עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם אני מנסה לעזור לחבר ולהתקין לו מחדש את המחשב לאחר פירוט. נתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים ללוח האם. במחשב מותקן לוח האם: ntel avalon d915gav הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ והתקנתי לו XP HOME (ברישיון, בבעלותו ושהיה מותקן קודם על אותה מערכת) כאשר התחלתי להתקין את הדרייברים שהורדתי מעמוד ההורדות של אינטל, ניתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים (דרייבר ה- LAN). זהו עמוד ההורדות של סדרת הלוחות (לא מצאתי עמוד ללוח הספציפי) http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=Intel%C2%AE+915+Express+Chipset+Family+Boards&ProductProduct=Intel%C2%AE+Desktop+Board+D915GAV הדרייבר שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  2. הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  3. Started by sashakrik,

כאשר אני לוחץ על X באיסיקיו 7 אז האייקון שלו מופיע גם בשורת המשימות וגם ב- TRAY. איך אני מגדיר שמתי שאני לוחץ X האייקון יופיע רק ב- TRAY כמו שהיה בחלונות ויסטה ו- XP

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום, אני צריך למזג שני קבצי תמונה, כאשר קבץ א' ממוקם על קבץ ב' במיקום מוגדר. קבץ א' קטן במימדיו מקבץ ב'. נכון, כל עורך גראפי סביר יבצע את הפעולה, אך אני צריך לבצעה מאות פעמים. כל הקבצים הרוכבים באותם מימדים. קבץ א1 על קבץ ב (OVERLAYׂ ) קבץ א2 על קבץ ב ... קבץ א999 על קבץ ב רעיונות? תודה, ישי

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by saharcom,

שלום לפורום יקר זה אתמול חיברתי עוד מסך למחשב , ואני על מצב הרחבת מסך עכשיו שהייתי אצל חבר ראיתי שיש לו אפשרות נגיד לראות סירטון ביוטיוב במסך אחד , ובשני להמשיך לעבוד על המחשב עכשיו אצלי הבעיה היא כזאת : אני שם במסך השני את הסירטון במצב מסך מלא , אבל שאני חוזר למסך הראשי בשביל לעבוד על האינטרנט ישר שאני לוחץ על משהו עם העכבר , הסירטון יוצא ממצב מסך מלא איך אני פותר את הבעיה המציקה הזאת , שקוראת רק כאשר אני רואה סרטונים באינטרנט .. אני רוצה שמסך אחד יציג נגיד קליפ ביוטיוב במצב מסך מלא , ועל השני אני יוכל לעבוד כרגיל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by ISHIS,

שלום אני מחפש תוכנה שמסבה קבץ וידאו (avi לצרץ הענין) לקבץ וידאו אחר, כאשר כל הפריימים של קבץ המקור מוקרנים על רקע קבץ תמונה. המימדים של קבץ התמונה גדולים, כמובן, ממימדי הפריימים של קבץ הוידאו. האנלוגיה המדויקת היא מקור וידאו שמוקרן מתוך שיקופית של POWERPOINT, אך הפורמט הנדרש הוא וידאו ((DVD, avi(divx/xvid) וכיו"ב. אם התוכנה היא חינמית - עדיף בהחלט. תודה, ישי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mangoz,

התקנתי לא מזמן מחדש את האופיס 2003 שלי וכשנכנסתי ל-OUTLOOK בפעם הראשונה הוא שואל אותי איזה סוג של חשבון אני רוצה : POP3, MICROSOFT EXCHANGE וכו'.... לא ידעתי מה לבחור אבל משו מה חשבתי שאת ה-EXCHANGE , בדיעבד הבנתי שהייתי צריך לבחור ב-POP3 כדי לפתוח את החשבון הרגיל שלי של נטוויזן. עכשיו מה שקורה זה כל פעם שאני פותח את ה-OUTLOOK הוא פותח את החשבון ישר בתצורה של ה-EXCHANGE , מוצא שזה לא בסדר, וסוגר את ה-OUTLOOK בלי שיש לי אפשרות לשנות את סוג החשבון ל-POP3.... הוא לא נותן לי שום גישה לתפריט.ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה איכשהו שמר את הבחירה הראשונית שלי ועושה אותו דבר. מה אני עושה עם זה? תודה רבה לאמיצים שקראו את כל ההודעה שלי

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by WarNet,

אהלן, האתר הוא זה:http://sratim.co.il/ ואני לא מצליח לטעון אותו השגיאה שאני מקבל ב-FF ואני יכול להביא דוג' גם מ-IE,Chrome,Opera תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by potassium,

יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gatitito,

היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. זה התחיל אתמול שהמחשב לא פותח חלק מהחולונות של internet explorer. המחשב לא נותן לבצע עדכון לתוכנה registry booster/ אני אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי, לצערי זה נופל לי בתקופת מבחנים סוף סימסטר ואני חייב את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. שלום רב! אני סטודנט וכל החומר הלימודי שלי נכתב במחשב (טאבלט). בגלל זה אני צריך לגבות באופן שכיח מאד. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אצטרך להכניס את הדיסק און קי והיא תעשה סנכרון בין התיקיות באופן אוטומטי. כמו כן, צריך תמיכה בעברית. תוכנה אחרת שהשתמשתי (syncback) לא הצליחה להעתיק קבצים ותקיות בעברית. תודה מראש, גלעד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by RazKaziRo,

שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

שאני מפעיל אותה ולוחץ על שיר אחר-כך אני לא מצליח להעביר את השיר בעזרת העכבר :s05: מה עושים?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. יש לי מסך 24 אינץ',הבעיה רשומה בכותרת,זה מן ממרכז לי את הדף באמצע. אפשר לטפל בזה או שהבעיה כאן היא הwide screen?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by oren1,

שלום לכם חברים יש לי בעיה במחשב שצצה לפני כשבוע וחצי ועד היום אני לא יודע מהי בדיוק ואיך לטפל בה. הבעיה היא שאני לא יכול לראות סירטונים באתר יוטיוב כאשר אני נכנס לסירטון מסויים רואים מסך שחור הסירטון לא נטען בכלל,ורק אחרי כמה דקות [ 5-6 דקות] הסירטון פתאום מתחיל לרוץ והסירטן טעון מלא הבעיה היא שהמחשב לא מציג לי את הסירטון תוך כדי טעינה, אלא רק אחרי טעינה שלמה של הסירטון הסירטןו מתחיל לעבוד.. ניסיתי לעשות את כל הפועלות שיכולות לפתור את הבעיה, מחיקת של הפלאש של האינטרנט והתקנה מחדש,עדכון הג'אוה במחשב,פירמוט הדפדפן הדבר הזה קורה לא רק בדפדפן אקספלורר אלא בשאר הדפדפנים [ פייר פוקס, כרום ] ככה שנראה לי שהבעיה היא במחשב ולא בדפדפנים .. בדקתי מהירות אינטרנט והאינטרנט אצלי תקין […

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Joli,

מה המצב? אז ככה, בזמן האחרון יש הרבה דברים שאני מוריד (דרך התוכנה JD) שהם מחולקים בווינראר, הבעיה היא שאת רוב הדברים הוא לא נותן לי לחלץ, הוא רושם שיש בעיה בקבצים, אני בטוח ב 100 אחוז שהקבצים תקינים. החלפתי ווינראר, פרמטתי את המחשב ועדיין יש קבצים שלא נפתחים! נ.ב חפשתי קצת בגוגל וראיתי שעוד הרבה נתקים בבעיה הזאת, אבל לא מצאתי פתרון אז מי שיוכל לעזור אני מאוד אשמח... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DJ_VAKNIN,

אני צריך תוכנה שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amos2009,

שלום אני מנסה לפתוח חלון ב explorer ולא ניתן. למשל חלון של google לא ניתן לפתוח. בחלון מופיע ף כרטיסיה זו שוחזרה. בעיה בדף האינטרנט זה שגרמה ל internet explorer לסגור ולפתוח מחדש את הכרטיסיה. ואחרי זה מופיע חלון עם איקס אדום ובו כתובף לא היתה לנו אפשרות להחזיר אותך אל הדף שהצגת. מה זה יכול להיות? אשמח לקבל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hmickey,

היי, אולי מישהו יודע ויוכל לסייע לי. אשמח להסתייע. בוורד 2007 כמו בוורד 2003, כשמילה שהוקלדה עם שגיאת כתיב, היא מסומנת בקו תחתון אדום. כשעומדים עליה עם העכבר ולוחצים על לחצן ימני. נפתח חלון ובו הצעות תיקון וכן אפשרות לסמן על התעלמות מהשגיאה וכו'. בוורד 2010 שבידי, כל שגיאה אכן מסומנת בקו תחתון אדום, אולם הלחיצה על הלחצן הימני בעכבר אינה פותחת חלון כזה (למעשה מוצג חלון לשבריר של שנייה ולא ניתן להשתמש בו). האם מישהו, שכבר עובד עם אופיס 2010, יודע האם ניתן להפעיל תכונה זאת ואם כן כיצד? בתודה מראש. מיקי ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by em28,

שוחררה גרסת הפרה של ה-3.7. בהזדמנות זו שונה שמו של השועל ל-Minefield - שדה מוקשים ? נראית כמו גירסה יציבה, כמעט כל ההרחבות ניתנות להתאמה ע"י Mr toolkit או nightly testers tool. גירסה קצת יותר מהירה. הגירסה העברית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-l10n/firefox-3.7a1pre.he.win32.installer.exe הגירסה האנגלית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.7a1pre.en-US.win32.installer.exe

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. Started by koko0,

אם אני עכשיו הופך את כל C לאימג', אני יכול להתעלל בC כמה שבא לי ואם נגיד הוא נמצא בגשם במשך שבועיים הדבר היחיד שאני צריך לעשות זה לפתוח תאימג' על הארד דיסק חדש? אם היו תוכנות שמותקנות על D הן עדיין יעבדו? אני יכול לשמור תאימג' על D ולהפעיל אותה מארקוניס מדיסק און קי על C נכון? [שאלה קצת מטומטמת...] ואיך יוצרים מחיצת שחזור כמו במחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. http://www.dynamode.net/english/pages/product/LAN%20Products/Network%20Cards/LFE2000.html זה הכרטיס, לא הצלחתי למצוא את הדרייבר בעצמי :'( עייפתי מחיפושים, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.