עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

איזה תוכנות מומלצות לסרטים?? חיתוך, הכנסת תרגום לצמיתות,המרה.....???? במיוחד חיתוך סרטים אבל תוכנה שמוציאה את הסרט שלם בלי תקיעות וכאלה ממש לחתוך באמצע.......??? תודה רבה לכל מי שמגיב

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  2. איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by 114508534,

בניתי מקלט , תיכנתתי אותו שהוא יקבל אותות מהשלט והוא עובד אבל אני לא יודע עכשיו באיזה תוכנות אפשר לשמש את זה , יש איזה פלאגינים או משהו ?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  4. חבר'ה איזה תוכנות צורבות קבצי mdf ו-mds חוץ מאלכוהול? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  6. WINRAR WINAMP CDEX BSPALER איזה עוד דברים שימושים...אני רוצה לעשות לי דיסק כזה מוכן עם הדברים הכי שימושים

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  7. אני צורב הרבה תקליטורים DVD לכן אני רוצה לדעת איזה מגירסאות של הנרו - הכי טובה הכי מהירה והכי לא כבדה. יש לי שני מחשבים - באחד מותקן נרו בגירסה 8.3.2.1 ובשני מותקן נרו בגירסה 7.0.1.2 בצריבת תקליטור DVD 2.60GB, בגירסה ה-8 לוקח לי 20 דקות ובגירסה ה-7 לוקח רק 8.30 דקות שהוא מהיר יותר מהירות הצריבה היא X16 לבעלי נסיון לחוות דעת למי הגירסה הכי טובה NERO - 7.X.X.X 8.X.X.X 9.X.X.X

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kol209,

איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by X1000P,

איזה תוכנת איכוי דיסק אחי טוב?מה השם?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא המומלצת ביותר נכון להיום לא משנה אם חינמית או בתשלום העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר תודה

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  11. מכל תוכנות האנטיוירוס שיש מה לפי דעתכם הטובה ביותר שמכסה את כל הוירוסים הקיימים היום???

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by eli33,

ניסיתי לחפש תוכנה של ביטורנט אבל יש כל מיני סוגים אז על איזה תוכנת ביטורנט אתם הכי ממליצים .. שתהיה נוחה ולא מבלבת מדיי עוד שאלה שרציתי לשאול -יש לי הזמנה לאתר פרטי ונרשמתי אליו עכשיו רציתי לדעת איך מתבצעת כל הפרוצדורה הזאתי שאני מוריד מאתר פרטי ?כי זה לא מסתדר לי בראש איך האתר יודע שאני מוריד דוקא ממנו.. זאת אומרת איך הוא יודע שהורדתי את זה מהאתר ,הרי בסופו של דבר זה יורד בתוכנה של הביטורנט?? יש לי גם המון דברים לשתף ... האם אני יכול להעלות אותם ??

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by bariko,

שלום רב, הזמנתי מחשב חדש, שאמור להגיע בשבוע הבא, בע"ה. בד"כ נהגתי להשתמש בתוכנות Acronis True Image Home ונורטון גוסט. אכרוניס לא תמיד אמינה, ונורטון לעומת זאת פועלת באיטיות ויוצרת גיבויים בנפח הרבה יותר גדול. כעת מתברר ש- Acronis True Image גרסת 2011 ,אינה זמינה יותר לרכישה דרך אתר היצרן. הם ממליצים רק על גרסת 2012, אלא ששמעתי שגרסה חדשה זו עמוסה בבאגים. מה דעתכם? על איזה תוכנת גיבוי כדאי ללכת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. אם יש ל VISTA 64BIT עדיף

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. אני מחפש תוכנת מדיה סנטר שתאפשר לי גם לצפות בשידורי טלויזיה דרך כרטיס טלויזיה שמחובר למחשב (שמחובר לממיר לוויני) איזה תוכנה יודעת לעשות את העבודה בווינדוס XP? בלינוקס אני יודע שיש מספר תוכנות בינהם XBMC.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הייתי עם Itunes בגלל האייפוד שלי, אבל לפני איזה חודשיים וחצי עברתי ל-WMP, שגם מנהלת לי את הווידאו. בכל מקרה, אני לא ממש מרוצה משתיהן אז אני מחפש תוכנה חדשה. חשובה לי האפשרות שהיא תנהל גם את קבצי הווידאו שלי, ולא רק את המוזיקה. זהו בערך... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by wow,

Sygate או ZoneAlarm ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. ברשותי מחשב חלש, מעבד פנטיום 4 2.8 מגה-הרץ, כרטיס מסך ישן של ATI 9500, כרטיס קול של קריאטיב לייב 5.1. רצוני לראות סרטים בעלי איכות HD, הכוונה לכאלו עם רזולוציה של 720P, ואפילו 1080P ובעלי סאונד DTS. באיזה תוכנת ניגון (VLC, Media Plyaer, BSPlayer וכד') עלי להשתמש כדי לראות בצורה המיטבית ועם כמה שפחות קטיעות? תודה

• 38 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by game kILLer,

nero 5 5 10 15 easy cd creator 6 חשוב שיהיה נוח לשימוש ויהיה אפשר לצרוב את כל סוגי הIMAGE

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אם אפשר, רק דברים שניסיתם בעצמכם לא סתם ניחושים או שמועות, מה שבוודאות בדקתם וכל הפונקציות עובדות פרפקט כמו ב XP. תודה! (:

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. כותרת.. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  23. אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. היי עם אזו תוכנת ריפ טובה כדאי לעבוד? ואחרי זה = עם איזו תוכנה אפשר ליצרוב את זה בהתאמה לDVD קונבנציונאלי (4.7G ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי מהירה? אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים בעיקר לסרטים, ממש בעיקר... פעם בOVERNET הייתי מוריד על 100KB\S ועכשיו אני משתמש באזוראוס על טופ 40. אז מה הכי כדאי? זרקו הצעות

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים