עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by chase106,

היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחות דרך המחשב לכל מקום דרך קו הטלפון בבית, זאת אומרת שהמחשב יחובר לקו טלפון של בזק ובעצם המחשב עצמו ישמש בתור המכשיר טלפון (רמקולים ומיקרופון). האם יש כזאת תוכנה? והאם יש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לדיבורית BT? זאת אומרת שאם אני בבית במקום לשים אוזניה, פשוט לחבר דונגל BT למחשב, והמחשב יהיה על תקן אוזניה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by nir_sela9,

לפני כמה ימים התחילו להופיע לי מסכים כחולים עם השגיאה 0x00000116 כאשר אני מנסה להפעיל משחק מחשב כלשהו ולפני זה לא הייתה לי את הבעייה הזאת. חפשתי בגוגל וראיתי שזה משהו עם הדרייבר של הכרטיס מסך כנראה. מחקתי והתקנתי שוב אבל לא עזר כלום. תודה לעוזרים הינה המערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64bit שני כרטיסי מסך מערךati hd3870x2 crossfire זיכרון: 4gb 1066mhz kingston מעבד: intel qx6850 3ghz

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

SoapSeller ואני כתבנו תוכנה קטנה שמאפשרת להגדיל חלונות כדי שימלאו חללים פנויים בשולחן העבודה. התוכנה מיועדת למי שיש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה. קישור לתוכנה ניתן לראות שם גם סרטון קצר על תוכנה מקבילה ל Linux שממחישה איך התוכנה שלנו עובדת. תהנו.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by meshie,

אני מתלבט אם לנסות את Win7 או להמשיך עם XP, למי שמשתמש ב-7, אין לכם בעיה למצוא תמיכה ב-7 לכל מיני תוכנות או דרייברים?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by DAVIDKI19,

יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by gildoron,

שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by lowlow1001,

שלום לכולם יש לי כמה רהיטים ספציפיים שאני מעוניין לתת לנגר חובב (מקצועי אבל לא עבודתו העיקרית) , הבחור מסוגל לקרוא תוכניות בתלת מימד וליישם והוא די אומן במה שהוא עושה. אבל בגלל שהנגרות היא תחביב אצלו ומדי פעם מכין עבודות לאנשים שהוא מכיר , הוא לא מוכן לבצע את עבודת התכנון אלה רק לשפר וליישם אני מחפש תוכנת שרטוט תלת מימדית בעץ , שאם אפשר להוסיף אלמנטים פנים רהיט כגון מחברים (ר ,כוכב ועוד..) , מסילות למדפי מגרה , פתחי אוורור, אלמנטים של פרזול כגון גלגלים,תעלות כבלים ועוד.., אולי גם סוגי עץ,מרקם,סיומות (פנלים),צבע וכל מה שקשור מה שאני מבקש ממנו לבנות כרגע הוא מכונת ארקייד (התווסף לרהיט זה מחשב,מסך,מקלדת,עכבר,XARCADE STICK ,רמקולים 2.1 ) יש לי רעיון ותוכניות בJPG של מכונה כזו…

• 2 תגובות
    • 19k צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

Hi, I need a laptop for school because I have serious organization problems, and I need to know something about Word 2007: How do I add a page in the middle of 2 pages? For example, if I have a History binder (klaser) and I need to add a page in the middle of 2 already full pages, how do I do it? *Soon this post will be translated to Hebrew, I just don't have Hebrew installed onto this PC at the moment.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני בא להתקין את השפה עברית על התוכנה אז באמצע של ההתקנה זה רושם לי את ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות שיש את ההודעה הזאת ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by ehud101,

שלום, לאחרונה ניסיתי להכנס לצ'אט של תפוז אך הבעיה חוזרת בעוד צ'אטים אני מקבל את ההודעות הבאות: exception ocuured! couldnt create directory "c:\program files\i2i internet solutions\i2i chat- platinum edition'tapuz" even though it does not exist (error 5) לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: couldnt copy "c:\users\admin\appdata\local\temp\low\chat.dll to (הספריה שרשומה מעלה) from the following reason: 3 לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: gettempfilename failed with error 267 parameters (מה שרשום בהודעה הראשונה) אשמח מאד לעזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. xvidvideo.ru כבר לא מדווחים על גירסאות חדשות משום מה(מנהל האתר בחופשה אם אני לא טועה). זו תיקיית הקבצים של אחד מיוצרי MPC-HC http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhjX21zdmMyMDA4 עידכונים על בסיס יומי

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by ellell,

שלום פתחתי היום את "לוח הבקרה" ושמתי לב על שורות אלו : א. כלי ההפעלה של Windows Live ב. מסייע הכניסה של Windows Live כי לאחרונה לאחר שהתקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 מתחילים להופיע ולקפוץ חלונות של פירסומת, כגון: של נטויזין שמציעים לשדרג ועוד פירסומונים אחרים וכו' בזמן שאני נכנס לאתר מסוים ופתאם מאיט וקופץ לו "פירסומון" וגם בזמני מנוחה של המחשב. העלתי לדיון על זה בפורום לפני שבועיים בערך, הנה לינק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468761.0 השאלה האם שני התקנות הללו גורמות לפירסומונים להופיע או אין שייכות. תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by yoramns,

יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3L התקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדש עדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכה השמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il . מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  16. בימים האחרונים הדפדפן הפסיק לעבוד כמו שצריך, הוא נתקע אחרי כמה שניות גלישה וקורס, ע"פ ההודעה כתוב שהתוסף Shockwave flash קרס, ניסיתי להתקין מחדש (גם את הדפדפן) לא כ"כ עזר, חוץ מהתקנות חוזרת מה כבר יכול לתקן בעיה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  17. Started by assaf990,

שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?

18. Started by shai82,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה. בשום מצב אני לא מצליח לצרוב דיסק מוזיקה AUDIO CD בצריבה של כל דבר אחר ISO/DATA CD/DATA DVD הכל תקין ניסיתי ע"ג מספר מדיות וגם ע"י 3 סוגים שונים של צורבים אני מנסה עם נרו 8.2, ניסיתי גם עם ASHAMPO והוצאה זהה. אני עובד עם WIN7 , יכול להיות שזה קשור למקודדים ?! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. התקנתי cs5 ובחרתי התקנת trial. והיה רשום לי שהוא מתקין איזה 300-400 מגה (<< אולי זה רק רכיב?) לאחר מכן עשיתי רישום מקוון איך אני בודק האם יש לי את הגרסה המלאה?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by ^pb^,

מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by RAID2010,

האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by KoM,

לא יודע אם הנושא מתאים לפורום הזה, אני מחפש אבל תוסף כלשהו אשר יאפשר לקבץ מיילים לת'רדים ושמירת המשך השרשור שלהם כת'רדים. כלומר אופציה להצגתם כת'רדים בנוסף לכותרת אוטומאטית כלשהי שתשמר לאורך כל הת'רד. המשך יום נעים, קובי

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. קבלתי מחשב חדש (יחסית) מאחי, פנטיום 4 לפני שהוא העביר אלי את המחשב , היו על המחשב 2 מערכות הפעלה ,הוא ניסה להוריד את הווינדוס 7 ללא הצלחה ובסוף עשה פירמוט לכונן עליו הייתה המערכת. הבעייה היא שכרגע נותרתי עם שאריות שמופיעות כשמדליקים את המחשב אני מתבקש לבחור בין 2 מערכות. איך אני מסיר את השאלה המעצבנת הזו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by elior021,

אהלן ניתקלתי בתקלה שאני לא יכול לצפות בסרטונית באתר מאקו רשום למטה מתחבר למדיה ולא קורה כלום יש במחשב וינדוס ויסטה הפעולות שניסיתי לעשות איפוס דפדפן > ניסיון עם דפדפן חלופי > הורדתי קודקים ,JAVA , FLUSH כלום לא עזר חשוב לציין שזה קורה רק במחשב אחד וגם שאני מצליח לצפות בכל האתרים התקלה היא רק במאקו תודה מראש אליאור

• 22 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.