עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cyanide,

זה ממש לא אופייני לו והוא טס בדרך כלל אבל בזמן האחרון הוא ממש מעצבן. אני מנסה לחלץ קבצים של 4GB בRAR וזה מתחיל בקצב נורמלי ואז מטפס עד "25 דקות נותרו". הWindows XP שלי עושה בוט כמה דקות טובות. מייד אחרי זה לוקח שעה לחלונות להפתח, מולטי טאסקינג אחד קטן והכל קורס. אני משחק COH ויש פריזים לא נורמליים, אני בא לעשות ALT+TAB, הצחקתם אותי, בחלום המתוק המחשב הזה ייתן לי צריך לחקות שנה. ממש מזכיר לי את הСeleron D. ועם כל זה הCPU usage לא עולה על איזה 10% בפעולות סטנדרטיות. הגרוטאה שלי היא: QX9650- מהירויות מפעל 8800GT super clocked 4GB ram Asus P5k-E בבקשה תעזרו לי, זה עובר כול גבול!

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by dog,

מקווה שזה המקום המתאים, בין היתר כי איני יודע אם זאת בעיית חומרה או תוכנה (לתחושתי תוכנה). בימים האחרונים, באופן די קבוע ובשונה ממה שהיה עד עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב לכל הפונקציות לוקח המון זמן עד שהן מתפקדות. זה בהעלאת האאוטלוק שלוקח המון זמן עד שהוא עולה בשלמותו, פתיחת דפדפן יכולה להתבצע לפעמים אחרי כ- 3-5 דקות מרגע הלחיצה לפתיחה. כנ"ל כל פעולה במחשב, לרבות הקלדה, יש דיליי עד שמופיעה האות שהקלדתי. חשבתי על אפשרות של התחממות המחשב, אך כשבדקתי בביוס הטמפרטורות במצב מצוין (31, 39) . בדקתי אפשרות שאולי מתבצעת בזמן הזה סריקה של האנטיוירוס, אך לא. אולי זה קשור לוירוס שנכנס אלי, אך מצד שני אחרי זמן מסוים שהמחשב פועל ברוב המקרים זה איכשהו מסתדר . האם יש דרך לבדוק מה מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. קידדתי סרט בתוכנה הזאת עם כל השלבים הכל בסדר אבל לוקח לזה מספר שעות! אז השאלה היא האם זה נורמלי או שהמחשב שלי מת? תודה רבה!

5. Started by MasterDK,

אני מנסה להיתחבר היום לאיי סי והוא כותב לי כל הזמן Validating Connecting וככה בלי סוף האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by KoM,

גם לכם לאחרונה האיי סי קיו מתנתק ככה סתם ?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. שלום החלטתי להתחדש במסך LCD, החלטתי ללכת על הדגם של סמסונג Samsung T220P נכנסתי לחנות אייבורי בחדרה, שאלתי אותם אם יש את הדגם והם נענו בחיוב. אז הנציג מכירות אמר לי שחבל לי לקחת את המסך הנ"ל כי הכרטיס מסך שלי לא יפיק ממנו את המקסימום. יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 7600 GS AGPX8 256MB ויש לו חיבור DVI וVGA האם יש קשר בין הדברים? כרגע על הכרטיס מחובר מסך CRT17 וLG LCD 32 אינץ

• 76 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by RoMEo,

יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by IlanF,

ואני חושב שאני יודע מה הסיבה.. פתחתי את הסיידבר של הגניוס ומאז אייטיונס נתקע כשמפעילים אותו. יש אולי דרך לסגור אותו משורת הפקודה או משהו?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  11. תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. תגזרו מזה מה שאתם מבינים אני כבר התייאשתי, אני לא מצליח לגרום לזה לפעול. ניסיתי את אייסי 5 אבל הוא ישן וטוען שיש גרסה חדשה ושחייב לשדרג. זה במחשב של אחותי והיא משגעת אותי כל היום, אשמח לפיתרון ! תודה רבה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  14. זה מוזר.. כשיש לי 24 הוא הולך חלק, כשיש לי 25 פתאום הוא לא זז.. ממש חצי שעה לרשום חצי שעה להוריד אותו מהמסך, בלתי אפשרי. האייסיקיו גרסא 5.1

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by haybd,

טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי אייפוד 60 גיגה של אפל עכשיו אני רוצה להעביר לו סרטים .. עכשיו תוכנה חילופית לאייטנוס מצאתי את זאת (SharePod) תוכנה טובה מאוד.. עכשיו אמרו לי גם עם התוכנה הזאת אני משנה תפורמט COWON Media Center - jetAudio עכשיו השאלות הם כאלה?! איך אני משתמש בתוכנה אולי יש תוכנה יותר פשוטה להפוך תפורמט ושיעבוד לי באייפוד?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. אני עובד עם Outlook Express לבדיקת דוא"ל וכידוע לכם ל-NAV יש מחיצה של הגנת דוא"ל. במחיצה הזו יש אפשרות שיופיע אייקון כאשר מורד אלי דוא"ל חדש או לבטל אותה. אני בטלתי את האפשרות הזו ממזמן ובמקרה היום בצעתי עידכון ל-NAV שדרש איתחול מחדש. כעת, לאחר האיתחול מחדש, למרות שהאפשרות אינה מסומנת, כל פעם שיש לי דוא"ל חדש מופיע האייקון ב-Task Bar וזה פשוט מעצבן. ניסיתי לסמן את האפשרות ולבטל אותה אך ללא הצלחה. כמובן שאיתחלתי את המחשב פעם נוספת במחשבה שאולי שזה יסתדר, אבל גם זה לא עזר. אולי מדובר בבאג ב-NAV שנובע מהעידכון האחרון של התוכנה? אני ממש לא יודע מה לעשות - וזה מעצבן.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. באתי לחייג לאינטרנט ולא מצאתי את האייקון של החייגן. לפתע אני רואה כי יש לי על השולחן עבודה אייקון של ebay ומתחתיו רשום קיצור דרך אל 013. כשאר הקלקתי על האייקון הזה נפתח לי חלון החיוג לאינטרנט. השאלה שלי היא איך פתאום אייקון של ebay השתלט לי האייקון של החייגן אינטרנט. והכי חשוב - אך אני מחזיקה את צורת האייקון המקורית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by borg,

יש לי ב-Bookmarks Toolbar Folder קישור ל-Gmail. http://gmail.google.com הבעיה שלי היא שהאייקון של הקישור הוא G (כמו האייקון של Google), במקום אייקון של מעטפה אדומה (שזה האייקון של Gmail). איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by orninyo,

שלום האם ניתן לעצב אייקונים וכפתורים (לא מונפשים) באמצעות פלאש ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, כאשר אני נכנס לספריות(יתכן ואלו ספריות מסויימות אך אינני בטוח), לעתים האייקונים שבשולחן העבודה לעתים פשוט מתרפרשים ולוקח להם כמה שניות טובות עד שהם שוב עם האייקון שלהם. אמנם זה שולי אבל די מציק. פתרון למישהו?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

23. Started by omri_ro,

יש לי בFIREFOX ארבעה כפתורים שהוספתי לסרגל הכלים באמצאות כל מיני תוספים שונים (כמו TOOLBAR Buttons וכו'), אני מעוניין להתאים את האייקונים שלהם ככה שיראו מתעימים יותר לTHEME שאני משתמש בו(CHROMIFOX BASIC) חיפשתי רבות בGOOGLE ולא מצאתי מדריכים/הסברים איך לעשות את מה שאני מעוניין. אשמח לקצת עזרה מכם...

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. שלום כשאני סוגר כל תוכנה וחוזר לדסק טופ כל האייקונים עולים ו"נטענים" יחסית לאט- לא מופיעים בבת אחת- לא עולים "במכה" זה דבר חדש יחסית... XP HOME יש לי כרטיס מסך טוב של נווידיה 8800 GTI עם 512 מגה זיכרון של הכרטיס מעבד Q6600 ו 4 ג'יגה זיכרון ראם מה יכול להיות הסיפור כאן? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  25. ניתן לראות לפי האייקונים העליוניים שהם מוסתרים חלקים על ידי שורת המשימות של windows. http://img211.imageshack.us/img211/4041/64139218cd1.png עשיתי שחזור למחשב אבל זה עדיין חזר. מה עושים? תודה, [br]פורסם בתאריך: 24.12.2007 בשעה 16:42:55 פתאום הסתדר אבל בטח יחזור.

• 4 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים