תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
החבילה של NORTON- של ה-INTERNET SECURITY (הגירסה של 2006) היה יופי של דבר רק שבזמן האחרון היא די שיגעה אותי.... החלטתי לשים KASPERSKY 5 רק אין לו פירוול לעומת ה-NORTON שכן היה... אז איזה לשים בנוסף ל-KASPERSKY? או האם יש מוצר שכולל את הכל? (חוץ מה-INTERNET SECURITY של NORTON) לסיכום- לחזור ל-Internet security 2006 של NORTON או להישאר עם ה-KASPERSKY בנוסף פירוול (שאתם תמליצו לי על אחד) מה יותר בטוח? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מצאתי באתר של מיקרוסופט סקריפט נחמד שעושה את הפעולה ועשיתי שיעלה עם הפעלת המחשב. הכל טוב ויפה אבל הסיבה העיקרית שרציתי Num Lock דולק עם הפעלת המחשב היא בשביל שאני יוכל להקליד סיסמה ולהתחבר למשתמש אבל הסקריפט עולה רק לאחר ההתחברות למשתמש. יש דרך לעשותשזה יעלה לפני ההתחברות למשתמש ? יש לי XP Pro SP2.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחו לי אימייל מוואללה ואני בהוטמייל.קום והוא מאוד חשוב לי אבל אי אפשר לקרוא אותו כי הוא בג'יבריש יש איזוהשהי תוכנה או מקום שאפשר לתרגם את זה??? זה חשוב מאוד אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזאת כדי לחתוך חלקים מקבצי וידאו.... לאחרונה פירמטתי את המחשב, ומאז אני לא מצליח לטעון שום קובץ ל-VirtualDub... השגיאה שאני מקבל: VirtualDub Error Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such at those used by Windows Media Player, are not suitable. מה שמוזר זה, שהמדייה פלייר מצליחה לפתוח את כל הקבצים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הפירפוקס אצל אחי,ויש אצלו פונטים של עברית נורא קטנים,באנגלית הבעיה לא קיימת. הינה צילום מסך: http://img121.imageshack.us/img121/212/firefoxpy6.jpg איך משנים/מגדילים את זה,זה נורא מציק X: תודה
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם תהיה פעולה חלקה על המחשב או שזה יגרום לתקיעות או לאיטיות?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי! אני מחפש שתי תוכנות אשמח אם תסייעו לי למצוא אותם: 1)ליצור מוזיקת טראנס. 2)תוכנה לעשיית פלייבקים להוריד את הקול של הזמר ולהשאיר רק את המנגינה . תודה!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התלבש לי טולבר בשם ZTOOLBAR על האקספלורר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ADAWARE ו- SPYBOOT לא מוצאים כלום. הוא לא נותן לי לרשום כלום ב- ADRESS BAR והוא משנה לי את אתר הבית כול הזמן. יש על המחשב WIN 98 ואקספלורר 5.5 ... ולפני שתגידו לי לשנות ל-XP אני חייב שיהיה במערכת ההפעלה DOS. יש עצה למישהוא כי זה ממש מתסכל...
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. בעיה מוזרה ללא ספק. קשה לתאר בכמה מילים בודדות, החלטתי לכתוב כנושאים. מהרגע שאיתרתי ועד נסיון פיתרון התקלה. נראה שלא ניתן יהיה לפתור את התקלה, מישום שאת כל הפיתרונות האפשריים כבר ניסיתי. הבעיה: נניח ויש עמוד ובו תמונת GIF או JPG וכד', היא מעטה את העמוד, ז"א, גלילת העמוד רצה לאורך כל המסך באופן מהיר, וכמופיע תמונה בעמוד, העמוד זז בצורה איטית וכבדה יותר. דוגמא: http://spikal.net/test/ - בדוגמא כאן, ניתן לראות אנמציה פשוטה, שמוצגת כפי שהיא אצל כולם, אך אצלי, לעומתכם, מוצגת בצורה איטית מאוד וכבדה. מע.ה: לינוקס/חלונות, כ.מסך: Geforce 6600GT עם טמפ' של 45 בערך בשעת מנוחה. מעבד AMD 3000 ווינצ'סטר. טמפרטורה נעה בן 35 ל38, במצבים קרטיים יותר, גולשת למקסימום 40+. זיכרונ…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חבריה, מדובר במחשב השני, לוח אם חדש של אינטל בן שבועיים,dp35dp מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ?או לרוץ שוב לחנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הוספתי חגים יהודים ליומן באוטלוק 2003 אבל מ 2008 זה לא מציג את החגים ניסיתי להוסיף שוב אבל עכשיו כל חג מופיע פעמיים
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום כיצד אפשר להשיג אופיס 2007 בחינם? אפשר להעתיק את זה ממחשב אחר? האם זה אפשרי ? ואם לא, כיצד ניתן להשיג את האופיס בחינם.? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שלושה ימים הייתי משתמש הדוק של האנטיוירוס של Norton, הייתי מעדכן אותו בקביעות נגד וירוסים חדשים ומשדרג את הגרסה כל פעם שיצאה גרסה חדשה. לפני שלושה ימים פירמטתי את המחשב לאחר שנה שלמה שלא פירמטתי, כעת, אני רוצה כמה שפחות תוכנות כבדות שיפעלו לי ברקע, וכידוע לכולם, האנטיוירוס של נורטון כבד נורא יחסית למה שהוא מציע ואני בטוח שישנם פתרונות חלופיים. כנ"ל לגבי FireWall, הייתי משתמש קבוע של ZoneAlarm אך אני מחפש כעת פתרון אחר, תוכנה קלה יותר שגם תעשה את העבודה כמו שצריך. בינתיים יצא לי לנסות את האנטיוירוס של McAfee שכולל בתוכו גם FireWall מובנה, אך לא התרשמתי לטובה ממנו. ניסיתי גם את האנטיוירוס של Panda, התקנתי את הגרסה האחרונה (7.02.00 Platinium) הכוללת בתוכה FireW…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום =) ראיתי שפירסמו כמה עבודות בזמן האחרון פה, אז חשבתי לפרסם לביקורת משיהו שעשיתי לפני כ 3 שנים. הכל ב PHOTOSHOT 7. הינה 3 עבודות:
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר דיסק ובו התקנה של דבר מסויים. יש לו נורטון אנטי ווירוס (נדמה לי 2004), והוא אמר לי שבזמן ההעברה למחשב שלו (צריך להעביר קודם למחשב), קופץ פופ-אפ ואומר כי נמצא ווירוס בלה בלה, ושהנורטון מחק אותו. הוא הזהיר אותי מראש ואמר לי לבדוק האם הנורטון מוצא ווירוס. העתקתי הכל וכו', וגם לי קפץ פופ-אפ, וכתב כי נמצא ווירוס בלה בלה וכו'.. ואז הוא כתב שהנורטון לא היה מסוגל לתקן את הקובץ... אז מחקתי את כל מה שהעתקתי, והרצתי בדיקה על הדיסק של הקבצים. מצא לי שישה ווירוסים (אותו ווירוס בקבצים שונים). לא הצליח לתקן אותם. אמרתי לו לבודד. לא הצליח לבודד. אמרתי לו למחוק ולהשמיד. גם את זה לא הצליח לעשות! עכשיו אני תקוע עם הווירוס הזה שאין לי מושג בכלל מה הוא עושה, ואני לא יכ…
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה עם קבל מוצלב שתי כרטיסי רשת מחוברים מחשב למחשב אני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים בדרך פשוטה ונוח סרטים וכדומה...ואני לא ידוע איך אני יעשה א תזה עשיתי בהתחלה באיסיקו אבל זה לא נוחחחח !
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על תוכנה כמו Faronics Deep Freeze??? מה למעשה אופן הפעולה שלה? היא יוצרת img ובכל הפעלה של המחשב פשוט טוענת אותו מחדש??? כמה זמן תהליך כזה לוקח בערך לדיסק ש- 15 ג'יגה שלו תפוסים??? האם הכתיבה המרובה הזו של קובץ img כל פעם שהמחשב עולה מחדש לא פוגמת בדיסק הקשיח באיזשהו אופן??? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך להריץ ישום דוס אבל הוא כל הזמן נסגר לי!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב מעלה סירטון לבעיה בנוסף אני מוריד קבצים כדומא Malwarebytes' Anti-Malware/HijackThis-הקבצים לא נפתחים לי מופעי לי רק שעון החול והקובץ לא נפתח. בדיקת דיסק קשיח לא נמצא שגיאות mhdd הרצתי בדיקה זכרונות כ-20 סיבבובים אין שגיאות נא לשים לב על הסימו המהבב בצד שמאל ועל פרק הזמן עד שהמחשב עולה=בmconfig הורדתי את כל מה שעולה לפעמים המחשב נתקע על המסך ברוך הבא http://www.youtube.com/watch?v=Rx7PkLNXGJg xp pro sp3 זיכרון 2x256 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום: נהייתה לי בעייה שלא מאפשרת לי לעבוד . הילדים התעסקו במחשב. וכעת נהייתה לי בעייה, לדוגמה בתוכנת וורד שאם אני פותח קובץ וורד אז נפתח לי חלון ואם אני פותח קבצי וורד נוספים כל הקבצים נפתחים לי בתוך החלון של הקובץ וורד הראשון שפתחתי. זה אינו מאפשר לי עבודה. זה חל גם בתוכנת אקסל. מצרף תמונה לדוג איך זה נראה. איך מחזירים את המצב שאני יכול לפתוח כמה חלונות אופיס במקביל ולא בתוך חלון אחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה גירסא של התוכנה Ad-Aware יותר חדשה: *Ad-Aware 6.0 או *Ad-Aware'SE 1.5 ??? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-