תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
ופעם שלישית... באיזה נגן מדיה אתם משתמשים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוף. אתמול הותקפתי ע"י וירוס שהשתלט לי על תוכנת האנטי וירוס (AVG) ומחק לי אותה מהמחשב. הוירוס כעת לא נותן לי להתחבר לאתרי תוכנות של אנטי וירוס (שאר האתרים אני יכול להיכנס ללא בעיה), גם לאחר שהורדתי תוכנת אינטרנט ממחשב אחר והתקנתי במחשב הנגוע, הוירוס לא מאפשר לי להתחבר לשרת ולעדכן את התוכנה, ניסתי 4-5 תוכנות שונות אני לא יכול באף אחד מהם להתחבר לשרת להתעדכן או לבצע רישום תוכנה. בשלב זה חוץ מזה שהמחשב מזהיר אותי שהוא נגוע והבעיה של ההתחברות לשרתי האנטי וירוס, שאר הפונקציות במחשב עובדות. האם יש דרך לקחת שליטה חזרה על המחשב שלי??? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7, אקספלורר 9. כיצד אני מוסיף שתהיה לי שורת חיפוש קבועה בסרגל הכלים ליד שורת הכתובת? (את הספק של מנוע החיפוש אני יודע לבחור) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות להם לוגו ולשלוח להם שזה יהיה מוכן.אולי ייצא מזה משהו חשובה לי לדעתכם לגביי הפרוייקט הלא גמור הזה http://www.fileflyer.com/view/PcOSECk
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שעושה פעולה דומה לתוכנה Everest? שמחפשת דרייברים לחומרה לא מזוהת במחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בקורס מחשבים, המדריך אמר לנו שבגרסא האחרונה של היירנס (15) אין את תוכנת GHOST. למי שלא הבין אני מתכוון לתוכנת HIRENS. בגלל בעיה בכתיבה בפורום של שם באנגלית, ואחריו מספר, כתבתי את זה ככה. אני רוצה להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של HIRENS שכוללת את GHOST, וממנה להוסיף את ה-GHOST לגרסא הכי חדשה. ככה ליצור דיסק עם הגרסא הכי חדשה של HIRENS עם הגרסא החינמית הכי חדשה של GHOST. מצאתי בקישור הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7524162 את גרסא 13 של HIRENS. האם היא כוללת את GHOST? האם זו הגרסא האחרונה של HIRENS שכוללת את GHOST? אני מתכוון כמובן ל-GHOST ל-Windows. למנהלים: אני מקווה שלא עברתי על שום חוק באשכול הזה (למשל אם אסור לפרסם קישורים של פורומים אחרים) …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תיקיה של משהו עם 40 giga של שירים רציתי לדעת אם יש תוכנה אמינה שיודעת להשוואת בין שירים ולומר איזה שירים נמצאים פעמים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אתם משתתפים בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד שתבצעו בדיקת איות לפני שאתם שולחים הודעות. אין הרבה דברים שיפגעו באימפקט של ההודעה שלכם יותר מאשר רצף שגיאות-כתיב ושיבושים שניתן היה בקלות לפתור בעזרת בדיקת איות זריזה. עד היום השתמשתי לעניין הזה ב-spellcheck.net, אבל לאחרונה התקנתי את ieSpell שמתממשקת לאקספורר ומציעה בדיקה מקומית מהירה בהרבה מפתרונות רשת כמו spellcheck.net. מנסיוני, היא גם עדיפה לבדיקת איות של דואר מבוסס-Web (כמו Hotmail). הנה תמונת מסך מהאתר שלהם: "זה שווה!" Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אימיול אך לאחרונה עפו ממנו כל השרתים והארבעה שנשארו כולם מתים. יחס השיתוף שלי היה 1:1.4 כלומר הורידו ממני ב 40% יותר ממה שאני הורדתי אך משום מה נראה ש"סגרו" אותי. התקנה מחודשת מאתר GOOP גם היא לא עזרה ואותם תסמינים חזרו. האם יש דרך להסיר את כל העקבות של האימיול ולהתקין מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בעבר הייתה לי בעיה במחשב שהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי א) איך אני מוחק חשבון ווינדוס? עשיתי אותו חשבון מוגבל וניסיתי למחוק אותו דרך חשבון מנהל וזה אומר לי שיאן לי גישה ב) בתוכנה ששולטת על מהירות האינטרנט אפשר לעשות את האימיול מהיר יורת? אם לא איך עושים אותו מהיר יותר? (יש לי TLN גירסא פרוצה איטית אש) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני חם על איזה לוח גרפי בשביל ציור... ישדבר כזה אבל בטווח של עד 550-600 ש''ח? מצאתי את זה והוא נראה לי מתאים אבל ממש קטן.. ועוד משהו.. זה נוח לעבוד עם משטח שאתה בעצם לא רואה מה את מצייר, אלה צריך כל הזמן להסכל על המסך? http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לא ברור למה אבל כמה שניות אחרי שאני מתחיל בתהליך ההמרה של DVD9 ל- DVD5 כל המחשב קופא. בדרך כלל זה קורה בשלב של באנליזה ולא של האנקודינג. יש למישהו רעיון? הבעיה התחילה לצוץ לאחרונה בלי שום קשר לכלום.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Digsby זו תוכנה של IM בדומה למסנג'ר. אממה - אפשר לכתוב בעברית,אבל אי אפשר לכתוב מימין לשמאל. רציתי לדעת אם יש דרך מסוימת (סקיפרט או שינוי בהגדרות מוזרות וכו') שאפשר לעשות דבר כזה,שבאופן אוטומטי כשאני פותח החלון הסמן יעמוד על צד ימין
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מאיפה ההודעה הזאת בדיוק צצה אבל היא הופיע בדיוק אחרי ששלחתי מייל. אני לא יודע אם זה קשור אבל האייפי 213.57 שמופיע בהודעה הוא בטוח קשור למתב אינטנרט שהיא הספקית שלי. מה זה לעזאזל האתר הזה שהוא מפנה אותי עליו? ומאיפה לעזאזל צצה ההודעה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר חודשים אני חווה בכל המחשבים שלי בעיות עם פיירפוקס והפלאש. הרבה פעמים שאני פותח כמה אתרי פלאש במקביל הדפדפן מאט בצורה משמעותית, אפילו נתקע וקורס הרבה פעמים, או אפילו אם אני משחק באיזשהו משחק פלאש הרבה זמן הדפדפן לאט לאט מאט ונהיה כבד. עודכנו כבר כמה גרסאות של פלאש אוטומטית וזה ממשיך. אין לי שום תוספים מיוחדים חוץ מזה הדפדפן פועל די נקי. למישהו יש מושג למה זה? עד שהעניין יפתר אני בכרום בנתיים. תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למדידת דציבלים בעזרת המיקרופון של המחשב, משהו מכיר ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי nav7.5 מותקן על win 98 se יש לי איתו שתי בעיות ואני מבקש את עזרתכם ??? 1.משום מה הוא מתעלם מבקשתי להפוך אותו ל "לא זמין" ע"י קליק ימני עליו בהתחלה הוא עובר ללא זמין וחוזר מידית להיות זמין חשובה לי מאוד האפשרות הזאת להפכו ללא זמין כל פעם כשאני צורב 2. מידי פעם כשאני עושה סריקה ידנית של המחשב הסריקה נתקעת ונשארת תקועה על 0 קבצים נסרקו מאותו רגע היא כל הזמן במצב סריקה ללא אפשרות ביטולה וללא התקדמות מיותר לציין שמצב זה מעיק ומעכב את עבודת המחשב אודה מראש על פתרונותכם לבעיות אלו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חברה שאני נכנס לכרום לקליפ ביטיוב משום מה שאני ממזער את הכרום הקליפ מופיע על שולחן עבודה ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי טבלה גדולה שמאגדת טבלאות של תרומות. אני מנסה להציג את כל אלו שתרמו במהלך השנה האחרונה מעל 100 דולר. אז נאמר שאדון לוי תרם 10 שקלים בחודש, במהלך 12 החודשים, והרי שהוא תרם סך הכל 120 ש"ח. השאלה היא איך אני יוצר פונקציה שמראה לי רק את אלו? הטבלה מכילה: תאריך, שם פרטי, שם משפחה, תרומה על סך, כתובת, עיר, מדינה. אשמח מאוד לגלגל הצלה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-