עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, יש לי את הכוננים C D E F ורציתי לאחד אותם רק ל C D בעזרת התונה PartitionMagic Pro 7.0 כל מי שיודע איך עושים את זה שישאיר פה הודעה בתודה מראש יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מנסה הוספה\הסרה ולא מצליח דרך ccleaner וגם לא מצליח איך מוחקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by peacebringer7,

ידידה שלי עבדה על עבודה סמינרייונית יום שלם וכנראה אם הבנתי נכון שכחה לשמור..מה שהיא לא עשתה..אני מקווה שיש עותקים זמניים של כל הבודה שלה מאתמול איפשהוא לא,יש איך להגיע אליהם בצורה פשוטה? תודה מראש לעונים וסליחה אם אין לי מספיק מידע. (אני יכול לשאול אותה מקסימום)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by doker,

יש לי כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל כרטיס הקול הוא 82801g high defenition לפני מספר ימים כשהתקנתי windows Xp pro לא היתה כל בעיה הורדתי דרייברים של realtek r166 ושמעו עכשיו התקנתי windows xp pro בעברית והדרייברים כבר לא עובדים זה נראה שהוא לא מקשר בין הדרייברים לכרטיס ניסיתי לבחור את הדרייברים של הכרטיס באופן ספציפי מרשימת ההתקנים,הכרטיס עצמו הצטרף לרשימה אבל לידו היה סימן אזהרה והיה כתוב שיכולה ליהיות בעיה בפעולת ההתקן. אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הרבה דברים אני מזכיר שהשתמשתי באותם דרייברים שכבר עבדו אבל עכשיו הם לא עובדים לא יודע למה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי את הגירסה החדשה של Azureus גירסת ה-2.3.0.0 ויחד עם זאת התקנתי גם Java חדש, ה-Java JRE 1.5. אם אני לא טועה (ואם זה משנה משהו) לי יש את הגירסה 1.5.0.0.2, ויש עוד גירסה של 1.5.0.0.3.. אחרי שהתקנתי את שני אלו הפעלתי את הAzureus והכל היה תקין, ראיתי את הפונקציות החדשות והלא נחוצות כל כך, אך גליתי שעכשיו אחרי זמן עבודה לא ארוך כלל הCPU USEG בTASK MANAGER גבוה מאד! הוא יציב על 85,100K אבל ליפעמים מגיע גם עד ל 100(!!!) שלדעתי האישית זה "קצת" יותר מידי בישבילו.. האם גם לכם זה קורה? להחליף לJava החדשה ביותר? (1.5.0.0.3) או אולי לגירסה ישנה יותר? אבל שלא תחשבו שזה רק זה.. Noo.. כניראה עקב השימוש הגבוה של הJava האינטרנט מתנתק לי! למעשה רק דפי הדפדפן …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני צריך את התוכנה JAVA VM דחוף, ג'אווה וירטואל משין

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shbd,

יש לי בעיה עם שתי תוכנות שאני לא מצליח לסדר... WinDVR מקליטה לי באיכות מצוינת ולא מכבידה בכלל על המחשב אבל האיכות סאונד יוצאת לי בין הגרועות למרות ששיחקתי בהגדרות של איכות הסאונד וסוג הקידוד. ובתוכנה POWER DIRECTOR שקיבלתי עם הכרטיס יש אלף אפשרויות לקידוד סאונד וגם ששמתי באותו סוג קידוד כמו ב- WinDVR ושמעו פי אלף יותר טוב לאחר ההקלטה. אבל הבעיה בתוכנה שהיא כבדה וגם נתקעת לאחר מספר שניות של הקלטה (ישנם מין תקיעות בזמן ההקלטה מה שדופק אותה) לכן אני צריך תוכנה אחרת שתפיק לי את המיטב מהוידאו ומהאודיו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה לא בעיה של התוכנה כיווץ.תוכלו לומר לי מה אני יכול לעשות? [יש לי גם את ההודעה שתמיד ניהיה בתמונה] [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום!!! יש לי רמקולים 5.1 ובוינאמפ אני שומע רק ב2 מישו יודע איך אני מסדר את זה<??? תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, כבר במשך כשנה מדי פעם קפץ לי help and support של כל מיני דברים (chrome, firefox, windows, word וכו'), וקפץ מלא פעמים. מוטב לציין כי הייתי איזה חצי שנה שהייתי ללא אנטיוירוס ואני עושה הורדות שירים סרטים וכו'. לאחר שהתייאשתי לחלוטין-פירמטתי. למרבה ההפתעה-הבעיה פשוט לא נפתרה! אחי התקין את אותה מערכת ההפעלה מאותו דיסק ספציפי (family package) ,ולו אין את הבעיה הזאת. מצד אחד, אם זה היה באג במערכת ההפעלה (שהיא, אגב WIN 7 64 BIT) גם לאחי היה את זה, ומצד שני אם זה היה וירוס קטלני אז הוא היה נמחק בפירמוט. ד"א לפני הפירמוט שכל המחשב שלי כבר היה גוסס מרוב וירוסים, ESET הצביע על שגיאה בתקשור שלו עם kernel, לפי מה ששמעתי הליבה של מערכת ההפעלה או משהו בסגנון. בקיצור, מה יכולה להיות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mosfos,

היי!! יש בידי מכשיר lg bd370 אשר קורא מלבד BR DIVX DVD גם MKV. עד עתה כל FILE MKV הוקרן ברמה של BR - אך מרגע שהחלו להשתמש ב- "קודקים" חדשים- התמונה נמרחת ואי אפשר לצפות יותר ב- MKV. החברה, כנראה אינה מעוניינת לערוך UPDATE- בגלל שהוציאה מכשיר חדש BD390- לכן יש לי בעייה. שאלתי- האם אפשר לעשות RE-ENCODE לפורמט הישן של ה-MKV- כדי שאפשר יהיה לראות? האם יש תוכנה טובה שהופכת MKV בחזרה ל MKV עם הקודקים הישנים? תודה משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by udi,

האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כנ"ל,האם זה מסוכן? יש איתי SP2 , שתי תוכנות טובות להגנה מפני תוכנות ריגול, זה מסוכן גם בלי הגנה מוירוסים? פשוט,אין לי ממש כסף לאנטי וירוס איכותי,ואני בינתים בלי. ובזמן האחרון צצות לי בעיות ותקיעות..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: מדובר על "MP3MP4 מסך מגע .2.8inch 8GB תיאור המוצר: מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 8GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורפת תוכנת המרה שלא עובדת) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI/XviD/Di…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אז כך מצאתי משחק קטן עם רקעים יפים ורציתי "להוציא" אותם ולהשמש בהם כוולפאפרס לווינדוס בתקיה של המשחק לא היו קבצי אימג' רק כמה קבצי קול וקובץ DAT אחד גדולת, איך אני מוציא את התמונות מהקובץ הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by וינצי,

במנהל ההתקנים מופיעים לי על ארבעה מתאמי רשת משולשים ברקע צהוב עם סימן קריאה שחור במרכזן ובמאפיינים מצויין קוד 31 שאומר שחלונות לא יכול לטעון את הדרייברים הנחוצים.יש לי ויסטה פרימיום והדגם הוא acer 5630g.איך ניתן לפתור זאת .?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש תוכנה שאני מכניס בה רשימת קישורים ומגדיר לכל קישור שעה מסוימת שהתוכנה תפתח אותו. תוכנה שמטרתה די פשוטה אך האם קיימת?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gshhar,

תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gshhar,

רשום שהקובץ הוא DIVX,יש לי מקודדים: XVID VIDEO CODEC MINO AC3 מה חסר לי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אם אפשר לחתוך אותי יעני בלי כל הרקע בצד ולערוך למשהו יפה אם אפשר כמה אופציות מה שיצא הכי יפה תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.