עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hichcock,

התקנתי לא מזמן את התוכנה לא מכיר אותה כלכך עדיין רציתי לשאול אם יש אופציה לעשות דוקים כפולים (כאילו יותר מדוק אחד בו זמנית) שנגיד יהיה אחד למעלה אחד למטה, וכ"ו. קיימת האופצייה הזו בתוכנה? טיינקס.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום , אני משתמש ב FIRE FOX בתור הדפדפן העיקרי שלי , אבל ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה בלתי נסבלת , העמוד שבו אני נמצא YNET או כל עמוד אחר עובר לכתובת : http://pbid.iforex.com/engine?site=118144+page=+space=3498+size=295x350+linktarget=%27_blank%27+rnd=(randomnumber) שזו פרסומת ל IFOREX או משהו . לא מדובר ב POP UP , היות ש FF יודע לטפל בהם יפה מאוד , אלא בתופעה מעצבנת שפתאום הדף עובר לכתובת ההיא . בדקתי עם AD AWARE , SPYBOT וכו' ואין כלום . הדבר היחידי שהשתנה שה שהרצתי עדכונים של WINDOWS , ולאחרונה קראתי שהם דחפו פנימה איזה עדכון ל FF . תודה על העזרה , יניב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני צורב ב EASY CD CREATOR 5.2 ןאני מחבר את השירים והכל בסדר אבל יש בום בין השירים כשזה עובר שיר איך אני עושה שיהיה חלק המעבר בין השירים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tzviran,

איזו תוכנה היא הכי טובה להאצת הגלישה (ושמתאימה לווינדוס XP)? אני לא שואל בשביל סקר טפשי או משהו כזה אני באמת צריך אחת טובה. תודה :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by EladBr,

יש לי WMP 10 ואני אוהב יותר את 9. איך אני מסיר את 10????? יש לי כבר את 9 ושאני מנסה להתקין הוא עוצר אתת התקנה כי יש גירסה יותר חדשה תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם יש תוכנה כמו זו : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 שלא מסתירה הכל ,שתיהיה מאחורי כל החלונות ? (שלא תסתיר כלום)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אתמול שברתי את הראש על מנת שהמדפסת תפעל לי. זה התחיל מזה שמשום מה המדפסת לא הדפיסה לי (כנראה קשור ל-Wireless). אז התחלתי להסיר דברים דרך לוח הבקרה, למרות שהסרתי הכל, נשארו קבצים, אז הסרתי גם את אותם קבצים. התקנתי מחדש... משום מה בתהליך ההתקנה הוא מזהה שמותקן לי כבר הדרייבר עצמו של המדפסת אך האופציות לא מופיעות לי ב-HP Solution Center. אשמח לייעוץ בנוגע לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by menihen16,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dimago,

מחקתי את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller קראתי איזה מאמר על זה ולא הבנתי מה אני צריך לחפש [אינטל או HP?] ואני לא זוכר מה זה היה פעם שעברה... מה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by assaf990,

פתחתי קובץ BIN לתוכנה והוא נפתח לי. מה הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rjjb7,

נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ewingum,

אני יוצר תוכנה בC# שמשתמשת בDATABASE של אקסס. אני רוצה שההמאגר נתונים הזה יהיה מוגן בסיסמא. אחרי שאני קובע את הסיסמא באקסס, אני יוצר אובייקטOleDbConnection, אבל כשאני מנסה להגדיר לו סיסמא למאגר נתונים הוא לא מצליח להתחבר אליו ונותן הודעת שגיאה: אולי אני לא עושה את זה נכון באקסס (דרך אקסס הוא מבקש ממני סיסמא והססמא עובדת)? בכל מקרה, אז איך אני עושה תוכנה שמשתמשת במאגר נתונים לוקאלי מוגן ע"י סיסמא של אקסס? יש לי ניסיון (לא רב, אבל זה עדיין ניסיון ) בADO.NET וכבר עשיתי כמה תוכנות עם זה... אבל לא עם דטאבייסים מוגנים בסיסמא. עריכה: מיותר לציין שאני לא עובד עם המאגר נתונים בו זמנית בזמן שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by רוני1,

נניח רק תאורתית ואני מוריד סרט או משהו מהאימיול והוא בקובץ BIN איך אני צופה בו???

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. עשיתי חיפוש פה בפורום ובגוגל וכל מה שמצאתי זה קאזא ליט בגרמנית ועוד אתר שהוא האתר הרישמי כנראה http://www.klitesite.com/ שמבקש תשלום על השימוש בתוכנה!! מאיפה אני יכל להוריד את התוכנה? ולמה פתאום מבקשים תשלום על השימוש?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מה ההבדל במאפיינים ובאיכות בין ה VCD וה SVCD ו ה XVCD וה DVCD? (את ה VCD וה SVCD אני יודע אבל מה זה כל השאר???)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי לכולם חייב את עזרתכם, הבנתי בכדי לצרוב קבצי BIN חייב להיות בנוסף קובץ קטן עם סיומת CUE עד כאן הכל בסדר, פתחתי את תוכנת NERO בחרתי באופציית DISC IMAGE, בחרתי בקובץ ה-CUE באותה תיקייה נמצא גם קובץ ה-BIN, עד כאן הכל בסדר, בחרתי באופציית צריבה, הסידי נצרב כמו שצריך להיות, אחר לאחר סיום הצריבה והודעת NERO שהצריבה הסתיימה בהצלחה, הסידי נמצא ריק מתוכן וללא אפשרות צריבה חדשה. ברצוני לצייין שאת הפעולות הבאות עשיתי בשני מחשבים שונים, אך ללא תוצאות חיוביות. אני משתמש ב-NERO 6.3 למישהו יש אולי פתרון לעניין ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי מסמך אקסל שאני צריך ליצור ממנו גרפים וחתכים אני מעלה מסמך שבניתי בקצרה כדי להמחיש את העניין המסמך מחולק לכמה קטגוריות (כל קטגוריה צבועה בצבע אחר, גם במסמך האמיתי זה ככה) כל קטגוריה זה בעצם קורסים שונים שמתבצעים בתאריכים מסוימים ולכל קורס יש משתתפים ומשתתפות כמו כן זה מחולק לתכנון המקורי וממש בתחיל הארוע או הקורס מוכנסים נתונים (ידנית) לגבי מספר המשתתפים הסופי שתכלס נכנס (בנים ובנות) עכשיו מה שאני צריך לעשות זה ליצור 24 גראפים או חתכים כל 2 גרפים מתייחסים לחודש אחד (אחד עבור הכמות התכנונית ואחד עבור הכמות בפועל) המטרה של כל זה היא לדעת כמה אנשים יש לי בכל אירוע או קורס בכל חודש בנוסף כל העניין הזה צריך להיות דינאמי כדי שאם יכניסו שורות חדשות למסמך, הגרף יד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אנשים יקרים, אנא עזרו לי, אני כבר שנים שבוי בידי ספק האינטרנט וע"י כך גם בידי התשתית כיוון שאני לא רוצה לאבד את הודעות הדואר שבתיבה של המנוי. מדובר בכ-1000 הודעות בערך. אני זקוק לשם של תוכנה שיכולה לגבות את כל תיבת הדואר דרך POP3. לא משנה אם זו תוכנה שמיועדת לגיבוי או קליינט דואר (כמו אאוטלוק). אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה וניסיתי לא מעט, אבל יש מילכוד! אני חייב תוכנה שיכולה לשמור מקומית את התמונות שמוטבעות בהודעות, זאת אומרת, להוריד אותן מהאינטרנט ולשמור אותן עם הגיבוי במחשב שלי לצפייה אופליין. בין התוכנות שניסיתי אפשר למנות את Eudora, את ThunderBurd ואת MailStore Server. שאלתי בפורומים באנגלית ואף אחד לא ידע, אולי יש פה איזה גאון שיוכל להציל אותי?

24. אני כרגע בקורס מחשבים, המדריך אמר לנו שבגרסא האחרונה של היירנס (15) אין את תוכנת GHOST. למי שלא הבין אני מתכוון לתוכנת HIRENS. בגלל בעיה בכתיבה בפורום של שם באנגלית, ואחריו מספר, כתבתי את זה ככה. אני רוצה להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של HIRENS שכוללת את GHOST, וממנה להוסיף את ה-GHOST לגרסא הכי חדשה. ככה ליצור דיסק עם הגרסא הכי חדשה של HIRENS עם הגרסא החינמית הכי חדשה של GHOST. מצאתי בקישור הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7524162 את גרסא 13 של HIRENS. האם היא כוללת את GHOST? האם זו הגרסא האחרונה של HIRENS שכוללת את GHOST? אני מתכוון כמובן ל-GHOST ל-Windows. למנהלים: אני מקווה שלא עברתי על שום חוק באשכול הזה (למשל אם אסור לפרסם קישורים של פורומים אחרים) …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים