עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם שמי יניב סנה (31) ואני ואשתי סטודנטים באו"פ לביולוגיה וביוטכנולוגיה. וגיימר כבד כבר יותר מ-25 שנה. מתבשל אצלי בראש איזה שנה משחק שובר קונספט שהוא בעיני ובעיני הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם באמת חידוש! מה עושים?...GOOGLE IT!!!...הורדתי מלא ספרים ומידע על פיתוח משחקים...ישבתי ולמדתי לעבוד על מקס...והמשכתי לפתח את הרעיון. התנסיתי בכמה פרוייקטים עם עוד אנשים אבל הם היו פרוייקטים קיימים שחוץ מללמוד מזה שזה חשוב...אבל אני רוצה לפתח את הקונספט שלי. אני לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון אבל אני אחשוף כמה פרטים על המשחק. מדובר במשחק רשת מרובה משתמשים על בית חולים עתידני ובניין של אוניברסיטה לידו. יש לי כבר יותר מ-4400 מקרים רפואיים שיהיו חלק מהמשחק והמון סצנות כבר קיימות…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DJ Luminus,

אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך ATI 9600XT שמחובר גם לטלוויזה (SONY 100HZ). כשאני רוצה להציג וידאו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER או MP CLASSIC במצב OVERLAY MIXER שעובד מצויין עם ה-THEATER MODE בדרייבר של ATI. אבל בכדי להראות כתוביות אני צריך לעבור למצב "RENDERLESS" ולהגדיר תצוגת CLONE בדרייבר של הכרטיס. מה שקורה במצב הזה הן "קריעות" כאלה בתמונה על הטלוויזיה, בעיקר בתנועות מהירות יותר, שנובעות כנראה מחוסר סנכרון עם הטלוויזיה... על המסך של המחשב זה לא קורה. ל-BSPLAYER יש אפשרות להציג כתוביות גם במצב OVERLAY אבל זה מחייב שהכתוב יופיע על השטח של הסרט עצמו, בלי אפשרות להציג כתוביות מתחת לשטח של הסרט (אי אפשר למקם את הכתוביות מתחת לשטח התצוגה של סרט בפורמט רחב למשל). מישהו יודע אם יש תוכנה שיודעת …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, אני מחפש תוכנה לשימוש ביתי כבד של וירטואליזציה למטרת לימודים, העיניין שאני לא מתקין Virtual PC כי הוא מתקין Service שרץ תמיד במערכת ההפעלה ואם סוגרים אותו אין יציאה החוצה לאינטרנט. אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008 וגם Win7 (לא קריטי) אני יודע שיש את ה Virtual Box אבל אני הרבה זמן לא התקנתי. יש למשהו המלצה ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sapartil,

בכל פעם שאני פותח את המסגנר קופצת הודעה "יתכן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות בשיחה זו" למה זה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Crypto,

אני לא יכול לראות אנימציות זזות הן עומדות ולא זזות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום!!! יש לי רמקולים 5.1 ובוינאמפ אני שומע רק ב2 מישו יודע איך אני מסדר את זה<??? תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מחפש תוכנה שאני מכניס בה רשימת קישורים ומגדיר לכל קישור שעה מסוימת שהתוכנה תפתח אותו. תוכנה שמטרתה די פשוטה אך האם קיימת?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ראובן,

שלום.. אני מנסה להפעיל משחק והוא לא עובד.. כי אני צריך נראה לי להתקין משהו..סתכלו:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yuvalkob,

אני צריך תוכנת dj שתומכת במיקסים. עדיף,אם יש, שיהיו מעין פטיפונים בשביל האפקט תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן כולם! אני מחפש תוכנה שמראה לי בזמן אמת את הטמפרטורה של המחשב שלי או של חלקי המחשב למי שיש או מכיר תוכנה כזאת אבל שהיא טובה ואמינה ומראה את הטמפרטורה הנכונה של הרכיבים בבקשה שיישלח לי שם שלה או לינק? תודה מראש!! =) * אני חדש בפורומים כאן מותר לבקש לינקים לתוכנות? (אם כן אז אפשר עדיף לתוכנת אימיול)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by arino,

שלום לאחרונה הותקן במחשב שלי MSN רציתי לדעת איך אני משנה את הסיסמא של המשתמש שלי . מי יודע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים מוזילה השיקה את תוכנת הדואר של "ציפור האש" Thunderbird של פיירקפוקס הגירסה הזו כרגע Thunderbird 2 רק באנגלית לינק להורדת התוכנה מאתר החברה http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tommy_g,

אהלן, יש לי בעיה עם AVANT BROWSER. המון קישורים שנפתחים בחלונות חדשים, הוא לא פותח לי, כלומר נותן שגיאה- "THE PAGE CANNOT FOUND". למשל\ לא נכנס לי בככל ל-www.themarker.com. האם אתם מכירים את הבעיה ?? תודה, תומר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה: אני בטוח (למה ראיתי את זה) שישנו תוסף לאיציק שבו אני רואה אנשים ששמים את עצמם במצב invisibale (שאני רואה אותם אוףליין אבל הם לא) משהו יודע איך קוראים לתוסף הזה? ואיפה אני יוכל להוריד אותו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לדוגמא יש קובץ בשם XXXXXX אז אני יעשה בתוכנה חיפוש קובץ עם 6 אותיות והוא ימצא אותו

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו http://www.amazon.com/Sony-DCR-TRV340E-PAL-Format-Digital8-Camcorder/dp/B00007E8AM אני רוצה ללכוד וידאו מהמצלמה למחשב איך אני עושה את זה והאם המצלמה שלי יכולה לעשות את זה קניתי כבל פיירוואר חיברתי נכנסתי לעושה סרטים בווינדוס וזה מראה לי מסך שחור אני לא מבין מה הבעיה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by LIOR42,

יש לי מערכת הפעלה XP והיא עולה לאט בלי שום סיבה שנראית לעין וגם אחרי שהיא עולה כל פעולה נעשית באיטיות משגעת השאלה האם יש אפשרות לפתור את זה בלי לפרמט :s05:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Lumber_Jack Jim,

מישהו יזכיר לי בבקשה? ובאותה הזדמנות גם להזכיר לי איך לגשת אח"כ לדיסק של הWN דרך הדוס ולהתקין אותו מחדש. :-[

22. יש לי וידאוקליפ והשם שלו XXXXXXXXX.2003{1920x1088.HD.1080}.mpg (איפה שרשמתי "X" , זה השם של הקליפ, אך צינזרתי אותו כדי לא לעבור על חוקי הפורום, החלק החשוב הוא הסיומת) אוקיי, כשאני מפעיל את הקליפ, אז הוא "קופץ" ולא פועל חלק אני מרגיש כאילו המחשב לא עומד בעומס של זה(קליפ של 6 דקות ששוקל 840 מגה), רואים את הקליפ ממש חלק, חד וברור(בחיים לא יצא לי לראות קובץ וידאו במחשב שנראה ככה) יש אולי פיתרון לבעיה? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BenK,

איך עושים בדיקה שהAGP הוא על X4?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל ב YAHOO, יש באפשרותי לכתוב מימין לשמאל וכן בעברית, אבל שזה מגיע לנמען, התצוגה שהוא רואה את ההודעה, היא משמאל לימין. האם יש דרך לפתור בעיה זאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Shbd,

יש לי בעיה עם שתי תוכנות שאני לא מצליח לסדר... WinDVR מקליטה לי באיכות מצוינת ולא מכבידה בכלל על המחשב אבל האיכות סאונד יוצאת לי בין הגרועות למרות ששיחקתי בהגדרות של איכות הסאונד וסוג הקידוד. ובתוכנה POWER DIRECTOR שקיבלתי עם הכרטיס יש אלף אפשרויות לקידוד סאונד וגם ששמתי באותו סוג קידוד כמו ב- WinDVR ושמעו פי אלף יותר טוב לאחר ההקלטה. אבל הבעיה בתוכנה שהיא כבדה וגם נתקעת לאחר מספר שניות של הקלטה (ישנם מין תקיעות בזמן ההקלטה מה שדופק אותה) לכן אני צריך תוכנה אחרת שתפיק לי את המיטב מהוידאו ומהאודיו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים