תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספייוור מעצבן בטירוף במחשב! כל כמה דקות קופץ חלון של אקספלורר עם פירסומות לכל מיני אתרים (בארץ ובחו"ל). אי אפשר לכתוב ולראות סרטים!! זה גם מאט את המחשב מאוד! אי אפשר גם לשחק כי זה ממזער! ewido ו-spybot לא מצליחים להעיף את זה! אני לא יודע מה לעשות... בבקשה אני חייב המלצה לתוכנה נגד ספייוורים למיניהם. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, פעם הייתה לי התקלה אך היא נפתרה למעט זמן וחזרה שוב. מערכת ההפעלה במחשב היא XP [התקלה הייתה גם בווינדוס 7]. המקורות - יוזנט וטורנטים. כאשר אני מוריד תכנים בודק אותם עם התוכנה PAR2, רואה שהכל תקין, אין בלוקים ולא חסרים קבצים או שחלקם פגומים אני מנסה לחלץ אותם וה-Winrar כותב לי שגיאה כזו "the archive is either in unknown format or damaged" ולא נותן לי לחלץ את הקבצים. העברתי באמצעות DOK את הקבצים למחשב אחר והפלא ופלא - הם נפתחו. משמע - הקבצים תקינים. ניסיתי להתקין 5-6 סוגי גרסאות של Winrar חלקם פרוצים, חלקם לא. אף אחד לא עזר. אשמח לקבל את עצתכם המלומדת בסיוע לפתרון הבעיה תודה, אדיר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי תיקייה בשם TS עם כל מיני קבצים שאני לא מצליח לנגן - המדיה פליאר של הווינדוס לא קורא אותם (WIN7 בגירסת 64סיביות) כל סידרת הקבצים מהווים סרט אחד...! האם יש תוסף ל MP שיכול לנגן את פורמט הוידאו הזה ? או נגן חינמי כל שהוא שהופך את כל הקבצים האלו ל סרט אחד? או תוכנה פשוטה שממירה מTS לפורמט AVI או משהו כזה ? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המובי מייקר עשה לי בעיות(כל מיני בעיות שפשוט לא היה אפשר לתקן ) אז התקנתי אותו מחדש (היה לי 2.1) אז עכשיו זה Movie Maker 1 אז חסרים המון פיצ'רים... אז רציתי לעדכן אותו ל2.0 , ראיתי שאפשר לעדכן אותו ל2.1 אם מתקינים SP2(לא תודה , באמת לא תודה) אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי שבDownload.com אפשר להוריד את 2.0 , הורדתי , התקנתי וכלום >< זה נשאר גירסא 1! עיזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שישנם דיסקים מיוחדים שעולים ללא התקנה (boot מדיסק) שמכילים כלים לטכנאיי מחשבים : תוכנות לחלוקה למחיצות, סריקת וירוסים, מידע מערכת, bechmarking, וכו'. אחד מהמוכרים נקרא "איירן" (או משהו בסגנון) האם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על אחד מהם או אולי לספק לינק להורדה של קובץ ה iso ? תודה רבה, מקסים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל תוכנה שתעשה את העבודה יש לי תוכנה ממש קלה, רק 50 קילו, אבל היא קצת מעצבנת לפעמים, כי היא לא כותבת על הגרף שיעורים של נקודות מינימום ומקסימום, או נקודות חיתוך עם הצירים, והיא מתאימה רק לגרף אחד...אז אי אפשר לבדוק חיתוך בין שני גרפים. אם מישהו מכיר משהו טוב, בבקשה תודיעו לי תודה טל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אופיס 2007 עם אפשרות התקנה על 3 מחשבים שונים. התקנתי על מחשב אחד ומסיבה שאיה קשורה נאלצתי לפרמט אותו. רוצה להתקין שוב את האופיס מבלי לאבד את זכותי להתקנה על שני מחשבים נוספים, כלומר לנצל את אותה "זכות". איך עושים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה , מישהו מומחה לפורום כאן. יכול לעזור לי בבקשה לייצור להכין Bootable CD תוכנה MHDD לתקליטור רגיל CD לא תקליטור DVD שיעבוד ב DOS כי יש לי בעיה בלוח אם H310M-A בביוס אין אפשרות לשנות ל- IDE רגיל יש רק UEFI או legacy זה אלה ביוס לא עולה ולא רואה כוננים דיסק קשיח SATA ב-DOS הבעיה תוכנה MHDD מיושן עובד DOS עולה חלונות 98 גירסה מאוד מאוד ישן ולא מתאים ללוח אם. צריך שיעבוד ב- DOS של חלונות 10 או חלונות 7 או חלונות 8.1 משהו כזה. מישהו מומחה לתוכנה שיודע להכין לייצור קבצים הפעלה DOS של תוכנה MHDD של בדיקה דיסק קשיח ליבדוק אם יש סקטורים פגומים. אני אוהב ליראות תוכנה MHDD שמראה לך כמה מספרים וכמה צבעים אדומים וירוק ואיקס ושגיאות סקטורים פיגומים זה נחמד מאוד וזה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנה או אפשרות אפילו בתאוריהלהשתמש בinfrared של המחשב כדי שיהיה ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט. אני לא משוגע פשוט חשבתי אם אפשר שמחשב וpalm יקשרו דרך אינפרה וpalm יכול לשמש כשלט לטלוויזיה למה שיהיה ניתן לשלוט על המחשב עם שלט של טלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.
-
שלום לכל העוזרים. הורדתי מהאינטרנט אפקט בשם mojo לאפטר אפקט ושאני פותח את אפטר, ולוחץ על האפקט התוכנה נסגרת מה אפשר לעשות? שוב, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת ? כדאי להשתמש בה ? לא עושה בעיות ? עדיפה על ccleaner ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול בלילה הכל עבד מצויין, היום אני מדליק את המחשב, ובדיוק לפני שזה מתחיל לטעון את הווינדוס זה מה שמופיע: chainloader /bootmgr Error 13: Invalid or unsupported executable format Press any key to continue... אם אני לוחץ על איזשהו כפתור, אני מגיע לתפריט בצבע אדום אשר נקרא GRUB4DOS, שם ניסיתי את כל האפשרויות אך כלום לא קרה. יש לי Windows 7 Ultimate, מעבד קונרו, לוח אם גי'גה, הארדיסק 500GB של WD. תודה [br]פורסם בתאריך: 8.04.2010 בשעה 12:47:55 הבעיה נפתרה..הכנסתי את הדיסק של WIN 7 עשיתי REPAIR STARTUP שזה תיקון בעיות שקשורות בטעינת WIN 7 וזה פתר את הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לבן דודי מחשב שבו לא השתמש זמן רב, ושכח את הסיסמה ל-WIN שלו. יש לו WIN XP PRO, ברצותי לישאול אם יש איזו דרך קלה ופשוטה לגילוי הסיסמה? אולי משהו בסיגנון, להעתיק את הקובץ ששומר את כל הסיסמאות ב-WIN ואז עם תוכנה שמפצחת\מפענחת לימצוא את הסיסמה המתאימה.? ולנושא השני,זה יהיה אתגר לא קטן, בבית סיפרי ישנה מעיין רשת מחשבים שבה כל תלמיד יכול להיתחבר אך ורק כ guest, לא מדובר ברשת תרתי משמע אלא תוכנת פיתוח חדשה שממחשב אחד (מארז אחד) מתחברים שישה מסכים ולכל אחד יש את היוזר שלו, אבל המידע כולו נישמר על המחשב היחיד.. עכשיו, ליוזר הרגיל (הguest) יש הרבה מיגבלויות ורק דרך חשבון הAdministrator אפשר לשנות דברים מסויימים במחשב, המורה שאחראי על המחשבים שכח את סיסמת האדמין …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדפדפן נסגר לבד זה וירוס?הוא לא מודיע על שגיאה ולא כלום הוא פשוט נסגגר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחשב לתיקון ואני צריך לפרמט אותו, מסוג IBM יש לי את הדגם ואת הסריאל נמבר שלו ואני לא יודע איפה למצוא לו דרייברים, אשמח אם תעזרו לי! S/N lkzb3yn MT-M 8090-11u תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה באמצע סרט או משחק הסרט נכבה לי וישלי הודעה מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שיחזור בהצלחה הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עם Driver Sweeper 3.2.0 והתקנתי עוד פעם גירסה 285.62 וזה עדיין קורה לי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-