עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היום מצאתי תוכנת תלת מימד מאוד מעניינת. מה שמעניין בה, זה שאפשר ליבא לויצא מודלים ל/ממשחקים כמו NFS:MW GTA:SA ועוד אחדים... (וכמובן ליבא וליצא מודלים למקס). אתר הבית של התוכנה. התוכנה שוקלת רק כ-2 מגה בייט. אני לא מצליח לעשות בה כלום, אולי לכם יצא משהו ;D כבר הרבה זמן מעניין אותי ללמוד עריכה תלת מימדית, אבל הבעיה היא שמאוד קשה לי ללמוד את התוכנות. כל המדריכים הם רק באנגלית, ואני לא מבין אנגלית טוב. אולי יש איזשהו פורום טוב בעברית לתוכנות תלת מימד?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. למה בכל הדפדפנים חוץ מ IE צריך להתקין פלאגים? וגם אחרי שאני מתקין הוא מבקש שוב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קנית שלט של מדיה סנטר SunWave SMR-140 שהוא גם מין עכבר ומקלדת כאלה אין לי על המחשב את המדיה סנטר אבל השלט נתמך לפחות העכבר שלו וזה... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להשמיש את כפתורי הווליום שלו (שאני יוכל להגביר ולהנמיך מרחוק ) כי הרוב ממה שאני צריך ממנו אבל שאני לוחץ על הווליום בשלט לא קורה כלום... מה אפשר לעשות? יש אולי דרייבר שצריך (כי אין עם השלט ואין באתר שלהם כלום..) אולי איזה תוכנה ? זה השלט SunWave SMR-140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744142

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי בעיה במדיה פלייר איך שאני מפעיל את הסרטון הכפתור בתמונה שתראו נראה טוב אבל אחרי כמה שניות הכפתור מתעוות ונהיה אחר התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ben007,

שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TNT,

מה ההבדל בין VCD ל SVCD? ומה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofir_16,

אהלן רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה אשר הופכת את האותיות, למשל אם יש לי םולש אז התוכנה תוציא לי שלום וכך הלאה, אבל שתהפוך את האותיות בטקסט שלם. אני כמעט בטוח שיש כאלה תוכנות, אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחפש דרייבר לכרטיס רשת NVIDIA nForce Networking Controller לויסטה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מדפיס קבצי PDF בעברית מהמחשב שלי, הוא לא מדפיס את כל האותיות והמספרים אלא משאיר רווחים אך שכשאני מדפיס מהמחשב הנייד הכל תקין. במחשב השולחני יש לי ADOBE ACROBAT ואילו בנייד יש לי את ACROBAT READER. על שני המחשבים רץ WINDWOWS XP + SP2 מישהו יכול לפתור לי את הבעייה???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MoDaN,

אחים שלי מישהו יכול להביא לי partionmagic להורדה ומדריך לפיצול? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום יש לי outlook 2007 בשפה עברית.... אני פותח "הודעה דואר חדשה" ,וניפתח חלון הודעה.למטה בחלון כתיבה הודעה. כותב עברית והסימן מהבהב מתחיל מצד שמאל.ולוחץ על כפתור "ישר טקסט לימין" ומיד הסימן מהבהב הופך לצד ימין. ומתחיל לכתוב עברית ואנגלית.וזה לא יצא טוב.כי אני מתחיל עברית וכותב אנגלית מתחיל כתיבה מימין מהתחלה ואחרי מילים עברית וממשיך לכתוב עברית ושוב בהתחלה עברית אחרי אנגלית שורה אחת . 2 שאלות: א. כשאני פותח הודעה דואר חדשה,אני רואה בחלון למטה סימן מהבהב מתחיל בצד שמאל ולא מימין.איך להשאיר ברירת מחדל שיפתח לי הסימן מהבהב יתחיל בצד ימין קבוע? ב. כשאני כותב משפט עברית וממשיך לכתוב וכותב באנגלית,איך כותבים נכון בצורה נכונה משפטים מילים עברית ואנגלית.ובלי שהאנגלית יתחיל בהתחל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KingYes,

איך? אני לא מצליח פשוט להפעיל את זה עם WMP.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן! אני חושד שהוא נמצא היכן שהוא בתקייה של הגיבוי קבצים שחלונות עושה בשביל SYSTEM RESTORE . נדבקתי בוירוס לפני כמה שבועות, נאלצתי לעשות פורמט למחשב והוא עדיין לא נעלם. . . כאשר האופצייה של SYSTEM RESTORE עובדת אני מקבל כל הזמן הודעות מ - NOD32 (אנטיוירוס שלי) שהוירוס הזה מנסה להשתלט על קובץ EXE מסויים והוא "מבודד" אותו. כאשר SYSTEM RESTORE מכובה הוירוס לא פעיל. ניסיתי את כל התוכנות שהציעו פה בפורום לאנשים שהייתה להם בעיה דומה. הם לא מוצאים אותו . . .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה התחיל לפני כשבועיים. אין לי מושג למה, אבל מאז אני לא מפסיק לקבל לפחות 10 (כן כן, אתם קוראים נכון) מכתבים בדואר האלקטרוני שהנורטון מזהה שהם נגועים בווירוס! מישהו יודע איך אפשר להיפטר מהדבר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. משום מה התלבש לי על הכרום tool bar ומנוע החיפוש של sweetim הזה בזמן שהתקנתי תוכנה מסויימת. הסרתי את כל מה שקשור לsweetim בהסרה של תוכניות ,אך המנוע חיפוש שלו עדיין מופיע.כנראה מדובר ברוגלה מסויימת. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. קניתי HD חדש שיתפקד בנוסף ל HD הקיים ככונן לאיכסון והתקנה של תוכנות ומשחקים. את כל הסרטים, המוסיקה, המסמכים, הגיבויים ושאר הקבצים כבר העברתי. עכשיו נשארה השאלה מה הדרך היעילה ביותר להעביר את כל התוכנות והמשחקים המותקנים, קיצורי דרך ולינקים? תודה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by psybrain,

לאחרונה אני רואה את זה ב TASK MANEGER מה זה הדבר הזה? זה חדש לא היה מקודם האם זה תקין או מה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shishi1,

שלום חברים . אני גולש באתר אינטנרט סויים כעת , את האתר השארתי פועל כמה שעות ברקע ועכשיו שפתחתי מחדש את החלון גילתי לפתע למטה את מה שצרפתי בתמונה , לפי בדיקה שלי אני יכול להתקשר עם זה . 1)מי שהוא יודע מה זו התוכנה הזו?. 2) האם אני יכול להפעיל אותה לפי רצוני או שזה תקלה באתר שאני רואה מה שאני רואה ? תודה לכל העונים .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים