תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מצליח להתחבר ל ICQ כמו שצריך לפעמים מתחבר והכל עובד סבבבה לכמה שעות ואז שוב מתנתק ורוב הפעמים בכלל לא מתחבר... ניסיתי גם מירנדה, ניסיתי לשנות פורטים פתחתי את הפורט 5190 בנתב...ביטלתי פיירוול ליתר בטחון...כלום פשוט לא עוזר...אני משתגע מרוב עצבים!!! בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן כבר את המחשב עם אותם כונני דיסקים פשוט יום אחד הם החליטו שהם לא מצליחים לקרוא אף אחד מהדיסקים ולצרוב אף דיסק שאני מכניס אליהם מה אני יכול לעושת חוץ מלפרמט ומה גם שהעברתי כבר דיסק שמנקה את הראש
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בבעלותי nod 32 + פיירוול של ZONEALARM 6 פתוח והכל.. הוא מתחיל בהורדה טוב, אבל נתקע לאחר 30-40 דקות מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קיימת אצלי במחשב תוכנת אבטחה Nod32 Antivirus 7. השאלה שלי האם אני צריך תוכנה בנוסף לאנטי וירוס שתמצא ותסלק ווירוסים/קבצים זדוניים לדוגמה כמו ווירוס הביטקוין ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק הבעיה חומרה או תוכנה אני די בטוח שזאת התוכנה כי היה לי את זה פעם ... בגלל שהצלחתי להפעיל את זה פעם אבל שיחקתי GTA SAN ANDRES ונפל המחשב , ועשיו כשאני מנסה להפעיל כל אפליקצית שדורשת קול זה עושה , אין OUTPUT איך מתקנים שלב אחר שלב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה מחדש, משום מה כשאני מחבר את המצלמה שלי (NIKON D80) הוא לא מצליח לזהות אותה. חרשתי את האינטרנט וניסיתי כל מה שהציעו ולא מצאתי פיתרון. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפי קריטריונים של היעדר פעילות שניתנים לשליטה ושינוי, כמו תזוזה של העבכר או לחיצות במקדלת, באופן שיהיה אפשר לשלב בינהם או להפריד, למשל, שרק לחיצות במקלדת יוציאו את המחשב ממצב המתנה ולא תזוזת העכבר. או שרק היעדר לחיצות במקדלת בפרק זמן מסוים שניתן לשינוי יכניסו את המחשב למצב שינה בלי תלות בעכבר. מישהוא מכיר תוכנה כזאת או דרך ליישם את זה?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
shockwave flash קורס ב-Chrome ניסיתי לפתור את הכעיה עם מספר מדריכים שמופיעים כאן בפורום, אך אחד מהם לא פתר. ביניהם ניסיתי: לבטל את הפלאש דרך Chrome//plugins ולאחר מכן להוריד את פלאש מהאתר המקורי. להוריד לבד Shokewave flash של Adobe. אני מריץ Win 7, הוא תמיד מעודכן אצלי. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאז שעברתי לקספרסקי פעם בכמה דקות אני שומע טיקטוק כמו בועה או ענארף איך להגדיר את זה, אני בטוח שבעלי קספרסקי מבינים על מה אני מדבר... איך מבטלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי כונן של 250, שאלתי היא איך אתםפ ממליצים לי לחלק את הכוננים. חשבתי על חלוקה לצרכים אלו: C מערכת. D מסמכים וגרפיקה (צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את DOCUMENTS AND SETTING בכונן שונה מהכונן של מערכת ההפעלה) E שיתוף והורדות... אולי כדאי גם לשים את התוכנות והמשחקים בכונן אחר, אם יש לכם המלצות, כולל גם כמה להקצות לכל דבר (אני לא מתכוון לשתף יותר מ20 ג'יגה) אשמח. דבר שני, מכיוון שהמחשב חדש, רציתי לדעת אם כדאי להתקין עליו כבר ויסטה, או להתקין XP ובהמשך לשדרג. (השאלה אם לחסוך את הכאב ראש של אחר כך)
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מזה זמן רב אני מתעסק באופן מקצועי בתוכנת פרמייר פרו ואפטר אפקט, זמן העיבוד והרנדרינג הוא ארוך...יש לי מחשב חזק מאוד אבל מסתבר שגם הוא לא מספיק חזק...אני מחפש כרטיס DSP או משהו כזה שיעשה את עבודת החישוב וישאיר את המעבד פנוי לדברים אחרים מישהו מכיר כרטיסים חזקים שעובדים עם התוכנות האלו? המחיר לא משנה כרגע יש תקציב,,,,
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמחביאה אייפי או משנה אותו לאייפי של מדינה אחרת לדוגמא לכל הפורטים שאני משתמש בהם ולא רק לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי במבוי סתום. דוד שלי רכש מחשב מותג של HP עם WINDOWS 7 לפני חודש. לאחר התקנה, עדכונים וסידור המחשב, הוא נתקל בבעיה קטנה. הוא משתמש קבוע של Firefox (אשמתי), והוא ממש נהנה ממנו. אבל לאחר ההתקנה ושיחזור מועדפים והגדרות של הדפדפן הישן שלו (מהמחשב הישן יותר), פירפוקס מסרב לשמור היסטוריה. עברתי על כל ההגדרות של הדפדפן שלו וראיתי שכל ההגדרות שלו אמורות לשמור היסטוריית גלישה, אך הם לא. ניסיתי להתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי לשחזר את הדפדפן להגדרות יצרן- לחינם. ניסיתי לחפש בהגדרות וינדוז (חוץ מהגדרות רשת- רשת HOME)- אין לי שמץ של מושג איפה יכול להיות הבעיה. חוץ מההיסטוריה של הדפדפן המחשב רץ פיקס (בגלל החרטה עפה הזה הוא נאלץ להשתמש בIE...) מבקש הכוונה/המלצה או סתם מי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז שלושתם עדיין לא גמורים אבל ניתן כבר לראות תוצאות סופיות.. ולמי שטועה אם העתקתי את הראשון כי רשום Y.d אז ממש לא זה פשוט פרוייקט שהולך להסתיים אז כבר הכנסתי את הקרידיט זה יקיר עיצובים כאילו.. yakir design למי שראה הודעות קודמות שלי בטוח שם לב ששלחתי אחת עם מלא כרטיסי ביקור גם עליהם היה רשום יקיר עיצובים.. פשוט לא נשמע לי פירומן עיצובים זה לא ממש הולך טוב אז העדפתי את השם הפרטי שלי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?
-
- 7 תגובות
- 500 צפיות
-
-
...........
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה w7 עם כרטיס מסך radeonhd4770 ומעבד amd phantomii. בשלב מסוים אירע מפנה. כל משחק שהתקנתי מאז קורס ברגע ההפעלה. לעומת זאת כל המשחקים שהתקנתי לפני עדיין עובדים חלק. מה עושים? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום,אתמול התקנתי את הNOD32 אנטי וירוס ואני רציתי לסרוק איתו וירוסים אבל כל פעם שאני מנסה לבדוק זה בודק למשך 2 דקות ומסיים! כל כך מהר? WTF? אז חשבתי אולי זאת בעיה,תראו מה זה כותב לי בסוף הבדיקה ו2 הדברים שכתובים בכחול זה גם בתחילת הסריקה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כמה וכמה תוכנות במחשב שלא מזהות אינטרנט. למשל שאני רוצה להכנס למסנג'ר אז מופיע לי ERROR שאומר בעצם "דרוש חיבור אינטרנט". זה לא רק במסנג'ר זה גם במשחק שנקרא dekaron ובGTA.(בdekaron הוא מנסה להתחבר שעות על גבי שעות) מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה להריץ SCAN בעזרת הNOD32 ולראות אם יש וירוס כלשהו.. אבל לא מצאתי כלום. אשמח לתשובה מועילה תודה
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-