עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....

5. Started by Screw_Master,

אני מנסה לשלוח הודעות לאנשים שונים, ומקבל הודעה שלא ניתן להעביר את ההודעה לכל הנמענים. ניסיתי ריסטרט לתוכנה, וניסיתי גם להתקין אותה מחדש. לא עובד. מה עוד אפשר לעשות? למחוק שרידים שלה מהרג'יסטרי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Crash5,

צירפתי תמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ל FIREFOX ל INTERNET EXPLORER --------------------- טיפ מומלץ לקבל יותר שטח מסך בעת הגלישה... ברזולציות של היום (1024 על 768) אין ממש בעיה לעשות כפי שעשיתי בתמונה, ולראות יותר בכל פעם.. מומלץ בחום ב FIREFOX לוחצים על הכפתור הימני על התפריט, CUSTOMIZE , ואז SMALL ICONS, ואז אני גורר את הכל למעלה, ואז מבטל את ה NAVIGATON ו BOOKMARK ב INTERNET EXPLORER עושים כפתור ימני ב ADDRESS BAR, עושים UNLOCK, גוררים דברים למעלה, ואז עושים LOCK שוב, ומבטלים דברים שלא צריכים כמו ADDRESS BAR וכו'. התמונות יצאו חתוכות, ניתן לראות פה: http://img172.exs.cx/img172/5060/toolbar2kl.png http://img214.exs.cx/img214/7678/ieaddrbar4wo.png

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Oranl,

שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תודה מראש ...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by pyro_man,

מה דעתכם על העיצוב הזה כמובן שזה לא הסוף אבל זה הרב..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by levydor,

שלום לכולם, מחפש תוכנה ללכידת ועריכת וידאו. הורדתי את pinnacle videspin שאני מכיר והיא טובה לי, אבל יש בה חסרון אחד: אין לה לכידת וידאו... http://www.videospin.com/Redesign/ חיפשתי תוכנה ללכידת וידאו והיה נראה ש debut טובה ולוכדת גם ממצלמות וגם מהמסך ויופי טופי... http://debut-video-capture-software.software.informer.com/ אבל אחרי שהורדתי, התקנתי, חיברתי, התוכנה לא מזהה את המלצה לא בחיבור Firewire (אופטימלי מבחינת המחשב ) וגם לא ב USB2 (שאז המחשב מזהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט רגילה). מבקש עזרה: או מה צריך לעשות כדי שהתוכנה תזהה את המצלמה? לחילופין: מבקש המלצה על תוכנה ללכידת וידאו טובה וחינמית (אין לי בעיה גם עם המלצה לתוכנה אחרת שגם לוכדת וגם עורכת). המחשב: win7 מצלמת פנ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. לפני כמה ימים הורדתי איזה סרט ואחרי שפתחתי את הקובץ (tar.*) יצאו לי שני קבצי bin ושני קבצי sfv ושני קבצי cue איך אני פותח את הסרט הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by goma,

הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום איך מפעילים את הפונקציה של ייבוא וייצוא ב outlook 2007

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אם כן, מאיזה גרסא נוספה תמיכה? כי בשלי (1.37) אין. או שאולי יש איזה תוסף שיאפשר לו לפתוח? בכל אופן, אבקש תשובות רק ממי שבאמת יודע ולא לזרוק ניחושים או הצעות לתוכנות אחרות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום אני עובד על windows xp pro, ולאחר שנמחקו לי מספר קבצים, הוריתי לווינדוס לחזור ל last known good configuration. וכשהפעלתי את outlook express לא הצלחתי לראות עברית. שיניתי את ההגדרות ב tools>option>read>fonts ל hebrew , ומאז אני רואה עברית בהודעות אך לא בכותרות, מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? ד"א גם איזה פונטים מוגדרים אצלכם? כי אני רואה את האותיות קטנות למרות שהם מוגדות לגודל בינוני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by zohar678,

יש פה בפורום אחד שהעלה קישור להורדה של תוכנה לשליחת SMS בחינם. כשבתי להתקין את התוכנה , הובלתי למעשה לאתר של מייקרוסופט שם הייתי צריך להורית את התוכנה שנקראת framework ברצוני לדעת למה משמשת תוכנה זאת והאם היא לא יכולה להזיק למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by צפיד,

היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.