עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מקבל הודעה כזו: תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by moris,

היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Screw_Master,

אני מנסה לשלוח הודעות לאנשים שונים, ומקבל הודעה שלא ניתן להעביר את ההודעה לכל הנמענים. ניסיתי ריסטרט לתוכנה, וניסיתי גם להתקין אותה מחדש. לא עובד. מה עוד אפשר לעשות? למחוק שרידים שלה מהרג'יסטרי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Crash5,

צירפתי תמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by zohar678,

יש פה בפורום אחד שהעלה קישור להורדה של תוכנה לשליחת SMS בחינם. כשבתי להתקין את התוכנה , הובלתי למעשה לאתר של מייקרוסופט שם הייתי צריך להורית את התוכנה שנקראת framework ברצוני לדעת למה משמשת תוכנה זאת והאם היא לא יכולה להזיק למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by kalda01,

התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ^ תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קיבלתי 2979 כשהDETAILS על DEFAULT חוץ מה הרזולוציה שהיא על 1280X1024. הFPS היה קבוע על 10-25,ועוד שאלה אני בקרוב מיתכוון ליקנות עוד 512MB זיכרון כמה עוד נקודות אני יכול לקבל על זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Yaniv_Uzan,

חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by goma,

הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by hwassaf,

הורדתי אמול את ה Trial, אבל הוא לא רוצה להעדכן לי... הוא כותב שהוא מעודכן אבל תאריך החתימות הוא 30 ל9 2009... זה תקלה זמנית ? והתקנתי פעמיים כבר וזה נשאר...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו שתוכל לעשות אפקטים כמו זום על אובייקטים, טשטוש אובייקטים וכו... שתהיה קלה להפעלה. חינמית או בתשלום. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zoshi,

שלומות לכולם (ובעיקר למקצוענים), טוב, בקצרה, קצת התייאשתי אחרי כמה ימים של חיפושים/קדיחות באינטרנט אחרי "מדריך" טוב לביצוע מה שכתוב בכותרת ולסיכום...יש א-י-נ-ס-ו-ף דפים שעוסקים בנושא...א-ב-ל, שומדבר לא קנה אותי...הכל של עילגים/פיסחים/פסיכים שרק מקשקשים שטויות...ומקווים שתסמוך עליהם, תוריד/תתקין 1,2,3, ומקסימום, תצעק עליהם דרך המסך שהם דפקו לך ת'טבלט... הדבר היחיד שהבנתי זה שכדי (אולי) להשלים ת'משימה, אני צריך קודם כל להפוך להיות "root-user" על הטבלט...וזה רק הוביל אותי לעוד "דפים/הנחיות חשודות". השורה החתונה...למישהו כאן יש ניסיון/המלצות/ידע כללי בנושא? כל טיפ יתקבל בברכה...אם הוא יהיה משכנע...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ekmo,

שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, ניסיתי היום להכין Bat שיסגור את המחשב. אני רוצה את הקובץ הזה בגלל שאני מתחבר המון למחשב הורדות שלי דרך ה-RDP וכיידוע אי אפשר לסגור את המחשב דרך התוכנה. אני מנסה להפעיל את ה-Bat גם אצלי במחשב וגם שם (בשני המחשבים אני Admin) וזה עושה את אותה תגובה בדיוק, הפקודה חוזרת על עצמה אין סוף פעמים. מה שכתבתי בו זה: Shutdown -s cls אני יוצר את הקובץ כרגיל. פותח את ה-Notepad >> כותב את מה שאני רוצה >> שומר אותו >> משנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-bat וזהו. מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controller הכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by deadelus,

איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Avi952,

בעייה מצויינת בכותרת מישהו יודע את הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.