תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מחקתי בטעות קובץ ורוקנתי את סל המיחזור, אני מחפש תוכנה חינמית לשחזור הקובץ. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לגבות את התיקיה config. אני פשוט צריך אח"כ לשים את התיקיה הזו במקום החדשה שנוצרה וזהו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לצייר / לבנות מודל אשר חלקיו יוכלו לנוע - כמו מן סרטון הדרכה . איזו תוכנה הייתם ממליצים לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/default.asp עכשיו אני מוריד
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית והייתי רוצה להתעסק בפוסטפרודקשן וברודקאסט אני מכיר קצת אפטר אפקטס והייתי רוצה להתחיל ללמוד 3D בכדי לייצור רקעים וכל מיני אובייקטים תלת מימדים שישתלבו בווידאו חיי. מה עדיף ללמוד מאייה או 3DMAX. איפה אפשר ללמוד את התוכנות וטכניקות מהבסיסי ביותר עד להתמקצע?(עדיף בווידאו באינטרנט סגנון LYNDA) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום. כל המשחקים שיש לי בסטים עובדים בסדר בסינגל אבל מתנתקים לי בזמן משחק ברשת, אין לי משחקי רשת שהם לא בסטים אז אני לא יודע אם זאת בעיה באינטרנט או בסטים, מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה אנטיוירוס טוב ופשוט לעבוד איתו כמו נורטון 2004 אבל לא את נורטון כי אני לא יכול להתקין כי אין לי סידיקי וגם היא כבדה מידי אני רוצה תוכנה שלא תעמיס לי על המחשב השמח לקבל המלצה לתוכנה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שכל מסך יתפקד כמחשב נפרד, עם מקלת ועכבר משלו. מחפש תוכנה כזאת בנרות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנת סריקה שבאמצעותה ניתן לסרוק כיתוב (דפוס או כתב יד ממחברת למשל) ולהמשיך לעבד אותו בצורת מסמך על המחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן זה התחיל לפני כמה חודשים - אם אני זוכר נכון תמיד אני משתמש עם חוסם פרסומות כמובן - ABP אבל לאחרונה פרסומות עדיין קופצות - באנרים (לעיתים) אבל תופעה יותר מעצבנת היא שכשאני לוחץ - או פשוט נוגע - במיקום כלשהו בדף נפתח דף חדש עם העמוד שאני צופה בו, והעמוד הנוכחי הופך להיות עמוד של פרסומת 1. עוד מישהו נתקל בתופעה? 2. איך אפשר לבטל את הדבר הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט? איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע בשביל לכתוב מתמטיקה במחשב אני משתמש ב open office, אבל תהיתי-האם אתם מכירים משהו נוח יותר וטוב יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד C2D E6550 כפול ליבה ו2GB RAM של DDR II .. השתי רכיבים האלה אמורים להיות מעל הוא מעבר לשימושי אינטרנט ומשחקי בסיסים... מה שבעצם אצלי קורה זה שבעבר זה באמת היה מעל ומעבר והיום הכל פועל לי לאט .. נסיתי לפרמט כמה פעמים ולוודא שאין אף וירוס ולנקות את המאז וכו'.. אבל תמיד יש שימוש אצלי בCPU שאני לא מבין למה כמה שאלות האם יכול להיות שעםהזמן המעבד מוריד מהערך שלו? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי אולי הספק לא נותן מספיק W פתאום ואז המעבד לא מקבל את מה שהוא צריך? אני מציין שהמעלות אצלי ממש נמוכות וטובות ונקיתי כבר את המארז..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-