עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zzrxox,

רק לידיעה הקובץ d347bus.sys נמצא אצלי במסלול הבא: C:\WINDOWS\system32\drivers הנה הפרטים לאחר אנליזה: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note this address as well as the link date of the driver/image that contains this address. Some common problems are exception code 0x80000003. This means a hard coded breakpoint or assertion was hit, but this system was booted /NODEBUG. This is not supposed to happen as developers should never have hardcoded breakpoints in retail code, but ... If this happens, make sure a debugger gets connected, and the…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 64bit, וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שעובד עם Windows Media Center. עד היום, היה לי ממיר THOMSON אפור של הוט עם שלט אדום, והשלט של הכרטיס טלוויזיה שלי (שלט שחור) סונכרן מולו בלי בעיה ושלט עליו. הממיר שלי התקלקל, והטכנאי של הוט החליף לי אותו לממיר של NDS (שלט אפור), כי לא היה לו ממיר אחר של THOMSON. הטכנאי בדק שהכל עובד, והלך. אחרי שהטכנאי הלך, ניסיתי לסנכרן את השלט של הכרטיס טלוויזיה שלי במדיה סנטר עם הממיר של NDS. המדיה סנטר רושם לי שהוא הצליח לסנכרן את השלט שלי עם הממיר, אבל אני לא מצליח להעביר ערוצים בממיר עם השלט של הכרטיס טלוויזיה, וגם לא בהקלטות (שינוי ערוץ אוטומאטי). ניסיתי למקם את המשדר של הבלאסטר במקומות שוני…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. פירמטתי את המחשב פירמוט מהיר, אני יודע שיש תוכנות כלשהן שיכולות להחזיר את הקבצים. נסיתי מלא תוכנות, חלק מהתוכנות אכן מצאו את מה שרציתי(אני צריך לשחזר את התמונות וחלק מקבצי WORD) אך בסוף בשביל לשמור אותם למחשב הן דורשות כסף ואני לא מוצא סריאלים חוקים בשבילם. אם תצליחו למצוא תוכנה שתוכל לתת לי ולא לדרוש כסף אודה מאוד! זה ממש חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום ברשותי cubieboard http://cubieboard.org/ ורציתי לישאול איזה מערכת הפעלה עדיפה לי?... אני מעוניין ליצור תיקייה משותפת עם המחשב הנייח שלי ע"י הWIFI בבית ולראות סרטים בעיקר (מולטימדיה) פייסבוק יוטיוב... המערכת ההפעלה המקורית שמגיעה עם זה היא אנדרואיד 4.2 אבל היא קצת מעיקה מכיוון שהיא ללא ספק מתאימה לסמארטפונים/טאבס.. מה אתם אומרים יש אפשרות לשים XP??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מקבל הודעה זו בזמן טעינת אתרים מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by felixb,

שלום, אתם מכירים את זה, שיש לכם שיר MP3 של מוזיקה ישראלית כלשהי, במאפיינים של השיר יש את הפרטים (שם אלבום, שם שיר, להקה וכו') ואת הכל רואים בג'יבריש, גם כאשר מפעילים את השירים ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את כל השמות בג'יבריש בלבד. מה ניתן לעשות כדי בכל זאת לראות את מה שכתוב שם? (חוץ מלהתקין ווינדוס בעברית) תודה,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DarkIDevil,

יאני מחפש תוכנה נוחה, פשוטה ושאינה גוזלת הרבה מהזכרון, להמרת וידיאו בעיקר לפורמט, אייפון, אייפוד וכד'... בעבר השתמשתי ב-Movavi אבל בגלל שהזכרון שלי קצת דפוק, והיא גוזלת הרבה מהמחשב הוא קורס לי באמצע..תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tal5870,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה למחשב שדרכה אוכל לקבוע תורים/פגישות,וחיפוש אנשי קשר לפי מקצועות,ימים וכו' ובמקביל שתהיה אופציה לשלוח SMS לאנשי קשר על ביטול/זימון תורים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zelig192,

כאשר אני מוריד קובץ DOCX הוא יורד כZIP. אני צריך לעשות לו RENAME לDOCX ורק אח"כ לפתוח אותו. האם מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את הקובץ ישירות כDOCX (הגדרות בIE6)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. משום מה התלבש לי על הכרום tool bar ומנוע החיפוש של sweetim הזה בזמן שהתקנתי תוכנה מסויימת. הסרתי את כל מה שקשור לsweetim בהסרה של תוכניות ,אך המנוע חיפוש שלו עדיין מופיע.כנראה מדובר ברוגלה מסויימת. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shishi1,

שלום חברים . אני גולש באתר אינטנרט סויים כעת , את האתר השארתי פועל כמה שעות ברקע ועכשיו שפתחתי מחדש את החלון גילתי לפתע למטה את מה שצרפתי בתמונה , לפי בדיקה שלי אני יכול להתקשר עם זה . 1)מי שהוא יודע מה זו התוכנה הזו?. 2) האם אני יכול להפעיל אותה לפי רצוני או שזה תקלה באתר שאני רואה מה שאני רואה ? תודה לכל העונים .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IlanF,

אני מנסה להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia riva tnt2/tnt2 pro על מחשב יחסית ישן (טוב, מאוד ישן... ) הורדתי את הדרייברים המעודכנים לכרטיס הזה, אבל בהתקנה אני מקבל שגיאה: the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup will now exit. איך בדיוק אני מתקין את הדרייברים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by X-It,

עשיתי עבודה חדשה בפוטושופ הנה היא: מה דעתכם???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shaulking,

אנא המליצו לי על תוכנה טובה שתריץ סרטים במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shibby15,

יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. למה בכל הדפדפנים חוץ מ IE צריך להתקין פלאגים? וגם אחרי שאני מתקין הוא מבקש שוב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by se7en,

שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי קובץ PDF שאני אמור למלא בטופס פרטים כיצד אני עושה זאת??? הורדתי את 995 אבל אני לא מסתדר איתה כל כך...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by djsharon,

אני צריך דחוף XP WINDOS בעיברית לא ל 30 יום פרוץ דחוף להשאיר לי הודעה אם מיספר טלפון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.