תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שנרכש לפני 12 שנה מתקשה מאוד להריץ את הפרק האחרון של "יצאת צדיק" (כל הזמן נתקע). רציתי לשאול איך אני צופה בפרק על גבי המדיה פלייר של וינדוס? יש צורך להעתיק קישור לחלון הייעודי אבל לא מצאתי מהו הקישור הנכון. מדובר בחלונות XP מקורי. תודה לעונים, גיא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי יש לי HDD 320GB שמחולק ל3 מחיצות באופן הבא (בערך): C 150GB D 70GB E 80GB, ברצוני חבר את D וE בלי לאבד את המידע שעל D, אין לי מקום לגבות אותו על C. יש תוכנה חינמית שתוכל לעשות זאת בשבילי? תודה מראש, אורי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום איך מפעילים את הפונקציה של ייבוא וייצוא ב outlook 2007
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה , מישהו מומחה לפורום כאן. יכול לעזור לי בבקשה לייצור להכין Bootable CD תוכנה MHDD לתקליטור רגיל CD לא תקליטור DVD שיעבוד ב DOS כי יש לי בעיה בלוח אם H310M-A בביוס אין אפשרות לשנות ל- IDE רגיל יש רק UEFI או legacy זה אלה ביוס לא עולה ולא רואה כוננים דיסק קשיח SATA ב-DOS הבעיה תוכנה MHDD מיושן עובד DOS עולה חלונות 98 גירסה מאוד מאוד ישן ולא מתאים ללוח אם. צריך שיעבוד ב- DOS של חלונות 10 או חלונות 7 או חלונות 8.1 משהו כזה. מישהו מומחה לתוכנה שיודע להכין לייצור קבצים הפעלה DOS של תוכנה MHDD של בדיקה דיסק קשיח ליבדוק אם יש סקטורים פגומים. אני אוהב ליראות תוכנה MHDD שמראה לך כמה מספרים וכמה צבעים אדומים וירוק ואיקס ושגיאות סקטורים פיגומים זה נחמד מאוד וזה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תכנה טובה שבאמצעותה אני יכול להפוך תמונת מסמך מהסורק שלי (שלא תומך בOCR לעברית), למסמך Editable בעברית. אודה מאוד לכל מי שיעזור, הנושא נחוץ ויעיל מאוד!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controller הכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להמיר את כל קבצי הBMP שבתיקייה מסויימת, לקבצי GIF או JPG. האם יש תוכנה שתעשה זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס קול מהדגם הזה: cl-s801-s2c-6ch ומותקן לי על המחשב ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וכבר כמה שעות שאני מחפש דרייבר לכרטיס הזה ולא מוצא אם מישהו יכול לעזור לי בעיניין אשמח מאוד תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אני יודע ששאלתי מיקודם את השאלה על הקובץ exe אבל אתמול הורדתי קובץ אם סיומת bin איך אני פותח אותו או אם יש תוכנה מסוימת ליפטוח אותו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.
-
שלום לכל העוזרים. הורדתי מהאינטרנט אפקט בשם mojo לאפטר אפקט ושאני פותח את אפטר, ולוחץ על האפקט התוכנה נסגרת מה אפשר לעשות? שוב, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת ? כדאי להשתמש בה ? לא עושה בעיות ? עדיפה על ccleaner ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב עובד מהר וטוב אני משחק במשחקים והם עובדים מצויין אבל כשאני מתחבר לאיטרנט עם הנתב ומפעיל אחר כך או את האמיול או את היוטרנט אז אחרי כמה זמן שאני קם מהמחשב הוא נתקע ואין אפשרות לעשות כלום רק ריסט RESET המחשב שלי חדש לפני חודש קניתי מIVORY והמפרט: 2.88 GHZ 2.88 GHZ PENTIOM ® D 2 GIGA RAM GEFORCE 9400 ופירמטתי כבר פעם שניה =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-