עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני עושה חיפוש ב sharereactor אז אני כותב את שפ הסרט\המישחק. וזה מוצא את הקבצים אני מסמן אותם ועושה SELECT ואז אני עושה Add Selected Files. ואז זה כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית והייתי רוצה להתעסק בפוסטפרודקשן וברודקאסט אני מכיר קצת אפטר אפקטס והייתי רוצה להתחיל ללמוד 3D בכדי לייצור רקעים וכל מיני אובייקטים תלת מימדים שישתלבו בווידאו חיי. מה עדיף ללמוד מאייה או 3DMAX. איפה אפשר ללמוד את התוכנות וטכניקות מהבסיסי ביותר עד להתמקצע?(עדיף בווידאו באינטרנט סגנון LYNDA) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, חג שמח ושבת שלום. לפני כמה ימים הדפדפן של האינטרנט אקספלורר 7 שלי הפסיק לעבוד. פתאום זה קרה בלי שום סיבה. שאני פותח את הדפדפן זה מביא אותי ל: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 וזה לא מעלה לי שום דף באינטרנט הוא רושם: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information העניין הוא שעם פיירפוקס הדפדפן כן עובד והאינטרנט טוב והכל מצויין. פשוט אין לי כוח לפיירפוקס לא אוהב אותו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר אבל לא יכול. למישהו יש רעיון מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by morans,

שלום לכולם!! אני משתמשת בwindows live mail כבר כמה שנים ופעם ראשונה שנתקלתי בתקלה שאני לא מצליחה לסדר... התקלה היא כזאת, שאני מנסה לעשות reply למייל ולהתחיל לכתוב הוא לא נותן לי לכתוב, הוא מהבהב ולא שם את הסמן כמו שצריך כדי שיהיה אפשר להתחיל לכתוב. הבנתי שרק כאשר אני עושה ctrl+a ומוחקת כביכול את מה שיש במייל הקודם הוא נותן לי לכתוב... אבל כל המטרה היא לראות את כל ההתכתבויות שהיו... כמו כן, בחלון של התצוגה המקדימה של המיילים הוא לא מראה ברוב המיילים תצוגה מסוימת של המייל. פשוט מסך לבן ריק כאילו המייל ריק. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב כדי שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי!!! ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל זה לא עוזר - הסרתי אותה ואז גם מחקתי את התיקיות שיש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by sir f,

I'm writing in English because I'm using safe mode. I probably connected to an infected network, and got a virus. each time i open my firefox, this virus opens 2000 tabs and windows of the site qooqlle.com. I can't remove it. I did everything i could, scanned with avira, superantyspyware and malewarebyte but it doesn't help. I had this virus once, but then i just did system restore with a restore point, but now for some reason all the restore points are gone... I tried digging in the registry, but i couldn't remove it. I tried looking it up on the internet, but came up with nothing. can anybody please help me? :'(

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר. איך נפטרים מזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כשמזמינים חבר ל-Dropbox והוא מתקין את התוכנה אני מקבל ישר חצי ג'יגה מקום לחשבון שלי - מה קורה אם אותו חבר הסיר את התוכנה - האם המקום שנוסף לי נלקח ממני ?

11. Started by bishbish,

שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

שאמורה לפתור את הבעיות... http://dl.cnet.com/downloads/0-1896420-100-6525083.html?st.dl.1896420-101-6525083.bc.1896420-100-6525083

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Athlon-WINGS,

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/default.asp עכשיו אני מוריד

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Boomer,

פתאום אני רואה שכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט הוא מתקשר וכשהוא בודק את הסיסמא הוא אומר לי להכניס אותה מחדש. אז בדקתי למה ואני רואה שאני לא יכול לשמור את הסיסמא בחייגן. אני לא יודע למה זה קרה כי לא התקנתי שום דבר חדש. איך אני מחזיר את זה? (WIN ME) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. איך אני יכול לצרוב מדיסק לדיסק כאשר יש לי רק צורב במחשב אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה מסויימת אבל יש לי רק צורב במחשב אין לי סיסי רום אך אני יכול

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by harry,

מישהוא יודע איפה אני יכול להוריד קודאק לavi טוב??? ??? (בחבילה של ליון לא היה)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by maor848,

שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by 2danimm,

גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתדע לגבות ולהעביר את כל המידע, הדואר וההגדרות מתוכנת דואר של יצרן אחד לתוכנת דואר של יצרן אחר. דוגמה: מ-Outlook 2003 או Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird וההיפך *לגבי גיבוי בין תוכנות דואר של מיקרוסופט מצאתי כבר את התוכנות הבאות: http://www.remosoftware.com/outlook-migration http://www.backupoutlook.com

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום לא מזמן הגיע עידכו לinternet explorer 11 ומאז כל דף שמדפיסים יוצא בגופן מאוד קטן ועם שוליים ענקיות מכל צד..שינוי שנעשה בגלל הIE11 מה עושים כדי שההגדרות הקודמות יחזרו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by מסבחה,

התקנתי Windows 7 מחדש, והפעלתי את ה-First time wizard של Internet Explorer 8. עכשיו כל פעם שאני צופה באתר אינטרנט ולוחץ על הטקסט, אני רואה סמן מהבהב (כאילו אני בתיבת טקסט שמאפשרת כתיבה). זה ממש מעצבן (ולפעמים גולל את הדף למטה למיקום של הסמן, אם לחצתי על הרקע)! מישהו נתקל בתופעה? איך אפשר לפתור? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 11:24:47 OK מצאתי את הפתרון לבעיה...מתברר שב-IE יש מצב שנקרא Caret Browsing ואפשר להפעיל/להפסיק אותו ע"י לחיצה על F7 (או דרך תפריט View). זה מצב שמאפשר לגלול / לסמן טקסט בעזרת המקלדת (בדיוק כמו ב-Word / Notepad). פיצ'ר מעצבן! עריכה: כמו כן הייתי צריך לבטל את "Enable caret browsing for new windows and tabs" תחת tools -> inter…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ronbubl,

האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SerpentMage,

ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים