עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! קיבלתי מחשב לתיקון ואני צריך לפרמט אותו, מסוג IBM יש לי את הדגם ואת הסריאל נמבר שלו ואני לא יודע איפה למצוא לו דרייברים, אשמח אם תעזרו לי! S/N lkzb3yn MT-M 8090-11u תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של OCCT גירסה 4.3.2 הורדתי את הקובץ התקנה, לאחר ההתקנה ניסיתי לעשות בדיקה לGPU אחרי הרבה זמן שהתוכנה חושבת היא פשוט יוצאת. מה יכול לגרום לזה? האם להוריד כ קובץ ZIP?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Men7a,

שלום , לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, יש לי כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 512MB עכשיו אני מנסה להישתמש ב Catalyst Control Center אבל כל פעם שאני נכנס מופיע לי שגיאה וזה סוגר לי את התוכנה התקנתי מחדש את זה אבל עדיין זה לא מסתדר... הינה תמונה שמראה את כל הפרטים על הCatalyst Control Center + הודעת השגיאה , אשמח מאוד לעזרה תודה רבה על העזרה!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, בשעה טובה הצלחתי סוף סוף להתקין את AD-AWARE 2008 לאחר שכבר נאלצתי פעמיים לעשות RECOVERY מוחלט למחשב! כעת אשמח מאוד ,אם מישהו יוכל לתת לינק למדריך (רצוי בעברית) שמסביר במפורט כיצד לקנפג את התוכנה, בצורה שתגן על המחשב בצורה האופטימלית. במידה ולא קיים מדריך כזה, אז אולי רק תגידו איך לסדר את הפונקציות החשובות ביותר בתוכנה... לגבי ספייבוט, הומלץ לי על תוכנה זו כתוספת ל- AD-AWARE , אלא מה, לפי מה שאני רואה באתר היצרן, התוכנה אינה מתאימה למשתמשי ויסטה: http://www.safer-networking.org/he/spybotsd/index.html לכן, השאלה האם זה כך באמת, או שאולי קיימת גרסה אחרת, שבכל זאת מתאימה? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yoram111,

במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?

7. כשמזמינים חבר ל-Dropbox והוא מתקין את התוכנה אני מקבל ישר חצי ג'יגה מקום לחשבון שלי - מה קורה אם אותו חבר הסיר את התוכנה - האם המקום שנוסף לי נלקח ממני ?

8. Started by harry,

מישהוא יודע איפה אני יכול להוריד קודאק לavi טוב??? ??? (בחבילה של ליון לא היה)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני רוצה להוסיף מנוע חיפוש לתיבת החיפוש שבאה עם FIRFOX אבל כשחיפשתי ברשת אמרו לי לפתוח את פנקס הרשימות להעתיק למחוק לשנות...ולא בדיוק הבנתי. אני יודע שב-EI7 הולכים למנוע חיפוש הרצוי מקלידים לחיפוש מילה מסוימת ואז מעתיקים את הכתובת לאשף של EI וזה מוסף לבד. אין אפשרות כזו ב-FIREFOX

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, חג שמח ושבת שלום. לפני כמה ימים הדפדפן של האינטרנט אקספלורר 7 שלי הפסיק לעבוד. פתאום זה קרה בלי שום סיבה. שאני פותח את הדפדפן זה מביא אותי ל: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 וזה לא מעלה לי שום דף באינטרנט הוא רושם: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information העניין הוא שעם פיירפוקס הדפדפן כן עובד והאינטרנט טוב והכל מצויין. פשוט אין לי כוח לפיירפוקס לא אוהב אותו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר אבל לא יכול. למישהו יש רעיון מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by morans,

שלום לכולם!! אני משתמשת בwindows live mail כבר כמה שנים ופעם ראשונה שנתקלתי בתקלה שאני לא מצליחה לסדר... התקלה היא כזאת, שאני מנסה לעשות reply למייל ולהתחיל לכתוב הוא לא נותן לי לכתוב, הוא מהבהב ולא שם את הסמן כמו שצריך כדי שיהיה אפשר להתחיל לכתוב. הבנתי שרק כאשר אני עושה ctrl+a ומוחקת כביכול את מה שיש במייל הקודם הוא נותן לי לכתוב... אבל כל המטרה היא לראות את כל ההתכתבויות שהיו... כמו כן, בחלון של התצוגה המקדימה של המיילים הוא לא מראה ברוב המיילים תצוגה מסוימת של המייל. פשוט מסך לבן ריק כאילו המייל ריק. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב כדי שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי!!! ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל זה לא עוזר - הסרתי אותה ואז גם מחקתי את התיקיות שיש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. למי שלא מכיר foxit reader מהווה תחליף מצויין מהיר , קל משאבים עד מאוד , במקום adobe acrobat reader לא דורש התקנה, זה רק קובץ EXE אחד בודד. נפתח בשניות, מתמשק גם עם הדפדפן שלכם. המלצה חמה - להסיר את acrobat להוריד את ה EXE של FOXIT, לשים אותו בתוך התיקיה PROGRMA FILES בתוך תיקיה משל עצמו, או ככה סתם בחוץ, ולהפעיל אותו פעם אחת מכאן והלאה, הוא מותקן ועובד חוסך שעות (במצטבר ) של המתנה לפתיחת קבצי PDF וזה חינמי !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הדבר התחיל לפני זמן מה לפתע, שקודם לכן ב-FF לא הייתה הבעייה. אני גולש באתרים אפילו באתר הזה, ואני מקבל הודעות קופצות של Play65, ויזה לארה"ב ועוד כל השאר השטויות... אני עושה כל שבוע בדיקה בעזרת מספר תוכנות לגילוי SPY, והדבר ממשיך לקרות. (אני עושה זאת בקביעות, כך שעשיתי זאת גם לפני שהבעייה התגלתה). יש לציין שמופעל לי AD-BLOCK והכל, כנראה ששום דבר לא עוזר.... אני כבר די נואש, אז אם למישהו יש איזשהו פיתרון אני אשמח. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by maor848,

שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן חברים ערכתי קצת את ההודעה ... אז ככה אין לי עבר כצייר זה משהו שאני רוצה לעשות כתחביב ועכשיו אני מאוד אוהב לצייר אבל אני לא אוהב את כל הלכלוך שעיפרון משאיר וכו ואני נמשך ללוח WACOM יותר שהכל נקי וממוחשב אז חשבתי לקנות INTOUS4 M אבל ראיתי באינטרנט אנשים שמציירים דברים מטורפים בעזרת INTOUS4 S ואני שובר את הראש שלי איזה גודל לבחור כבר שבוע זה משגע אותי האם אתם יכולים לשפוך לי קצת אור על הנושא תודה..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

שאמורה לפתור את הבעיות... http://dl.cnet.com/downloads/0-1896420-100-6525083.html?st.dl.1896420-101-6525083.bc.1896420-100-6525083

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בכל פעם שאני מפעיל את האימיול כמה דקות אחרי זה אני מקבל הודעת שגיאה על משתמש וסיסמא לא נכונים משהו כזה - מתנתק האינטרנט!. דברתי עם אינטרנט זהב אבל כלום - אין עזרה!!!! יש למישהו פיתרון - חייב עזרה דחוף!!!!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by oren99,

שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by THE_COMMANDER,

אני הפעלתי סרט אבל הוא אומר לי שאני צריך codec יש לי מדיה פלייר 8 מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ניסיתי ביטלורד, ביט טורנדו וביטקומט 59,60 ועכשיו 61 . ביט טורנדו הוריד לי 30 מגה לכל הלילה חיפסתי מדריכים כאן באתר , שיניתי הגדרות לפי מה שאנשים אומרים, הורדתי קבצי הגדרות, שיניתי את ההגבלה של ה XP ל50 וכמובן פתחתי פורטים. כלום לא עוזר הוא לא עובר את ה 15K- 20K לשתי הורדות !! אולי פעם בה הוא עולה לשניה ל 20 וקצת... להורדה אחת הוא לרוב לא עובר את ה 10 ... אני צריך עזרה .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש כיום גם עם אלכוהול 120% וגם עם דיימון טולס העניין הוא שיש לי גם צורב רגיל וגם צורב DVD הקטע הוא שתמיד יש לי כונן נוסף גם כאשר אני מבטל את דיימון וגם את אלכוהול גם לאחר הסרת התוכנות נשאר לי כונן וירטואלי גם לאחר שנכנסתי לאלכוהול וסימנתי 0 דרייבס מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by wuvik vika,

ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.