עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .

2. יש לי כמה חשבונות אימייל ואני רוצה ש2 מהם הוא יבדוק קודם איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. הוא לא שואל אותי יותר לגבי אתר מסוים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Tools-Scheduler/Planner ומכאן, לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות. תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. איך אני קובע שאופיס 2003 יהיה הברירת מחדל ולא ה2007 ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  6. איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. נניח שקובץ הוידאו שלי נדחס ע"י מקודד וידאו מסויים ואני רוצה לדחוס אותו במקודד וידאו אחר - איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. כוונתי היא שחיברתי HD נוסף למחשב שיושב בו מערכת הפעלה עם Outlook Express,ואני רוצה לשלוף את הפנקס כתובות משם,איך אני עושה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. אנ רוצה לפרמט את המחשב אבל חייב לשמור את ההודעות שנקראו כבר איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. ולגלוש במחשבים אחרים עם ההגדרות שלי. ובלי קשר לזה, הייתי רוצה שיהיה לי גיבוי למקרה והכל יימחק מסיבה כלשהי. יודעים?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by wooper,

יש אתר שאני פותח שהסיומת שלו ב pdf אני רוצה לשמור אותו כקובץ pdf מדובר במאמר מאוד חשוב לי איך אני מבצע זאת?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...

13. יש אתרים מסויימים שאפשר לראות בהם כל מיני סרטונים וטריילרים בתוך האתר עצמו! יענו לא במדייה פלייר ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת איך אפשר? אם אפשר.. להוריד אותם למחשב?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. נגיד לקראת פרמוט או משהו בסגנון, איך אני "מגבה" את הסמיילים המטונפים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  15. השאלה בכותרת. אשמח לעזרה תודה מראש

• 16 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. Started by dark_zero,

איך אני שומר קובץ כקובץ BAT? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. הורדתי את התוכנה החינמית, ואכן התוצאות בלחיצת כפתור "I Feel Lucky" נהדרות. אבל הבעיה היא שפעולת Export לא שומרת את האפקט ולכן התמונות שאני שולח נראות חסרות חיים ולא זוהרות כמו שתוכנה יודעת לעשות. האם אני עושה משהו לא נכון? עזרו לי... בתודה מראש, אסף.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. אצלי במחשב.. אני רוצה לקחת את התמונות שבחלון הקטן..

19. כאילו שתמיד יעבוד....ויהיה ממוזער לסמל ליד השעון??

20. Started by Xstyle,

שלום אני משתמש בתוכנה לאימלים Microsoft Office Outlook 2003 ואני רוצה לשמור את כל האימלים הכול הכול גם את ה לוח שנה בקיצור ממש את כול התוכנה כדי לעביר למחשב אחר..... או לפרמט למשל..... איך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי אני ניסתי את האפשרות של היבוא והיצוא אבל לא ניראה לי שזה עובד. אולי מישהו יכול להסביר לי שזה יעבוד..... תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by MilkMan,

אני מתכוון נגיד לזה: http://www.deviantart.com/deviation/10844171/ הם באים בחבילות של 200+ איקונים, אני צריך איזשהי תוכנה לזה? :-\

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  22. זה דיסק לא מוגן. אני רוצה פשוט לערוך משהו, איך אני עושה את זה?

23. יש לי מחשב שגולש ישירות לאינטרנט, ומחשב אחר שגולש דרכו בצורה אלחוטית... עכשיו, אני מחפש תוכנה או דרך כלשהי שאני אוכל ליראות מה עושה המחשב השני יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים