תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני סרטי וידאו שהסיומת שלהם היא AVI . ניסיתי לצפות בהם עם VLC ו - DIVX PLAYER אבל הם לא מקבלים את הסרטים. האם ישנה דרך שניתן לצפות בהם? בבקשה, הסבר למתחילים, אני לא בקיא בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב ושנה טובה... Microsoft AntiSpyware היא ללא ספק אחת מהתוכנות הטובות ביותר שיצא לי להשתמש בשנים האחרונות והכי חשוב היא חינמית לגמרי: http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Windows-AntiSpyware.shtml מומלצת בחום למנהל הפורום תוכל לשים את התוכנה הזאת בסטיקי של תוכנות ANTI SPYWARE?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי Windows מחדש (בנוסף לקודם) ללא פירמוט לאחר ההתקנה אין גישה למחיצת D, וכשמנסים להיכנס אליה יש הודעה האם לפרמט את הכונן איך אפשר לאפשר גישה לקבצים הקיימים ב-D? ואם אי אפשר אז אצטרך המלצה לתוכנת שיחזור קבצים טובה כדי לפרמט את הכונן ואחרי זה לשחזר את הקבצים שהיו ב-D תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? דפדפן Explorer 9 יתמוך בגרפיקה של משחקים צוות הפיתוח של הדפדפן העתידי של מיקרוסופט הציג יכולות חדשות לדפדפן, שיתבססו על מעבר לשימוש בכרטיסים הגרפיים במחשב, במקום במעבד הגרפיקה בגירסה הבאה של הדפדפן של מיקרוסופט, Explorer 9, תשופר באופן משמעותי על פי הבטחת החברה. כך אמורה להיות תצוגת טובה וחלקה יותר לטקסטים, תמונות, וידאו ויישומים גרפיים עשירים צוות הפיתוח של הדפדפן החדש בישר על השיפורים בבלוג החברה, והציג אותם בכנס שנערך למפתחים. במיקרוסופט עוברים לשימוש ב-DirectX, תקן הגרפיקה מהקובל בעולם למשחקי תלת ממד ומולטימדיה. על מנת לשפר את הביצועים הגרפיים, הדפדפן ייעזר בכרטיסים הגרפיים החזקים שנמצאים במחשב במקום במעבד המרכזי - בדומה ליישומי מדיה, גרפ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש תוכנה, שתוכל לרוץ על המחשב, ותגיד לי איזה רכיב חומרה במחשב זקוק לעדכון דרייבר + קישור. מכיר כבר driver agnet אבל הוא נורא יקר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב? אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר! אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני כותב את ההסבר הזה לגבי תלת מימד כדי לעזור להרבה אנשים להבין וליישר קו ברמה אם שאר הפורומים ב HWZONE אני עמית ויש לי 3 שנים ניסיון בתלת מימד התוכנות השונות: ישנן כמון רבה של תוכנות בתתחום התלת מימד כאשר יש 4 אשר חזקות טיפה מהאחרים ללא ספק 3ds max,maya,XSI,lightwave ההבדל בין התוכנות הללו הוא לא גדול בכך שכול אחת בעלת יתרון משלה בתחום מסויים אם תשלוט באחת מהן זה לא ישנה במי העיקר שהיא נוחה לך, ועל זה אין ספק בעולם ה CG. מי שצבר ניסיון יודע שזו לא התוכנה - זה האומן אנשים היום רוצים להתחיל להתעסק בתחום אבל לא יודעים איפה כול ה4 שציינתי מסוגלות לרנדר, למדל, להכין אנימציות MAYA ו XSI עובדות עם מנוע רינדור בשם MENTAL RAY שנחשב לאחד המתקמים כיום בגרא האחרונה של 3DS…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס XP ותוכנת דואר OUTLOOK EXPRESS בימים אלה שוקל לקנות מחשב חדש (קרוב לוודאי עם ויסטה פרמיום), וחלק מהחומר שעל המחשב הישן ארצה להעביר לחדש. השאלה שלי- מהן הפעולות שבהן אני צריך לנקוט, כדי שהודעות הדואר הנמצאות אצלי בתיבת דואר נכנס וכן בתיקייה "פריטים שנשלחו" יישמרו, ויופיעו גם בתוכנת הדואר של המחשב החדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הממיר המועדף עליכם כדי להמיר MKV ל-DVD שמספק את האיכות הכי גבוהה וכולל גם הטמעת כתוביות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלה תוצאות הבדיקה של Trend Micro Hijack מה עושים הלאה? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 21:02:45, on 11/06/2008 Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\UdaterUI.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\McTray.e…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי פירמוט למחשב (תוך כדי החלפתי כונן אופטי וכרטיס קול אבל אני לא חושב שזה רלוונטי) ישנם כל מני תיקיות על המחשב שפשוט מסרבות להיפתח. אני מקבל הודעה access denide .. יש למישהו מושג מה לעשות? יש שם חומר ממש חשוב...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני גולש באתרים מסווימים אני מקבל את ההודעה הבא : Sorry, your browser/program is not supported by Web Dynpro! ב win7 איך אני יכול לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה באיסיקיו, גרסה 5.1 באנגלית. אחרי זמן מה, במידה והאייסיקיו MINIMIZED, הוא נשאר כאייקון ואני לא יכול לפתוח אותו מחדש. אני צריך לעשות SHUT DOWN ולהפעיל מחדש בשביל לפתוח... ניסיתי לעשות REINSTALL ולא עזר. ניסיתי להוריד את האופציה של AWAY אוטומטי אחרי זמן מסויים ולא עזר... במחשב אחר הגרסה הזאת ספציפית עובדת כמו שצריך... למישהו יש רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:2gunsfiring_v1: יש לי בעיה כשאני מנגן סרט במדיה פלאייר ומנסה לקחת screen shot אז כשאני מדביק את זה ב paint brush כל מה שאני מקבל זה את הכל חוץ מה איזור של הסרט. למרות שבמדיה פלאייר אני יכול לראות את הסרט. OS: Win XP :hideing_behind_computer: :lsvader:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב האתר לא עולה.. בIE7 הוא עולה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר עדכונים של התוכנה מדווחת על אי חוקיות ונהפכת לגרסת דמו ..... למישהו יש פיתרון?? אם לא אז המצלמה לאנטיוירוס באותה רמה...?? ובלי קשר רציתי המלצה לאנטיוירוס חינמי טוב כדי להתקין על מחשבים שאני מסדר לאנשים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ ISO של דביאן, ואני מחפש כבר כמה שעות דרך לצרוב אותו לUSB ולא מוצא שום דבר שימושי. מערכת ההפעלה שאני מריץ כרגע היא WinXP ואני רוצה לערב כמה שפחות תוכנות חיצוניות, ככה שאם יש דרך לצרוב את זה רק עם WinXP זה יהיה אידיאלי. אני צריך גם לפרמט אותו ושיהיה bootable כמובן. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים . אני גולש באתר אינטנרט סויים כעת , את האתר השארתי פועל כמה שעות ברקע ועכשיו שפתחתי מחדש את החלון גילתי לפתע למטה את מה שצרפתי בתמונה , לפי בדיקה שלי אני יכול להתקשר עם זה . 1)מי שהוא יודע מה זו התוכנה הזו?. 2) האם אני יכול להפעיל אותה לפי רצוני או שזה תקלה באתר שאני רואה מה שאני רואה ? תודה לכל העונים .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-