עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חבר הביא לי נייד Acer Aspire 5043 אחרי התקנה חדשה של ווינדוס XP Pro, הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ משניים שהם VGA ו- SM Bus Controller הכרטיס מסך של הנייד הזה הוא ATI Radeon XPress 200M, חפרתי את האתר של Acer, של ATI, גוגל ופורמים ועדיין לא הצלחתי למצוא את הדרייבר שלו. ומה אני יכול לעשות לגבי ההתקן השני SM Bus Controller? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by redead,

אני משתמש בKMPLAYER , ניסיתי גם במדיה פלייר. אמרו לי מי שיצר את הסרטון להוריד VLC ושם זה יעובד עם סאונד. הקטע שאני נורא אוהב לעבוד עם KMP ולפי מה שאני יודע הוא גם יודע להתמודד עם הכול , איך עושים שהוא יתן סאונד ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איך אפשר להוריד את אותם קיטעי וידיאו שמופיעים באתר ynet ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני להמיר את כל קבצי הBMP שבתיקייה מסויימת, לקבצי GIF או JPG. האם יש תוכנה שתעשה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, חברה שלי רוצה לתרגם טקסט ענקי בעל 300 עמודי PDF, עם איזו תוכנה אני אוכל לבצע זאת בקלות? יש חינמית שכזו? הבבילון מתרגם לי רק איזה חצי מסך בקושי עמוד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי,אני משתמש בדפדפן כרום. כשאני מחפש משהו דרך שורת הכתובות אז פעם הייתי מקבל תוצאה כזו: עכשיו זה ככה איך אני מגדיר שחיפוש בשורת הכתובות יביא אותי לתוצאה כמו שהייתה בהתחלה(co.il) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by sapartil,

"בדואר ניכנס" החלק העליון של המסך מוסתר בצבע כחול ,ורק בחלק התחתון אני רואה את ההודעות. למה זה ? מה צריך לשנות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הגלישה לכל שאר האתרים עובדת טוב אבל האתר של הפייסבוק פשוט לא עולה, כתוב CONNECTING.. ולא רואים כלום. יש פינג חזרה מפייסבוק, אין שום דבר בקובץ הוסטס. הנה צילום מסך של TRACERT: http://gyazo.com/91ec6fa984e3dd6512d72e51a706ac8b גלישה ישירות ל IP לא עובדת. גלישה ל HTTPS לא עובדת. גלישה ממחשב אחר ברשת הביתית עובדת. הדבר ההזוי ביותר שזה לא תמיד ככה, ושמדובר בבעיה גם ב FF וגם ב IE. ב IE יש יותר סיכוי שה-FB יעבוד אבל כרגע למשל הוא לא עובד באף אחד מהם . הורדתי כרגע כרום ובינתיים שם זה כן עובד.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Oranl,

שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ariel-ro,

אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yotam360,

יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

2002a Beta v5.33 Build #3722 Updated Monday, March 25th.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Liran -,

??? דבר ראשון אני מצטער אם פירסמתי ת'הודעה בפורום הלא נכון. עכשיו, תראו, הורדתי סרט שהסיומת שלו היא .dvdrip.divx.ac3-zen ככה. כשאני מנסה להפעיל אותו ( גם ב - Windows MediaPlayer וגם בכל תוכנה שמנגנת סרטים ) הוא מראה לי את ההודעה הזאת : אמרו לי שזה בגלל הסיומת של הסרט, שזה קשור לקול, שהכרטיס קול שלי לא תומך, ובגלל זה צריך לשנות לו את הסייומת של הסרט, עם תוכנה מיוחדת. הבעיה היא שאין לי מושג איזה תוכנה עושה את זה. אם מישהו יכול לעזור - אז בבקשה תודה רבה אנשים ! נ.ב. יש לי את כל ה - Codec שקיימים, של Divx ושל - Xvid.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה על תוכנה שבעזרת אני יכול לעשות מעקב אחרי הכספים והחשבונות שלי לא משהו יותר מידי מתוחכם . אני כמובן מתכוון לקנות באופן חוקי את התוכנה . אני פשוט לא מכיר אף תוכנה כזאת ושאלתי חנויות למינהן וגם להם אין מושג . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BassMan,

שלום כולם... ה XP שלי נוטה להתשגע מידי פעם... האם התוכנה norton utilities תעזור משהו.. אני זוכר שבימי WIN95 היא עזרה לי לא מעט...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך המלצה לאנטי וירוס חינמי. מה עדיף: avast, avg או שאולי יש אופציה אחרת טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, מישהו יודע אם אני אוכל להמיר את 2 מחיצות שלי במחשב מFAT32 לNTFS ללא אובדן מידע ? פרמוט לא בא בחשבון וכמו-כן גיבוי מאחר שמדובר במחיצות מאוד גדולות, בסביבות ה100 גיגה לאחת.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תמיד עולה לי ההודעה הזאת (באדום) אז אני לוחץ CONTINUE ואז האתר הזה עולה http://us.mcafee.com/root/login.asp מה עושים נשבר לי מההודעה הזאת היא תמיד מוציאה אותי ממשחקים איך מבטלים אותה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by achiya1,

עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. המחשב עובד מהר וטוב אני משחק במשחקים והם עובדים מצויין אבל כשאני מתחבר לאיטרנט עם הנתב ומפעיל אחר כך או את האמיול או את היוטרנט אז אחרי כמה זמן שאני קם מהמחשב הוא נתקע ואין אפשרות לעשות כלום רק ריסט RESET המחשב שלי חדש לפני חודש קניתי מIVORY והמפרט: 2.88 GHZ 2.88 GHZ PENTIOM ® D 2 GIGA RAM GEFORCE 9400 ופירמטתי כבר פעם שניה =\ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לאחרונה החלטתי לעבור מ-Avast לאנטי וירוס של מיקרוסופט (MSE), גם בגלל ש-Avast מציע להתקין תוכנות צד שלישי בעת התקנה או עדכון, גם בגלל כבדותו, וגם מתוך הנחה שהדבר יקצר את משך זמן טעינת מערכת ההפעלה (מה שלא קרה במקרה האחרון, שכן Soluto מדווח שמשך זמן האתחול האחרון הוא 3:03 דקות כאשר ל-MSE לקח 101 שניות להטען (יותר מל-Avast). בקיצור, כצפוי החלטתי להפעיל גם את Windows Defender, כהשלמה לאנטי וירוס של מיקרוסופט, אלא שבהתחלה הוא הופעל בסדר גמור, אבל עכשיו הוא מציג לי כל פעם את החלון הבא: ולחיצה על "לחץ כאן כדי להפעיל אותה", לא עושה שום דבר, ו-Windows Defender לא נטען בכלל. ניסיתי להפעיל ב-Services את Windows Defender, ולאחר כמה שניות, הוא רשם לי את ההודעה הבאה: מה הסיבה ל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס לכידת וידאו די ישן אבל שימושי. אני משתמש בו בעיקר לסקייפ עם מצלמה מיוחדת. הגרסאות היותר חדשות של סקייפ לא עובדות טוב עם הדרייבר הישן ורציתי לנסות דרייבר מעודכן יותר. מצאתי אותו ברשת אבל באף מקום אין לינק להורדה ותמיד דוחפים שם כל מיני תוכנות "עזר"... הדרייבר המתאים נמצא באתר הבא: http://www.driverfiles.net/Video-Adapters/Brooktree/BT848KPF/download/page,sh,22417,366,5,.html אבל אני לא מצליח להוריד אותו או למצוא לו קישור. חיפשתי דרייברים אחרים שתומכים בצ'יפ שלי אבל לא מצאתי מתאימים שעבדו טוב. הצי'פ הוא של brooktree 848KPF - היום חברת conexant, אבל אין באתר לשהם כי דרייבר ישן מדי... אשמח אם מישהו פה יעזור לי להוריד אותו ולשלוח לי לינק או את הקובץ עצמו מהאת…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים