עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 114508534,

כאשר אני מנסה להתקין היא מעלה לי שגיאה בשלב המקדים של התתקנה וזה יוצא מההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by most,

שלום לכולם שמעתי על תוכנת הגיבוי הנ"ל ואני שואל: נגיד שפירמטתי והתקנתי את ה WIN על קשיח של נגיד 4 ג'יגה התקנה חלקה ללא תוכנות , דרייברים וכו' האם אני יכול להשתמש בתוכנה הנ"ל כדי ליצור BOOTABLE CD שישמש אותי במקום לפרמט מהדיסק של הווינדוס להעלות ישר את ה WIN על כל דיסק קשיח שארצה (אפילו חדש ריק) ?? אם כן האם כשאעלה את ה WIN נגיד לקשיח של 80 ג'יג'ה הוא יצור פרטישן של 4 ג'יגה כמו הדיסק שעליו התקנתי במקור את ה WIN ? אני מודה מאוד למשיבים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by שניצל,

החל מאתמול, כשאני נכנס לדף הבית שלי (www.start.co.il) הפיירפוקס מזהה את הקידוד שלו בתור windows-1255 במקום unicode. ניסיתי להפעיל ולכבות את הזיהוי האוטומטי, וזה לא עזר. עכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך לשנות את הקידוד ידנית. ניסיתי אפילו לקבוע את UTF-8 כקידוד ברירת המחדל, וזה לא עזר. אני נכנס לאתר הזה כבר חודשים (כמו שאמרתי, זה דף הבית שלי) ועד עכשיו הוא לא עשה בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? זה קורה גם לעוד מישהו? (אולי הבעיה לא אצלי אלא באתר) נ.ב. ב-IE האתר פועל בסדר. ואני משתמש בפיירפוקט 1.0.7.

5. Started by zvovon,

אני מפעיל את האימיול של ליונט וורק הגירסא הכי חדשה.. ואחרי 2 דות לפעמים 10 דקות . לפעמים כשאני פותח אותו והוא מתחבר לשרת הוא נתקע .(לא מגיב) אין לי וירוסים אין לי ספייוורים .. זה רק האימיול נתקע. . אני עובד חופשי עם כל התוכנות האחרות גולש בלי בעיות .. רק האימיול מחליט להפסיק לעבוד - להתקע.. מה אפשר לעשות .? מאיזה סיבות זה יכול להגרם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hell,

היי מקווה שמותר ליפתוח 2דיונים ולא להיסתבך עם ההנהלה.. בכל מיקרה ליפני כמה רגיעם גיליתי שהתמונות האהובות עליי הן בפורמט של 128*128 וגם 179*96 שזה קטן מידיי בישביל לחסות את כל המסך שלי בפלפון אני בטוח שמי שיצר את התמונות לא צייר הכל מחדש אלה בסך הכל שינה רזולוציה בדרך זו או אחרת אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על תוכנה שתוכל לשנות לרזולוציה של 240*320 ולא PS כי הוא משנה את הרוחב לפי האורך ולא נותן לי ליקבוע איזה רזולוציה שאני רוצה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. זה לא בעיה של התוכנה כיווץ.תוכלו לומר לי מה אני יכול לעשות? [יש לי גם את ההודעה שתמיד ניהיה בתמונה] [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להמרה מ DTS to AC3 מבלי לפגוע באיכות ה3D ובכלל של הסרט. תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Greave,

אהלן חבר'ה, מכירים את זה שלאחר פירמוט תמיד יהיה חסר דריבר, ואם זה יום ממש רע אז זה יהיה דריבר שקשור לרשת? אז אכן זה קרה שוב. מדובר בUSB Network Adapter של Dynamode והדגם הוא WL-GI-700S. הדריבר בשביל Windows XP. חיפושים ארוכים ברשת, באתר החברה ובשאר ירקות הולידו כלום (ולא, הדריבר שמפורסם בדריברגייד לא מתאים). אשמח לעזרה/למשתמש עם הרכיב המדובר שברשותו דריבר. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yuvalkob,

אני צריך תוכנת dj שתומכת במיקסים. עדיף,אם יש, שיהיו מעין פטיפונים בשביל האפקט תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן! יש לי אינטרנט 1.5 פיירוול של BLACK ICE פיירוול של נורטון אינטרנט סיקיוריטי ומודם של סמסונג....... עכשיו היה לי אמיול 3.2 של ליונטוורק וזה הוריד לי בממצוע של הכל 25 קילו לשניה.......... עכשיו קראתי מה שST!NG אמר אז החלפתי לגירסא של LSD שיניתי את ההגדרות כמו שהוא אמר רק באפלוד נתתי 24 ולא מוגבל.... עכשיו זה לא מוריד............. זה מתחבר לי לסרברים הכי דפוקים של 400 פינג........... וכתוב לי LOW ID.......... מה לעשות? אהה ואני משתף 17 גיגה ובטמפ של האימיול יש 7.21 גיגה אני מעלה בסביבות 10........ עזרה!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום ברשותי cubieboard http://cubieboard.org/ ורציתי לישאול איזה מערכת הפעלה עדיפה לי?... אני מעוניין ליצור תיקייה משותפת עם המחשב הנייח שלי ע"י הWIFI בבית ולראות סרטים בעיקר (מולטימדיה) פייסבוק יוטיוב... המערכת ההפעלה המקורית שמגיעה עם זה היא אנדרואיד 4.2 אבל היא קצת מעיקה מכיוון שהיא ללא ספק מתאימה לסמארטפונים/טאבס.. מה אתם אומרים יש אפשרות לשים XP??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by compman112,

בזמן האחרון שאני פותח קישורים כמו שלאתרים שזה ישר מטעין סרטון בנגן של האתר הדף נתקע לי לא עולה ואם אני לוחץ סגור זה רושם לי את ההודעה:שלח דוח שגיאות ההודעה הזאת נו... מה אני עושה למה זה קורה יש לי את חבילת הקודקים החדשה של K-LITE וWMP תודה לעוזרים

16. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין בהכנת קבצי GIF... הבנתי שאני אמור ליצור אותם בתוכנה image ready....אבל לא הבנתי איך בדיוק....כי לא משנה מה אני עושה..זה משנה לי את כל הפריימים... כלומר לא הבנתי איך אני בוחר לשנות רק פריים אחד... חיפשתי מדריכים ולא מצאתי... :-\ תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תמונה שווה 10 מילים... איך אני הופך צורה מוחלקת(עיגול ימני) לצורה לא מוחלקת(עיגול שמאלי)?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ShayGTi,

בדרך כלל הבקשה היא לתוכנה שתשחזר קבצים שנמחקו. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי היסטוריה של קבצים שנמחקו כולל שמות קובץ ומיקום מקורי. אם היא גם יודעת לשחזר זה אחלה אבל יותר חשוב לי לדעת מה נמחק אם בכלל! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם פתאום היום כשאני מנסה להיכנס לגוגל מופיע לי דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=8q9...2rjgmki03c.png כשאני לוחץ לו להמשיך בכל זאת, ואז הוא נותן לי להיכנס לגוגל אבל שורת הפקודה מופיעה ככה http://ufu.co.il/viewer.php?file=i28...wfmhs37gej.png אני לא מבין מה אני עושה, גם למייל הוא לא נותן לי להיכנס... http://ufu.co.il/files/qyyd6e6z2t6u7yzkx90y.png ובכל אתר מאתמול מופיע לי למטה שורה שכתוב בה: Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors גם באתר הזה, מישהו יודע ממה זה נובע או מה אפשר לעשות עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gal,

האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tal5870,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה למחשב שדרכה אוכל לקבוע תורים/פגישות,וחיפוש אנשי קשר לפי מקצועות,ימים וכו' ובמקביל שתהיה אופציה לשלוח SMS לאנשי קשר על ביטול/זימון תורים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Alex89,

כרגע אני משתמש ב AVANT הכל טוב ויפה אבל יש כמה בעיות איתו + הוא איטי. את FF אני לא ממש אוהב כי אין שם את כל התוספות שאני צריך. איזה דפדפן אתם יכולים להמליץ לי עליו שיהיו שם את כל התכונות של AVANT ושהוא יהיה מהיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://filehippo.com/download_google_chrome/

25. Started by swg,

איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים