תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל תמסנגר לוחת על כניסה יש תחלון שבו אני בוחר או רושם תאיימל שלי.. אז יש לי רשימה של כל האנשים שהתחברו מאצלי.. אני רוצה למחוק אותם שישאר רק שלי !! איך אני מוחק את זה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התוכנה התחילה לעשות לי נורא בעיות ואני רוצה להסיר אותה לגמרי ולהתקין מחדש נקי עם ההגדרות הראשוניות שלה.. מה שקורה זה שעשיתי UNINSTALL ומחקתי גם את הספרייה שהייתה בPROGRAM FILES אבל עדיין ברגע שאני מתקין מחדש הוא זוכר את ההגדרות הישנות..
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים אז בטח אי אפשר למחוק את הפרסומת אפשר למחוק קטע מי הסרט ואז המחק הפרסומת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
כי אני עושה Properties על הכונן DVD ואין לי אפשרות כזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אם אני מפעיל את ווינאמפ דרך האפליקציה (EXE) ולא דרך שיר אז רואים תשיר האחרון שנוגן בתוכנה.. איך אני עושה שהשיר לא ישמר? לא מצאתי ???
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
אני יודע שכדי למנוע עליית תוכנה מסויימת יש שני אפשרויות: אפשרות ראשונה ללכת להתחל--->הפעלה--->msconfig --->איתחול ואז להוריד שם את הוי מיאהו מסנג'ר אבל הבעיה שאין לי שם ברשימה את שם התוכנה. אולי זה מופיע תחת שם אחר? ממש אין לי מושג.נכון שיש לי שם אופציה לחסום מכל התוכנות לעלות עם הדלקת המחשב אבל יש תוכנות שאני כן מעוניין שיעלו עם הדלקת המחשב אפשרות שניה היא להיכנס להגדרות התוכנה אבל כשנכנסתי ל-preferences לא מצאתי את האופציה הזו. בינתיים התוכנה הזו מציקה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תמונה שצולמה בחושך (עם הפלאפון) הפלאפון רואים אותה ממש טוב אבל במחשב לא. יש איזו תוכנה פשוטה וקלה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הותקפתי השבוע מאתר שחטף לי את דף הבית בצורה מעצבנת (כמובן שנפתרתי ממנו) ובדרך שהוא חטף לי את דף הבית הוא גם העלים לי את האייקון הזה שיש לנורטון אנטי וירוס איפה שנימצא ה Address Bar, איך אני מחזיר אותו? יש איזו דרך ידנית או משהו דומה? בשביל לחסוך בשאלות, אני לא יכול לסמן אותו כשאני לוחץ קליק ימני על ה Address Bar... לא רשום לי שם Noton Anti Virus ביחד עם איפה שרשום Address Bar וLinks וכל שאר הבלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי סרבר למשחק כלשהו ואני רציתי לדעת איך אני עושה שהוא יופיע בTHE ALL SEEING EYE תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אני מוסיף ב FF אופציה שיפצח לי 2 עמודי HOME PAGE באותו דפדפן ? בIE פשוט מוסיפים עוד אחד,ב FF אני לא מצליח
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איך אני מוסיף בדפדפן כרום את האייקון של "הבית" לחזור ל HOME PAGE ?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה, אני רוצה להוסיף דף באמצע סדרת הדפים כדי להמשיך משהו בהתחלה. איך אני מוסיף דף חלק (ריק)?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
שלום כולם ! יש לי אופיס 2003 מותקן על המחשב, בגלל שכל המחשב שלי באנגלית הוא אוטמטית מתקין את האופיס ללא תמיכה במילון עברי מה שלא מאתר ומוצא שגיאות כתיב, אני מקליד מאוד מהר ויש פעמים שמתפספסת לי פה ושם אות וזה דיי בעייתי בלי הסימון האדום והמרגיז מתחת לאתר אותה, ניסיתי קצת לשחק בהגדרות ספליניג וגרמר והבנתי שאני צריך להוריד איזה קובץ מסויים או משהו בסגנון, אני אודה לכם אם תכווינו אותי לקובץ \ תאירו את עיניי לפיתרון בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
הכוונה שלי שבזמן שמיעת השיר יהיו תמונות שמתחלפות כל פרק זמן מסויים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה למצוא את חבר שלי ואני יודע מה הכינוי שלו אבל איך אני מחפש אותו מה אני צריך לעבור פורום פורום (שם ) כדי למצוא אותו או שיש איזה חיפוש מהיר כזה של משתמשים????? עם כן אתם יכולים הגיד לי איפה זה או אולי איזה שיטה אחרת יש לי כדי למצוא את אותו חבר כדי להוסיף אותו לרשימת חברים שלי תודה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-