עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש דבר כזה? ואם כן איזה גרסה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי. הדיון הוא לא על המחשב שלי אלא של חברים. הם דיווחו לי שהמחשב שלהם עובד "לאט מדי".... מדובר על מעבד Core 2 Duo E4600 2.4GHz עם שני ג'יגה זיכרון. מערכת ההפעלה שלהם היא vista sp2. הם מחוברים דרך HOT ו 012 במהירות של 2.5Mb ללא חייגן. כשפתחתי את המחשב מה שתפס את עיני זה צריכת זיכרון של 1.5GB (!), אחרי שהמחשב רק עלה ללא כל שימושים. (מדובר על הזיכרון שמופיע בלשונית performance ב task manager). התהליך שתפס הכי הרבה זיכרון הוא svchost של מייקרוסופט, אבל גם הוא הראה צריכה של בערך 150MB. ניגשתי למלאכה: התקנתי במחשב אנטי-וירוס AVIRA שסרק ולא מצא כלום.... התקנתי superantispyware ,סרקתי בסייף מוד, והוא מצא המון רוגלות וניקה את כולן. כמו-כן, הסרתי כמעט כל תוכנה שעולה דרך msconfig. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by waizman,

לא יודע מתי זה התחיל, אבל כשאני מנסה לשמור דף במועדפים עם CTRL+D אז הוא שומר אותו בנתיב הראשי בלי לשאול תחת איזה תיקייה, כמו שהוא היה עושה פעם. אם אני בוחר מהתפריט לשמור אז זה גם קורה. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by cyberX,

יש לי את התוכנה MagicISO וניסיתי לעשות כמו שרשום כאן http://www.magiciso.com/FAQ/FAQ0011.htm וזה פשוט עשה לי קובץ ISO שבתוכו יש את הקובץ DMG \: אפשר הוראות יותר ברורות לגבי מה לעשות ואיך לפתוח את הקובץ הנ"ל ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי עד לאחרונה בגירסה 57.0 לפיירפוקס התוסף NIGHTLY tester עבד מעולה ו"הכריח" תוספים לא תואמים לעבוד. עכשיו גם זה לא עובד, וזאת גם הסיבה שנשארתי עוד הרבה זמן עם הגירסה הישנה. אני מעוניין בכל מקרה לשדרג לגירסה האחרונה(61.0?) שהדברים יעבדו כמו שצריך. איזה תוסף יש שעובד ב100 ולא קורס/מפסיק לעבוד על הגירסה האחרונה של פיירפוקס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ronenur,

שלום יש לי ווינדוס 7 ורציתי להוריד בשבילו DIRECTX 10. עכשיו בטעות הורדתי את DIRECTX 10 FOR WINDOWS XP של KM-SOFTWARE. הכרטיס מסך שלי תומך ב DX10 אבל אין לי מושג זה מזיק למחשב שהתקנתי את זה? המשחקים יעבדו פחות טוב? איך אני מסיר את זה ושם במקומו DX 10 נורמלי לווינדוס 7? תודה לעוזרים זה דחוף!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי במחשב בעיה מוזרה. יש לי לוח Gigabyte DS3 כרטיס מסך ATI HD 5670 ומערכת הפעלה Windows Media Center SP3. הבעיה היא שמנהל ההתקנים מופיע לי סימון צהוב (לא מותקן) של audio device on high definition audio bus הורדתי והתקנתי את הדרייבר האחרון של ATI (הרגיל, אולי יש עוד משהו לקול..לא יודע). התקנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס קול - והקול עצמו עובד. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:51:52 בסוף הסתדרתי.צריך להתקין את הדבר הבא בשביל האודיו של הכרטיס מסך: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/hdmi_xp.aspx?〈=English

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם ובוקר טוב. כבר כמה זמן, כאשר עולה הווינדוס קופצת ההודעה Found New Hardware. החומרה היא "SCSI/RAID Host Controller". השאלה שלי היא איזו חומרה זה יכול להיות, ולמה זה ממשיך להופיע? חיפשתי בכל מקום אפשרי דרייברים בשביל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם, הכל מעודכן וההודעה ממשיכה להופיע. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by matizami,

יש אתרים כמו YNET, ONE ועוד רבים אחרים שיש פרסומות מעצבנות שלפני שהדף נטען יש פרסומת או פרסומת שקופצת באמצע הדף עם איקס פצפון בצד (לא פופ אפ שנפתח). יש דרך לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך לסובב תמונה (או יותר נכון מסגרת) סיבוב של 180 מעלות ולהפוך אותה לשחור לבן בווארד הבעיה היא שכדי לסובב אותה אני צריך לעשות לתמונה "פרק קבוצה" ואז "קבץ" (זה הופך אותו לאובייקט) ואז נפתחות בפני האפשרויות של הסיבוב. אבל אז אין לי אפשרות להפוך את זה לשחור לבן, כי בתיבת דו שיח של ה"עיצוב אובייקט" הכרטיסיה "תמונה" לא זמינה... אם אני הופך לפני זה את התמונה לשחור לבן ורק אז מסובב אותה ע"י "פרק קבוצה" ואז "קבץ" התמונה חוזרת לי לצבע... איך אני מסובב והופך את התמונה לשחור לבן?!?! בבקשה זה מאוד דחוף

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by guy9494,

*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד כבר שנתיים בערך. בזמנו קניתי בכ6,000 שקל אז הוא מחשב טוב רק לפני שבוע שבועיים הוא חזר מתיקון והעיפו את כל האבק לאחרונה המחשב זז לאט ושמתי לב לcpu usage שהוא על 100 אחוז למרות שאני לא עושה דברים מיוחדים גלישה באינטרנט מוזיקה וסרטים בו זמנית למה נראה לכם שזה ככה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by דנדן,

חבר'ה אני צריך עזרה התקנתי על הנייד שלי DISKEEPER, כי רציתי DEFRAG נורמלי. בהתחלה היה כתוב לי על כונן C שיש לי Volume Shadow Copy. ועכשיו זה נעלם, אחרי מספר DEFRAGים. מישהו יודע מה זה אומר? יש מצב שזה הרס את הכונן גיבוי של הלפטופ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DJ Luminus,

אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. חבר שלי לאחרונה מקבל הרבה התראות מהאנטי וירוס שלו (AVAST HOME 4.7) כל פעם כמעט שהוא פותח את האימייל הוא מקבל 2-3 הודעות על וירוס בתוך התיבה הוא נכנס כמעט כל יום כך שזה דבר די מייגע רוב הוירוסים מאותה 2-3 כתובת שהם : א. postmaster@cabri.org.il ב.office@elal.co.il ג.info@walla.com

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב, ברשותי סרט blue-ray remux הכולל מספר רב של פסי קול וכותביות בשפות שונות. בעוד שלגבי פסי הקול, אין שום בעיה לעבור מאחד לשני, הרי שאת הכתוביות אני לא מצליח להציג בשום אופן. ניסיתי את כל הנגנים שברשותי: ZOOM PLAYER, MPC, VLC. TMT3 אך ללא הצלחה. השאלה, האם אין בכל זאת איזשהו נגן, שיכול להציג את הכתוביות, כי הרי הן נמצאות שם בפנים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liorwin,

יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הפכתי את הרשת אחר חיפוש דרייבר לסורק הנ"ל, הדרייבר שבא עם הסורק בזמנו לא עובד, באתר הרישמי של קאנון כבר אין עידכון דרייבר למערכת 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני מנסה להתקין XP מחדש אבל בהתקנת XP הוא לא מזהה את ההארד דיסק WD80 בכלל (בהתקנה) אני מניח שחסר דריבר לSATA ל XP אוקיי הורדתי דרייברים (מקווה שאת הנכונים ואם לא תקנו אותי) http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=603&sid=10〈=en עכשיו שאני מתחיל להתקין יש לי את הדרייבר על USB אבל שאני לוחץ על F6 הוא לא מציג לי את האפשרות של הUSB אלא רק פלופי דיסקט (מי זוכר מה זה) מה עושים איך ממשיכים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bennyriz,

לפני כמה חודשים קראתי באיזשהו אתר שמיקרוסופט עובדים על גירסה חדשה למצור התוכנה אופיס שלהם. למיטב זיכרוני דובר שם על יציאה של גירסאות ראשוניות לגירסה 11 של התוכנה בתחילת 2003. האמת שאופיס XP הישן כבר נמאס עלי ואני מחפש ריגושים.. יש למישהו פרטים על הנושא הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by [ViT],

היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מסמך PDF גדול ואני רוצה לחלק אותו לקבצים קטנים. לדוגמה עמודים 4-25 קובץ PDF אחד וכן הלאה.... אשמח לדעת אם יש דרך לעשות זאת. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lmlm,

כמו בכותרת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מהי התוכנה הכי טובה לניקוי סוסים טרויאנים מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים