עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KapiSH,

תוכנה נורא נוחה ש-Prog המליץ עליה לפני זמן לא רב ואכן מאז יצא לי לעזור להרבה אנשים דרכה, מאוד יעילה. אני צריך עזרה בצורת החיבור של אנשים אלי, שמתי לב שאם מישהו מתחבר אלי אז הוא בוחר אצלו מה הוא יעשה, אם זה יהיה להעברת קבצים, TelNet, צפיה, או שליטה כללית. אני מעוניין לשלוט על האפשרויות האלו מאצלי, כלומר שאני מגדיר איזו הרשאה הולכת להיות לזה שעומד להתחבר אלי (למשל אם אני רק רוצה להראות משהו למישהו אז אני יגדיר שהוא יתחבר אלי במצב צפיה ולא שהוא יצטרך להגדיר זאת (הוא יכול לעבור עלי ). שמתי לב שאפשר לסמן באפשרויות אופציה הנקראת Enable NT Security ושם אפשר להגדיר הרשאות, הבעיה היא שקצת הסתבכתי שם, אשמח לקבל פירוט לגבי זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yirmi,

אני מפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הבאה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem יש לי וודו 2, elsa victory 2 מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי נרו 7 ואני לא מרוצה ממנה ועכשיו אני רוצה לשים את נרו 6 במקום הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את נרו 7 שאני לוחץ למחוק אותה מופיעה לי ההודעה הבאה: מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DXM,

שלום. בראשותי קבצי PDF אולם כאשר אני שולח אותם להדפסה, מודפס רק חלק מאוד מצומצם שום חלק מהסרטוט לא מודפס, אם מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לו להדפיס את כל הדף אשמח אם תעזרו אני משתמש בADOBE ACROBAT.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by arik_bulldog,

שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. F-Prot antivirus 3.15 bitdefender 7.2 איזה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קבלתי מחשב חדש (יחסית) מאחי, פנטיום 4 לפני שהוא העביר אלי את המחשב , היו על המחשב 2 מערכות הפעלה ,הוא ניסה להוריד את הווינדוס 7 ללא הצלחה ובסוף עשה פירמוט לכונן עליו הייתה המערכת. הבעייה היא שכרגע נותרתי עם שאריות שמופיעות כשמדליקים את המחשב אני מתבקש לבחור בין 2 מערכות. איך אני מסיר את השאלה המעצבנת הזו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by WarMachine,

שלום אנשים , רציתי לדעת איך אני יכול לשמור קטע וידאו (לא נראה לי שבנוי בפלאש) מאתר מסוים כדי שאני אוכל לצרוב אותו לדיסק, הדבר חשוב מאוד לחבר שלי מכיוון שהוא מופיע שם במהלך שיכול לקדם אותו. בכל מקרה אני מצרף לינק, לא להיבהל מהאתר בערבית, סך הכל הוא משחק בקבוצה ערבית, אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה אני אודה לו מאוד. לינק: http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=60793&category_id=2

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bneli,

לא יודע עם שמתם לב אבל הגירסאות האחרונות של firefox מרגישים לי ממש איטיות ועגלות ורציתי לדעת ממכם איזה גירסה של הזמן האחרון הייתה הכי מוצלחת? 4? 4.2? 5? 6? 7? ואם אני יכול לחזור אליה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jacobgan,

שלום, משתמש בדפדפן CHROME בגרסתו האחרונה. מאז העדכון האחרון שלו נהיה לי דבר מוזר. כל האתרים רצים ועובדים כמו שצריך ואין בעיות חוץ מ-2 אתרים ספציפיים והם: YOUTUBE ו-FACEBOOK שאני נכנס ל-2 האתרים האלו, הכל נהיה איטי והולך לאט ונתקע. מנסה לגלול את הדף למטה ולמעלה ובקושי זז. ממש לאט ותקוע. שוב, זה קורה רק ב-2 האתרים הנ"ל. מה זה יכול להיות? מדוע זה קורה רק ב -2 האתרים הללו? זה התחיל לקרות מאז העדכון האחרון של CHROME מערכת הפעלה: וינדוס 10, 64 ביט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! אני מעוניין להוריד למחשב קטעים שמופיעים להשמעה ב-www.103.fm, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש על העזרה (:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה ממתי שפירמטתי אתמול, אני במחשב הכל טוב ועובד טוב. ואני עוזב אותו ל20-30 דקות והוא נתקע. המסך נשאר איפה שהוא היה ורואים את העכבר. כאילו קפוא. ואז חייב ריסטרט... מה לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by edoson,

listen I know Im not in the right furom, but this is a part of the wierd problem i got since yesterday every hebrew based site i enter, the hebrew letters become to quistion marks!!!! It happen like this I enter for exemple to this site, whan the page is still not fully download, i can see every thing in hebrew but onced it is on, suddenly the whole letters in hebrew changed into quistion marks! it is like some prog do it intentionly! for exemple i cant tell in which furom i am bcz all the lettres in hebrew do not existes!! but if ill do refresh as long as the page not fully loaded i will see hebrew... the prob in this site that it is loaded real fast... anyway i also can…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by infer73,

באופן מוזר ביותר, באתי היום להיכנס לאיסי שלי כמו כל פעם שאני על המחשב והוא אמר שהוא מחובר אבל לא הראה אף אחד מהרשימה שלי כמחובר (דבר מוזר,בהתחשב שיש לי יותר מ30 איש ברשימה) ואני מתכוון גם לא בתור AWAY ודברים כאלה,כולם(!!!) היו off line אז החלפתי לאיסי של אח שלי ושלו עובד בסדר אז ניסיתי לראות אם אני יכול להתחבר דרך האיסיקיו שיש באתר של איסיקיו (מין java applet כזה שמריץ ICQ שנוח להשתמש בו כי לא צריך להוריד ולהתקין) וניסיתי להתחבר עם המספר שלי וזה אמר שזה לא מצליח להתחבר לסרבר עכשיו ניסיתי למחוק את המשתמש שלי מהאיסי ולהירשם מחדש (עם אותו מספר כי אני לא מתכוון להחליף) ושוב קורה אותו הדבר,הוא אומר שהוא מחובר, אבל הוא לא מוריד את הרשימה שלי מהסרבר (דבר שהוא אמור לעש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by M3nt4,

שלום, יש לי קובץ ראר עם תמונות אישיות והייתי שמח לפצח את הסיסמא של הקובץ. לנסות להזכר זה לא יעזור כי ניסיתי מליון ואחת ססמאות שלי .. חשבתי לרגע על זה שאני לא חייב להשתמש בBrute force כי אין לי סבלנות לזה .. וזה לא כ"כ יעיל .. אבל בקטע הקוד חייב להיות if (passwordCorrect) extract() ; else showWrongPassword(); אני צודק? HEX יהיה יעיל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by INFERNO,

תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. אחותי קצינת חינוך בבית כלא והיא ביקשה ממני עזרה בהכנת הזמנה לטקס שהם עורכים של האסירים. רק זה קצת מעבר למיומנות שלי בפוטושופ. אז אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי? לטעמי זה לא כזה סיפור למי שיש לו ידע בתחום. מצורפת תמונה שהיא המטרה המבוקשת, רק מה היא צילום לא עריכה גראפית: ולמטה יש לינק לתמונה של פרוסת לחם שהיא אמורה להיות הבסיס להזמנה. בסה"כ צריך להביא את הפרוסה לצורה המצולמת עם הטקסט המסגרת ומקום נוסף לכתיבה של עוד פרטים על ההזמנה. מדובר בטקס יום השואה אז אל תהיו קיצוניים בעיצוב. אבל חופשי עם החוש האומנותי שלכם. כמו כן, אם מצאתם פרוסת לחם יותר "פוטוגנית" אז בשמחה. העיצוב הקריטי כאן הוא הפרוסה ואיך שהטקסט משתלב בה. הנה לינקים לתמונות בגודלם המקורי: …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Baba_Haze,

שלום יש לי DVD Pioneer DV470 קורא DIVX חדש ובחנות אמרו שאפשר לשים בו תרגום. אז אפשר תרגום בעברית? ומשהו יודע איך שמים תרגום בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by benor,

כרגע מחובר אצלי הכרטיס טלוויזיה של לידטק Winfast tv 2000XP אני רוצה תוכנה שבעזרה אני אוכל לשלוט על המחשב מהשלט (להעביר שירים להגביר ווליום וכד') עשיתי חיפוש (מאוד מבולגן לא הצלחתי להגיע ממש למסקנות, אני יודע שהנושא נטחן) מצאתי שם איזו תוכנה UICE - ניסיתי להשתמש בה והשלט לא עובד דרכה (השלט נבדק והוא עובד) האם מישהו מכיר תוכנה מומלצת אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן יש ברשותי קישור לקובץ מדיה של שיעור. הייתי מעוניין להוריד אותו כך שאוכל להשתמש בו בלי צורך באינטרנט, איך אני עושה זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Zeev86,

Chrome התחיל לפעול אצלי לאט. תפריטים (אפשרויות, מקש ימני של העכבר) נפתחים ממש לאט וגם הקלדה בכתובת גם עובדת לאט. אתרים נטענים יותר "קשה", אבל ההקלדה למשל כאן עובדת כמו שצריך. התקנתי מחדש את הדפדפן ולא עזר. תוכנות אחרות פועלות בסדר, תוכנות ומשחקים גם עובדים בצורה טובה כפי שעבדו לפני. איך אפשר לפתור את הבעיה? (חוץ מפורמט).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אנדי,

היי לכולם, בימים האחרונים אני מקבל מ'אווסט' אתרעה על איום שנחסם (תמונה מצורפת). כתובת - URL שמצויינת באתרעה שייכת למערכת sheee של 'וואלה!' (https://www.sheee.co.il/) האתרעה מתקבלת ללא כל קשר לשאלה האם ביקרתי בדף הזה באותו רגע או לא. ביצעתי סריקת זמן אתחול של 'אווסט!', לא נמצא איום כלשהו. מחקתי את הסטוריית הדפדפן (פיירפוקס 80.01) ואת המטמון (עודיות וכו'). לא עזר. מבקש לדעת האם האתר שלהם הוא זה שנגוע, או שהבעיה בכל זאת אצלי, ואם כן - כיצד ניתן לטפל בכך. תודה מראש

24. שלום רב, לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים. אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת. בכל אופן, כעת אני מחפש תוכנה חלופית (מקבילה ברמתה ל- YOUR UNISTALLER ואפילו טובה יותר) שבאמצעותה אוכל להסיר תוכנות, מקודדים ופילטרים בצורה מושלמת, ללא כל שאריות, כולל מחיקה מהרג'סטרי. כמובן שחשוב שיצרנית התוכנה תהיה אמינה עם שירות ותמיכה נאותים, כך שאוכל הפעם להיות בטוח שאני מקבל תמורה מלאה עבור כספי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mistuki,

איזו תוכנה מומלצת להוריד ולהתקין במחשב? רצויי שתכסה את כל הפורמטים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.