עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moran14,

היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים

2. היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by koboc9,

אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה.

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  5. שלום לכולם, נתקע לי במחשב וירוס בשם Win32:Rootkit-gen [rtk] אשר אינו מעוניין לעזבני.. מה עשיתי? - סריקה עם אנטי וירוס מעודכן (AVAST ניסיתי, KASPERSKY ניסיתי) כמו כן בתוכנה נגד רוגלות (MALEWAREBITS, PC SPYWARE DOCTOR,AD AWARE, SPYBOT). במצב בטוח כמובן.. - מחקתי את נקודות השיחזור הקודמות כי הבנתי שזה מקורו בד"כ.. לא עוזררר! הוא ממשיך להופיע בכל קובץ וקובץ שנפתח במחשב! האנטי וירוס חוסם אותו אבל בכך חוסם פעולתם של אפליקציות במחשב! לדוגמא אני פותח את האינטרנט אז האנטי וירוס מתריע שהקספלורר נגוע ועל כך האתר נחסם! מה עושים מה עושים תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Moty_p,

השאלה בנושא...

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. שבת שלום מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome. תודה

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by matan13,

שלום לכולם, אני חדש עם תוכנות וירטואליזציה. התחלתי עם התוכנה VMware Player וכל מערכת הפעלה שיצרתי קיבלתי את החלון הבא: אולי מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות בכדי לראות את המערכת הפעלה. תודה רבה מראש, ושבוע מוצלח לכולם.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by LazyBoy,

אהלן, פתחתי לפני כמה ימים תיבה בhotmail העולמי וthunderbird הגדיר לבד את החשבון בלי בעיות. אחרי שניסיתי לשלוח מייל עם קבצים מצורפים קיבלתי הודעה שאני צריך להיכנס ידנית לחשבון בשביל לפתור פאזל ולהוכיח שאני לא ספאמר. ניסיתי להיכנס לחשבון אבל לא זכרתי את הססמה אז עשיתי שחזור והורדתי דרך thunderbird את ההודעה עם הלינק ושיניתי ססמה. מאז אני לא מצליח להתחבר בכלל לתיבה דרך thunderbird, לא לקבל ולא לשלוח. בכניסה דרך הדפדפן הכל עובד כרגיל. הכנסתי את הססמה החדשה לthunderbird עשרות פעמים ושום דבר לא עוזר. אפילו מחקתי את החשבון בתוכנה אבל הוא לא נותן לי ליצור אותו מחדש בטענה שהססמה שגוייה. אפילו ההגדרות הידניות לא עוזרות http://support.mozillamessaging.com/en-US/kb/Thunderbir…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by artv8,

שלום, יש לי וורד 2007, ניסיתי לפתוח קבצים ישנים שנכתבו בוורד 2000, אבל כשאני פותח את הקובץ נפתח לי חלון של ממיר קידוד. יש לציין שאף קידוד לא מתאים ויש לי רק כמה סמלים מוזרים. בהתחלה היה כתוב לי שחסר לי איזה קובץ מסוים, ואחרי שעקבתי אחרי ההוראות של מיקרוסופט זה עדיין לא עזר. אחר כך הורדתי ממרכז ההורדות word wiewer שאמור להתאים לוורד 2000 2003 2007 וגם זה לא עזר. אני מקווה שלמישהו יש פיתרון בשבילי. :s05:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by -AKEL-,

היי אני צריך פונקציה שתקח את המספר הכי גדול מהעמודה אבל אני צריך שזה יהיה בדירוג דוגמא: 5, 8, 9, 300, 20 אז שיהיה 300 20 9 כמו הMAX אבל בדירוג איך אני עושה את זה? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by Oranl,

היי, יש לי דיסק מקורי של אופיס 2007 ואני רוצה להתקין אותו על נטבוק ללא כונן CDROM. האם אני יכול פשוט להעתיק את הקבצים ל-DOK או ליצור קובץ אימג' ולהתקין רגיל? או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by tomiv,

מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית... רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות... במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by thx777,

שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…

16. Started by pazer005,

טוב, אז ברור שיש אינספור תוכנות בשביל לקודד\להמיר אודיו. הבעיה היא שניסיתי כמה ולא בכולן יש את כל האפשרויות שאני מחפש. דבר ראשון, היא צריכה להיות מהירה - מסתבר שתוכנות כמו MediaCoder ו-Winamp לא הכי מהירות גם אם הראשונה משתמשת בכל המעבדים. דבר שני, היא צריכה לדעת לשמור את הקובץ באותה הספרייה של המקור. מסתבר שרוב התוכנות החדשניות לא עושות את זה. דבר שלישי, שיהיו לי את כל אפשרויות הקידוד. כלומר, את כל סוגי הקבצים ובתוכם את כל ההגדרות. לדוגמה, ב-Xilisoft לא ניתן בכלל להגדיר באיזה איכות לקודד קובץ Flac...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. אין לי ראוטר אלא חייגן AZTEC 600 צריך תוכנה או סקריפט שיאפשר לנתק את החיבור לאינטרנט לכמה שניות ולהתחיל אותו מחדש. כל חצי שעה או שעה לפי פרק זמן שניתן לקצוב מראש יש תוכנה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שידרגתי את האקספלורר ובדפים שהאקספלורר הקודם היה מחליף צבע כסימן שנקראו האקספלורר הנוכחי אחרי כל רענן דף מחליף את הצבע לסימן שלא נקרא איזה הגדרות אני צריך לשנות שישאיר את הדפים / השורות שקראתי כסימן שנקרא ולא יבטל את הסימן כשאני מרען את הדף ?

19. Started by aviad222,

שלום, אפשר לקבל המלצה למקודדים ל media player ב WINDOWS 7? מדובר בעיקר על צפייה בתכני HD. (לא מעוניין בחבילה של k-lite ודומיו) תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. התקנתי cs5 ובחרתי התקנת trial. והיה רשום לי שהוא מתקין איזה 300-400 מגה (<< אולי זה רק רכיב?) לאחר מכן עשיתי רישום מקוון איך אני בודק האם יש לי את הגרסה המלאה?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Orian015,

שלום, אני עושה דו"ח מעבדה בביולוגיה ובוא אני צריך למצוא שיפוע של גרף שהוא לא ממש לינארי (חח) אני עושה פונקציית SLOPE. אבל בגלל שהשיפוע כ"כ קטן יוצא לי 0. איך אני עושה שזה לא יעגל אחרי הספרה השנייה אחרי הנקודה? *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  22. לאחר זמן מה עם החבילה של קספרסקי "בתשלום", מחפש אלטרנטיבה חינמית (אם קיימת) שלא תיפול ממנו. אני מניח שאין חבילה של אנטי-וירוס ופיירוול ביחד, אך אין לי בעיה לתוכנות נפרדות. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2010 בשעה 16:15:29 ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  23. אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד שהתחילה לאחרונה, בעת גלישה לאתרים מסוימים(אני לא בטוח, אבל אני חושב כאשר יש בהם Flash לא קטן) המסך פשוט הופך שחור(כל המסך! לא רק האיזור של הדפדפן...) בהתחלה חששתי אולי זה וירוס(למרות שמותקן אנטי..), אז עברתי לXP שמותקנת במקביל, אך גם שם זה קרה! המ.הפעלה שלי היא WIN7 64BIT, דרייברים של כ.מסך מעודכנים(HD4850) וכמו כן של כל השאר.. מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת? אגב אם זה עוזר, אחד האתרים שזה קורה לי באופן קבוע כאשר אני נכנס אליו הוא http://my.lachman.co.il

25. הכותרת די מסבירה את הבעיה בצורה המיטבית. התקנתי מחדש את ה-FLASH עידכנתי את כל ה-PLUG-INS וכן איתחלתי את המחשב וכלום לא עזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים