עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oshri8,

שלום לכולם. קניתי היום דונגל dynamode bt-usb-m2 הוא לא הגיע עם דיסק או דרייברים או משהו. המחשב פשוט אומר שזה לא מזוהה. הדונגל מקולקל? או שאני מפספס משהו? תודה רבה מראש אושרי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני קבלת המחשב החדש גיביתי את כל הודעות ותיקיות הדואר שהיו לי באאוטלוק אקספרס במחשב הקודם, לקבצי DBX. במחשב החדש התקנתי אאוטלוק 2007 כי הבנתי שאאוטלוק אקספרס כבר לא קיימת. אני לא מצליח למצוא אופציה לשחזר את התיקיות של האקספרס לאאוטלוק החדש. גם חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. אודה לעזרה ממי שיודע

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי כבר אנטיוירוס שאני מרוצה ממנו ואני לא רוצה להתקין שום דבר אחר, אבל מכיוון שיש למייקרוסופט גם כלי לאנטי ספייור הייתי רוצה שהם יעברו על המחשב שלי. אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני שם לב שבצפיה בסרטונים הרבה פעמים ההורדה מופסקת כאשר הסרטון מושהה. אני מניח שזה נועד לחסוך ברוחב פס אם מישהו לא צופה בכל הסרטון. זה מפריע לי כי לפעמים אני רוצה לשים את הסרטון בהשהיה, אם למשל אני מעדיף לצפות ברזולוציה גבוהה ורוצה לצפות בהכל רצוף. אבל כשאני חוזר לטאב אני מגלה שירדו רק עוד כמה שניות קדימה. האם יש פתרון פשוט לזה? אני מעדיף שזה יהיה משהו לדפדפן כרום. פשוט שסרטון שלם ירד ללא הפסקה כאשר מס\פסיקים לצפות בסרטון. אגב, אם זה רלוונטי זה רלוונטי גם לסרטונים בקורסרה יודימי ופלורלסייט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by integral,

יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by blackbimer,

לא רוצה לפרמט עכשיו.... יענו פשוט אין אותו.. נגיד אני פותח תמונה ואז עושה סגור ופתחית תוכנת לעריכה אז ניפתח לי פתח באמצעות ואין שם צייר וגן בתוכניות אין אותו.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו ?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by IG,

בעיקבות בעייה עם הקודקים שיש לי, שגורמים לתקיעה של האקספלורר ברגע שאני מסמן קובץ ווידאו, אני מבקש את עזרתכם במציאת קודקים שיכולים לפתור לי את הבעייה. כל מה שאתם מכירים וממליצים עליו. רצוי עם קישורים. תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by djsharon,

אני צריך דחוף XP WINDOS בעיברית לא ל 30 יום פרוץ דחוף להשאיר לי הודעה אם מיספר טלפון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by joe44,

הורדתי אתמול את spyhunter והיא גילתה אצלי במחשב מרגלים אשר spybot (שגם כן מותקנת אצלי) לא גילתה. אלא שכדי להסיר את המרגלים שגילתה spyhunter היא רוצה שאשלם עבור התוכנה ממש. שאלתי: מישהו מכיר את spyhunter ? שווה להשקיע 30 דולר בתוכנה הזו? אפשר לסמוך עליה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pssheba,

שלום יצרתי קבצי word הכוללים תוכן ענינים (חלוקה לרמות), אינדקס ואובייקטים גרפיים מרובים שייבאתי מהצייר ( mspaint). הקבצים הפכו ענקיים וקשה להעלות ולבצע להם גיבוי. שאלתי: האם עבודה עם acrobat (pdf) עדיפה ? אינני יודע ליצור קבצי אקרובט ולא להמיר מוורד. מישהו מכיר מדריך או כתובת בה אוכל להעזר ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, התקנתי Photoshop CS3 לא מזמן. בהתחלה הוא נתן לי שגיאה של תאימות עם המסך (LG L1953TR), ובחרתי ב Use anyway. עכשיו במקום צבע לבן אני רואה בפוטושופ מעין צבע חום בהיר (גם בהגדרות הצבעים מראש), אבל אם אני שומר את התמונה ופותח בפיירפוקס, זה הופך ללבן. איך מתקנים? :-X תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3. אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם). מה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ירדן אברהם,

שלום, מחפשת ללמוד קורס אינטרנטי מעבר ללימודים בהדנסת תוכנה שמשמעותי להוסיף אותו לקורות חיים... יש לכם הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 1_AviV,

יש לי כרטיס טלויזיה של averTV. לכרטיס מתחבר ממיר,אנטנת רדיו,ומקלט אינפרא אדום. הכרטיס גם בא עם שלט אבל אני משתמש בשלט של HOT. כול מקרה התוכנה של averTV נותנת להשתמש בשלט רק לצרכי הטלויזיה[ הגברת ווליום בתוכנה, החלפת ערוץ, מסך מלא וכאלה.] אז אני רוצה להשתמש בשלט של HOT בתור עכבר. משהו מכיר תוכנה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Plazmata,

שלום לכולם, התקנתי על המחשב שלי את האנטי-וירוס nod32 וכנראה שגם מתישהו הגדרתי לו סיסמא , עכשיו אני רוצה להסיר אותו מהמחשב והוא מבקש את הסיסמא. אין לי מושג מה הסיסמא ואין לי אפשרות לבטל את ההגנה הזאתי חפשתי באתר של eset , חפשתי בגוגל וכל מיני פורומים ולא מצאתי פיתרון. יש למישהו פיתרון???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by menahem2009,

היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הייתי מעוניין בתוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שתמיר DVD עם כמה פרקים לקבצי AVI או MP4 נפרדים - אחד לכל פרק. יכולת להטמיע/להוסיף כתוביות ו/או דיבוב מה-DVD זה בונוס נחמד אבל לא קריטי. חשוב שתהיה multi-threading כדי לנצל את ה-I7 שלי ביעילות מירבית - יש לי עשרות DVD חהמיר. ראיתי את HandBreak אבל היא מעט בעייתית עם AVI הבנתי (מיועדת בעיקר ל-HD) ומניסיוני לא ממש מנצלת ריבוי ליבות בכל קידוד: http://www.videohelp.com/tools/HandBrake מכיר גם את PocketDivxEncoder המצויינת אבל הפרדת הפרקים שם לא משהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by se7en,

שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eyalraz,

שלום אנשים. יש לי דיסק של מערכת הפעלהWinServer2008R2 שאני צריך להפוך לקובץ אימג' iso ב CD (ראו תמונה שצירפתי) על מנת להתקין מהביוס-דרך ה CD בתחנה אחרת... המלצה בבקשה על איך לעשות זאת עם תוכנה וכו..*אם אפשר גם הוראות בקצרה על השלבים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. רציתי לדעת איך אני משנה את סדר הפעולות, הכותרת תוצג לאחר שהטקסט של השקף הוצג.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by the kon,

שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים