עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by brighi,

היי, כאמור יש ברשותי ALIENWARE M11X ומשום מה התמונה בסרטונים נמרחת, יש למישהו פיתרון? מה אני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בוקר אור אשמח לקבל הסבר איך ליצור רשת בין 2 מכונות וירטואליות או יותר דרך התוכנה VB. גם דרך VMWARE זה יכול להיות נחמד בוקר מצוין.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Myrath,

הסתדרתי, אפשר לנעול ותודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by orninyo,

www.hadea.co.il אשמח לשמוע דעתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בוקר טוב, מישהו יודע איך אני מיישר את המסמך כך שהטקסט יוצמד למספור כמו בצורה הרגילה של הדברים? ובכלל, איך מיישרים בוורד?.. http://icecream.me/18d5171070bc7b7a40f3ec86dabc0cae תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by יהושע מנחם,

איך אני יכול לדעת מחוץ לקובץ PDF (על אייקון הקובץ) שהוא מרובה עמודים?

8. Started by dor123,

שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sherlock1212,

יש לי על המחשב סרט שכדי לשמוע משהו אני צריך לשים ברמקולים על הכי גבוה. נסיתי להגביר דרך Total Video Converter אבל הסאונד ותמונה לא מותאמים אחרי הקידוד החדש. יש תוכנה שתעשה את העבודה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bneli,

לא יודע עם שמתם לב אבל הגירסאות האחרונות של firefox מרגישים לי ממש איטיות ועגלות ורציתי לדעת ממכם איזה גירסה של הזמן האחרון הייתה הכי מוצלחת? 4? 4.2? 5? 6? 7? ואם אני יכול לחזור אליה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם! אני משתמש במוד של morphXT, לאחר המלצות בפורום הזה. בנוסף אני משתמש בתוכנה NetLimiter ובעזרתה מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול ל8. בשבועות הראשונים, הייתי מאוד מרוצה. הורדתי כמות סבירה של קבצים(מקסימום 10 באותו זמן) והמהירות הייתה מעולה, 35-50. ההגדרות המוגדרות באימיול עצמו הן מהירות Download 180, אפלואד 12 והגבלת מהירות הורדה 180, ולאפלואד הגבלה 12. עם הגדרות אלו קיבלתי מהירויות גבוהות(לטעמי). לפני יומיים שמתי לב לתופעה מאוד מעצבנת. המהירות עולה ל20 KB/s ופשוט נשארת על זה. אפילו שהשארתי את זה יומיים ברצף דלוק, שאני לא גולש או עושה כל שימוש במחשב. הממוצע הוא ישר על קו ה20-22. מאוד התעצבנתי בגלל שהמוד, אשר הרגיל אותי למהירויות גבוהות במיוחד, התחיל להוריד ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by jonson1,

שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bliblablu,

היי,יש לי בעיות תאימות עם אתר פייסבוק. לדוגמא לינקים פתאום מופיעים במקומות שהם לא שייכים אליהם וגם אובייקטים נוספים בעמוד,ואז רק גלילה של הדף מסדרת אותם במיקום שלהם. זה לא שהאתר בלתי קריא,אבל עדיין מאוד מרגיז,ולא נפתר אחרי התקנת אקספלורר 9. האם אצל כולם קיימת הבעיה הזו ? נראה לי קצת מוזר כי בחיפוש בגוגל לא נתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי קובץ MKV ששוקל קצת יותר מ8 גיגה ואני רוצה לחתוך אותו ל-2 כדי שיעלה לי על דיסק DVD כי אני רוצה לראות אותו בטלויזיה היא תומכת בFULL HD . באיזו תוכנה לשתמש ? (וירטואל דאב לא קורא קבצי MKV) תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by michaelg,

שלום, ברשותי חלונות 7 HOME PREMUIM 64BIT. ראיתי שניתן ליצור דיסק לתיקון מערכת, אך במחשב הנייד שלי אין כונן דיסקים והמערכת לא נותנת לי ליצור אותו על כונן USB. 1. איך ניתן ליצור את האפשרות הזאת על כונן USB מבלי שימחק התוכן שנמצא בכונן USB? בנוסף אני רוצה ליצור אתחול של לינוקס על כונן USB. 2. איך עושים זאת, ואיך המחשב מזהה את הלינוקס אם יש דברים אחרים על אותו כונן USB? 3. קראתי באינטרנט שיש אפשרות לאתחל מכונן USB כמה מערכות. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי קובץ גדול שמשקלו הוא 718 אך הוא יצא קובץ שעוד לא ראיתי ושמעתי עליו, קובץ cdi, ואין לי מושג עם איזו תוכנה לפתוח אותו. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא תוכנה כזאת. בתודה רבה, דודי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofir_16,

אהלן רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה אשר הופכת את האותיות, למשל אם יש לי םולש אז התוכנה תוציא לי שלום וכך הלאה, אבל שתהפוך את האותיות בטקסט שלם. אני כמעט בטוח שיש כאלה תוכנות, אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חוץ מזון אלרם ... , הזה לפי דעתי הוא עשה לי רק צרות ועוד משהו ... הוא לא מגן חוץ ממנו אין משהו אחרי ? אני אחרי פירמוט בגלל שתוכנות ריגול השלטו על כל המחשב ... אז מה אני מבקש בבקשה המלצה לתוכנת פיירואל ... ואם קיים דבר.. שלא שמגן בזמן אמת שלא יכנסו לי תוכנות ריגול או כל מה ... שהאיטרנאט עוזר בהרס ה windwos

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuvalkob,

היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by intel suck,

היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shlumper,

מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by EG,

אני צריך שם של תוכנה או לינק שתומכת בפורמט MOV תודה!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים