עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal,

איך אני יכול לדפדף בתמונות שאני נמצא במסך מלא כלומר בחרתי תמונה ואני צופה בה במסך מלא ואני רוצה לעבור לבאה על ידי מקש רווח נגיד איפה האופציה בתוכנה???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rubiboss,

שלום !!! איך מחברים בין קטעי סרטים לסרט אחד ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. פעם הייתי משתמש בSymantec Norton Partition Magic v8.05 לחילוק וטיפול במחיצות ופירמוטים(ביוחד הייתי משתמש בה דרך BOOT) עכשיו מאז השתדרגו הכוננים בנפח היא לא תמכה לי בהם והייתי עושה שגיאה ומאז לא משתמש בה עוד ועזר בכלי ניהול של ווינדוס(זאת הייתה תוכנה מעולה ונוחה) רציתי המלצה לתוכנה שתחליף אותה ושתיהיה גם טובה כמוה כי לא ידוע לי על גירסה חדשה שיצא אי פעם.. אני מחפש תוכנה דומה קלה ונוחה כמוה ושתיהיה לה אופציה נוספת לעבודה בלי מערכת הפעלה (CDBOOT) יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה גישה לאייפוד שלי דרך הדוס שהוא יופיע ככונן נוסף רק דרך הדוס במחשב ללא מערכת הפעלה, הארד דיסק מפורמט וגם תוכנה שתאפשר לי לעשות BOOT דרך התקן USB כמו DISKONKEY למה אני צריך את זה... יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite 1900 שהסידי שלו התקלקל והדיסק שלו מפורמט, האמצעים היחידים לגישה אליו זה דרך FLOPPY ו USB צריך להתקין מערכת הפעלה, ניסיתי ישירות דרך קובץ GHOST שיש לי על האייפוד אבל ההתקנה נתקעת. אז חשבתי להעתיק אותו לכונן אחד ולהתקין על השני

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום משום מה מאתמול כנראה בטעות הגדרתי משהו ששמר לי כרטיסיה אחרונה שהייתה פתוחה ומאז כל פעם שאני פותח את הדפדפן היא נפתחת ,איך אפשר לבטל את זה? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by poltergeits,

תראו סוף סוף הורדתי סרט בדיוידי ואני מת לצרוב אותו כבר אבל כשפתחתי את כל הרארים אני רואה שסך כל המשקל הכולל הוא הרבה ממדיית די וי די רגילה מה אני עושה בבקשה ? .... ??? ......ואיך יעזור ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Greave,

אהלן חבר'ה, מכירים את זה שלאחר פירמוט תמיד יהיה חסר דריבר, ואם זה יום ממש רע אז זה יהיה דריבר שקשור לרשת? אז אכן זה קרה שוב. מדובר בUSB Network Adapter של Dynamode והדגם הוא WL-GI-700S. הדריבר בשביל Windows XP. חיפושים ארוכים ברשת, באתר החברה ובשאר ירקות הולידו כלום (ולא, הדריבר שמפורסם בדריברגייד לא מתאים). אשמח לעזרה/למשתמש עם הרכיב המדובר שברשותו דריבר. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש כאן תפריט בצבעים ירוקים: http://javascriptkit.com/script/script2/verticalmenu.shtml אני מעוניין להפוך אותך לצבעים סגולים בהירים. איך אני עושה את זה בצורה "מקצועית " ויפה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by גמני,

יש לי כונן ישן שיש שמותקן עליו הדפדפן. איך אני יכול להסתכל על תיקיית המועדפים ולהוציא משם מה שאני רוצה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by IDAN AMRAM,

כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?

13. היי... אני מכין סרט ונתקעתי בבעיה. אני צריך לעשות אפקט כזה שתמונה קטנה נדבקת לתמונה יותר גדולה כמו בחותמת (נגיד כמו בכוכב נולד כשהם נכשלים או עוברים). איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. כיצד ניתן לתקן את זה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MoDaN,

אחים שלי מישהו יכול להביא לי partionmagic להורדה ומדריך לפיצול? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by compman112,

בזמן האחרון שאני פותח קישורים כמו שלאתרים שזה ישר מטעין סרטון בנגן של האתר הדף נתקע לי לא עולה ואם אני לוחץ סגור זה רושם לי את ההודעה:שלח דוח שגיאות ההודעה הזאת נו... מה אני עושה למה זה קורה יש לי את חבילת הקודקים החדשה של K-LITE וWMP תודה לעוזרים

17. Started by shmuel,

תיראו אני מנסה לעבוד בפוטושופ 7 ואת האמת לא ממש מצליח לי [אז תעשו טובה תנו לי איזה מדריכים וכאלה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofir123,

לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי. הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0. איך אני מגדיר אותם נכון? אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור. לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Funkyzord,

אז אך לאביר גיגה ל:c מ נעשתי אם partition magic 6 והוא לא הצליח נ.ב יש לי וינדוס אקס פי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avi-noams,

אני רואה ברשת 2007 2010 2012 - מי הכי מוצלחת? אשמח להמלצה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ybe,

באיזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לזהות את סוג הקידוד של סרטי וידאו( אני מתכוון לתוכנה שיודעת לזהות את כל הסוגים,כולל:mpeg-1,mpeg-2,mpeg-4,avi,וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים