עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ac1240,

כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תכנה טובה שבאמצעותה אני יכול להפוך תמונת מסמך מהסורק שלי (שלא תומך בOCR לעברית), למסמך Editable בעברית. אודה מאוד לכל מי שיעזור, הנושא נחוץ ויעיל מאוד!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 2danimm,

גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. התחלתי קצת להשתמש ב- cryengine 3 sdk, ונתקעתי בחלק של בניית מודל תלת מימדי באמצעות התוכנה, עד עכשיו הצלחתי לבנות צורה של בית, אבל אני לא מצליח לעשות את החלקים הפנימיים שלו ולא מצליח לגרום לו להיות מוצק (כלומר שאני לא יעבור דרכו והוא יעלם לי כשאני עובר דרכו). מצאתי מודלים של בתים ב- database וראיתי שיש בהם גם חלקים פנימיים, אבל אני עדיין עובר דרכם, מישהו יודע איך לגרום לכך שאני לא אוכל לעבור דרך הקירות ושאני אוכל גם לפתוח דלתות (או שזה דורש תכנות כלשהו)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Athlon-WINGS,

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/default.asp עכשיו אני מוריד

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sir f,

I'm writing in English because I'm using safe mode. I probably connected to an infected network, and got a virus. each time i open my firefox, this virus opens 2000 tabs and windows of the site qooqlle.com. I can't remove it. I did everything i could, scanned with avira, superantyspyware and malewarebyte but it doesn't help. I had this virus once, but then i just did system restore with a restore point, but now for some reason all the restore points are gone... I tried digging in the registry, but i couldn't remove it. I tried looking it up on the internet, but came up with nothing. can anybody please help me? :'(

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orninyo,

שלום האם ניתן לעצב אייקונים וכפתורים (לא מונפשים) באמצעות פלאש ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית והייתי רוצה להתעסק בפוסטפרודקשן וברודקאסט אני מכיר קצת אפטר אפקטס והייתי רוצה להתחיל ללמוד 3D בכדי לייצור רקעים וכל מיני אובייקטים תלת מימדים שישתלבו בווידאו חיי. מה עדיף ללמוד מאייה או 3DMAX. איפה אפשר ללמוד את התוכנות וטכניקות מהבסיסי ביותר עד להתמקצע?(עדיף בווידאו באינטרנט סגנון LYNDA) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועה לי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק. הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי

10. Started by Funkyzord,

מישהו יכול לשלח לי לינק לאתר שמישם אפשר להוריד את התוכנה חינם alerman@netvision.net.il

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by marking,

היום פירמטתי ת'מחשב ונמחקה לי תוכנת הצריבה איסי סידי כריטור 5 פלטיניום. ועכשיו אין לי תוכנת צריבה. מי מביא לי לינק לתוכנה? (הבסיק גם בסדר) ואם יש עוד תוכנות טובות אבל קלות ולא מסובחות שנתקעות באמצע הצריבה אז בסדר, רק לא נירו, תוכנה מסריחה. (כל אחד והדעות שלו 8))

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ToMeRv32,

היי, אני רוצה לצלם תהליך בנייה. בשביל זה יש לי לפטופ + מצלמת רשת + תוכנה שתצלם אוטומטית תמונה כל כמה שניות. כלומר - לצלם תמונות במשך 3.5 ימים בערך וליצור סרטון באורך 5 דקות +- לפי מה שחשבתי יהיה לי צורך ב200fps לפחות.. (תמונה כל 5 שניות) ב Movie Maker (של ויסטה) אפשר עד 8fps (אפשר מעבר של 0.125 שניות בין כל תמונה). עכשיו - 200fps זה לא יעיל, אפשר לשמור סרט ב200fps בכלל? ובכל מקרה לא יבחינו במעבר ל60/70 מבחינת כמה שהסרט יראה חלק, אז עדיף לרדת ל60fps? עכשיו הבעיה העיקרית - אני צריך תוכנה שאפשר בעזרתה להעביר תמונות כל 0.005 שניות? או כל 0.013 שניות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by rotman,

ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bennash,

תודה מראש לכל תגובה אפשרית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dd7,

האם אפשר לעשות טבלה בפוטושופ? איך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מנסה לבדוק היכן אני עומד ביחס לאחרים ,בכמה זמן לוקח לכם להוריד :משחק ,סרט . לא פעם אני רואה שישנם כאלו שכבר לדוגמא משחקים במשחק ,כבר ראו את הסרט ואילו אני עוד לא מגיע לאמצע ההורדה וזאת למרות שהתחלתי להוריד כבר מתחילת פירסום הלינק. אני יודע שתגידו כמה קרדיט יש לי כמה זמן אני משתמש באימיול .אני לא מנסה לעשות תחרות אבל סתם שאלה שמסקרנת אותי כמה זמן לוקח לכם להוריד לדוגמא: משחק בפורמט DVD ? ( כמובן אני מדבר על קבצים פופולרים עכשויים ). אודה רק לתגובות עבור האימיול ולא לגבי תוכנות שיתוף אחרות .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DXT,

כל קובץ גדול שאני מוריד בסוף אני כמעט תמיד מקבל CRC ERROR ואני לא מבין למה ???. אני מוריד את אותו קובץ איזה 4 פעמים ועדיין לא עובד . וזה קורה לי כל הזמן וזה דופק לי צריבות (כשאני צורב קובץ דפוק) וזה עולה לי על העצבים . בבקשה תעזרו לי!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by .nimiking.,

אני מחפש תוכנה שיכולה לצלם סרט במחשב. אם אתם נותנים תוכנה אז גם הסבר איך להשתמש בה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by roky,

לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בדפדפן של אקספלורר גרסה 8. עמלתי זמן רב על סידור המועדפים שלי בתיקיות משנה, לפי נושאים. כעת אני רוצה לייצא אותם לדיסק חיצוני, למקרה של נפילת מערכת ההפעלה שתאלץ אותי לבצע שחזור (כפי שקרה לי לפני יומיים) השאלה, האם מבנה התיקיות של המועדפים יישמר, לאחר שאנסה לייבא למצב התקין? במילים אחרות, האם לא אצטרך לבצע מחדש את סידור המועדפים בתיקיות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן זה התחיל לפני כמה חודשים - אם אני זוכר נכון תמיד אני משתמש עם חוסם פרסומות כמובן - ABP אבל לאחרונה פרסומות עדיין קופצות - באנרים (לעיתים) אבל תופעה יותר מעצבנת היא שכשאני לוחץ - או פשוט נוגע - במיקום כלשהו בדף נפתח דף חדש עם העמוד שאני צופה בו, והעמוד הנוכחי הופך להיות עמוד של פרסומת 1. עוד מישהו נתקל בתופעה? 2. איך אפשר לבטל את הדבר הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by levy18,

אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.