תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלחתי לדפוס גרפיקה של פרוספקט להדפסה, הם התקשרו אליי וביקשו שאני יעשה נגטיב לטקסט, מה זה אומר ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוסף בדפדפן, משהו יכל להסביר לי מה זה מסננים ואיך זה עובד? אני פשוט מוסיף כל מסנן שאני מוצא... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כשאני מעביר סרטים לאייפוד אז לא שומעים כלום כמעט בסרטים.. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שאני אוכל להגביר בה את הווליום בסרטים לפני שאני ממיר אותם לאייפוד.
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
פורסם שפיאר פוקס יצרו את הדפדן הנ"ל עד סוף 2010 ? משהו יודע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ליבעיה עם כ. טלוויה - LEADTEK WINFAST TV2000 XP התקנתי את הדרייבר, התוכנה מזהה הכל טוב ויפה, אני מגיע לתוכנה והוא לא נותן לי לשנות את ה- INPUT SOURCE. אני לוחץ ... ולא קורה כלום. מישהו יכול להושיט לי יד?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנת זכוכית מגדלת, בדומה למה שיש בוינדוס 7. הבעיה היא שבוינדוס 7 היא קצת איטית ולא ממש נוחה, האם יש לכם המלצה לתוכנה דומה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש תוכנה (פלאג אין לווינאמפ) שברגע שאני מפעיל את ההתקנה שלה היא אוטומטית מנסה להתקין ליעד c:\program files וזה לא היעד שאני רוצה (לא שם מותקן הווינאמפ גם) ואני רוצה לשנות. האם יש לי דרך לעשות את זה ? תודה רבה לצורך העניין, אם זה עוזר לכם, זה הקובץ שאני רוצה להתקין : http://remotex.me/files/dist/RXsetup.exe תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למסנג'ר זה רושם לי קוד שגיאה 8E5E05F6 ולמשתמש אחר אני יכול להיכנס. אשמח אם יעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה ושבת שלום דור
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! ביקשתי כאן לא מזמן המלצה ל2 כוננים, אבל במהלך הדיון הכל קצת הלך לאיבוד.. נסגרתי לגבי כונן אחד, לגבי השני אני אעשה קצת סדר מעוניינת בכונן נוסף, שיהיה מחובר למחשב נייח באופן יחסית קבוע בכדי לעבוד דרכו על עריכת סרטים בתוכנות: AVID, After Effects, Cubase. אני אזדקק לe-SATA בתוכנות הללו? ירגישו הבדל במהירות? לא קריטי לי אם זה יהיה מארז וכונן או אחד מובנה.. לשיקולכם. תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-