תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה עברתי להשתמש ביוטורנט, שהיא מאוד נחמדה קלה ו(לפעמים)אפילו מהירה. הבעייה היא כזאת: בזמן שיש לפחות טורנט אחד פעיל (כלומר מוריד או אפילו seeding אחרי שסיימתי להוריד), הדפדפן מתחיל לקרטע. הכוונה היא, דפים מתחילים לעלות, ואז מפסיקים כאילו מישהו לחץ על Stop. אם אני לוחץ על הכתובת ואנטר כמה פעמים הדף מועיל בטובו לעלות, אבל מספר הפעמים משתנה (יכול להיות 1, יכול להיות 7 ויכול לא לעלות בכלל). גם כשהדפים עולים, זה לא כמו שצריך, כלומר חסרות תמונות, לינקים לא מגיבים לעיתים, ולפעמים הדף סתם נראה מוזר (בלי רקע פתאום וכו'). זה קורה עם כל סוגי הדפים, לינקים, כתובות וכו'. גם האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת (ומודיע על תקלה) כשהתוכנה פעילה. כדאי לציין שזה קורה בכל דפדפן שיש לי על …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בוקר טוב. אני מכין לי חתימה צנועה לפורום. הבעיה היחידה שלי,היא שאני לא רוצה שהיא תיהיה ברקע לבן,אני רוצה שהיא תשתלב עם הצבע של הפורום,משמע - להסיר את הרקע. מישהוא יכול להסביר לי איך עושים זאת,או עם איזה תוכנה? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהיה לי XP הכל עבד בסדר. עכשיו אני עם 7, הורדתי java (מהקישור שנותנים באתר של ספונסר אפילו) והתקנתי, ריסטטתי ועדיין הוא מבקש java ואני לא יכול לראות את הגרפים! למישהו יש פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד C2D E6550 כפול ליבה ו2GB RAM של DDR II .. השתי רכיבים האלה אמורים להיות מעל הוא מעבר לשימושי אינטרנט ומשחקי בסיסים... מה שבעצם אצלי קורה זה שבעבר זה באמת היה מעל ומעבר והיום הכל פועל לי לאט .. נסיתי לפרמט כמה פעמים ולוודא שאין אף וירוס ולנקות את המאז וכו'.. אבל תמיד יש שימוש אצלי בCPU שאני לא מבין למה כמה שאלות האם יכול להיות שעםהזמן המעבד מוריד מהערך שלו? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי אולי הספק לא נותן מספיק W פתאום ואז המעבד לא מקבל את מה שהוא צריך? אני מציין שהמעלות אצלי ממש נמוכות וטובות ונקיתי כבר את המארז..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרטים ישנים בגרסה מסוימת שאני לא מוצא להם תרגומים מתאימים מבחינת תזמונים. יש תוכנה כל שהיא שיכולה לתזמן מחדש תרגום אחר? ז"א אני טוען לסרט תרגום שלמשל מקדים ב- 5 שנים את הסרט ואז התוכנה מסדרת את זה ושומרת את זה על התרגום לתמיד? אני יודע שאפשר לתזמן בתוכנות ניגון, אבל אני רוצה את זה לסטרימר בסלון לכן זה צריך להיות מוכן כבר בתזמון נכון בכתוביות עצמם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי ווינדוס 2000 וזה קרה אחרי שהתקנתי את הווינדוס UPDATE האחרון. פשוט דפק לי את המחשב. אני לא בטוח אבל שזה בגלל האפדייט, יש לי איזה משהו שרץ במחשב ברקע שנקרא 2~ והוא נמצא ב-STARTUP ואני כל הזמן מוחק אותו והוא חוזר. גם כל הזמן שאני מנתק את האינטרנט המחשב אומר לי ש-WWW.SYMANTEC.COM צריך את החיבור ואני בכלל לא גולש או משתמש באיזשהי תוכנה שצריכה אינטרנט כשאני מכבה אותו. עכשיו כותב לי עוד כל מני אתרים חוץ מסימנטק. אגב אין לי אנטיוירוס מותקן :-\ הבעיה העיקרית שלי זה שהמחשב פועל פי 10 יותר לאט מבד"כ ורואים את זה במשחקים שתמיד פעלו אצלי חלק ועכשיו הם מקרטעים רצח (לא שיניתי שום הגדרות).
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגירסה החדשה של מוזילה, 1.6, אמורה לצאת בתוך ימים ספורים. שני באגים משמעותיים למשתמשי עברית עשויים לחכות רק לגירסה הבאה, אבל כאן אתם יכולים לעזור. בלינק המצורף ניתן להוריד גירסת נסיון שכוללת את התיקונים, לבדוק אותה ולקבוע האם כדאי למוזילה להכניס את התיקונים כבר לגירסה הקרובה, או לשפר ולהמתין איתם עד לגירסה הבאה. שלב א' הורדה והתקנה 1. הורידו את הקובץ הבא:? mozilla_bin.exe? (8MB)? 2. הריצו אותו ולחצו על Extract. התיקיה mozilla_bin תפרש לצידו של הקובץ. 3. פתחו את התיקיה nozilla_bin והריצו את mozilla.exe. הדפדפן ייפתח. כדאי שתשתמשו בו קצת כדי לוודא שכל הדברים הבסיסיים תקינים. שלב ב' בדיקות זה השלב החשוב שלשמו התכנסנו. אם אתם רוצים שגירסה 1.6 תהיה איכותית ונטולת תקלו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לגבות את התיקיה config. אני פשוט צריך אח"כ לשים את התיקיה הזו במקום החדשה שנוצרה וזהו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשבים שלי ברשת דבוקים בנימדה!!!!! יותר מ500 קבצים, והנורטון לא מצליח לתקן אף אחד מהם, ואפילו לא למחוק את כולם!!!!! וזה מחשבים שהשימוש בהם רב, והם מלאים במידע, כך שפורמט..... (((( Bahhhhh אני יגבה הכל ויפרמט מחדש כפי הנראה..... איזשהם עיצות לפני שנגזר דיני?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בדפדפן של אקספלורר גרסה 8. עמלתי זמן רב על סידור המועדפים שלי בתיקיות משנה, לפי נושאים. כעת אני רוצה לייצא אותם לדיסק חיצוני, למקרה של נפילת מערכת ההפעלה שתאלץ אותי לבצע שחזור (כפי שקרה לי לפני יומיים) השאלה, האם מבנה התיקיות של המועדפים יישמר, לאחר שאנסה לייבא למצב התקין? במילים אחרות, האם לא אצטרך לבצע מחדש את סידור המועדפים בתיקיות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להתחבר אליי,לי קופצת הודעה של משהו עם פרוקסי(אם צריך תמונה רק תגידו!),הגדרתי שמה NO FROXY,וזה רושם לו הודעת שגיאה No connection to partner 836082373! ניסיתי אני להתחבר אליו ועובד מעולה,אבל שהוא מתחבר לא עובד. יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנסתי את כל ההגדרות הנכונות וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה רושם לי אחרי איזה 15 שניות The action cannot be completed. The connection to the Microsoft Exchange Server is unavailable. Your network adapter does not have a default gateway. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. אני מנסה להתקין על מחשב חדש לגמרי, והחיבור לאינטרנט בסדר גמור, ניסיתי גם דרך הWIFI וגם דרך כבל וכלום לא עוזר. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה נניח שיש לי סרט ואני רוצה לרשום בתחילת הסרט נניח משהו כמו "הסרט צולם בשנת...וכו'" אני ממש לא מתכוון לכתוביות של תרגום.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס רשת Dynamode NC100TX-DL לויסטה 32 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-