תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי היום דונגל dynamode bt-usb-m2 הוא לא הגיע עם דיסק או דרייברים או משהו. המחשב פשוט אומר שזה לא מזוהה. הדונגל מקולקל? או שאני מפספס משהו? תודה רבה מראש אושרי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי את ההודעה הזו אחרי ריסטרט. הפעלתי את המחשב מהדיסק הפעלה והלכתי לrecovery ושם שאני עושה chkdsk אז זה רושם לי the volume appears to contain one or more unrecoverable problems וזהו, עכשיו אין לי יותר פתרונות. מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas תודה רבה עמית לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9600XT שמחובר גם לטלוויזה (SONY 100HZ). כשאני רוצה להציג וידאו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER או MP CLASSIC במצב OVERLAY MIXER שעובד מצויין עם ה-THEATER MODE בדרייבר של ATI. אבל בכדי להראות כתוביות אני צריך לעבור למצב "RENDERLESS" ולהגדיר תצוגת CLONE בדרייבר של הכרטיס. מה שקורה במצב הזה הן "קריעות" כאלה בתמונה על הטלוויזיה, בעיקר בתנועות מהירות יותר, שנובעות כנראה מחוסר סנכרון עם הטלוויזיה... על המסך של המחשב זה לא קורה. ל-BSPLAYER יש אפשרות להציג כתוביות גם במצב OVERLAY אבל זה מחייב שהכתוב יופיע על השטח של הסרט עצמו, בלי אפשרות להציג כתוביות מתחת לשטח של הסרט (אי אפשר למקם את הכתוביות מתחת לשטח התצוגה של סרט בפורמט רחב למשל). מישהו יודע אם יש תוכנה שיודעת …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV של אסוס שמגיע עם תוכנות לצפיה והקלטה אבל אני מעדיף היום להקליט ב DIVX. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי תוכנה שממש נוח לעבוד איתה, רצוי גם שיהיה לה scheduler בשביל להקליט כשאני לא בבית אם מישהו יודע, אשמח לקבל שם שם התוכנה או קישור לאתר היצרן, אין לי בכלל בעיה אם יש תוכנה טובה שגם עולה כסף. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמא יש קובץ בשם XXXXXX אז אני יעשה בתוכנה חיפוש קובץ עם 6 אותיות והוא ימצא אותו
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לזהות את סוג הקידוד של סרטי וידאו( אני מתכוון לתוכנה שיודעת לזהות את כל הסוגים,כולל:mpeg-1,mpeg-2,mpeg-4,avi,וכו')?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שימוש קצר בדפדפן החדש שהתימר לשנות לי את החיים החלטתי שזה פשוט לא זה, שבאתי להסיר אותו, קיבלתי הודעה נחמדה כנראה שלאנשים שיושבים בגוגל לא חסר חוש הומור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה נורא מוזרה עם קבצי ההיסטוריה החדשים יותר של אנשים שאיתם אני מדבר כעת. קבצי העבר נפתחים כראוי אך שלושה קבצים של אנשים שנוספו לאחרונה נפתחים ומתקבלת השגיאה שמצורפת בתמונה. לפעמים הקובץ עולה ואז מגיעה השגיאה ולפעמים פשוט מסך לבן וישר השגיאה מתקבלת כך שלא ניתן לתפעל את הקובץ גם שרואים אותו. בעיה נוספת היא בפתיחת קובץ של היסטוריה שנשלח אליי אך מופיעה השגיאה שצורפה בתמונה השנייה,אין לי מושג מה זה XSL STYLE SHEET או איך ולמה לשנות אותו. מה ניתן לעשות? אם יש עוד מידע שצריך לספק בשביל לפתור תבעיה אנא עדכנו אותי. תודה מראש על העזרה! זאב. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש ב-YTD Video Downloader, אבל הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה של youtube ואני פוחד למסור. יש למישהו הצעות על תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה JAVA VM דחוף, ג'אווה וירטואל משין
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה כולל הרשמה ואני לא יכול להפעיל אותה, זה רושם שאני צריך להתחבר , אני לא מבין , הריי כבר נרשמתי וניכנסתי לתוכנה עם שם משתמש וסיסמה , מצרף תמונה: http://jpg.co.il/view/5116c17b1dacb.jpg/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כך שכאשר האזין לשירים כול השירים יהיו באותה עוצמה תודה רבה נעם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי את הכוננים C D E F ורציתי לאחד אותם רק ל C D בעזרת התונה PartitionMagic Pro 7.0 כל מי שיודע איך עושים את זה שישאיר פה הודעה בתודה מראש יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה ברשת 2007 2010 2012 - מי הכי מוצלחת? אשמח להמלצה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, זו שאלה לדעתי קצת לא שגרתית, אבל האם יש סיכוי שקיים אימיולטור שמצליח להריץ את מערכת ההפעלה אנדרואיד על גבי המחשב PC, בדומה לאמיולטורים של גיימבוי וכאלה?.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמנו הייתי עובד עם norton partition magic אבל הם הפסיקו את הייצור של התוכנה וגם את התמיכה של הגראסות הקיימות שלה. מחפש תוכנה באותה רמה שתומכת ב-64 BIT, מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. חייב את עזרתכם.... עידו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה נראה לי שזה לא רק אצלי, כשכותבים הודעה עם טקסט מעורב ועוברים לאנגלית אז הסמן יורד שורה ואחרי הרווח חוזר(מצורפת תמונה). האם יש פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-