עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מבקש את עזרתכם. מערכת הפעלה ווינדוס 98 שמפעילה תוכנת DOS. המדפסת שברשותי לא תומכת DOS. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. כאשר מייצאים מ-outlook קובץ נתונים, ומייבאים אותו ל-outlook אחר, נוצרים 2 לוחות שנה, 2 רשימות אנשי קשר וכו', ללא אפשרות נראית לעין למחוק את לוח השנה הראשי והריק. מעבר לאי הנוחות שבעניין, כשמנסים לסנכרן את ה-outlook עם הנייד, הנייד מבצע סנכרון רק עם לוח השנה הריק. בתוכנה של הנייד אין אפשרות לשנות זאת, לכן השאלה היא איך באאוטלוק אפשר למחוק את לוח השנה הראשי, או לייבא ישירות אליו את לוח השנה השני?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by eran131,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש כזה דבר- דרייבר לעכברים... אם כן, אז הדגם שלי הוא של לוג'יטק- Logitech : CORDLESS LASER VX REVOLUTION תמונה- תודה לעוזרים, ערן

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. אהלן, התקנתי ווינדוס 7, ואני משתמש באקספלורר, יש לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק בדפדפן, יש שמע של תוף באס או משהו. איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Joli,

UMAX astra 4600 לווינדוס 7/XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. Started by elidr1,

שלום! מרגע שקניתי את המחשב(לפני מספר חודשים) יש לי בעייה של מסך לבן. המסך הזה היה מופיע מידי פעם בעת צפייה בסרטים במחשב או בעת משחק במשחקי מחשב, ובאופן קבוע בעת צפייה בסירטונים באינטרנט. כיום הוא מופיע באופן די קבוע רק בעת צפייה בסירטוני אינטרנט. עכשיו, אם אני יתחיל לצפות בסרטון באינטרנט, יופיע לי לאחר מספר שניות/דקות(יכול להיות שגם לא יופיע לי בכלל) מסך לבן, לאחר מכן מסך שחור ולאחר מכן הסרטון כשהתמונה שלו קפואה(רק בקטן) ואחר כן עוד פעם מסך לבן וחזור, כשבכל הזמן נשמע הקול בצורה תקינה. הדרך היחידה להפסיק את זה, זה לעשות ריסט למחשב. בנוסף, בכ- 20 אחוז מהמקרים שמופיע המסך הלבן, הוא כותב לי שמנהל התצוגה שיחזר את עצמו בהצלחה והמסך הלבן נעלם עד הפעם הבאה. מה יכול לגרום להיווצרו…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by Danix60,

אני נותן לך ציטוט ממה שרשמתי בפורום של ViP.Asus Hi, im trying to install The new driver 10.4 and after the restart im getting a bad resolusion and ugly view : some pictures. http://img189.imageshack.us/gal.php?g=img0219z.jpg how can i solve that ??????? i cant play like that. thank you, and please help me. או יש לכם משתמש בASUS אז : http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20100516043258375&board_id=9&model=EAH5770+Series&page=1&SLanguage=en-us יש לכם מושג מזה יכול להיות ? תודה. http://img189.imageshack.us/gal.php?g=img0219z.jpg

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by elyaz,

אהלן בעמודים שיש בהם סרטונים של יוטיוב וכדומה, כל הסרטון לא מופיע בכלל, אלא אם כן אני מבטל את ABP מה אפשר לעשות? אני לא מעוניין להוריד אותו לגמרי כי אני כבר מכור לכפתור הקטן הזה שעושה block... תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. יש לי בכרטיס הקול כניסת LINE IN. אני רוצה להשתמש בה כדי להקליט אודיו (ב2 ערוצים, סטריאו) ממקור שיש לו שקע של 3.5MM. איזו תוכנה תאפשר לי לעשות זאת? רצוי גם שתהיה איכות קול כמה שיותר גבוהה: נניח OGG או עדיף WAV. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by Adir88,

שלום כולם. התחדשי אתמול במחשב לסלון ויש לי שאלה קטנה. יש לי בבית רסיבר שלא תומך בפורמטים החדשים שכרגע הוא מחובר למחשב גם עם כבל אופטי וגם דרך LPCM. רציתי לדעת אם אפשר להגדיר ב ffdshow שכל סרט בפורמטים הרגילים (DTS DD) יעבור דרך הכבל אופטי בPASSTHROGH כדי שהרסיבר יפענח את האודיו וכאשר מופעל סרט עם פורמטים חדשים המחשב יפנח אותם ויעביר אותם לרסיבר ב LPCM. אני מקוה שהסברת את עצמי טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב - והמטרה שלי היא שהמחשב ישמש גם את הוריי שמאוד מסתדרים עם הYES MAX - ולכן החלטתי להתקין תוכנה שתגרום לו להרגיש כמו ממיר דיגיטלי. מצאתי תוכנה נחמדה מאוד בשם "MediaPortal" - מבחינת ממשק היא ממש יפה ונוחה - וחינמית ! אבל לוקח לה הרבה זמן לעלות והנגן המובנה לא תומך בתרגום הייתי שמח אם למישהו יש המלצה לתוכנה עבור HTPC בתשלום או חינמית - שתהיה קלילה , תומכת כמובן בתרגום , שימוש בAC3FILTER , הצגת תמונות והשמעת מוזיקה. ואם יש פיצ'רים נוספים כמו מזג האויר וYOUTUBE זה יהיה נהדר (ושימוש בשלט). המלצות ?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. Started by eran131,

שלום לכם, כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא רושם לי verifying DMI pool תמונה להמחשה בלבד- ולמטה הוא רושם לי MBR ERROR 3 זה לא מפריע לוונידוס לעלות, אבל אני רוצה להבין ולבדוק מה זאת הבעיה הזאת... ד"א יש מצב שזה קשור לכונן קשיח?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by shlomi1234,

מה הדרך הטובה ביותר להתקין מערכת הפעלה מהר? אמצעים שיש בידי : מחשב שעליו יישב האימיג' , וסוויצ' קטן (אם אני לא טועה במהירות של 100 MBIT) כעיקרון אני בד"כ צריך להתקין 2-4 מערכות בו זמנית , לרוב WIN XP מה הדרך היעילה והטובה ביותר? חשבתי על WDS , אבל אם אני אוכל איכשהו להתקין דרך USB , זה יהיה הרבה יותר מהיר מבחינת זמן. USB מעתיק בממוצע על 30 מגה לשניה לסלוט בעוד שהסוויצ' גג 10 מגה לשניה בסה"כ , כך שדרך ה USB תיאורטית אני יכול לעבוד על 120 מגה לשניה בעוד 10 מגה בלבד בסוויצ' מה הייתם ממליצים? האם זה אפשרי בכלל לעשות את זה דרך USB ?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. כשאני עושה ראם פריוויו לעריכה זה עושה רק לשניה הראשונה ומפסיק. למה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  22. היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני רוצה לסרוק עמודים של ספר בעברית ושתהיה לי האפשרות לערוך את התוכן של העמודים בוורד או כל תוכנה אחרת, אתם מכירים תוכנה שעושה זאת ביעילות?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by YairGOW,

יש לי LCD של SAMSUNG FULL HD. כשאני מחבר אותו לכרטיס המסך, יש לי גבולות שחורים מסביב לכל המסך. השתמשתי באפשרות הסקיילינג(SCALING) בCATALYS CONTROL CENTER, והצלחתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס למשחק/משנה רצולוזיה/מגדיר מוניטור אחר כראשי וכו', הגבולות השחורים חוזרים, ואני צריך לעשות את הסקיילינג שוב ושוב ושוב. יש איזושהי דרך להפוך את השינויים לקבועים? כי זה כבר נהיה ממש, אבל ממש, מתסכל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by beni123,

הורדתי bsplayer התקנתי בעברית אבל זה לא בעברית אלא בצורה מקושקשת התקנתי את זה בנייד עם W7 איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.