עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CRYSMAN,

שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DeadByDawn,

יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by chmmr,

עד עכשיו הכנתי תפריטים ל DVD עם Ulead DVD MovieFactory 5 , התכונה נחמדה ועושה את העבודה. הבעיה היא שהתפריטים שם לא מספיק עשירים אני מורגיש די מוגבל ל menu-ים שהם יצרו. אני מחפש תוכנה שעושה את עבודה - הכנה תפריטי DVD עם המרה ה video לפורמט המתאים וצורבת אבל עם יותר תפריטים עשריים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך שאני פותח את האוטלוק בלי ללחוץ ע כלום הוא מראה לי את ההודע שבתמונה, ניסיתי את 3 שאפשרויות אף אחת מהן לא נותנת לי גישה לאוטלוק יש פיטרון? איך אפשר למחוק רק ואני מדגיש! רק את האוטלוק ולהתקין רק אותו לבד? (במקרה הכי גרוע) תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.

7. בדומה לכאן תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי,אני משתמש בדפדפן כרום. כשאני מחפש משהו דרך שורת הכתובות אז פעם הייתי מקבל תוצאה כזו: עכשיו זה ככה איך אני מגדיר שחיפוש בשורת הכתובות יביא אותי לתוצאה כמו שהייתה בהתחלה(co.il) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי NORTON 2010 , ויש קבצים שהוא רואה אותם כלא בטוחים (הם אינם וירוס) ומעביר אותם ל quarantined השאלה היא: איך אני מסמן בנורטון קובץ כבטוח כדי שלא יחשב כאיום וימחק? (ניסיתי לשחזר מ quarantined , הקובץ משוחזר ומייד נמחק שוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Lior4543,

היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Yahi69,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by assaf990,

הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום, אני מחפש בנרות תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי MKV לקבצי AVI (או כל קובץ שה-PS3 מסוגל לקורא) בלי שתיפגע האיכות- והכי חשוב , שתהיה מהירה. יש לי כבר תוכנה שעושה את העבודה נפלא (mkv2vob) אך הבעיה שלוקח לה בערך 3-4 שעות להמיר את הקובץ - דבר שממש לא נוח ... אשמח להצעות לתוכנות כאלה. בתודה מראש, Playaz

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dor31,

אני לא רואה עברית במירק ורציתי לדעת עם מישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה שיהיה אפשר לראות עברית במירק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by omrivol,

שלום רב, אני משתמש בנגן VLC. כאשר אני מנגן בו קבצי DVD הם מופיעים בצורה לא חלקה. מעט מטושטשת. מצד שני, אותם קבצים מנוגנים בצורה חלקה ונקייה במדייה פלייר של מערכת ההפעלה. אני מעוניין בכל זאת להשתמש ב-VLC היות שהוא מנגן קבצים שהמדייה פלייר לא מסוגל. שיחזרתי את הגדרות ברירית המחדל של התוכנה, אך לא היה שינוי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש הגדרות מומלצות לתוכנה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 12:40:48 מצורפים שני קבצים הממחישים את ההבדל בין VLC למדיה פלייר (תתמקדו באדם האמצעי בתמונה).מישהו יודע איך לטפל בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי את שני התוכנות PREMIERE PRO 2 AFTER EFFECTS CS3 איך אני יכול להכין בהן פתיח לסרט? וגם איך שומרים נגיד את הסרט בפרמיר? איזה קודקים? אפשר מדריך צעד אחר צעד לשמירת סרט? כי כל פעם שאני שומר בפרמיר הוא יוצא מקורטע, למה זה? רק בMPEG 2 זה יוצר בסדר. ובקשר לפתיח: אני רוצה שיהיה כמו בVIVA LA BAM למי שמכיר אני לא יכין בדיוק אבל משהו בסגנון.. http://youtube.com/watch?v=DwAYB_X0oQY תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zohar678,

יש פה בפורום אחד שהעלה קישור להורדה של תוכנה לשליחת SMS בחינם. כשבתי להתקין את התוכנה , הובלתי למעשה לאתר של מייקרוסופט שם הייתי צריך להורית את התוכנה שנקראת framework ברצוני לדעת למה משמשת תוכנה זאת והאם היא לא יכולה להזיק למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מסך ישן מאוד כהה של מאג ואין לי אפשרות בווינדאוז לשנות את הבהירות שלו! בהגדרות של המסך עצמו הבהירות היא עד הסוף! אז אני צריך תוכנה חיצונית שתעשה את זה!

22. Started by niva401,

למה הם משמשים? האם צפוי בעיה אם אסמן ב MSCONFIG שלא יעלו עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי אני תתלבט אם לקנות Norton Internet Security 2010 או להישאר עם AVG 9 החינמי יש לי WIN 7 הום פרו מי מהאנטי-וירוסים יותר טוב? מי צורך יותר משאבים? מי מגלה יותר טוב וירוסים/spyware/malware?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dariel,

שלום רב ! יש לי תופעה שבזמן ניגון קיבצי וידאו (AVI, וכד') אני מקבל בכל מה שאני מתשמש -במדיה פלייר או בנירו מסך שחור שרואים את קובץ בצורה של כמה נקודות צבעוניות וזהו.אין כמובן בעיה ביוטיוב. שמתי הרבה דריברים. אבל אי אפשר לראות סרטים......... יהודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים