עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by UltraWaveMUSA,

עכשיו יש ברשותי את תוכנות הפיירואלס הבאות : ZoneAlarm Pro גרסה 6 Sygate Pro 5.6 Kerio v4.2.2 מה להתקין? אני מחפש תוכנה שתהיה כמה שפחות מורגשת, הן אם זה בניצול משאבים והן אם זה בהתערבות שלי לתכנות התוכנה וכדומה [פורטים] כמו כן, שתעשה את הפעולה הפשוטה ביותר של לחסום גישה של תוכנות מהמחשב שלי אל האינטרנט [מה שקספרסקי לא עושה] וכמובן פריצה של קראקרים. תודה מראש. נ.ב. באמא שלכם, אל תגידו לי עכשיו לעשות חיפוש כי אני ישבתי חצי שעה וקראתי פה דיונים על חומות אש כמו מים אך עדיין לא הצלחתי לבחור בתוכנה האולטימטיבית. שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by tintin,

יש שם מליון הגדרות ואני לא מבין מה הכי טוב בשביל האינטרנט שלי ברק 1.5 מגה בADSL

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  3. Started by skrew,

שלום, בזמן שאחות של חברתי גלשה ברשת ( ICQ,Facebook ) נפתח חלון שורת פקודה, ובו נכתב שמה הפרטי, ומספר הודעות בעברית עם פרטים עליה, רשימת מספרים והחלון נסגר. ההודעה לא הייתה גסה אך נראה כי שולח ההודעה מכיר אותה אישית ( כנראה ילד מהשכבה ) . לדעתי מישהו הריץ סקריפט על המחשב מרחוק. יש דרך לשחזר את ההרצה, או לפחות למנוע הישנות מקרים כאלו בעתיד ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by tamir245,

אהלן. אני מחפש המלצה לתוכנת הורדות לביטרונט,פשוטה,עובדת בצורה טובה.עד לפני כשנה השתמשתי בUTORRENT אבל התאכזבתי מהמהירות שלה.ועכשיו לאחר שהשתמשתי באמיול אני מחפש שוב תוכנה לביטרונט עקב כך שהיא נחשבת יותר מהירה. אשמח להמלצות מנסיון אישי. יש לי 1.5 כבלים\בזק בינלאומי

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  5. הי בכרום בדף הבית אצלי (וגם בפתיחת כרטיסיה חדשה) יש את שמונת האתרים הכי פופולריים שגלשתי בהם. בטעות לחצתי על האיקס בצד תמונה אחת והאתר לא מופיע לי כקיצור דרך יותר. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שקיצור דרך של האתר שהסרתי יחזור להיות קיים. לא הצלחתי למצוא על זה מידע ברשת כי אין לקיצורים האלה כינוי מלבד "תמונות ממוזערות של האתרים שאתה מרבה לבקר בהם" לפי גוגל. תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד? מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zahiz007,

היי חברים, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערך ולכתוב לתוך מסמכי PDF קיימים. ולא בתצורת הערות שכאלה... האם יש כזו? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by silky,

היי, מה שקורה זה שבערך כל 10-15 שניות הוידאו(בלבד, האודיו ממשיך) לבערך שניה ואז ממשיך. די מציק כאמור. הדבר קורה בכל האתרים הפופלרים(בדקתי ב youtube/college humor רק עכשיו, אבל זה קורה לא רק בהם). זה קורה בכל שלושת הדפדפנים שלי. אין לי עומס מיוחד על המערכת(כשזה קורה). דרייברים מעודכנים. אין לי בעיה עם הצגת סרטים לא בסטרימינג(XVID/MKV הכל). מדוע זה קורה? תוזה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by zerokool,

word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש

10. Started by rhin0,

שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. שמעתי מחברים שלי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך את המחשבים שלנו ל"מחוברים" ב-LAN בשביל לשחק. יש דבר כזה??

12. Started by eladbu,

צרבתי את ה THE WALL ל ד ו ד! במקור הסרט הינו ב D DIGITAL אבל לאחר הצריבה או בעצם בתהליך הקידוד בנרו הסרט לא נשאר ב דולבי אלה ניתן לניגון רק בפרו לוגיק האם יש דרך לשלוט באיכות הסאונד בתוכנה עצמה! ועוד דבר כשהעברתי את הקובץ מהמחשב נאמר לי למרות שהוא שוקל 1.5ג שנרו צריך DVD9 משמה 8.5 גיגה אבל באפשרותו בכל זאת לדחוס? אז מה בעצם הבעיה?למה קובץ דולבי ש1.5 גיגה צורך DVD9 ןמה ניתן לעשות עם הסאונד?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  13. בס"ד התקנתי את גירסת הניסיון החדשה מהאתר של התוכנה לאחר ההתקנה התוכנה מציעה לעשות ניסיון אם המחשב ידלק אוטומט, היא כיבתה לי את המחשב והדליקה אותו אוטומט הגדרתי בעצמי למחשב להידלק בעשה מסויימת וכשניסיתי לסגור את התוכנה ולכבות את המחשב כדי לראות אם הוא נדלק התוכנה מודיעה לי שאם אני סוגר אותה אז כל הפקודות שהכנסתי לא יפעלו ואכן המחשב לא נדלק אוטומט כמו שהגדרתי לתוכנה בהגדרות של atomic clock הוא מזהה את השעה במחשב שלי הרי כל המטרה של הפעולה הזאת לפעול כשהמחשב מכובה אם מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת <אפילו פקודה> להדליק את המחשב בזמן מסויים <אני לא מעדיף דרך הגדרות הביוס כי בשביל זה צריך להפעיל את המחשב מחדש> תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by assaf990,

WINXP לוח בקרה>סורקים ומצלמות שמה מוגדר סורק. איך אני עושה לו קיצור דרך? (פשוט אי אפשר בדרך הרגילה)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by nadaw,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד כמו שצריך. הוא עובד רק בצורה כזאת שהמחשב יכול להשמיע מה שאתה אומר, אבל לא להקליט, יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. כל השרתים (מלבד שרתים קטנים ולא שימושיים) נסגרו, אני מדבר על razorback..?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. Started by liran324,

אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by dudu2683,

הי מישהו יודע איך מוסיפים לחתימה באאוטלוק אנימציה? ואם כן באיזה פורמט היא צריכה להיות (סיומת הקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  21. שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by M.G.,

פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שאני מנסה לפתוח קובץ במייל הוא לא נותן לי,רק את האופציה "שמור" למישהו מוכר ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לתקן אוטומטית מאות/אלפי תמונות בבת אחת. רצוי שהתוכנה תוכל להוריד איכות/רזולוציה על מנת להקטין את משקל התמונות. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.