תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתבתי בכותרת, ב-FF בלבד (ב-IE זה כן עובד) הוא חוסם לחלוטין popups כאלה של JavaScript שאמורים לפתוח חלון חדש, כמו למשל ה"מפרט מחשב" שמופיע כאן בפורום מתחת לשם משתמש. ה-JavasScript עצמו מאופשר, ולא מצאתי משהו שחוסם את האתר הזה ספציפית (וזה קורה לי גם באתרים אחרים) ניסיתי גם לבטל את ה-AdBlock Plus וזה עדיין לא עזר. חיפוש קצר בגוגל העלה אנשים עם אותה בעיה, אך לא מצאתי פתרון שיעזור לי שם, בעיקר מצאתי אנשים שאצלם זה לא עובד גם ב-IE, בעוד שאצלי זה כן עובד ב-IE אז זה לא אותה בעיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבצע חיפוש בקובץ PDF, כאשר הקובץ המוצג בתוכנה הוא בעצם סריקה של מסמך. האם זה אפשרי?... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נניח ויש לי מסמך וורד, אשר מוגן בסיסמא. יש לי אפשרות לדעת נניח כמה פעמים נפתח, אם בכלל, באמצעות הסיסמא (או רק ניסו להיכנס) בתקופה האחרונה? תודה מראש לכל העוזרים. *ווינדוס 7 *וורד 2003
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המערכת היא חלונות 7 עם אופיס 2007. בעת מעבר לכתיבה של הודעה ב Outlook, מעל שטח הכתיבה מוצג סרגל. רוחב הדף הופך להיות 38 ס"מ וכמובן שהאותיות מאד מאד קטנות. בעבר זה היה נורמלי, כלומר דף ברוחב 21 ס"מ רגיל. מה השתנה? איך מחזירים עטרה ליושנה? היכן ואיך קובעים הגדרת דף כברירת מחדל הן לכתיבת הודעה חדשה והן למענה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערכתי סרט בתוכנת עריכה שנקראת COREL VIDEOSTUDIO והמרתי אותו דרך התוכנה לקובץ AVI. לאחר שהמרתי רציתי לצרוב אותו על דיסק DVD בעזרת התוכנה NERO אך אני לא מצליח . וכשצרבתי את הסרט על CD האיכות שלו ירדה משמעותית. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק ומפעיל עם נירו 7 הוא כותב לי SCSI command aborted לא צורב כלום... עם החלונות 7 הוא צורב אבל במהירות של 1מג"ש (לא ברור למה) למה הנירו לא צורב? אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב והתקנתי windows xp sp3 . התקנתי גם את הצ'יפסט מאתר MSI וכן את כרטיס המסך . ב- device manager נשאר סימן קריאה video controler . הרצתי סרט AVI במדיה פלייר של מיקרוסופט , ונשמע רק קול , ללא תמונה , וזה ברור למה . התקננתי K-LITE CODEC גירסה 5.9 . העליתי את המחשב מחדש והרצתי שוב את הסרט. הפעם ראו תמונה אך ללא קול. ניסיתי גם את גירסאות 6 ו- 5.8 . אך ללא הועיל . כנ"ל גם איני שומע קטעי וידאו ב-יוטיוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס 7 ופשוט אין סאונד. לפני הפירמוט היה לי XP ושם כן היה לי סאונד. הבנתי שווינדוס 7 מתקין דרייברים אוטומטית, אבל אחרי שראיתי שאין קול הורדתי את הדרייבר לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם שלי ועדיין אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס ולא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שידרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי BSPLAYER כמו שאני רגיל, אבל משום מה כשאני צופה בפרקים של הסידרה Persons Unknown יש סוג של תקיעות רגעיות בווידיאו ניסיתי לשנות הגדרות ועדיין זה קורה.. למרות שלא שמתי לב לבעייה הזאת בקבצים אחרים נראה לי שהבעיה היא לא בפרקים של הסדרה, זה קרה ביותר מ2 פרקים (הרבה פעמים לאורך כל פרק) והפרקים שוחררו ע"י קבוצות מקודדים ידועות שלא היו לי בעיות איתם עד עכשיו. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לחיפוש טקסט בתוך כל מיני סוגי קבצים (העיקרי שבינייהם כמובן הוא word) עד היום עבדתי עם תוכנה חינמית שנקראת exalead, הבעיה שאני לא יכול לחפש איתה קבצים גם ברשת. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר תוכנה כזאת חינמית שיכולה לחפש לי גם קבצים ברשת? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה? [br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 08:35:07 ?[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעבודה כמה מחשבים ישנים, פנטיום 3 כאלה, שאני רוצה לעשות להם הסבה ל"לקוחות רזים". כל הייעוד שלהם בחיים זה לעלות ולהתחבר ב RDP לטרמינל, חוץ מזה לא צריך כלום. יש עדיפות למשהו שאפשר להתקין על ה HD ולא למשהו שעושה בוט מ PXE. מישהו מכיר פתרונות יצירתיים כאלה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מצגות מאוד ארוכות בפאורפויינט שברצוני להדפיס, אך בכל שקופית יש מספר מילים בודדות וברצוני להעביר את כל המצגת לוורד בכדי שאוכל לצמצם את המספר הלא נורמלי של הדפים וגודל הכתב למספר נורמלי עם כתב נורמלי ומסודר. האם ישנה המרה או דרך לעשות זאת בכל צורה שהיא? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לוחץ על SHARE, ואז בוחר בסמל של הפייסבוק, ואז נפתח חלון ויש כתובת URL , ואפילו שאני מעתיק את הכתובת, ומקליק SHARE זה לא עושה דבר. מישהו נתקל בבעיה? ניסיתי גם בדפדפן פיירפוקס, וגם אקספלורר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמצאו אצלי סוסים טרויאנים בקבצים SMSS.EXE ובקובץ SERVICES.EXE הנוד32 לא מצליח לפתוח את הקבצים כדי לנקות אותם כי הם קבצים פעילים מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמפורמט לHFS+ ואני נכנס אליו דרך תוכנת FTP בחלונות 7 ,אני יראה את תוכנו ? :-[ איך אני מקיים רשת מחשבים בחלונות 7 ? בכל מערכת חלונות קודמת הצלחתי בקלות ב7 אני פשוט לא מצליח
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים התעוררה אצלי תקלה מוזרה ! כל האיקונים שלי התחלפו למשהו אחר. אודה למישהו אם יוכל ליעץ לי מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לטוס בקרוב לתקופה ארוכה במזרח וגם לצלם שם. מדי פעם אני מתכוון לפרוק את התמונות מהמצלמה באופן הבא: גישה למחשב ציבורי, הכנסת כרטיס הזיכרון למחשב באמצעות קורא כרטיסים, העתקת הקבצים לכונן קשיח נייד (320GB) שם ישמרו כל התמונות עד שאני אחזור לארץ למחשב הישן והטוב. הבעייה היא ששמעתי שבמחשבים כאלה נפוצים מאוד וירוסים אשר עלולים בעת חיבור הכרטיס או ה-HD למחוק לי בבת אחת זיכרונות יקרים של כמה חודשים, ובשבילי זה אומר שאני אצטרך לעשות את כל הארצות והמסלולים מחדש : האם ישנה דרך כלשהי להתמודד עם התופעה (חוץ מלקנות מחשב נייד)? פעולות מנע מסויימות, תוכנות קטנות שניתן להוריד או כל דבר אחר? תודה! *אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו לאיפה שזה רלוונטי…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המליצו לי על התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware אשמח לקבל המלצה ממי שמשתמש בה וממליץ עליה או מי שחושב שהתוכנה לא מספיקה שימליץ על תוכנה אחרת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-