עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי ביטלורד, ביט טורנדו וביטקומט 59,60 ועכשיו 61 . ביט טורנדו הוריד לי 30 מגה לכל הלילה חיפסתי מדריכים כאן באתר , שיניתי הגדרות לפי מה שאנשים אומרים, הורדתי קבצי הגדרות, שיניתי את ההגבלה של ה XP ל50 וכמובן פתחתי פורטים. כלום לא עוזר הוא לא עובר את ה 15K- 20K לשתי הורדות !! אולי פעם בה הוא עולה לשניה ל 20 וקצת... להורדה אחת הוא לרוב לא עובר את ה 10 ... אני צריך עזרה .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה (אני חושב?!), יש לי את התוכנה הזו, bitcomet, אבל משהו לא ברור לי, למה היא לא נישארת על מהירות הורדה קבועה או לפחות שתהיה עיקבית, מה ז"א? לפעמים המהירות היא 175-181kb\s אבל לפעמים זה יורד ל-10-15 kb\s מדוע ולמה?, האם זה בגלל שהמודם שלי מחובר באמצעות usb למחשב או שזה בכלל לא קשור למהירות הורדה? (אני פועל באמצעות שיטת האילמניציה, קודם אני שולל את כל האפשרויות שבכלל קיימות), רוחב הפס שלי הינו 1.5 על 256. אנא עיזרו לי לדעת למה זה לא עקבי כ"כ!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ofirterev,

שלום לכם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי שהוא תומך ב-hd הורדתי סרט באיכות hd האם אני צריך תוכנה כדי לצפות ב- hd אני חיברתי את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך זה מתאם מהחיבור הרגיל של המסך לחיבור של הכרטיס מסך hdmi יש לי עוד מתאם שכתוב עליו hdmi אני חושב שהוא מתאם מהכרטיס מסך לטלוויזה יש לו גם חיבור כמו של usb בקיצור מה אני עושה כדי לראות hd במחשב שלי יש לי מסך 20 אינץ דק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tal,

כל תוכנה שתעשה את העבודה יש לי תוכנה ממש קלה, רק 50 קילו, אבל היא קצת מעצבנת לפעמים, כי היא לא כותבת על הגרף שיעורים של נקודות מינימום ומקסימום, או נקודות חיתוך עם הצירים, והיא מתאימה רק לגרף אחד...אז אי אפשר לבדוק חיתוך בין שני גרפים. אם מישהו מכיר משהו טוב, בבקשה תודיעו לי תודה טל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by צפיד,

היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by THE_COMMANDER,

אני הפעלתי סרט אבל הוא אומר לי שאני צריך codec יש לי מדיה פלייר 8 מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

I need WCPUID pleeeeeeees :-/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני רוצה להוסיף מנוע חיפוש לתיבת החיפוש שבאה עם FIRFOX אבל כשחיפשתי ברשת אמרו לי לפתוח את פנקס הרשימות להעתיק למחוק לשנות...ולא בדיוק הבנתי. אני יודע שב-EI7 הולכים למנוע חיפוש הרצוי מקלידים לחיפוש מילה מסוימת ואז מעתיקים את הכתובת לאשף של EI וזה מוסף לבד. אין אפשרות כזו ב-FIREFOX

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by assaf990,

אין יותר SMS בחינם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש זון אלארמ וראוטר אז אין מצב הדפי אינטרנט זזים למעלה למטה ואותו דבר במשחקים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן זה התחיל לפני כמה חודשים - אם אני זוכר נכון תמיד אני משתמש עם חוסם פרסומות כמובן - ABP אבל לאחרונה פרסומות עדיין קופצות - באנרים (לעיתים) אבל תופעה יותר מעצבנת היא שכשאני לוחץ - או פשוט נוגע - במיקום כלשהו בדף נפתח דף חדש עם העמוד שאני צופה בו, והעמוד הנוכחי הופך להיות עמוד של פרסומת 1. עוד מישהו נתקל בתופעה? 2. איך אפשר לבטל את הדבר הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש לי כרטיס לכידת וידאו די ישן אבל שימושי. אני משתמש בו בעיקר לסקייפ עם מצלמה מיוחדת. הגרסאות היותר חדשות של סקייפ לא עובדות טוב עם הדרייבר הישן ורציתי לנסות דרייבר מעודכן יותר. מצאתי אותו ברשת אבל באף מקום אין לינק להורדה ותמיד דוחפים שם כל מיני תוכנות "עזר"... הדרייבר המתאים נמצא באתר הבא: http://www.driverfiles.net/Video-Adapters/Brooktree/BT848KPF/download/page,sh,22417,366,5,.html אבל אני לא מצליח להוריד אותו או למצוא לו קישור. חיפשתי דרייברים אחרים שתומכים בצ'יפ שלי אבל לא מצאתי מתאימים שעבדו טוב. הצי'פ הוא של brooktree 848KPF - היום חברת conexant, אבל אין באתר לשהם כי דרייבר ישן מדי... אשמח אם מישהו פה יעזור לי להוריד אותו ולשלוח לי לינק או את הקובץ עצמו מהאת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....

20. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך המלצה לאנטי וירוס חינמי. מה עדיף: avast, avg או שאולי יש אופציה אחרת טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yoram111,

במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?

23. Started by leoleo,

המחשב חטף וירוס, ה-task manager לא עובד. כשהרמקול פעיל מתנגן שירים לא ברורים , קולות מוזרים וכו'.. החלון אקפלורר נפתח כמלבן צר מאוד. יש למישהו מושג מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by sir f,

כרגע בשביל לכתוב מתמטיקה במחשב אני משתמש ב open office, אבל תהיתי-האם אתם מכירים משהו נוח יותר וטוב יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. למי שלא מכיר foxit reader מהווה תחליף מצויין מהיר , קל משאבים עד מאוד , במקום adobe acrobat reader לא דורש התקנה, זה רק קובץ EXE אחד בודד. נפתח בשניות, מתמשק גם עם הדפדפן שלכם. המלצה חמה - להסיר את acrobat להוריד את ה EXE של FOXIT, לשים אותו בתוך התיקיה PROGRMA FILES בתוך תיקיה משל עצמו, או ככה סתם בחוץ, ולהפעיל אותו פעם אחת מכאן והלאה, הוא מותקן ועובד חוסך שעות (במצטבר ) של המתנה לפתיחת קבצי PDF וזה חינמי !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים