תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם בשל בעיה רפואית אני מחפש תוכנה שתקטין את גודל התצוגה (של כל הווינדוס) במסך של הלפטופ שלי. אני עובד עם לפטופ של 15.6 ואני אשמח אם אפשר אכשהו לסדר שהתוצגה תהיה בגודל של מסך 13.3 למשל... האם אפשרי הדבר??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לדעת איך ליצור פלאש או באנרים כמו אלה שיש באתר כאן. דרך איזו תוכנה הכל מתבצע? ואם ישנן הוראות בעברית איפשהו באינטרנט שמסבירים פחות או יותר על איך ומה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי שהוא תומך ב-hd הורדתי סרט באיכות hd האם אני צריך תוכנה כדי לצפות ב- hd אני חיברתי את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך זה מתאם מהחיבור הרגיל של המסך לחיבור של הכרטיס מסך hdmi יש לי עוד מתאם שכתוב עליו hdmi אני חושב שהוא מתאם מהכרטיס מסך לטלוויזה יש לו גם חיבור כמו של usb בקיצור מה אני עושה כדי לראות hd במחשב שלי יש לי מסך 20 אינץ דק
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הגיע עידכו לinternet explorer 11 ומאז כל דף שמדפיסים יוצא בגופן מאוד קטן ועם שוליים ענקיות מכל צד..שינוי שנעשה בגלל הIE11 מה עושים כדי שההגדרות הקודמות יחזרו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לגבות ולהעביר את כל המידע, הדואר וההגדרות מתוכנת דואר של יצרן אחד לתוכנת דואר של יצרן אחר. דוגמה: מ-Outlook 2003 או Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird וההיפך *לגבי גיבוי בין תוכנות דואר של מיקרוסופט מצאתי כבר את התוכנות הבאות: http://www.remosoftware.com/outlook-migration http://www.backupoutlook.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת במידה ואני משכפל סרט DVD בעזרת ה DvdShrink (מוריד את מה שאני לא רוצה...תרגומים ,פסי קול וכו' ) האם איכות הסרט תעלה ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי או להביא לי גם לינק לתוכנה טובה שעושה CAPTURE מוידאו? עם תמיכה בהרבה פורמטים. אני מתכוון לעשות וידאו אין, ולהקליט מהוידאו למחשב. בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תכנה טובה שבאמצעותה אני יכול להפוך תמונת מסמך מהסורק שלי (שלא תומך בOCR לעברית), למסמך Editable בעברית. אודה מאוד לכל מי שיעזור, הנושא נחוץ ויעיל מאוד!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק היכן אני עומד ביחס לאחרים ,בכמה זמן לוקח לכם להוריד :משחק ,סרט . לא פעם אני רואה שישנם כאלו שכבר לדוגמא משחקים במשחק ,כבר ראו את הסרט ואילו אני עוד לא מגיע לאמצע ההורדה וזאת למרות שהתחלתי להוריד כבר מתחילת פירסום הלינק. אני יודע שתגידו כמה קרדיט יש לי כמה זמן אני משתמש באימיול .אני לא מנסה לעשות תחרות אבל סתם שאלה שמסקרנת אותי כמה זמן לוקח לכם להוריד לדוגמא: משחק בפורמט DVD ? ( כמובן אני מדבר על קבצים פופולרים עכשויים ). אודה רק לתגובות עבור האימיול ולא לגבי תוכנות שיתוף אחרות .
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לצלם סרט במחשב. אם אתם נותנים תוכנה אז גם הסבר איך להשתמש בה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכוולכם, אני חדש פה, www.Point-P.net זה התיק עבודות תגיבו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-