT למחשב מרוחק והתוכנה זורק לי שגיאה מספר 1603 שאומרת שאני לא יכול להתקין את המחשב השני את מה שאני צריך כדי לעשות לו CONVERT ניסיתי למחוק את התוכנה מהמחשב המרוחק כולל הרג'סטרי וזה לא עזר וניסיתי לבטל את ה SIMPLE FILE SHARING וגם זה לא עזר (מצאתי את בגוגל) מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? שאלה נוספת איך אני עושה CONVERT למערכת UNIX?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אני קורא חומר מסויים באנגלית ללימודים ואני לא מבין חלק די גדול מהמילים שם.יש לי בבילון שמוכן לתרגם עשירית מהמילים וברובן הוא לא רוצה לתרגם ואומר שהוא רוצה שאני יקנה את התוכנה.את מה שהוא מתרגם הוא מתרגם טוב.מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אחרת דומה ? תודה מראש demulti

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.

17. Started by Xaar,

לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by intermaster,

שלום לכם, אני מחפש פתרון לסינכרון מיידי של יומן פגישות בין מכשיר פלאפון Nokia N97 לבין המחשב במשרד. הסנכרון אמור להתבצע מכל מקום בארץ בחיבור הטלפון לאינטרנט WiFi. סנכרון בין המחשב לטלפון כאשר אני ליד המחשב לא מספיק טוב, המזכירה שיושבת על המחשב עלולה לקבוע פגישה בשעה דומה לפגישות שקבעתי. הרבה תודה.

19. אני צריך תוכנה שמצלמת מה שמופיע על מסך המחשב אז אם מישהו מכיר תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה יעזור לי מאוד בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TimoTy,

טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by compman112,

מהי התוכנת הצריבה שהכי מומלצת ושבא אתם משתמשים? אם אפשר אז כולל גרסא

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  22. היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. אפשר לדעת ספציפית למה לקנות את AVAST ולא להשתמש בחנמי ? מבחינת אבטחה על המחשב. פשוט מישהו אמרו לי שמספיק החינמי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by הורדה,

אודה מאוד על כל עזרה; איך להפריד האודיו מסרטונים שאינם ניתנים להורדה. ספציפית: באפליקציה חינמית timelesstoday בתפריט: PEAK ברצוני להפריד את האודיו מכל הסירטונים. ואחר כך להוריד לאודסיטי או תוכנה אחרת להקלטת תרגום סימולטני. תודה מראש על הסבר מפורט, סבלני ומובן גם למי שלא מיומן בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.