תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפשת ללמוד קורס אינטרנטי מעבר ללימודים בהדנסת תוכנה שמשמעותי להוסיף אותו לקורות חיים... יש לכם הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו יודע איך אני מיישר את המסמך כך שהטקסט יוצמד למספור כמו בצורה הרגילה של הדברים? ובכלל, איך מיישרים בוורד?.. http://icecream.me/18d5171070bc7b7a40f3ec86dabc0cae תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע עם דנו על זה בעבר אבל מי שלא יודע כל ANTI VIRUS שיוצר עד היום בא עם וירוס מMCAFEE עד SYMATEC
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנת המרה...נתקלתי בבעיה בעת הפעלת התוכנה בווינדוס7, למרות שגרסא זו תומכת... צילום מסך לשגיאה:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. התוכנה הנ"ל משמשת את חבר שלי כדי לצפות בסרטי DVD וDIVX במחשב על גבי מסך הטלויזיה. העניין הוא שאני חייב להשתמש בתוכנה הזו כי היא היחידה שאני מכיר שתומכת בסאונד מרובה ערוצים וביכולת להגדלת התמונה של הסרט על גבי מסך מלא כאשר עובדים עם טלויזה ולא עם מסך מחשב רגיל. הבעיה היא שהתוכנה הנ"ל משום מה תמיד מותחת סרטי 16:9 ל4:3 ולכן התצוגה מתעותת וזה די מרגיז. ישנם סרטים יותר רחבים מאשר 16:9 ואז הצפיה בהם בכלל בלתי נסבלת בגלל התופעה. מישהו מכיר איזה אפשרות לסדר את זה בתוכנה עצמה ? או אולי תוכנה אחרת שעושה את זה יותר טוב ? מה שאני מצאתי זה פלאג אין שנקרא bicubic resizer שעושה את העבודה כמו שצריך אבל משום מה הוא לא מתפקד טוב עם כל הסרטים. ז"א שישנם סרטים שכשאשר מפעי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את המסגנר קופצת הודעה "יתכן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות בשיחה זו" למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את הקטעים ברשת עם תוכנות שנדבקות למערכת ואינכם יודעים איך להיפטר מהם? אז זה מה שקרה לי כשניסיתי להוריד קראק קטן ולא חשוב במיוחד. נדבקה למערכת תוכנה קטנה שמשגעת אותי. פתאום אני מקבל על שולחן העבודה את התוכנה הזאת, תוכנת חיפוש. שימו לב שהיא הפכה את הרקע בכיתוב מתחת לאייקונים לשחור!! בנוסף, בכל פעם שאני לא מצליח להעלות דף ברשת אני מועבר ישירות לדף הזה.. 1.איך מתפטרים מהתוכנה העלוקתית הזאת (החיפוש, והדף שלהם ברשת)?! 2.חיפשתי ולא מצאתי מהיכן להסיר אותה. 3.יוחזר הרקע השקוף במקום השחור! תודה נ.ב. מאז הגלישה קצת בעייתית, מתוך 10 טעינות עמוד/כניסה לאתר 3 פעמים (בערך) אני מגיע לעמוד הנ"ל. לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס בכלל ורק איתחול מאפשר לי להמשיך לג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי סוליד וכשאני מפעיל את התוכנה ורוצה לשרטט משהו המסך שרטוט נתקע. למשל עם אני מוריד את החלון של סוליד ומעלה אותו אני אראה בחלון חלק מה desktop כמוכן המפרט של המחשב מעבד-intel pentium E2140 לוח אם-gygabyte 945gcmx-s2 זיכרון-ddr2 2giga כרטיס מסך-radeon hd4670 512mb מסך lg 1280*1024 תודה לכול מי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט שאני צריך לחתוך אבל יש לי בעיה איתו ניסיתי לחתוך אותו עם התוכנה Easy Video Splitter והיא חתכה לי אותו לשתיים אבל את הקובץ הראשון אני לא יכול לראות כי הוא שוקל 5KB ואת השני אני יכול לראות רגיל משהו יודע למה זה ואיך פותרים את הבעיה הזאת?? או אם יש תוכנה אחרת?? אני ישמח לשמוע!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי סביבת עבודה Windows PE של 64 ביט. מכיוון שזו מערכת הפעלה מסורסת, היא תומכת אך ורק ב-64 ביט. לא משנה אם אני שם קבצים ב-Program Files (86) - זה פשוט לא עובד. אני חייב להריץ אפליקציה שפותחה על ידי אינטל ולצערי היא זמינה אך ורק ב32 ביט (היא בודקת את חומרת המחשב). אולי יש דרך להריץ אפליקציה של 32 ביט על 64? אני יודע שעם CoreFlags אפשר לעשות הפוך. אולי אפשרי לקחת את המידע ב-Registry? מה שאני צריך לדעת זה אם המעבד תומך בטכנולוגיית vPro ורצוי גם איזו גרסה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יניב סנה (31) ואני ואשתי סטודנטים באו"פ לביולוגיה וביוטכנולוגיה. וגיימר כבד כבר יותר מ-25 שנה. מתבשל אצלי בראש איזה שנה משחק שובר קונספט שהוא בעיני ובעיני הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם באמת חידוש! מה עושים?...GOOGLE IT!!!...הורדתי מלא ספרים ומידע על פיתוח משחקים...ישבתי ולמדתי לעבוד על מקס...והמשכתי לפתח את הרעיון. התנסיתי בכמה פרוייקטים עם עוד אנשים אבל הם היו פרוייקטים קיימים שחוץ מללמוד מזה שזה חשוב...אבל אני רוצה לפתח את הקונספט שלי. אני לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון אבל אני אחשוף כמה פרטים על המשחק. מדובר במשחק רשת מרובה משתמשים על בית חולים עתידני ובניין של אוניברסיטה לידו. יש לי כבר יותר מ-4400 מקרים רפואיים שיהיו חלק מהמשחק והמון סצנות כבר קיימות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה תוצאות שלכם בתוכנה? כאן כול אחד יכול לירשום את התוצאות שהוא קיבל אם התוכנה הזו. זוהי תוכנת בדיקה למעבד למי שאין אז שיוריד מכאן: http://web02.zdnet.de/downloads/programs/5/3/de0D53-wc.html אשמח לשמוע תוצאות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו יש לי את התוכנה ביטקומט וזה לא מוריד לי.. זה גם לא מוצא שום מקורות, וזה לינקים דיי פופלארים ! אבל אם אני מוריד הורדה ישירה דרך ביטקומט זה כן מוריד ! למישהו יש מושג ? (מצורפת תמונה) אה, ולפני כמה ימים היא כן עבדה ! ואל תגידו שזה עובר על החוקים כי זה לא ווארז ! יש גם טורנטים חוקיים ! (ניראה לי...) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתזהה סרטונים זהים וכפולים במחשב(בכוננים שונים, לא בהכרח באותה תיקיה ובאותו כונן), ותמקד למצוא אותם זהים ע''י אורך הסרטון או מבחינתי ניתוח 3 פריימים מכל סרטון , ואני אוכל למחוק ישירות מהתוכנה באופן נוח. מדובר בסרטונים קצרים יחסית, שמבולגנים בכל המחשב, ויש להם עשרות כפילויות שקשה להגיע אליהם באופן ידני שאני מתכוון פריימים - אז הכוונה היא פשוטה, נניח התוכנה תוגדר שבכל סרטון מ5 שניות ומעלה היא תעצור ותתן "סקרינשוט" באותה נקודה, תיקח את הצבעים והרזלוצייה, ככה ב3 נקודות ותשמור את זה אצלה במאגר ואז היא תשווה את זה לשאר הסרטונים( גם אם זה יקח קצת זמן.) הסרטונים בסיומות של AVI, FLV, WMV וכו'. איזה תוכנה כזאת בסגנון קיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-