עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shlomi7293,

שלום חברים, הוספתי קובץ EXCEL ב-RAR ותמונה. אני מנסה שב-"תווית שורה" המק"ט לא יופיע מתחת לתאור אלה מצד ימין כלומר בעמודה נפרדת כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כפתור ימני ---> חדש ---> והוף חסר לי צייר. איך מוסיפים לינק לתפריט NEW? יש לי שם WORD וכו' אבל חסר לי צייר. עזרה בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shmuel,

תיראו אני מנסה לעבוד בפוטושופ 7 ואת האמת לא ממש מצליח לי [אז תעשו טובה תנו לי איזה מדריכים וכאלה....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני צריך אפקט של צופר שמפעילים על ידי מנואלה, כמו צופרי אזעקה פרימיטיביים....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Inna,

התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by solo53,

בגירסה קודמת של השועל אם במיקרה הייתי מקליד בעיברית כתובת של אתר לדוגמה '''ץזשפץבםץןך שזה בעצם WWW.ZAP.CO.IL הדפדפן היה מעביר אותי לאתר http://urlazy.meow.co.il/121.php שהיה מראה לי כי בעצם רציתי את זאפ מאז שידרוג הדפדפו זה לא קיים יותר טוב אבל בגלל שחזרתי למערכת הפעלה מ 11.05 זה חזר לעבוד איך אפשר שגם אחרי שידרוג הדפדפן פונקציה הטבה זאת תעבוד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי outlook 2007 בשפה עברית.... אני פותח "הודעה דואר חדשה" ,וניפתח חלון הודעה.למטה בחלון כתיבה הודעה. כותב עברית והסימן מהבהב מתחיל מצד שמאל.ולוחץ על כפתור "ישר טקסט לימין" ומיד הסימן מהבהב הופך לצד ימין. ומתחיל לכתוב עברית ואנגלית.וזה לא יצא טוב.כי אני מתחיל עברית וכותב אנגלית מתחיל כתיבה מימין מהתחלה ואחרי מילים עברית וממשיך לכתוב עברית ושוב בהתחלה עברית אחרי אנגלית שורה אחת . 2 שאלות: א. כשאני פותח הודעה דואר חדשה,אני רואה בחלון למטה סימן מהבהב מתחיל בצד שמאל ולא מימין.איך להשאיר ברירת מחדל שיפתח לי הסימן מהבהב יתחיל בצד ימין קבוע? ב. כשאני כותב משפט עברית וממשיך לכתוב וכותב באנגלית,איך כותבים נכון בצורה נכונה משפטים מילים עברית ואנגלית.ובלי שהאנגלית יתחיל בהתחל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני אתחיל את הסיפור מהתחלה: יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך ועכשיו חזרתי מטיול. חיברתי את המצלמה למחשב בעזרת כבל FIREWIRE, ושמתי את הקלטת DV בתוכה. עשיתי CAPTURE לוידאו שבקלטת בעזרת התוכנה (PINNACLE STUDIO PLUS) ויצא קובץ DV של 12 ג'יגה. (בקלטת היו 60 דקות בפורמט SP). עכשיו הוספתי קצת אפקטים וכותרות לסרט שלי, ועברתי לשלב הקידוד לפורמט קטן יותר (DIVX). בגלל שיש לי טלוויזית LCD בסלון המחוברת ל-DVD PIONEER 393, אני רוצה להפוך את הסרט שיש לי לסרט בפורמט רחב, כדי שאני אראה בצורה טובה בסלון. האם זה אפשרי? (אם כן, איך עושים את זה?) כל ניסיונתי (רזלוציות שונות וקידודים שונים) נכשלו-זאת אומרת הסרט לא הוצג בפורמט רחב בטלוויזיה. לכן אני מבקש עזרה מכם איך לקודד ב-PINNACLE STUDIO P…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yoakall,

האי מיול שלי כל הזמן נמצא בID נמוך.. אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי את כל מה שהתוכנה מציעה בעזרה אבל זה לא עוזר.. אני מחובר למודם כבלים במהירות 1.5 דרך כרטיס רשת נוסף (המחשב שלי הוא ה"אורח") ואני חושב שכאן אולי הבעיה.. אבל אני לא יודע איך לפתור אותה.. (יש לי xp דרך אגב) (הסמל של החמור הקטן בשורת תוכנות למטה כל הזמן עם כיסוי עייניים.. מוזר) מה עושים תעזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן! אני חושד שהוא נמצא היכן שהוא בתקייה של הגיבוי קבצים שחלונות עושה בשביל SYSTEM RESTORE . נדבקתי בוירוס לפני כמה שבועות, נאלצתי לעשות פורמט למחשב והוא עדיין לא נעלם. . . כאשר האופצייה של SYSTEM RESTORE עובדת אני מקבל כל הזמן הודעות מ - NOD32 (אנטיוירוס שלי) שהוירוס הזה מנסה להשתלט על קובץ EXE מסויים והוא "מבודד" אותו. כאשר SYSTEM RESTORE מכובה הוירוס לא פעיל. ניסיתי את כל התוכנות שהציעו פה בפורום לאנשים שהייתה להם בעיה דומה. הם לא מוצאים אותו . . .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי. התקנתי עכשיו את תוכנת ניהול הצבע של מייקרוסופט ל XP. התוכנה דורשת התקנה של net framework 1.1. אבל אחרי שהיא מותקנת,הוינדוז לא עולה ישר אלא דורש שאלחץ על שם-המשתמש שלי, שזה סתם מיותר עבורי, כי אני היחידי שמשתמש במחשב... מישהו יודע איך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

אז כך מצאתי משחק קטן עם רקעים יפים ורציתי "להוציא" אותם ולהשמש בהם כוולפאפרס לווינדוס בתקיה של המשחק לא היו קבצי אימג' רק כמה קבצי קול וקובץ DAT אחד גדולת, איך אני מוציא את התמונות מהקובץ הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כיצד לדחוס סרט וידאו בצורה מקסימלית ובכל זאת לשמור על איכות סבירה. בואו נגיד 85% מהאיכות המקורית. באיזה מקודד לבחור? מה לעשות? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by matanch,

יש לי אימיול בוסטר 8 החדש ווינדוס ויסטה 32 ביט...ושאני עושה חיפוש של שירים הוא לא מוצא לי mp3 תודה לעזורים!! מתן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מדפסת HP Laserjet 1012, ואני לא מצליח למצוא דרייברים להורדה ל windows 7 64 bit, גם לא באתר של HP! יכול להיות שאין תמיכה ב-7?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gal,

איך אני יכול לדפדף בתמונות שאני נמצא במסך מלא כלומר בחרתי תמונה ואני צופה בה במסך מלא ואני רוצה לעבור לבאה על ידי מקש רווח נגיד איפה האופציה בתוכנה???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IDAN AMRAM,

כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?

20. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. פירמטתי את המחשב פירמוט מהיר, אני יודע שיש תוכנות כלשהן שיכולות להחזיר את הקבצים. נסיתי מלא תוכנות, חלק מהתוכנות אכן מצאו את מה שרציתי(אני צריך לשחזר את התמונות וחלק מקבצי WORD) אך בסוף בשביל לשמור אותם למחשב הן דורשות כסף ואני לא מוצא סריאלים חוקים בשבילם. אם תצליחו למצוא תוכנה שתוכל לתת לי ולא לדרוש כסף אודה מאוד! זה ממש חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מדפיס קבצי PDF בעברית מהמחשב שלי, הוא לא מדפיס את כל האותיות והמספרים אלא משאיר רווחים אך שכשאני מדפיס מהמחשב הנייד הכל תקין. במחשב השולחני יש לי ADOBE ACROBAT ואילו בנייד יש לי את ACROBAT READER. על שני המחשבים רץ WINDWOWS XP + SP2 מישהו יכול לפתור לי את הבעייה???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ofir123,

לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי. הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0. איך אני מגדיר אותם נכון? אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור. לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

אז אך לאביר גיגה ל:c מ נעשתי אם partition magic 6 והוא לא הצליח נ.ב יש לי וינדוס אקס פי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים