תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הפעלה XP והיא עולה לאט בלי שום סיבה שנראית לעין וגם אחרי שהיא עולה כל פעולה נעשית באיטיות משגעת השאלה האם יש אפשרות לפתור את זה בלי לפרמט :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללוח MSI מדגם MS-6728 זה בגלל שהכרטיס קול לא עובד לי , כי יש סימן קריאה צהוב עליו
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יאני מחפש תוכנה נוחה, פשוטה ושאינה גוזלת הרבה מהזכרון, להמרת וידיאו בעיקר לפורמט, אייפון, אייפוד וכד'... בעבר השתמשתי ב-Movavi אבל בגלל שהזכרון שלי קצת דפוק, והיא גוזלת הרבה מהמחשב הוא קורס לי באמצע..תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 סרטים שה PS3 מסרב לזהות (אני מניח שבגלל הם מקודדים ב DVIX). אני מעוניין להמיר אותם ל DIVX. גיגלת XVID2DIVX והאופציה הראושנה היא תוכנה בתשלום והשנייה מובילה לתוכנת AutoGK שמסרבת לעבוד לי. יש למשיהו ניסיון בהמרה שכזו ויוכל לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את זה ב TASK MANEGER מה זה הדבר הזה? זה חדש לא היה מקודם האם זה תקין או מה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי משתמש ביוטיוב שבו אני מציג את הפרויקטים שלי, ומכין מדריכים, אז החלטתי לשתף אותם כאן בפורום. (כל הפרויקטים נעשו בAFTER EFFECTS ובסוני וגאס) מדריך לירי (muzzle flash). מדריך לטקסט ב3D באפטר אפקטס עזר: מבחר של עשן על מנת לעשות אפקט של ירי. פרויקט: כדור אנרגיה פרויקט: רובה לייזר מקווה שזה עזר לחלקיכם. וגם אם לא, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן של הלייק
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום חבר'ה...באתי בתקווה לקבל פה תמיכה... יש לי בעיה...רציתי להתקין אופיס 2003 וכשאני בא ולוחץ על "להתקין" אז מופיעה לי פתאום הודעת שגיאה: "The language of this installation package is not supported by your system" וזהו - זה לא נותן לי להתקין את התוכנה בגלל השגיאה הזאת... ניסיתי למצוא פתרון לבעיה בגוגל אבל לשווא... מה שהצלחתי למצוא זה תיאור של השגיאה שמספרה הוא 1623... השאלה היא מה לעשות ואיך פותרים את הבעיה??? תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של כ 70% מופיעה שגיאה "c\office64ww.msi not found " הקובץ נמצא בדיסק ההתקנה אך משום מה בתהליך ההתקנה הוא נעלם. ולאחר מכן תהליך ההתקנה נפסק. ניסיתי להעתיק את כל תוכן דיסק ההתקנה למחשב ואז להתקין אבל אותה שגיאה בנוסף וידאתי שאין תוכנות שרצות ברקע . אודה לתשובתכם ,
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי פירמוט למחשב (תוך כדי החלפתי כונן אופטי וכרטיס קול אבל אני לא חושב שזה רלוונטי) ישנם כל מני תיקיות על המחשב שפשוט מסרבות להיפתח. אני מקבל הודעה access denide .. יש למישהו מושג מה לעשות? יש שם חומר ממש חשוב...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יכול למצוא גרפיקאים אשר מתמחים בשרטוטים של הוראות שימוש (Manuals)? אני מעוניין להפיק שרטוטים למוצרים שמצריכים הרכבה קלה ביותר. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב? אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר! אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני אנסה את מזלי. אממ אז ככה... אני מקליט סרטים מהממיר של הטלוויזיה ואני צורב את זה על דיסק ורואה ב-DVD.. הבעיה שלפעמים הקול לא תואם לתמונה אלא הוא ממהר... אבללללל במחשב הקול והתמונה תואמים אחד לשני... מה יכולה להיות הבעיה ? אני צורב על רמה נמוכה.. נגיד יש 5.. אז אני צורב על רמה 3 או 2... מה אפשר לעשות...? תודה על העזרה, ההמלצות, הדעות, רעיונות ופתרונות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שמפענחת קבצי DUMP עד עכשיו הישתמשתי ב windbg האם יש תוכנה אחרת מומלצת? מבלי להוריד "חבילות עזר" למינהם תוכנה אחת פשוטה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום. זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 ורציתי להוריד בשבילו DIRECTX 10. עכשיו בטעות הורדתי את DIRECTX 10 FOR WINDOWS XP של KM-SOFTWARE. הכרטיס מסך שלי תומך ב DX10 אבל אין לי מושג זה מזיק למחשב שהתקנתי את זה? המשחקים יעבדו פחות טוב? איך אני מסיר את זה ושם במקומו DX 10 נורמלי לווינדוס 7? תודה לעוזרים זה דחוף!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש תמיכה בעברית למקסטון כלומר לשנות את כל התפריטים לעברית! אם משהו יכול להפנות אותי ללינק אשמח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום.. אני מנסה להפעיל משחק והוא לא עובד.. כי אני צריך נראה לי להתקין משהו..סתכלו:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה מוזרה. יש לי לוח Gigabyte DS3 כרטיס מסך ATI HD 5670 ומערכת הפעלה Windows Media Center SP3. הבעיה היא שמנהל ההתקנים מופיע לי סימון צהוב (לא מותקן) של audio device on high definition audio bus הורדתי והתקנתי את הדרייבר האחרון של ATI (הרגיל, אולי יש עוד משהו לקול..לא יודע). התקנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס קול - והקול עצמו עובד. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:51:52 בסוף הסתדרתי.צריך להתקין את הדבר הבא בשביל האודיו של הכרטיס מסך: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/hdmi_xp.aspx?〈=English
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-