תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

- 

- 

שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D
- 

- 17 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה, אני צריכה רקע ענק, 7680 * 768 בגווני ורוד. אחד מהמנהלים הציע לי לכתוב כאן הודעה בתקווה שתבינו ללבי ותעזרו לי בעיצוב של רקע כזה. ענבר
- 

- 14 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הורדתי תוכנה שכוללת בתוכה 2 דיסקים להפעלה. יש 2 קבצים בסיומת Bin ולכל קובץ Bin יש קובץ בסיומת Cue. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את התוכנה עם הקבצים הללו? אלו הקבצים היחידים שנמצאים בתוכנה שהורדתי. בתודה...
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שבלונות לקעקועים זמניים תודה למי שיש מאדר להורדה של תמונות כאלה או משהו תודה תודה תדוה
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי חבר'ס יש לי מחשב אכסון שאליו אני מוריד את כל הקבצים באופן תמידי דרך הרשת, הם בכלל לא נשמרים במחשב הראשי. אני מעוניין בתוכנה שתרוץ עצמאית במחשב האכסון פעם ביום ותבצע מספר פעולות: תבצע בדיקת PAR לכל הקבצים. תבצע extract לכל קבצי ה-RAR שקיימים בספריה מסויימת לספריה אחרת, אולי גם שתמחוק את הקבצים לאחר מכן. *הקבצים יתחלפו מדי יום כמובן.. אני רוצה שזה ירוץ אוטומטית כי אחרת אני צריך או להשתלט על המחשב מרחוק דרך הרשת (שזה לא ממש נוח), או לבצע את זה במחשב הראשי דרך הרשת ואז הפעולות מתבצעות באיטיות מעצבנת. מה אני צריך לחפש בכלל כדי למצוא תוכנה כזו? תוכנות Macro? או אולי מישהו כבר מכיר משהו ייעודי בסגנון? אשמח לכל עזרה או המלצות בנושא!
- 

- 11 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי Laptop עם Windows 7 home editon 64bit אני רוצה SQL 2008 R2 EXPRESS with managment studio. הורדתי את זה והתקנתי וזה פשוט לא עובד טוב זה לא נותן להתחבר דרך הmanagment studio. יכול להיות שיש בעיות לSQL עם laptops?
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני משתמש בסימולטור של אסמבלר EasyCpu בשביל לבנות את הפרויקט לבגרות של באסמבלר, אבל יש לי בעיה כשאני מנסה להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את התוכנה, קופצת לי השגיאה הזאת "Cannot Find VBRUN300.DLL" ואח"כ קופצת לי השגיאה הזאת - תודה! עריכה - כבר ניסיתי להוריד Vbruntime, אבל יתכן שהרגרסה שהייתה לי לא מתאימה [attachment deleted by admin]
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני כרגע בקורס מחשבים, המדריך אמר לנו שבגרסא האחרונה של היירנס (15) אין את תוכנת GHOST. למי שלא הבין אני מתכוון לתוכנת HIRENS. בגלל בעיה בכתיבה בפורום של שם באנגלית, ואחריו מספר, כתבתי את זה ככה. אני רוצה להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של HIRENS שכוללת את GHOST, וממנה להוסיף את ה-GHOST לגרסא הכי חדשה. ככה ליצור דיסק עם הגרסא הכי חדשה של HIRENS עם הגרסא החינמית הכי חדשה של GHOST. מצאתי בקישור הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7524162 את גרסא 13 של HIRENS. האם היא כוללת את GHOST? האם זו הגרסא האחרונה של HIRENS שכוללת את GHOST? אני מתכוון כמובן ל-GHOST ל-Windows. למנהלים: אני מקווה שלא עברתי על שום חוק באשכול הזה (למשל אם אסור לפרסם קישורים של פורומים אחרים) …
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה
 - 

שלום, אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר). התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים? מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה? תודה רבה
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

זאת תוכנה שרואים תמונות מלויין האיכות הרבה יותר טובה מה-world wind (מי שמכיר) אפשר לראות שם בתים מכוניות ומלא דברים כאלה ...בטח עוד איזה 10 שנים יהיה אפשר לקרוא ספר מהלווין או משהו כזה אפשר להוריד אותה מפה http://earth.google.com/
- 

- 11 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

המצב הוא כזה: Windows XP Pro WinOnCD v3.7 צורב HP9300i Media: Blank CD`s -the chipest one`s אני צורב Mp3 לאודיו -> לפעמיים באופן אקראי אני שומע את השירים שצרבתי כאילו לא מסונכרנים, כאילו שומעים את השיר וברקע שומעים אותו עוד הפעם אבל בפיגור עצבני..... מה זה? מה קורה פה????
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

קניתי need for speed porsche כשאני מתחיל לשחק אז אני רואה כתום לא את המכונית ולא את המסלול מה צריך לשעות אגב זה קרה לי במשחקים אחרים :AR15: :AR15:
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אם אני מוריד אימולטור של PS2 או PS1 ואז שם משחק PS זה יעבוד לי? ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה איך שהוא? ??? ??? ???
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

רק עכשיו אני סמתי לב שכל הדברים שלי בכונן C שוקלם רק 3 גיגה אבל הוא כותב בדיסק יש רק 300מגה פנוי (והדיסק עצמו הוא 6 גיגה!!) לאן נעלמו ה2 וחצי גיגה נוספים??? (בדקתי והVIRTUAL MEMORY שלי לוקח רק 300) יכול להיות שזה בעיית חומרה(בדקתי עם בDISK DOCTOR של נורטון ועם כל מני תוכנות והוא אומר לי שהכל בסדר)
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי
- 

- 22 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני הורדתי את התוכנה subrip 1.17 והורדתי גם תרגום לסרט עם סיומת XXXXX.srt ואני לא יודע איך אני אמור להפעיל את התרגום עם הסרט ניסיתי כבר איזה 45 דקות.. וגם חבר שלי ניסה לעזור.. אבל לא הצלחנו להפעיל לסרט אני משתמש בתוכנה power dvd xp 4 מישהו יכול לעזור??
- 

- 12 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

גמרתי להוריד קובץ מאוד חשוב, ובטעות מחקתי אותו, הוא היה קובץ גדול אז ישר המחשב שאל אם "אני בטוח שאני רוצה למחוק", עניתי כן, ורק אחרי זה שמתי לב שמחקתי ת'קובץ הלא נכון!!!! יש סיכוי?! ??? בדיוק אתמול מחקתי ת'נורטון אז ככה שאין ת'תוכנה שלו!!!!!! :-[ יש לי ווינדואס 98 !! תודה דחוף!!! יונתן
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בשרת RTMP כדי לצרף לאתר שלי סרטי Streaming FLV. השירותים היחידים שמצאתי הם ממש יקרים. מישהו מכיר שירותים או פתרונות יצירתיים כלשהם שמאפשרים streaming FLV בלי לעשות חור גדול בכיס ?
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

-