תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום. אז הבעיה היא בFF בזמן האחרון כל פעם שאני על הדפדפן כל פעם חלונות קופצים עם אתרים כמו פייסבוק טרוויאן המשחק ההוא ברשת ועוד כל מיני דברים ואין לי מושג ממה זה. בסריקה מהאנטיוירוס אין לי שום דבר. אני כבר נואש כל אתר שאני פותח קופצים לי 3 חלונות ישר וזה אוכל לי מלא זיכרון ומעצבן רצח מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, לפני שבוע דוד שלי החליף לי מעבד ולוח אם, ממעבד של AMD Athlon AM2 3800 ל Intel Core 2 Duo E4300 הוא החליף לי גם את לוח האם כמובן. מאז, אני לא מצליח לחלץ כשלושה רבעים מהקבצים המקובצים אותם אני מוריד. למשל, ניסיתי להוריד את אובונטו מהביטורנט, ולא הצלחתי לחלץ. השגיאה נראית ככה: http://img514.imageshack.us/img514/8678/84568090yj1.jpg חיפשתי בפורום, בפורומים אחרים באתרים בחו"ל ופשוט לא מצאתי פיתרון. ניסיתי להחליף תוכנה, החלפתי לWINZIP ולIZAC וזה לא עזר. פירמטתי את המחשב, גם זה לא עזר. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל בבעיה או שיודע איך לעזור לי, אני אעריך את זה מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניתי מערכת בתוכנת Access 2010 וברצוני להמיר/להפוך את קובץ המערכת לקובץ הפעלה בלבד, כך שהמשתמשים במערכת לא יוכלו לראות את מסד הנתונים (טבלאות, טפסים וכו') או לשנות את עיצוב הטבלאות והטפסים, אלא רק לראות את המסך הראשי וממנו להגיע למסכים הרצויים. כלומר, קובץ הפעלה בלבד. ניסיתי לגשת לאפשרות "שמור ופרסם" בתוכנה, אך לא נתקלתי באפשרות לעשות זאת. הכי קרוב שהגעתי היה לשמור את הקובץ בתצורת ACCDE (הידור לקובץ הפעלה בלבד) אך המשתמש עדיין יכול לראות ולשנות את מסד הנתונים עצמו. (לראות טבלאות, שיאלתות ורשימת כל הטפסים, כלומר - את חלונית הניווט). אודה מקרב לב לעזרה ולפתרון בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אמממ אני רק התחלתי עם התוכנה הזאת כך שמה שאני רוצה לעשות בהתחלה זה ללמוד אותה... אז לקחתי סרטון ואני מנסה לגזור ממנו קטע כזה קטן וחמוד שאהבתי אבל כשאני מנסה לשמור רק את הקטע הזה(כן גזרתי ומחקתי את הקטעים שאני לא צריך..) אז זה מגיע לי ליותר ממאה מגה... איך אני יכול לשמור את זה בפחות מ-20 מגה?! ואיך אני יכול להוסיף אפקטים לעתיד. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HD חדש שיתפקד בנוסף ל HD הקיים ככונן לאיכסון והתקנה של תוכנות ומשחקים. את כל הסרטים, המוסיקה, המסמכים, הגיבויים ושאר הקבצים כבר העברתי. עכשיו נשארה השאלה מה הדרך היעילה ביותר להעביר את כל התוכנות והמשחקים המותקנים, קיצורי דרך ולינקים? תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני הוספתי גריד(grid) - רשת. איך מבטלים ריבועים קטנים? כשאני מצייר הקו נצמד לריבועים קטנים. ונוסף אחרי שמסירים ריבועים קטנים. נישאר ריבועים גדולים. איך עושים שינויי גודל ריבועים גדולים לקטנים? מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שבימים האחרונים יש לי בעיה קטנה עם יוטיוב: כשאני לוחץ למשל על סרגל ה-Details כדי להרחיב אותו, הוא לא מתרחב. זה קורה לא רק ב-Details אלא בכל הסרגלים שאפשר לפתוח. זה קורה רק ב-FF, ב-IE הכל עובד כרגיל. בנוסף, פתחתי את FF בסייף מוד וזה עדיין קורה, כך שזה כנראה לא בעיה באחד התוספים. אני חושב שזה התחיל לקרות אחרי העדכון האחרון - 3.6.12. מה עושים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה תיקון שגיאות בעברית ב WORD כשהאופיס מותקן באנגלית? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תיקיה של משהו עם 40 giga של שירים רציתי לדעת אם יש תוכנה אמינה שיודעת להשוואת בין שירים ולומר איזה שירים נמצאים פעמים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עורך מצגת\סרטון של תמונות לבת מצווה(לא בסגנון פאוורפויינט) , מאחר וה MOVIE MAKER מוגבל אני צריך תוכנה אחרת שניתן לערוך איתה (אפקטים במעבר תמונה, פיצרים וכדומה), הורדתי תוכנה בשם PINNACLE STUDIO 16 שהיא בעלת הרבה אפשרויות אבל המחשב בקושי זז (WINDOWS 7 , 4 G RAM) חייב את עזרתכם בדחיפות לגבי תוכנה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעבר הייתה לי בעיה במחשב שהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . היה לי בהתחלה בפייסבוק שם באנגלית , שיניתי היום לשמי בעברית . ותכף הצ'אט לא הצליח להתחבר ועד עכשיו הוא מנותק . התקנתי פלאש מחדש - לא עזר מחקתי עוגיות - לא עזר . עשיתי DEACTIVATE והפעלה מחדש לא עזר . רשמתי ידנית בהגדרה של הכרטיס רשת שרתי DNS לא עזר . דיווחתי לפייסבוק שיש לי בעיה בצאט יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent. פתחתי פורט בראוטר וה-uTorrent הראה לי V. שזה אומר שהפורט בסדר והכל מכוון. הבעיה היא שההורדה איטית להחריד. העלאה לפעמים בסדר, יש לי 4 מגה מהירות, אמור להעלות לי על 50 ק"ב / שניה ולהוריד 520 ק"ב / שניה יש לי משתמש בטורנטליץ', ככה שאני אמור להוריד לפחות על חצי מרוחב הפס, אני מוריד על 30 ק"ב עד 50 ק"ב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה יש להוריד תוכנות מענינות למכשיר חפשתי קצת בגוגל . אבל לא מצאתי ,אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח . IPAQ 3850 .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, ברשותי 2 תיבות מייל של hotmail.com. לאחר שאני מגדיר את שתי התיבות בoutlook 2007, לא מתבצע סינכרון מלא של התיבה. ישנם מיילים שפשוט לא מסתנכרנים לoutlook. לפעמים המצב הוא שאחת התיבות בכלל לא מסתנכרנת ומידי פעם אחת לכמה ימים פתאום התיבה כן מסתנכרנת *האם הדבר נובע מזה שיש 2 תיבות של hotmail תחת ה outlook דבר היוצר בעיה בזמן הסנכרון מול השרתים? (לא נשמע כל כך הגיוני) *למעט ההגדרה הבסיסית של התיבה שרובה כמעט מתבצעת אוטומטית ברגע שהoutlook מזהה שמדובר בתיבה של hotmail צריך להגדיר עוד משהו? *לאחר הגדרת התיבה נפתח חלון של outlook ששואל אם אני מעוניין להגדיר את החשבון הזה עם hotmail connector או משהו כזה. האם זה הגורם? *(כוכבית אחרונה) האם ניתן להגדיר את אותה תיבת מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם Firefox 3.6.3 תחת Windows 7. אתמול הסוגריים התחילו להופיע הפוכים כלומר (XXX) במקום )XXX(. למישהו יש רעיונות איך לחפש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש מחשב נייח 60 מחשבים ניידים מאותו הסוג. ראוטר פשוט של NETGEAR ועוד ראוטר של TREDNET עם 8 פורטים. בניידים אין מערכת הפעלה,איך אני יכול ליצור IMAGE של WINDOWS XP PRO עם דרייברים ג'נריים ולפרוס אותו ברשת? יש את התוכנה ARCONIS ברישיון. שאלה נוספת : האם יש אפשרות ליצור IMAGE של WIN XP PRO עם ARCONIS ב-VIRTUAL BOX עם הדרייברים הג'נריים שלה ולהתקין בניידים? אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוסף של הmedia player לדפדפן של גוגל אבל כשאני לוחף על התקן תוסף אני מקבל את ההודעה הזו:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מקודד בדיוק אני צריך? כי יש לי סרט SVCD ומשום מה הוא לא עובד לי איזה מקודד בדיוק אני צריך להתקין? מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי פשוט לעשות פרינט סקרין ולהעתיק לצייר , אך ברגע שאני מחכה את המדיה פלייר התמונה נעלמת ואני מקבל מסך שחור במקומה. אז השאלה היא איך אני שומר איזה שהיא תמונה מתוך קטע וידאו ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדוחסת קובץ של סרט פלוס קובץ של התרגום לקובץ אחד יש משהו????
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצורב שלי יש את הפונקציה שנקראת LightScrab. לפי מה שהבנתי זה מאפשר "לחרוט" על הצד העליון של הדיסק איזה תוכנה מסוגלת לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הורדתי מספר נוסחאות נפוצות שיש לי בהם צורך באמצעות קבצי אקסל כשבדקתי את הנוחסאות ראיתי בחלקם שורה כזאת: (LN(C4/C5)+(C7+C8*C8/2)*C6)/(C8*C6^0.5)++= מה מסמל ה ++= שיש בתחילת הנוסחא? תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-