עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by __MIKO__,

המשך להודעה שראיתי בעבר אך לא נתקבלה תשובה .הורדתי משחק ב2 דיסקים כאשר ישנם 2 סוגי קבצים : BIN ו- QUE מה הם קבצים אלה בכלל? קובץ אחד הוא מעל 700 MB ולכן לא יכלתי לצרוב אותו ע"ג דיסק. עזרתכם זקוקה. חיים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מעודכן,

בס"ד מה קורה שנה טובה לכולם הרבה זמן לא הייתי פה... מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותר תגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקה עכשיו יש לי שאלה אם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו? ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3? תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

שלום לכולם . היה לי בהתחלה בפייסבוק שם באנגלית , שיניתי היום לשמי בעברית . ותכף הצ'אט לא הצליח להתחבר ועד עכשיו הוא מנותק . התקנתי פלאש מחדש - לא עזר מחקתי עוגיות - לא עזר . עשיתי DEACTIVATE והפעלה מחדש לא עזר . רשמתי ידנית בהגדרה של הכרטיס רשת שרתי DNS לא עזר . דיווחתי לפייסבוק שיש לי בעיה בצאט יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ?

4. Started by ISRAEL3571,

אהלן הורדתי אופיס 2010 והכל באנגלית ואני רוצה לשנות את השפה לעברית חיפשתי כמה מדריכים באינטרנט והגעתי לשלב הזה שצריך להגדיר שפה עברית אבל אני לא מצליח הוא מראה לי שאי אפשר ללחוץ http://www.up2me.co.il/v.php?file=55769299.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM 6150/430 אני משתמש בכרטיס המסך הינטגרלי שעל הלוח - NIVIDIA 6150 באמצעות חיבור D-SUB לצג LCD בעת שאני לוחץ על כפתור ימני על קובץ מדיה (וידאו) אני מקבל מסך שחור למשך 2 שניות ולאחר מכן מופיע לי חלון הודעה ANALOG שאני כמעט בודאות בטוח שהוא בא מכרטיס המסך. האם יש דרך לפתור את הבעיה ניסיתי לשחק קצת לבדוק את הגדקרות כרטיס המסך ואף הורדתיאת הדרייבר המעודכן האחרון מאתר אסוס אך הבעיה ממשיכה וזה פשוט לא עוזר. האם מישהו ניתקל בתופעה דומה, רעיון/עצה לפתרון, - מאד לא נעים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני יודע שיש תוכנה שאם מכניסים אליה את כתובות האייפי אז אפשר "לישלוט" לאותו בעל האייפי על המחשב... (להזיז לו את העכבר, להצויא לו את המגש של הסידירום החוצה וכל זה...) אני לא מחפש את התוכנה הזאתי בשביל לעצבן אנשים, אני פשוט מחפש תוכנה כזאתי בשביל להוכיח לחבר שלי שכן אפשר ליפרוץ למחשב שלו!! הוא לא מאמין לי!! אז אם מישהו יוכל לימצוא לי את התוכנה אני מאוד יודה לו... ד"א, התערבתי איתו על משהו נורא חשוב... 8)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by פרמייר,

שלום אני צריך עזרה דחוף. אתמול הותקפתי ע"י וירוס שהשתלט לי על תוכנת האנטי וירוס (AVG) ומחק לי אותה מהמחשב. הוירוס כעת לא נותן לי להתחבר לאתרי תוכנות של אנטי וירוס (שאר האתרים אני יכול להיכנס ללא בעיה), גם לאחר שהורדתי תוכנת אינטרנט ממחשב אחר והתקנתי במחשב הנגוע, הוירוס לא מאפשר לי להתחבר לשרת ולעדכן את התוכנה, ניסתי 4-5 תוכנות שונות אני לא יכול באף אחד מהם להתחבר לשרת להתעדכן או לבצע רישום תוכנה. בשלב זה חוץ מזה שהמחשב מזהיר אותי שהוא נגוע והבעיה של ההתחברות לשרתי האנטי וירוס, שאר הפונקציות במחשב עובדות. האם יש דרך לקחת שליטה חזרה על המחשב שלי??? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by jj516,

אם יש כאלה אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by LENOVO,

אני רוצה להתקין את התוסף של הmedia player לדפדפן של גוגל אבל כשאני לוחף על התקן תוסף אני מקבל את ההודעה הזו:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום חיברתי למחשב נייד (דל 520) עם וינדוס 7 מקלדת אלחוטית מיני (RII MINI) והכל עובד בסדר המחשב זיהה את החומרה והעסק עובד. הבעיה מתחילה שחיברתי את הנייד למסך טלויזיה באמצעות חיבור וידאו ואודיו נפרדים (אין לנייד HDMI) עכשיו השלט האלחוטי מפסיק לעבוד ! מה יכולה להיות מקור הסיבה ? על פניו נראה שאין קשר בין הדברים לא כך ? לשם בדיקה עשיתי זאת שוב ושוב ואותה תוצאה! כאשר נכנסתי למנהל ההתקנים שהנייד מחובר לטלויזיה אז מופיע חיבור USD פעמים משום מה ! הסרתי אותם ונתתי למחשב להתקין מחדש אבל אותם בעיות שוב ושוב מה זה קטע מוזר ! יש למישהו פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם - בעיה דחופה! יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה - בכל פעם שאני נכנס במחשב לתיקייה המכילה קבצי סרטים בסיומות avi mpeg וכדומה, האקספלור מודיע לי: ש"כדי לסייע לי בהגנה על המחשב, windows סגר תוכנית זו". בהתחלה חשבתי שמדובר בוירוס כלשהו, אבל לפי קספרסקי ו-avg לא התגלה שום דבר (לפחות הם לא זיהו שום דבר). נ.ב. היה לי נגן של jet audio במחשב והיום הסרתי אותו... אולי זה קשור לעניין. תודה לכל העוזרים.

12. אני מפעיל הרבה שיחות ווידאו במסנג'ר עם חברים, ולפעמים יש קטעים מצחיקים שחבל שלא יכול לשמור אותם! אז אם אתם מכירים תוכנה שיכולה להקליט שיחות ווידאו במסנג'ר, בבקשה תגידו מה השם שלה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אני עובד עם Windows XP SP3, ומעוניין להוריד את תוכנת ה-VM של מיקרוסופט. אם אני זוכר נכון, אז החל מגרסא מסוימת שלה, היא דורשת Vista ומעלה(אני צודק?), אז אם כן, מהי הגרסא האחרונה שמתאימה ל-XP, ואיפה אפשר להוריד אותה? שאלה נוספת: אני צריך קובץ virtual machine עבור התוכנה הנ"ל של מיקרוסופט, שמכיל XP בתוכו, כדי לעשות כמה בדיקות על תוכנות שאני רוצה להריץ, בלי להריץ אותן על המחשב שלי. איפה אפשר להוריד קובץ VM כזה מהאתר של מיקרוסופט? (אני מעדיף להוריד אחד מוכן, מאשר להתחיל ליצור קובץ חדש ולהצטרך להתקין עליו XP.. פשוט חבל לי על הזמן.. ואני זוכר שהרבה פעמים באתר של מיקרוסופט הם נותנים קובץ להורדה, כי הם מראים בו תוכנה מסוימת חדשה שלהם, או בטא כלשהי, או דברים כאלה, וכך הבן אדם …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by koraal,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שעושה פעולה דומה לתוכנה Everest? שמחפשת דרייברים לחומרה לא מזוהת במחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום , אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony . יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .) הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב. בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD . אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר .. תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

אני מחפש תוכנה שדוחסת קובץ של סרט פלוס קובץ של התרגום לקובץ אחד יש משהו????

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Haflo,

המצב הוא כזה: Windows XP Pro WinOnCD v3.7 צורב HP9300i Media: Blank CD`s -the chipest one`s אני צורב Mp3 לאודיו -> לפעמיים באופן אקראי אני שומע את השירים שצרבתי כאילו לא מסונכרנים, כאילו שומעים את השיר וברקע שומעים אותו עוד הפעם אבל בפיגור עצבני..... מה זה? מה קורה פה????

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי א) איך אני מוחק חשבון ווינדוס? עשיתי אותו חשבון מוגבל וניסיתי למחוק אותו דרך חשבון מנהל וזה אומר לי שיאן לי גישה ב) בתוכנה ששולטת על מהירות האינטרנט אפשר לעשות את האימיול מהיר יורת? אם לא איך עושים אותו מהיר יותר? (יש לי TLN גירסא פרוצה איטית אש) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מפתח מנוסה ב C# ואני רוצה לעשות פרויקט כלשהו. אשמח אם תוכלו לזרוק רעיונות. האמת שהסתכלתי כבר ב CODEPLEX ושום דבר שם לא צד את עיני. יש תחום אחד שלא מעניין אותי, משחקים. כל דבר אחר הוא חוקי. אין לי בעיה ללמוד גם משהו חדש אם צריך. ככה זה כשמתחשק למלא את הזמן הפנוי. תירו רעיונות חופשי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tzviran,

איזו תוכנה היא הכי טובה להאצת הגלישה (ושמתאימה לווינדוס XP)? אני לא שואל בשביל סקר טפשי או משהו כזה אני באמת צריך אחת טובה. תודה :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zniibidl,

זה מראה כאילו שהדרייברים לא הותקנו מה אפשר ךעשות? מקווה שזה הפורום הנכון.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by xjj,

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by esaly,

היי! עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת. מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה. נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית: אין כפתור SEND בהודעות לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור. היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך. ועוד ועוד... איזו גירסה מועדפת עליכם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, קבלתי מצלמה אינטרנט יד שנייה חינם. לא קבלתי איתה עם שום דבר רק מצלמה ולפי דעתי עובדת, ה- Windows Xp לא מזהה אותה. וחיפשתי אני חושב כמעט בכל מקום את הדירייבים שלה ולא מצאתי ללא הצלחה. מצלמת אינטרנט של: Ezonics מתחת רשום: Model No.P10UC P/N: 33-310001 - 0A S/N: T210010UC0000880 בבבקשה תעזרו לי תודה תודה רבה זאביק

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים