עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב. העניין הוא כזה: יש לי שני דיסקים SATA של סיאגייט 150X2 ברייד 0 (סטריפ).=300 ג'יגה בייט,שזה בעצם כונן C:/ הוא עובד מצויין והמערכת טסה. יש לי דיסק WD אחד של 80 ג'יגה 8 מגה בייט CACHE שמחולק לשני חלקים ( הוא היה הדיסק העיקרי על המחשב הישן באופן הזה: - חלק אחד של 6 ג'יגה (בשביל מערכת ההפעלה) - חלק שני של 70 ג'יגה (בשביל שאר הקבצים) הוא עבד נפלא עם כונן C (שני כונני ה SATA ב RAID O ) והופיע כדיסק אחד G:/ ==================================== אין לימושג למה, אבל לפני זמן מה הוא שוב איכשהוו התחיל להיות מזוהה כשני חלקים, והופיע כונן F (זה בעצם כונן 6 ג'יגה) יחד עם כונן G שבעבר היה אחד. פשוט כונן F נפרד מכונן G ועכשיו שניהם מרכיבים את ההארד דיסק הישן שלי. כשאני נכנס לכ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by m_g,

הכנסתי את כל ההגדרות הנכונות וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה רושם לי אחרי איזה 15 שניות The action cannot be completed. The connection to the Microsoft Exchange Server is unavailable. Your network adapter does not have a default gateway. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. אני מנסה להתקין על מחשב חדש לגמרי, והחיבור לאינטרנט בסדר גמור, ניסיתי גם דרך הWIFI וגם דרך כבל וכלום לא עוזר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך תוכנה כדי לערוך כתובית בסרט כך שייצא לי סרט עם תרגום מובנה...... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אני מחפש תוכנה לניהול פרטישנים של ה-HD. יש לי כונן של 320Gb. (תוכלו לראות את מצב הדיסק למטה) הדסיק היה מחולק ל-60 פרטישן אחד (לדוגמא: X) ו-260 בשני. המטרה שלי היא להפוך את זה - שבפרטישן אחד יהיה 60 וב-X יהיה 260. עכשיו, ראיתי שב-Vista יש אופצייה מובנה לניהול הפרטישנים, אפשר להעביר GB מאחד לשני, אבל משום מה הוא לא נותן לי להעביר יותר מ-90 לכונן X וככה אני תקוע ב-150 ו-150 בשתיהם. אני מחפש תוכנה טובה שתעשה את זה דיי מהר, אתמול השתמשתי ב-PartitionManagerPro ולקח לי איזה 25 דקות להעביר 23 ג'יגה. למישהו יש המצלמה לאיזה תוכנה שתעשה את זה ממש מהר?? עכשיו לפיירפוקס, אני נכנס לאתר Logmein אם מישו מכיר ואז הוא אומר שהוא צריך תוסף (הוא ביקש את זה גם ב-XP) ואני מאשר לו ואז הוא פ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by מעודכן,

בס"ד מה קורה שנה טובה לכולם הרבה זמן לא הייתי פה... מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותר תגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקה עכשיו יש לי שאלה אם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו? ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3? תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. משום מה, בזמן האחרון (שבוע-שבועיים) הuTorrent החלה להאט מאוד את הגלישה באינטרנט בכל הבית (הגלישה איטית גם במחשבים אחרים ברשת, ואפילו לגשת מהמחשב לראוטר לוקח זמן). הרבה פעמים דפים לא עולים בכלל והדפדפן מקבל timeout. ניסיתי להוריד את מספר החיבורים הקיים בו זמנית (מ-450 ל-100), את מספר הטורנטים הפעילים ל-3 ואת מהירות ההעלאה המקסימלית מ-90 ל-45, וזה גם לא עזר (יש לי חיבור 12 מגה עם 1 מגה העלאה). למישהו יש כיוון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by computers-man,

שלום, אני משתמש בOUTLOOK 2010 ובעבר הייתי מקבל את ההודעות החדשות של הOUTLOOK בצד ימין למטה עם פרטים של ההודעה ושומע צליל של הודעה נכנסת, היום זה כבר לא עולה לי כשאני מקבל הודעה חדשה, איך אני מחזיר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז. הרצתי תתוכנה, קיבלתי לוג, וראיתי שרץ לי פרוסס בשם CRSS, הבנתי שזה וירוס(?!) אם מישו יכול להסביר לי, תודה! בנוסף, רציתי לדעת אם יש לי ספיווארים למיניהם על המחשב... טנקס! בנוסף, פיירפוקס נהיה ממש איטי, מישו יכול להבין אולי אם זה קשור ללוג הזה? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:05:08 AM, on 5/5/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WI…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

1. משום מה מדי פעם מופיע לי ש X HAS ADD YOU TO HIS CONTACT LIST ואז מופיע איזה חלון שבו אני יכול לראות את הפרטים שלו, לעשות BLOCK או להוסיף לCONTACT LIST שלי. בשאלה היא, למה זה כזה מסובך, טאיפה אני קובע שלא כל אחד יוכל להוסיף אותי לרשימה שלו, אלא רק ב AUTHORIZATION שלי . . . כמו בגירסאות קודמות ? 2.ב STATUS יש ONLINE AWAY NA OCCUPIED וכו' . . . ולמטה יש ICQ STANDART ו INVOSOBOLE, עכשיו , נראה שאפשר להפעיך את כל המצבים שמקודם גם ב STANDART וגם ב INVISIBLE. שאלה: מה ההבדל בין STANDART ל INVISIBLE, ומי מהם זה ה INVISIBLE של ICQ 5.1 ?!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nitro_6,

אני לא בטוח אם זה המקום. כל המשחקים שיש לי בסטים עובדים בסדר בסינגל אבל מתנתקים לי בזמן משחק ברשת, אין לי משחקי רשת שהם לא בסטים אז אני לא יודע אם זאת בעיה באינטרנט או בסטים, מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני בא להמשיך הורדה ואני מקבל הודעה כזאת: Unable to write to file, disk full? 451 Transfer aborted. Broken pipe ויש לי 6 ג'יגה פנוי בכונן, מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מותקן אצלי 2007 אנטרפרייז עם רישיון חוקי של העבודה. לפני כמה שבועות התחלתי לקבל התרעה על זה שהעותק אינו חוקי, והתוכנה תסומן כלא חוקית אם אני לא מתקין עותק חוקי. הורדתי איזה כלי להסרה של האקטיבציה ובאמת הפופאפ הפסיק אבל אז לאחר פרק הזמן שהתוכנה התריעה בפניו, כל הישומים "סומנו". כיום, כל ישום אופיס שאני פותח מסומן בגדול בצד ימין למעלה שהעותק אינו חוקי. איך מורידים את זה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כל פעם שאני סוגר את הFF פתאום הוא מתחיל לרוץ ב100% במעבד ולא מספיק עד שאני עושה לו KILL בתהליכים.... זה היה לי ב3.0.11 ועכשו גם ב3.5.1... רשימת התוספים שיש לי בתמונה המצורפת.... מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by elior021,

היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Falcon007,

אני חייב תוכנה שלוקחת למשל קובץ vob בגודל 100 מגה של קליפ וצורבת אותו לדיסק רגיל ככה שדיוידי ביתי יוכל לקרוא אותו? האם זה אפשרי? האם קיימת תוכנה כזאת? אודה מאוד למי שיענה לי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ss,

ברצוני להוריד אינציקלופדית בריטניקה בעיברית אשמח לקבל שם של אתר שממנו אוכל להוריד ואם משהו יכןל להעביר לי אותה באיי-מייל

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, כפי שנרשם בנדון יש בבעלותי את המדפסת הנ"ל שהינה מדפסת רשת ביתית ולכן אני מחברת אותה לראוטר בכבל רשת. אולם בנוסף לכך, במדפסת יש את האופציה של קבלה ו/או משלוח פקסים. לגבי קבלה בדרייבר של המדפסת יש את האופציה לקבל פקסים ישירות למחשב, על מנת לתייקם וכן על מנת לחסוך בעלויות של דיו ודפים. אולם לצערי, לגבי משלוח פקסים מן המחשב יש לי בעיה שכן, המימשק של הדרייבר הינו לאאוטלוק של אופיס שעל מנת לרוכשו עליי להוציא מאות שקלים. עובדה זו מאלצת אותי בפקסים יוצאים להדפיס אותם ורק אז להיעזר במכשיר כפקס שאלתי היא אם כך, האם ישנן תוכנות עליהן תוכלו להמליץ לי ? כאשר המרכיב העיקרי בעלות שלהן, יהיה חד פעמי ולא כרוך בעלות חודשית שכן מספר הפקסים אותם אני צריכה לשלוח אינו מצדיק עלות שכזו לא…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ofirr,

אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Raul,

אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by L1ron,

שלום , יש לי מעבד C2D E6550 כפול ליבה ו2GB RAM של DDR II .. השתי רכיבים האלה אמורים להיות מעל הוא מעבר לשימושי אינטרנט ומשחקי בסיסים... מה שבעצם אצלי קורה זה שבעבר זה באמת היה מעל ומעבר והיום הכל פועל לי לאט .. נסיתי לפרמט כמה פעמים ולוודא שאין אף וירוס ולנקות את המאז וכו'.. אבל תמיד יש שימוש אצלי בCPU שאני לא מבין למה כמה שאלות האם יכול להיות שעםהזמן המעבד מוריד מהערך שלו? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי אולי הספק לא נותן מספיק W פתאום ואז המעבד לא מקבל את מה שהוא צריך? אני מציין שהמעלות אצלי ממש נמוכות וטובות ונקיתי כבר את המארז..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני זוכר שפעם היתה לחבר שלי תוכנה שמותחת את הסרט על כל המסך (במידה וזה סרט בפורמט WIDE SCREEN) השאלה איזה גירסא אני צריך ואיך מגיעים לאופציה הזאת, וחשוב מאוד.. עם איזה תוספת אני יכול להריץ כתוביות לתוכנה הזאת תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ofirterev,

שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים