עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoramns,

יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3L התקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדש עדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכה השמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קבלתי מחשב חדש (יחסית) מאחי, פנטיום 4 לפני שהוא העביר אלי את המחשב , היו על המחשב 2 מערכות הפעלה ,הוא ניסה להוריד את הווינדוס 7 ללא הצלחה ובסוף עשה פירמוט לכונן עליו הייתה המערכת. הבעייה היא שכרגע נותרתי עם שאריות שמופיעות כשמדליקים את המחשב אני מתבקש לבחור בין 2 מערכות. איך אני מסיר את השאלה המעצבנת הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מקצר בגלל השעה... Sony vegas 9.0e על ווינדוס 64 ביט פשוט מקבלת קבצי AVI כאילו הם רק סאונד. התקנתי כמה חבילות קודקים וזה לא ממש עזר. קראתי ברשת לא מצאתי תשובה טובה לזה חוץ מלהמיר וזה לא הכי פרקטי. מישהו מצא פתרון שעובד?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by nitro_6,

כשאני מפעיל את המחשב ממצב כבוי החיבור לאינטרנט לא עובד ואני צריך לעשות הפעלה מחדש כדי שהוא יעבוד. וגם שהמחשב נכנס למצב שינה החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני יוצא ממצב שינה. ובעיה אחרונה ה-QUICK LUONCH אייקון עברו לצד ימין של שורת המשימות,ליד כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להחזיר אותם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il . מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  6. התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gildoron,

שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

Hi, I need a laptop for school because I have serious organization problems, and I need to know something about Word 2007: How do I add a page in the middle of 2 pages? For example, if I have a History binder (klaser) and I need to add a page in the middle of 2 already full pages, how do I do it? *Soon this post will be translated to Hebrew, I just don't have Hebrew installed onto this PC at the moment.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by lowlow1001,

שלום לכולם יש לי כמה רהיטים ספציפיים שאני מעוניין לתת לנגר חובב (מקצועי אבל לא עבודתו העיקרית) , הבחור מסוגל לקרוא תוכניות בתלת מימד וליישם והוא די אומן במה שהוא עושה. אבל בגלל שהנגרות היא תחביב אצלו ומדי פעם מכין עבודות לאנשים שהוא מכיר , הוא לא מוכן לבצע את עבודת התכנון אלה רק לשפר וליישם אני מחפש תוכנת שרטוט תלת מימדית בעץ , שאם אפשר להוסיף אלמנטים פנים רהיט כגון מחברים (ר ,כוכב ועוד..) , מסילות למדפי מגרה , פתחי אוורור, אלמנטים של פרזול כגון גלגלים,תעלות כבלים ועוד.., אולי גם סוגי עץ,מרקם,סיומות (פנלים),צבע וכל מה שקשור מה שאני מבקש ממנו לבנות כרגע הוא מכונת ארקייד (התווסף לרהיט זה מחשב,מסך,מקלדת,עכבר,XARCADE STICK ,רמקולים 2.1 ) יש לי רעיון ותוכניות בJPG של מכונה כזו…

• 2 תגובות
    • 19k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני בא להתקין את השפה עברית על התוכנה אז באמצע של ההתקנה זה רושם לי את ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות שיש את ההודעה הזאת ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. xvidvideo.ru כבר לא מדווחים על גירסאות חדשות משום מה(מנהל האתר בחופשה אם אני לא טועה). זו תיקיית הקבצים של אחד מיוצרי MPC-HC http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhjX21zdmMyMDA4 עידכונים על בסיס יומי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. בימים האחרונים הדפדפן הפסיק לעבוד כמו שצריך, הוא נתקע אחרי כמה שניות גלישה וקורס, ע"פ ההודעה כתוב שהתוסף Shockwave flash קרס, ניסיתי להתקין מחדש (גם את הדפדפן) לא כ"כ עזר, חוץ מהתקנות חוזרת מה כבר יכול לתקן בעיה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  14. Started by ellell,

שלום פתחתי היום את "לוח הבקרה" ושמתי לב על שורות אלו : א. כלי ההפעלה של Windows Live ב. מסייע הכניסה של Windows Live כי לאחרונה לאחר שהתקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 מתחילים להופיע ולקפוץ חלונות של פירסומת, כגון: של נטויזין שמציעים לשדרג ועוד פירסומונים אחרים וכו' בזמן שאני נכנס לאתר מסוים ופתאם מאיט וקופץ לו "פירסומון" וגם בזמני מנוחה של המחשב. העלתי לדיון על זה בפורום לפני שבועיים בערך, הנה לינק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468761.0 השאלה האם שני התקנות הללו גורמות לפירסומונים להופיע או אין שייכות. תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by assaf990,

שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?

16. Started by shai82,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה. בשום מצב אני לא מצליח לצרוב דיסק מוזיקה AUDIO CD בצריבה של כל דבר אחר ISO/DATA CD/DATA DVD הכל תקין ניסיתי ע"ג מספר מדיות וגם ע"י 3 סוגים שונים של צורבים אני מנסה עם נרו 8.2, ניסיתי גם עם ASHAMPO והוצאה זהה. אני עובד עם WIN7 , יכול להיות שזה קשור למקודדים ?! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by KoM,

לא יודע אם הנושא מתאים לפורום הזה, אני מחפש אבל תוסף כלשהו אשר יאפשר לקבץ מיילים לת'רדים ושמירת המשך השרשור שלהם כת'רדים. כלומר אופציה להצגתם כת'רדים בנוסף לכותרת אוטומאטית כלשהי שתשמר לאורך כל הת'רד. המשך יום נעים, קובי

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by ^pb^,

מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by RAID2010,

האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by newyork3,

שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב, השאלה מופיעה בנושא - 1) האם ATOM יכול להריץ? 2) יש לי מחשב AMD עם מעבד 3200 (חד ליבה, סוקט 939) עם 1 ג'יגה זכרון - האם הוא יריץ סרטי FHD? 3) שאלה נוספת היא האם יש חשיבות לכרטיס מסך להצגת הסרטים? הבנתי שזה תלוי בעיקר במעבד שמבצע את פעולות הקידוד..

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר שלי, מחובר לרשת ואיתו אני עושה את מרבית העבודה. השני, מדיה סנטר שמוצב בסלון, משמש אך ורק לצפייה בסרטים, ולא מחובר כלל לרשת. כאשר יש לי צורך להעביר תכנים בין המחשב בחדר לבין המדיה סנטר, אני מעתיק את המידע לכונן חיצוני, ומשם מעביר למדיה סנטר. כמובן שזו פעולה מסורבלת ואיטית, לכן אני מחפש דרך לפשט את כל התהליך. האם יש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים ובאמצעותה ניתן להעביר את המידע? כמובן שרצוי שהתוכנה תהיה פשוטה וקלה לשימוש ככל האפשר. אגב, שמעתי שיש יישום של מייקרוסופט (שייך לחבילת ה-LIVE) שיודע לעשות דברים כאלה בעזרת חיבור לרשת וסנכרון. אבל אינני יודע עד כמה זה מתאים לצרכיי, ועד כמה תוכנה זו קלה לתפעול... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by daido,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנת בדיקה טובה ואמינה לבדיקת הארד דיסק מתוצרת חברת hitachi אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

שב"ש קבלנו עבודת הגשה שבה אנו אמורים ליצור מערכת הפעלה מסוג WINPE,וגם ליצור IMAGE של המערכת. בין השלבים צריך להשתמש בתוכנית "SysPrep" אשר מוחקת את זהות המחשב. אני משתמש בתוכנה VIRTUAL BOX,שהתקנתי עליה מערכת הפעלה 7. בשלבים שהמורה תיאר,צריך להשתמש בתוכנית הSysprep עוד לפני יצירת הWINPE ע"י כלי הAIK. איך ניתן לעשות זאת אם המחשב הופך ל"חסר זיהוי"? לינק למאמר בפורום המכללה : http://www.practicu.com/forum/default.aspx?g=posts&t=94 1) האם צריך להשתמש קודם בAIK,ליצור WINPE ואז לבצע את הSysprep? 2) לאחר היצירה איך אני מושך את הIMAGE ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין את השלבים הנכונים יצאתי מעט מבולבל בתודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים