תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבלתי 2 CD's עם הסרט "שר הטבעות" כ"א 730 בערך מגה. אני רוצה להפוך אותו ל VCD כך שאוכל לראותו ב DVD הביתי. היות וצריבת VCD מנפחת את הקובץ, אני חושב לחבר את שני הקבצים ולחלק אותם לגודל שיכנס ל CD בפורמט VCD שאלתי היא: א. כיצד ניתן לחבר את שני הקבצים לקובץ אחד גדול? ב: מהו הגודל המקסימלי של קובץ DVIX שבהמרה ל VCD יכנס ל CD בן 650 מגה ?? ג: באיזו תוכנה עדיף לחלק את הקובץ הגדול ??? ד: אם למישהו יש פתרון יותר טוב אני פתוח להצעות. ה: האם יש איזה אתר העוזר בנושא ??? ו: תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח לשמור אתרים במועדפים. כשאני לוחץ על CTRL+D הוא מציג לי את האתר ואיפה לשמור במועדפים. אני לוחץ OK אבל שום דבר לא קורה. אני צריך להוסיף את האתרים ידנית עם Orginaze Bookmakrs וגם אם אני הולך לתפריט למעלה לוחץ על BOOKMARKS ואז BOOKMARK THIS PAGE לא קורה כלום... הבעיה נמשכת עוד מגרסא 1.5 מחקתי והתקנתי את הפיירפוקס אין ספור פעמים... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה - שכאשר אני אלחץ על - נקה - זה יחזור לחפש הכל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי באתר הזה http://www.lingvozone.com/ בדקתי מילה מסויימת ,כשזה נתן את התשובה אז ה-IDM נתן אפשרות להוריד את קובץ האודיו הזה למחשב,כשזה קפץ איתו קפץ ה-NOD בהתראה שהמחשב מנסה להתחבר לאתר מסויים ביטלתי את זה לתמיד עכשיו אני ב-IE ואני מקבל הודעה כזו כשאני מנסה להפעיל את ה-FF אני מנסה להתחבר לאתר msn ישראל איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שהתקנתי את המקודדים החדשים לא היתה שום בעיה עם Media Player Classic עכשיו יש קבצים ששומעים רק ת'סאונד ולא רואים תמונה אולי חסר משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא אחת נתקלתי בכרטיסי זיכרון פגומים שגורמים ל-RESTARTים למחשב וכד'... ישנם ברשותי מספר כרטיסי זיכרון אותם ברצוני לבדוק. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת? האם קיימת תוכנה שאני מריץ והיא פשוט עוברת על כל כרטיס הזיכרון ובודקת בו שגיאות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ חדש של HP Dv6620ej ויש עליו Vista. אני רוצה למחוק את הויסטה הארורה הזאת ולהתקין XP. אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של XP ומתחיל בתהליך ההתקנה יש הודעה שאי אפשר להתקין כי ווינדוס לא מצאה כונן דיסק קשיח. אני מאמין שזה בגלל הכונן SATA, איך אני יכול להוסיף לו את הדרייבר, (אין לי כונן דיסקטים בלפטופ). בנוסף גם נכנסתי לאתר של HP והדרייברים ללפטופ שלי הם רק לויסטה איך אני יכול למצוא את כל הדרייברים שיתאימו לXP?? HP החארות אומרים שהם לא מספקים תמיכה לXP על הלפטופ הזה.. בבקשה תעזרו אני בצרות...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעבודה עם כל תוכנות הגרפיקה: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש-פלייר, דרים וויבר, מאיה, אינדייזיין ועוד... אנני מבינה ולא כלום בחומרה ואנני יודעת מה באמת אני צריכה. קניתי מחשב חדש לפני שנה וכל מה שאני יודעת עליו שהוא: 2007 XP 32 BIT 2 GB החלפתי כרטיס מסך לאחרונה בחברת Iory ואמרו לי שם שהכרטיס יעזור בהחלט לתפקוד הנכון של התוכנות. אלא שכל תוכנה בתורה, מודיעה על "חוסר זכרון" והכל כמובן נתקע. עכשיו תורה של "אילוסטרייטור" להודיע שאין לה יותר זכרון ואכן אי אפשר לשמור בה כלום . מהו המפרט הטכני שצריך מחשב על מנת להכיל נכון את כל התוכנות האלה שלי, ולגרום להן לתפקד כראוי. הרבה תודה איטה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא שאני מנסה ליפרוץ למחשבים או משהוא כזה פשוט יש לי דוד בחיפה שיש לו אינטרנט מהיר ומביאים לו מלא תמונות משחקים וכו. והוא לא יודע דבר במחשבים אז אמרתי לו שאני יתקין לו תוכנה שהוא ישלך לי את הקבצים דרכה,אבל הוא היתעצבן ואמר לי שהוא לא רוצה שום תוכנה ושאין לא כוח להעביר שום קובץ,ועם יש תוכנה שנימצאת רק אצלי ושאני לא יצטרך להתקין אותה אצלו ואני יוכל להוריד ממנו את הקבצים זה יהיה טוב אז השאלה שלי האם יש תוכנה כזו ואני חוזר זה לא למטרות זדוניות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד עולה לי ההודעה הזאת (באדום) אז אני לוחץ CONTINUE ואז האתר הזה עולה http://us.mcafee.com/root/login.asp מה עושים נשבר לי מההודעה הזאת היא תמיד מוציאה אותי ממשחקים איך מבטלים אותה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-