עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ohadya,

שלום לכולם התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה אשמח שבוע טוב אוהד

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי NORTON 2010 , ויש קבצים שהוא רואה אותם כלא בטוחים (הם אינם וירוס) ומעביר אותם ל quarantined השאלה היא: איך אני מסמן בנורטון קובץ כבטוח כדי שלא יחשב כאיום וימחק? (ניסיתי לשחזר מ quarantined , הקובץ משוחזר ומייד נמחק שוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nw,

אני משתמש ב- easy CD creator 5 בשמות הקבצים במקום עברית הוא צורב לי קווים: ___ ____.mp3 יש לזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LOL,

שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by איטה,

לעבודה עם כל תוכנות הגרפיקה: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש-פלייר, דרים וויבר, מאיה, אינדייזיין ועוד... אנני מבינה ולא כלום בחומרה ואנני יודעת מה באמת אני צריכה. קניתי מחשב חדש לפני שנה וכל מה שאני יודעת עליו שהוא: 2007 XP 32 BIT 2 GB החלפתי כרטיס מסך לאחרונה בחברת Iory ואמרו לי שם שהכרטיס יעזור בהחלט לתפקוד הנכון של התוכנות. אלא שכל תוכנה בתורה, מודיעה על "חוסר זכרון" והכל כמובן נתקע. עכשיו תורה של "אילוסטרייטור" להודיע שאין לה יותר זכרון ואכן אי אפשר לשמור בה כלום . מהו המפרט הטכני שצריך מחשב על מנת להכיל נכון את כל התוכנות האלה שלי, ולגרום להן לתפקד כראוי. הרבה תודה איטה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

2002a Beta v5.33 Build #3722 Updated Monday, March 25th.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ryu,

מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי את שני התוכנות PREMIERE PRO 2 AFTER EFFECTS CS3 איך אני יכול להכין בהן פתיח לסרט? וגם איך שומרים נגיד את הסרט בפרמיר? איזה קודקים? אפשר מדריך צעד אחר צעד לשמירת סרט? כי כל פעם שאני שומר בפרמיר הוא יוצא מקורטע, למה זה? רק בMPEG 2 זה יוצר בסדר. ובקשר לפתיח: אני רוצה שיהיה כמו בVIVA LA BAM למי שמכיר אני לא יכין בדיוק אבל משהו בסגנון.. http://youtube.com/watch?v=DwAYB_X0oQY תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני לא מאמין! הורדתי איזה 2 סרטים של 4 G כל אחד הם היו על 90%+ עכשיו בטעות ביטלתי את הטורנטים! מחזקי אבל רק את הטורנטים!!!!הקבצים נשארו אני לא מאמין! איך אני יכל להחזיק את הטורנטים שיורידו רק מ90+%!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי מסך ישן מאוד כהה של מאג ואין לי אפשרות בווינדאוז לשנות את הבהירות שלו! בהגדרות של המסך עצמו הבהירות היא עד הסוף! אז אני צריך תוכנה חיצונית שתעשה את זה!

15. איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shimon23,

שלום אני עובד על windows xp pro, ולאחר שנמחקו לי מספר קבצים, הוריתי לווינדוס לחזור ל last known good configuration. וכשהפעלתי את outlook express לא הצלחתי לראות עברית. שיניתי את ההגדרות ב tools>option>read>fonts ל hebrew , ומאז אני רואה עברית בהודעות אך לא בכותרות, מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? ד"א גם איזה פונטים מוגדרים אצלכם? כי אני רואה את האותיות קטנות למרות שהם מוגדות לגודל בינוני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לפני כמה ימים הורדתי איזה סרט ואחרי שפתחתי את הקובץ (tar.*) יצאו לי שני קבצי bin ושני קבצי sfv ושני קבצי cue איך אני פותח את הסרט הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shaks,

אני ממדל LIGHTSABER והגעתי לשלב הסופי כמעט ,חסר לי רק להכין את האור של החרב למישהו יש מושג איך אני עושה את זה שזה יצא יפה כזה לדוגמא כמו שאתם רואים לאור של החרב יש מין הילה כזאת כך שלא מספיק ליצור צילינדר ולשים לו חומר זוהר כזה אז מישהו יכול לתת לי רעין מה לעשות? דרך אגב אני עובד ב3DMAX

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LN,

לפני כמה זמן הורדתי תוכנה מהאינטרנט, תוכנה שהיתה מפוצלת ל-19 קבצים. כשניסיתי לפתוח את הקבצים WinRaR ביקש ממני סיסמא, האתר אינו קיים עוד ואני לא יודעת מה לעשות ...... HELP !!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי,אני משתמש בדפדפן כרום. כשאני מחפש משהו דרך שורת הכתובות אז פעם הייתי מקבל תוצאה כזו: עכשיו זה ככה איך אני מגדיר שחיפוש בשורת הכתובות יביא אותי לתוצאה כמו שהייתה בהתחלה(co.il) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Yarinnn,

שלום קניתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי הכול מסתבר שאני לא יכול לשמוע מוזיקה (Itunes,WMP) ובכלל לא שומע קול גם באינטרנט. לעומת זאת כאשר אני עושה בדיקת סאונד בתוכנה אני יכול לשמוע דרך הרמקולים. לוח האם שלי הוא Asus P5GC-MX התקנתי כל מיני קודקים ודירקטX וזה גם לא עזר אשמח לעזרה תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים