עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Zadu,

שלום, מחקתי מהמחשב קובץ TXT רגיל (.txt) ואני רוצה לשחזר אותו. ניסיתי עם התוכנה Recuva וזה לא הצליח לשחזר. איך אני משחזר אותו בהצלחה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום! אני מעוניין להוריד למחשב קטעים שמופיעים להשמעה ב-www.103.fm, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש על העזרה (:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס XP ותוכנת דואר OUTLOOK EXPRESS בימים אלה שוקל לקנות מחשב חדש (קרוב לוודאי עם ויסטה פרמיום), וחלק מהחומר שעל המחשב הישן ארצה להעביר לחדש. השאלה שלי- מהן הפעולות שבהן אני צריך לנקוט, כדי שהודעות הדואר הנמצאות אצלי בתיבת דואר נכנס וכן בתיקייה "פריטים שנשלחו" יישמרו, ויופיעו גם בתוכנת הדואר של המחשב החדש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by srulikg,

מה הממיר המועדף עליכם כדי להמיר MKV ל-DVD שמספק את האיכות הכי גבוהה וכולל גם הטמעת כתוביות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי את פיירפוקס לפני כמה ימים לאחר שהשתמשתי עד עכשיו בExplorer... הבעיה שלי היא הפתיחת דפים בפיירפוקס, הפיירפוקס פותח את הדפים ממש לאט לעומת האקפלורר... רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שזאת בעייה אחרת ואם כן מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? דרך אגב האקספלורר עדיין מותקן על המחשב שלי והתקנתי את התוסף IE TAB... תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by compman112,

בזמן האחרון שאני פותח קישורים כמו שלאתרים שזה ישר מטעין סרטון בנגן של האתר הדף נתקע לי לא עולה ואם אני לוחץ סגור זה רושם לי את ההודעה:שלח דוח שגיאות ההודעה הזאת נו... מה אני עושה למה זה קורה יש לי את חבילת הקודקים החדשה של K-LITE וWMP תודה לעוזרים

7. זה לא בשימוש פשוט ככה!! אני גם לא רואה סיבה ובדקתי שזה יהיה בשימוש זה איזה קובץ של 700 מגה ואנ ירוצה למחוק לפנות מקום והוא אומר שהוא בשימוש והוא לא בשימוש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EagleX2,

שלום.. אמי רוצה להתקין במשרד שהיא עובדת בו (פרטי) נורטון אנטי וירוס מקורי על 3 מחשבים בערך.. האם היא תצטרך לקנות רישיון לכל מחשב בנפרד? אם לא. האם העידכון יעבוד? אם צריך רישיון.. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה אחרת?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by pnina,

אני לא מצליחה להפעיל את הרובופורם עם כרום במערכת הפעלה ווינדוס 8. מישהו הצליח? עקבתי אחרי כל ההנחיות שלהם אבל אני מקבלת את ההודעה: can not load plugin למרות שסימנתי לאפשר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן, לפני שאני אתחיל לפרט את הבעיה, אני אתן קצת רקע: לפני כמה חודשים [בערך 3-4 לא זוכר בדיוק] נשרף כרטיס המסך שלי, Geforce 9800GTX. עד אותו היום הרצתי WIN7 בשמחה וללא שום בעיות מיוחדות. לאחר שהכרטיס נשרף, שלחתי אותו למימוש אחריות בחנות מחשבים מסוימת בארץ, שאת שמה אני לא אציין. באופן מתמיהה, החבר'ה בחנות החליטו להחליף לי את הכרטיס בכרטיס מסדרת RADEON HD אבל נחות [לא זוכר בדיוק איזה זה היה, 3450 או משהו מגוחך בסגנון]. בכל אופן, אחרי שהמחשב חזר - הכל היה תקין [למעט כרטיס המסך המזעזע] אחרי שעשיתי קצת רעש עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את הכרטיס בGeforce 250GTS, שזה בתכלס כרטיס שווה ערך וביצועים ל9800GTX. החזרתי את המחשב לחנות וכעבור יום הוא חזר אלי. התקנתי דרייברים ולכאורה הכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום אני מעוניין לערוך תכנים באתר שלי ישירות דרך הdrea,weaver אני רוצה לעבוד ככה שתוך כדי כתיבה אני גם יכול לערוך,עיצוב והוספה במקום לכתוב בוורד ואחכ להעתיק לויזואל ווב דיבלופר אבל הבעיה היא שלמרות שיש לי את גרסת midle east הכיתוב בעברית נראה משמאל לימין מישהו מכיר איזה הגדרה איפה אפשר לתקן את זה? חשוב לציין שבשמירת הקוד והצגתו בדפדפן רואים ערית טוב מימין לשמאל אבל אני צריך שזה יהיה ככה גם בעורך\ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים!! קודם כל חג שמח ושנה טובה לכל הפורום אני מחפשת תוכנה חינמית וטובה להצפנת כוננים במחשב הנייד שלי כדי להגן על קבצים במקרה של גניבה או אבידה של הנייד. בנוסף אני מחפשת גם תוכנה שתאתר לי את הנייד אם הוא נגנב ברגע שהוא מתחבר לאינטרנט. אני יודעת שיש את התוכנה Lojack שעושה את זה, היא בעצם מתקשרת לבעל המחשב ע"י אימייל, או משהו כזה לפי מה שהבנתי ומוסרת את המידע הדרוש כמו IP ומיקום וכו', ואז עם המידע הזה הולכים למשטרה והם אמורים לדעת איפה המחשב ממוקדם (משהו כזה...) אבל היא לא חינמית, אני אשמח לדעת אם יש תוכנות שעושות את אותו הדבר אבל שאינן עולות כסף. במקרה ולא אמצא משהו טוב אני כנראה כן אקנה את Lojack, רק השאלה אם היא עובדת גם בישראל, או שישנה הגבלה לארה"ב או משהו …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by orninyo,

www.hadea.co.il אשמח לשמוע דעתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

תהיתי אם תוכלו לי להמליץ על תוכנת ocr שתומכת בעברית ורצוי חינמית קניתי סורק לא מזמן(השבוע) ןבדיסק מגיע ocr שלא תומך עברית ולכן חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לי אחת שתומכת תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PHoneiXeR,

הכנתי מודל בתלת מימד למארז...... את התמונות לקחתי מהגלריה של האתר וקרדיט לאלה שיצרו את המודינג הזה!! הסברים ומדריכים איך להכין אחד משלכם נמצאים כאן http://www.nockout.net/index.php?showforum=87 מי זרוצה יכול להיכנס וללמוד קצת..... ובבקשה קצת תגובות.....! תמונה:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by vardy,

יש לי דיסק בוטאבל עם תוכנת גוסט 2003, הוא נקרא ע" רוב המחשבים שהיו לי עד למחשב אחד של לנובו עם מעבד AMD שיש עליו אימג' שנוצר ע"י גוסט 2003 ואני מקבלת הודעת שגיאה בסגנון: שגיאת קריאה נעשה בגירסה מתקדמת. איך זה יתכן" ואיך מתגברים על הבעייה כדי לשחזר את ה C , אין לי קובץ אימג' אחר! אשמח לפתרון כלשהו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by יוליוס,

<blockquote>יש לי בעיה מספר ימים לא מצליח להכנס . כותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותה למרות שהגדרתי בכרום בגוגל לא מצליח. מה לעשות ? </blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TNT,

מה ההבדל בין VCD ל SVCD? ומה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by solo53,

מחפש תוכנה לעריכת וידאו סך הכל לקחת קובץ וידאו לחתוך מתוכו חלקים וליצור קובץ אחד כאילו לחתוך את הפירסומות גם צריך תוכנה שתעשה MULTITRIM זא לחתוך מקובץ עריכה EDL מספר קבצים עד עכשיו אני מישתמש ב M2EDIT PRO תוכנה שתהיה מסוגלת לעבוד על קבצי MPG2 VBR אבל ביצירת הקובץ הסופי שלא יהיה CBR כי אז גודלו מגיע עד פי 7 8

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by menahem2009,

היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by NaNdoS,

אני משתמש בפרוקסי ובזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לחשבון הhotmail שלי, אני רושם את השם משתמש וסיסמא וכשאני לוחץ על sing-in אני מקבל את ההודעה הזאת: רק שאני מבטל את הפרוקסי אני מצליח להכנס וחשבון. מה זאת אומרת "Access denied by access control list" ? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים