עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Falcon007,

יש לי win xp pro עם דיסק של 80 שמחולק ל 20 ו60. ומחשב חזק. מה עדיף לעשות?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  2. דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?

3. איזו תוכנה אני צריך בשביל לצרוב סרט די וי די

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  4. אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. שלום, איזו תוכנה טובה יותר לצפייה בסרטים עם תירגום?MV2 PLAYER או BSPLAYER? האם יש לכם מדריך כיצד לקנפג את התוכנות האלו? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. כי אני מחפש אחת שאיך שאני שם שיר הוא מפעיל לי חלון שמציג לי את המלים של השירים , אבל את המדוייקת ביותר , כי אני זוכר שהיה לי אחת אבל היא הייתה דפוקה כאילו הייתה מציגה לי מילים של לא אותו שיר שאני שמעתי. בבקשה ותודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אני רוצה ליצור image של המחשב שלי ולהפיץ אותו... (כמובן שאני אשתמש ב sysprep) רציתי לדעת עם איזו תוכנה כדאי לי ליצור את ה image? עם Ghost (ועם איזו גירסא) או עם תוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Itzik 007,

NERO, WINDVD ....??? ולמה? ומה ההבדל בין נרו 6 ל7? ???

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  12. איזו תוכנה הכי פשוטה להמיר סרט DVD ל DIVX עם כתוביות ,והכי פחות הסתבכויות??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. היי יש לי סרט DIVX שקודד בDD5.1 איזו תוכנה ואיזה CODEC אני צריך בשביל לשמוע בדולבי דיגיטל דרך יציאת SPDIF שמוברת למערכת סרואנד עם DECODER 5.1? (כלומר, המחשב רק צריך להוציא STREAM דיגיטלי לא מקודד לערוצים) אני מצליח לשמוע רק בסטריאו כרגע (דרך ה SPDIF) תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by Spawn123,

מישהו יודע איזו תוכנה טובה יותר מ- VirtualDub שמאפשרת קידוד סרט כמו למשל לחתוך את הכתוביות בסוף... הבעיה ב- VirtualDub היא שלפעמין הסאונד לא מתאים לסרט עצמו וכו... וזה גם הרבה מידי זמן לקודד סרט אחד. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ויעילה יותר? :smilyDJ: :scatter:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. איזו תוכנה יודעת לזהות באיזה מקודד וידאו ובאיזה מקודד אודיו השתמשו לדחיסת קובץ וידאו מסויים?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. כרגע אני משתמש ב PROCESS MONITOR מבית SYSINTERMALS, אבל אני מחפש תוכנה שתמצא באיזה DRIVER משתמש תוכנה אחרת. יש לי שתי תוכנות אבטחה שמתנגשות אחת עם השנייה ואני חייב למצוא באיזה DRIVERים כל אחת משתמשת כדי להעביר את הטיפול הלאה למפתחים. יש לי רשימה חלקית מ PROCESS MONITOR אבל אני לא בטוח שזה הכל וחשבתי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה יותר.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by liordavid,

KASPERSKY או MCAFEE ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. מעניין אותי לדעת באיזו תוכנה אנשים מעדיפים להשתמש. השאלה הזאת עלתה מכיוון שיש לי אתר, ובו אני מאחסן קבצי EXE על מנת לתת למבקרים להוריד את הפרויקטים שלי, ולרוב אני מעלה אותם מקובצים לWin Rar, רק בעיה שאני מדי שבוע מקבל פניות מאנשים על כך שהם לא יודעים איך לפתוח את הקבצים. אז לדעתכם, איך להעלות קבצי התקנה EXE כך שהם יהיו ככל האפשר נגישים יותר לאנשים בלי יותר מדי שאלות? הייתי מעלה פשוט EXE אבל רוב הדפדפנים יחסמו את זה. יש עוד סיבה למה בחרתי להשתמש בRAR, כי יש איזשהו דפדפן שמתריע על קבצי ZIP בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

21. איזו תוכנה יכולה להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. איזו תוכנה יכולה לעזור לי להפתר מתוכנות ריגול שלא נותנות לי לעבוד בWIN כמו שצריך ניסיתי כמעט הכל,יש תוכנה שעוזרת בזה? או שחייב פרמוט

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים