עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם!!! רציתי לדעת איך אני יכול בעזרת תוכנת everst, לדעת איזה סוג זיכרון יש לי. לדוגמא: DDR-1, DDR-2, וכו'. כל זה מבלי לפתוח את המחשב. (ובכלל איך אני יכול לדעת מבלי לפתוח את המחשב). יש שיטות אחרות??? בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. והאם יש תוכנה שיודעת לשנות את הכתובת הזו?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  3. עשיתי הכל בשביל להוריד את התולעת מהמחשב....עכשיו איך אני יכול לדעת שאין לי את התולעת של האיי סי קיו במחשב....בבקשה עזרה....

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  4. יש לי רשת.. אבל לפני כמה חודשים ביטלתי את ה FIREWALL (לפחות ככה אני חושב ) אבל אני רואה שאני לא מצליח להוריד טוב כמו פעם, אבל זה מגיע למהירות גבוהה. אז איך אני יכול לדעת שהביטורנט והאמיול פועלים בלי שום בעיות-ששום דבר לא מפריע להם.? ???

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by jackhammer,

יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  6. אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2003 והוא התריע לי על וירוס בשם הזה והודיע שהוא לא מצליח למחוק עשיתי עוד סריקה והוא לא גילה כלום ??? בסריקה ישירה מהשרת של symantec הוא משום מה כן גילה שני קבצים נגועים. C:\Documents and Settings\ Family\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\60E5JTKO\popup3[1].htm C:\Documents and Settings\Me\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CLU30LEB\popup3[1].htm לפי האתר של symantec Bloodhound.Exploit.6 is a heuristic detection for exploits of a Microsoft Internet Explorer vulnerability. This vulnerability was discovered in February 2004 אני מבין מה זה אומר באנגלית , אבל אני ממש לא מבין מה זה אומר בנורטונית... אין הוראות…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. ניסיתי להוריד עם פלש גט ועם ביט קומט ולא הצלחתי. י

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. אני רוצה לשאול כאן שאלה לגבי תפעול של אימיול, ולא לדבר על תכנים לא חוקיים. אז ככה, הורדתי מאימיול קובץ מסויים ובטעות דרסתי אותו. עכשיו, עשיתי באימיול חיפוש מחדש ומצאתי את הקובץ הזה שוב, אבל הוא מסומן באדום ואני לא יכול להוריד אותו שוב. איך אני יכול להוריד את הקובץ מחדש (אני לא רוצה למחוק את הזיכרון שלו לגבי כל הדברים הקודמים שהורדתי)?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by POD,

יש לי את ה- InstallShield , אבל אני לא מוצא שם שום דרך. ה-EXE שאני רוצה להמיר אותו הוא מסוג InstallShield, כך שזה אפשרי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Gnome,

איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכון כלשהו? אני רוצה להתקין שוב את ה 9 הרגיל (בלי ה B) כי אני חושב שזה הוריד לי את איכות הוידאו...

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  12. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של כל הסימניות והתוספים? תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. יש לי קובץ במחשב שאשמח שיפעל דרך System ולא דרך המשתמש הרגיל שלי. כפי בתמונה שהוספתי, שהקובץ יפעל תחת System. http://www.ufu.co.il/files/au8wvhtf5jngkqpez0nb.jpg חרשתי את הנט בפתרון לבעייה ולא מצאתי, אשמח אם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת. גם שיעבוד תחת Local Service יהיה סבבה, אבל עדיף System. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by orendia,

יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש אולי איזה מדריך שמישהו כתב פעם?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by wow,

אני רוצה ליצור אייקונים ולשים אותם במועדפים לפי כל אתר עם האייקון שלו כי לא לכל האתרים יש וכאלו שיש להם הם נעלמים לאחר כמה זמן. 1 איך אני יוצר ? 2 באיזה גודל ליצור אותם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  20. אני רוצה להדפיס את התמונה ממש בגדול...הכיצד אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  22. שלום ! סליחה אם טעיתי בפורום השאלה היא יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מכרטיס רשת לשני איך אני יכול לסנכרן בין שני המחשבים באוטלוק שאם אני מבצע שינו במחשב אחד הוא יוצג גם במחשב השני לדוגמה יש לי יומן פגישות ואני רושם פגישה ואני רוצה שזה יוצג במחשב השני איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. איך אני יכול לסרוק מסמך ולשנות אותו במחשב? אני סורק משסך למחשב ואני רוצה לערוך אותו קצת איך אני משנה? בעזרת איזה תוכנה WORD? כי אם WORD אני לא מצליח..

• 13 תגובות
    • 10.6k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי פרו אבל הוא לא מקורי, יש דרך שבא אני יכול להתקין לו SP2 למרות שהוא לא מקורי? ואת שאר העדכונים שיש למיקרוסופט להציע?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים