עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GPDY,

אני מבקש אם מישהו או כמה מהמומחים פה מוכן להתנדב לעצב לוגו לבר שאמור בע"ה להפתח בספטמבר. שם הבר : MADAM התיכנון זה שבלוגו יהיו אותיות עבות ויציבות, ושיהיה ניאון אדום - או במסביב של האותיות או כל האותיות (זה פתוח להצעות). אני מבקש מהחבר'ה פה לעצב פה כמו אפשרויות עפ"י המידע הנ"ל. מי שמעוניין לעשות את זה אז שירשום פה תגובה או אפשר לפנות אליי ב-: איי סיקיו: 86906878 מסנג'ר: d_yatziv@hotmail.com אי מייל: d_yatziv@walla.com תודה מראש. (העיצוב הוא ללא תשלום ואני מחפש בבקשה מתנדבים, תודה)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמורידה סרטונים מהאינטרנט, עכשיו היה לי מנהל הורדות שעושה את זה IDMAN אבל כשאני רציתי להוריד משהו ללא התוכנה הוא לא נתן לי, ויש אתרים שלא מוכנים שיורידו מהם דרך מנהל הורדות, אז אני מחפש פיתרון לבעיה, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by efee123,

כשאני רואה סרט ושם אותו על מסך מלא אחרי כמה דקות הוא פשוט יוצא ממסך מלא לבד ואז צריך שוב להחזיר אותו ואחרי כמה דקות שוב הוא יוצא!! מישהו יודע אם זה משהו בהגדרות או שזה איזשהו באג? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לחסום את כל העוגיות כברירת מחדל ובכל פעם שאבקר באתר יקפוץ חלון אם להתיר או להשאיר חסום

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dfx,

אני לא מציל ח לראות שום קובץ של וידיאו במחשב ,התקנתי את הקודקים של ליונטוורק,קאזה לייט ונימו ועדיין לא עבד לי אחר כך אמרו לי שאני צריך למחוק הכל ולהתקין רק את הקודקים של ליונטוורק - וזה מה שעשיתי ועדיין לא עובד לי הסרטים . מה אני יכול לעשות ? בבקשה תעזרו לי ! אני חייב את העזרה שלכם !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by YAAKOV33,

??? למישהו יש מושג למה לאחרונה שאני מוריד תוכנות או שירים דרך KAZAA זה ממש איטי יש לי מודם 56K ואם פעם דברים היו זזים לי בקצב של 4.5kbps היום אני לא עובר את 1.5kbps (ברור שאני לא מפעיל עוד דברים ברקע...) לא שיניתי כלום בהגדרות אז כך שאין לי מושג איך אפשר לסדר את זה למישהו יש פתרון ??????

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ShayGTi,

אני נכנס לPROPERTIES של הקובץ ומבטל את הסימון מREAD ONLY אבל זה כל פעם חוזר...מה עושים?! עוד שאלה, איך אפשר לבטל READ ONLY מקבצים שבתוך קובץ מכווץ לדוגמא ZIP. מבלי לחלץ את הקבצים? (זה חשוב שזה יעשה ככה...)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by viper_sb,

האם מישו יכול לתת לינק לMESSENGER 9 hebrew for xp 64 bit ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי את פיירפוקס לפני כמה ימים לאחר שהשתמשתי עד עכשיו בExplorer... הבעיה שלי היא הפתיחת דפים בפיירפוקס, הפיירפוקס פותח את הדפים ממש לאט לעומת האקפלורר... רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שזאת בעייה אחרת ואם כן מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? דרך אגב האקספלורר עדיין מותקן על המחשב שלי והתקנתי את התוסף IE TAB... תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי קובץ MKV ששוקל קצת יותר מ8 גיגה ואני רוצה לחתוך אותו ל-2 כדי שיעלה לי על דיסק DVD כי אני רוצה לראות אותו בטלויזיה היא תומכת בFULL HD . באיזו תוכנה לשתמש ? (וירטואל דאב לא קורא קבצי MKV) תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RDS,

אהלן, לפני כמה ימים המחשב הפך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. ניסיתי לרוקן קצת מהדיסק, לאחות, אך אף אחד מאלה לא עזר. מיד חשדתי שיש וירוס או מאלוואר כלשהו. הרצתי סריקה בספייבוט, שמצא כמה בעיות, תקן אותן, אך המצב לא השתנה. ניסיתי גם את התוכנה anti malware, גם ללא הצלחה. יש לי אנטיוירוס NODE 32. יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש אפשרות להחליף את הסימון/טקסט ירוק שמוצג על המסך כשלוחצים על אחד מכפתורי הקיצור (לדוגמה כפתורי הווליום במקלדת)? דוגמה לסימון הזה בתמונה למטה.. מותקן לי עכשיו SET POINT בגרסה 4.40.88 אם זה משנה משהו...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:14:38 מצאתי את זה:Install uberOptions, disable SetPoint's OSD, and set the volume buttons to send extended keystrokes (F13, F14, and F15) and run an AutoHotkey script that responds to those keystrokes and does your own custom volume OSD. עכשיו מישהו יכול לומר לי מה זה ה AutoHotkey script הזה? מאיפה אני משיג אותו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מכיר רק איימול וביטורנט..מחפש עוד דברים למוזיקה משחקים וכדומה..... ואני מחפש גם תוכנות לעשיית תפריט לסרט DVD או להכנת פרויקט לסרט שיצא כמו DVD אורגינל יש באמצועתי מצלמה שאני מעביר למחשב סרטים באיכות DVD ..סרטים שאני מצלם ואני רוצה לעשות להם תפריט מסך עם סמלים לאן להגיע בקטע של הסרט כמו בדיוידי אורגינל... היה לי פעם ULEAD DVD משו כזה וזה היה קצת מצובך

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MooShoo,

מישהו יכול לתת בבקשה קישור לקודקים לויסטה 32 ביט? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט. כאשר אני מעלה סרט AVI רגיל באמצעות התוכנה SUBTITLE WORKSHOP , הכול פועל כשורה. אבל כאשר אני רוצה לעבוד עם סרט בפורמט MKV שומעים רק את הקול אבל אין תמונה. התקנתי את חבילת המקודדים SHARK 07 (כולל החבילה שמותאמת ל-64 ביט, אבל זה לא עזר) הסרתי את חבילת המקודדים, והתקנתי רק את המפצל HAALI וכן את FFDSHOW העדכני ביותר, גרסה 3483. גם זה לא עוזר, למרות שניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציע פיתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sgsg,

כל שבועיים בערך האאוטלוק לא מסכים להפעיל את החיפוש האוטו' באמצעות האינדקס. כשאני בוחר ב"מצב יצירת אינדקס" הוא כותב "קובץ זה לא נמצא. ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים". אם דרך הרג'סטרי אני מאפס את האינדקס אז זה מסתדר, אבל רק אחרי שווינדוס יוצר מחדש את כל האינדקסים, גם של הקבצים וגם של המיילים - תהליך שלוקח די הרבה זמן וטוחן את הכונן במהלכו. כבר פעמיים קרתה התופעה, לקח לה בערך שבועיים לחזור על עצמה. איפה נמצא הקובץ הזה שהוא לא מוצא ולמה הוא נדפק כל כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חג שמח לכולם.. אני מחפש תוכנה שמחלקת סרטונים על פי זמן שאקציב. כלומר אם למשל אני מכניס סרטון של 60 דקות, שהיא תחלק את הסרטון ל60 (שכל סרטון יהיה דקה). אני צריך שהיא תעשה את זה בצורה אוטומטית ותתמוך בהרבה סוגים של קבצים (בעיקר בקבצים שמורידים מיוטיוב). בנוסף אני צריך שהיא תעשה את זה לכמה סרטונים במכה, כלומר אם אשים למשל 10 סרטונים גדולים, שהיא תחלק אותם לקטנים. מכירים תוכנה כזאת? מעדיף חינמית, אם לא אז אפילו בתשלום. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by davidpo,

איך אני יכול להוציא כתוביות שמוטמעות בפורמט פלאש(SWF)?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חוץ מזון אלרם ... , הזה לפי דעתי הוא עשה לי רק צרות ועוד משהו ... הוא לא מגן חוץ ממנו אין משהו אחרי ? אני אחרי פירמוט בגלל שתוכנות ריגול השלטו על כל המחשב ... אז מה אני מבקש בבקשה המלצה לתוכנת פיירואל ... ואם קיים דבר.. שלא שמגן בזמן אמת שלא יכנסו לי תוכנות ריגול או כל מה ... שהאיטרנאט עוזר בהרס ה windwos

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Vladgi,

שכל כך הרבה אנשים מתחילים להוריד אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ramax,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה ... 1. אני מנסה להפעיל סרטים במדיה פלייר וזה רושם לי: The DLL 'cpuinf32.dll' can not be loaded. OS reports: המודול שצוין לא נמצא מה הבעיה של זה ?! 2. התקנתי את המשחק Little Big Adventure 2 (משחק עתיק ....) ומשום מה אני רואה את המסך 5 פעמים במקום פעם 1 .... מי שהביא לי את המסך אמר לי שזה בגלל הXP, זה הגיוני ?? יש דרך לתקן את זה ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים