תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הורדתי את הhiren's bootcd והפעלתי את הMINIXP... אני רוצה לעשות גוסט לכונן C שאצלי במחשב יש לי רק כונן אחד. רכשתי כונן חיצוני בנפח 500 ג'יגה, ככה שאין בעיה של מקום. הבעיה היא שאני מחבר את ההרד דיסק הנייד (USB) למחשב. הMINI XP לא מזהה את הכונן החיצוני ואני לא יכול לבחור בו ככונן "יעד" שאליו יישמר קובץ הGHOST. איך אפשר לבצע GHOST לכונן USB נייד? האם זה אפשרי עם התוכנה GHOST32? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום השתמשתי במדריך לשנות הגדרות ליוטוררנט ומאז התוכנה חילזון. אני התקנתי אותה מחדש אבל עדין ההגדרות ברירת מחדל לא חזרו. איך אני מחזיר להגדרות ברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי משתמש ביוטיוב שבו אני מציג את הפרויקטים שלי, ומכין מדריכים, אז החלטתי לשתף אותם כאן בפורום. (כל הפרויקטים נעשו בAFTER EFFECTS ובסוני וגאס) מדריך לירי (muzzle flash). מדריך לטקסט ב3D באפטר אפקטס עזר: מבחר של עשן על מנת לעשות אפקט של ירי. פרויקט: כדור אנרגיה פרויקט: רובה לייזר מקווה שזה עזר לחלקיכם. וגם אם לא, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן של הלייק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מחפש תוכנה שמראה לי בזמן אמת את הטמפרטורה של המחשב שלי או של חלקי המחשב למי שיש או מכיר תוכנה כזאת אבל שהיא טובה ואמינה ומראה את הטמפרטורה הנכונה של הרכיבים בבקשה שיישלח לי שם שלה או לינק? תודה מראש!! =) * אני חדש בפורומים כאן מותר לבקש לינקים לתוכנות? (אם כן אז אפשר עדיף לתוכנת אימיול)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יניב סנה (31) ואני ואשתי סטודנטים באו"פ לביולוגיה וביוטכנולוגיה. וגיימר כבד כבר יותר מ-25 שנה. מתבשל אצלי בראש איזה שנה משחק שובר קונספט שהוא בעיני ובעיני הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם באמת חידוש! מה עושים?...GOOGLE IT!!!...הורדתי מלא ספרים ומידע על פיתוח משחקים...ישבתי ולמדתי לעבוד על מקס...והמשכתי לפתח את הרעיון. התנסיתי בכמה פרוייקטים עם עוד אנשים אבל הם היו פרוייקטים קיימים שחוץ מללמוד מזה שזה חשוב...אבל אני רוצה לפתח את הקונספט שלי. אני לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון אבל אני אחשוף כמה פרטים על המשחק. מדובר במשחק רשת מרובה משתמשים על בית חולים עתידני ובניין של אוניברסיטה לידו. יש לי כבר יותר מ-4400 מקרים רפואיים שיהיו חלק מהמשחק והמון סצנות כבר קיימות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי רשף יש לי WIN XP עד היום הייתי רואה תמונות ממוזערות עם תוכנת "מציג התמונות והפקסים של ווינדווס" ועכשיו מופיע לי סמל במקום תמונה. האפשרות היחידה שלי לראות את התמונה מבלי לפתוח אותה זה לעשות "סרט שקופיות" איך אני מגדיר שבכל פעם שאני פותח תקייה שיש בה תמונות - שאני אראה את התמונות בקטן - תצוגה- תמונות ממוזערות. צירפתי תצלום מסך של תיקיה של תמונות כשאני בוחר "תמונות ממוזערות" ולא רואים את התמונות- להמחשה. אשמח לקבל עזרה תודה מראש רשף [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להפעיל את הרובופורם עם כרום במערכת הפעלה ווינדוס 8. מישהו הצליח? עקבתי אחרי כל ההנחיות שלהם אבל אני מקבלת את ההודעה: can not load plugin למרות שסימנתי לאפשר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה סרטים דרך מדייה פלייר עם תרגום דרך תוכנת VOBSUB השאלה היא איך אפשר להגדיר שהתרגום יופיע על השורה השחורה שמתחת לסרט?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מוצא את האופציה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני קבלת המחשב החדש גיביתי את כל הודעות ותיקיות הדואר שהיו לי באאוטלוק אקספרס במחשב הקודם, לקבצי DBX. במחשב החדש התקנתי אאוטלוק 2007 כי הבנתי שאאוטלוק אקספרס כבר לא קיימת. אני לא מצליח למצוא אופציה לשחזר את התיקיות של האקספרס לאאוטלוק החדש. גם חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. אודה לעזרה ממי שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את זה ב TASK MANEGER מה זה הדבר הזה? זה חדש לא היה מקודם האם זה תקין או מה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת dj שתומכת במיקסים. עדיף,אם יש, שיהיו מעין פטיפונים בשביל האפקט תודה
-
שלום. כבר שנים שאני משתמש בווינדוס שאני מוריד מהאתר הרשמי ופשוט מוסיף לו קוד מאיביי שעולה 10 שקלים. רציתי לדעת אם ניתן לעשות את אפשרות עם office 360? יש קודים באיביי בגרושים לכל החיים, העניין הוא שהם נותנים לי משתמש שקיים כבר (יש לציין שאפשר לשנות סיסמה איך שאני מקבל את המשתמש והם אפילו מעודדים אותי לעשות כך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, מישהו יודע איך אני מיישר את המסמך כך שהטקסט יוצמד למספור כמו בצורה הרגילה של הדברים? ובכלל, איך מיישרים בוורד?.. http://icecream.me/18d5171070bc7b7a40f3ec86dabc0cae תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את הקטעים ברשת עם תוכנות שנדבקות למערכת ואינכם יודעים איך להיפטר מהם? אז זה מה שקרה לי כשניסיתי להוריד קראק קטן ולא חשוב במיוחד. נדבקה למערכת תוכנה קטנה שמשגעת אותי. פתאום אני מקבל על שולחן העבודה את התוכנה הזאת, תוכנת חיפוש. שימו לב שהיא הפכה את הרקע בכיתוב מתחת לאייקונים לשחור!! בנוסף, בכל פעם שאני לא מצליח להעלות דף ברשת אני מועבר ישירות לדף הזה.. 1.איך מתפטרים מהתוכנה העלוקתית הזאת (החיפוש, והדף שלהם ברשת)?! 2.חיפשתי ולא מצאתי מהיכן להסיר אותה. 3.יוחזר הרקע השקוף במקום השחור! תודה נ.ב. מאז הגלישה קצת בעייתית, מתוך 10 טעינות עמוד/כניסה לאתר 3 פעמים (בערך) אני מגיע לעמוד הנ"ל. לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס בכלל ורק איתחול מאפשר לי להמשיך לג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנת המרה...נתקלתי בבעיה בעת הפעלת התוכנה בווינדוס7, למרות שגרסא זו תומכת... צילום מסך לשגיאה:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב? אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר! אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק אתמול שוטטתי שם,והיום אני מקבל את התמונה המצורפת.אם אני סוגר את האזהרה ומנסה להמשיך,אני לא מצליח. עוד מישהו יכול לנסות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-