תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דרך לגלוש באינטרנט בצורה אנומית ויחסית מהירה. כולל אפשרות להגיב בפורומים ולהיכנס למיילים. אני מכיר דפדפן בשם XB browser אבל הוא מאד איטי ולא תמיד האתרים עולים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח דו"ח מתוך speedfan ולשם כך אני צריך להגדיר את GMAIL בהגדרות הדוא"ל של SF. נכנסתי בGMAIL לקינפוג קליינט אימייל והכנסתי את כל הנתונים שדורשים שם להזין בקליינט, וגם התקנתי OPENSSL ועדיין אני לא מצליח לשלוח מייל TEST. כמו כן- POP ENABLED ב GMAIL אני לא בטוח מה צריך להזין ב mail from/to? מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כי תמיד שאני מסיר אותה מרשימת msconfig תמיד משום מה התוכנה שוב עולה לי באיתחול...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם, עברתי לאחרונה מ-WinAmp ל-WMP בגלל כמות הבאגים המופחתת משמעותית, רק שיש בעיה אחת: אני לא יכול לגרום לו לנגן FLAC. יותר מזה, אני לא מוצא איזה Plug-in רשמי ממיקרוסופט שיאפשר לו לנגן FLAC. מישהו מכיר איזה Plug-in לא-רשמי שיאפשר לי לנגן FLAC עם WMP? בתודה מראש, אורן.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: כאשר אני עוברת לדף הבא ב-WORD 2007 - הדף הבא מוצג בצידו השמאלי של הדף הראשון ולא מתחתיו. להלן תמונה הממחישה את הבעיה. http://www.siz.co.il/my/4815594325.JPG אני מעוניינת שהדף הבא יוצג מתחת לדף הקיים - איך עושים זאת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
משןם מה כאשר אני פותחת את הגוגל כרום הוא לא נפתח על מסך מלא ואני צריכה ללחוץ על הריבוע מצד שמאל למעלה כדי שהוא יפתח על כל המסך. העניין הוא שגם לאחר שאני סוגרת ופותחת מחדש את הגוגל כרום הוא שוב נפתח לא על מסך מלא. האם יש איזו שהיא הגדרה שבה אפשר לאלץ אותו להיפתח תמיד על מסך מלא?
-
- 4 תגובות
- 28.4k צפיות
-
-
יש לי KMPPLAYER והוא מנגן בכל הערוצים אבל הווינאמפ לא, לא צריך סראונד צריך שהוא יפעיל את כל 5 הרמקולים שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מכירים את זה שאתם הולכים לחלון של Winamp, ובאים לעשות משהו למשל באמצע החלון, וזה מזיז אותו? זה קורה בגלל שניתן להזיז את החלון של Winamp לא רק משורת הכותרת שלו, אלא מכל מקום בחלון, שהוא לא control כלשהו. מישהו יודע איך מבטלים את זה? שהחלון יזוז רק אם מזיזים אותו משורת הכותרת.. תודה! card
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
וגם: איך אני מונע ממשתמש כלשהו להסיר את הנוד32 מרשימת התוכניות העולות באיתחול? (ב-MSCONFIG הייתה שורה של נוד32 אבל מישהו מחק אותה והוא לא זוכר איך. כנראה דרך תוכנה לניקוי זבל)
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כולם מכירים את התרגום האוטומטי שהיה לגוגל כרום, ומגרסה 26-27 הפסיק לעבוד. פשוט מסירים את הכרום ומתקינים גירסה 25 והתרגום חוזר לעבוד מצוין. הבעיה היא, שהכרום מתעדכן מעצמו מבלי לשאול אותך... לשם כך בעבר קראתי הוראה להסיר את התיקיה אפדייט מהנתיב הבא: AppData\Local\Google\Update אך לאחרונה גוגל כרום מצליח בכל זאת להתעדכן. אולי מישהו מכיר שיטה שתעבוד ותמנע עידכונים?? אגב, אל תאמרו לי שיש תוסף שנקרא :translate.google אני יודע, והוא לא עובד באותה מהירות ומקצועיות כמו התרגום המובנה בכרום 25.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
איך הAVG עדין פועל למרות שאמרו שסוף חודש שעבר שהוא פשוט יפסיק לפעול? אפשר עדין לעשות איתו עידכונים,סריקה וכו' אני מדבר על גירסת 7.5 שלפי דעתי יותר טובה מגירסה 8
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
למישהו יש נסיון? מישהו מכיר? האם הנורטון עדיפה או שזה פופולארי אז כולם הולכים על זה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך האנטי ויריוס של AVG 8 החדש יש למישהו התרשמות עליו?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
נגיד שאני ממיר סרט בפורמט DIVX שדיחסת הווידאו (ביטרייט) שלו 0.9mbs לקובץ MPG 2 (פורמט DVD ) אז לכמה אניח יכול להוריד את הביטרייט בפורמט הDVD כדי שהאיכות לא תיפגע (או כמה שווה דיחסה של 0.9mbs ב divx בקובץ MPG)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינסוף תמונות דחוסות (איכות של פלאפון טוב), או תמונות מקורית על חשבון ה GOOGLE DRIVE שלכם. סנכרון אוטומטי בין כל המכשירים. זיהוי לפי מיקום / תמונה של עצמים, מקומות ובני אדם. ממשק לכל המכשירים. http://www.theverge.com/2015/5/28/8683305/google-photos-now-available-ios-android-web סרטון נחמד שמראה את היכולות. האם ניסתם אותו כבר ?
-
- 54 תגובות
- 16.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי סרט במחשב על סוג קובץ SUPER DVD ואני לא מצליחה להופך אותו ולחלק לשתי חלקים בנוסף לסרט יש קובץ של תרגום שמופיעה בזמן צפייה בסרט מה אני עושה כדי לחבר את התרגום לסרט ואיל להפוך אותו נסתיי כבר לחבר את התרגום וTMPGE הודיעה על שגיאה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-