עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב חברה הייתה לי בעיה רצינית במחשב וקניתי הארדיסק חדש וסידרתי הכל עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא את כל הfavs שלי וגם את הלינקים על הaddress bar זה אמור להיות בפרופיל בתוך הפיירפוקס אבל זה לא שם אולי בגלל שאני משתמש בזה זמן רב אז פעם היה להם תיקיה אחרת אבל אני פשוט לא מוצא...יכול להיות שנעלם? תודה על העזרה משה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. המחשב של אבי בן כשנתיים לערך, עשה יותר מידי קונצים וטכנאי "מומלץ" פרמט לו את המחשב. בשלב זה אחרי שגבה 400 שקל לביקור לקיחת המחשב למעבדה והחזרתו, נעלם הטכנאי ונגוז ושוב אינו משיב לטלפונים. לאחר הפירמוט המחשב שוב אינו מזהה את המדפסת ( ברדר משולבת גדולה בת כשנה וחצי בערך). הסרתי את התוכנה של המדפסת וניסיתי לעשות התקנה חוזרת בעזרת דיסק המדפסת המקורי אך כלום לא קורה. באיזה שהוא שלב התבקשתי לחבר את כבל ה USB ולהדליק את המדפסת, אך כלום לא קורה. החלפתי יציאת USB במחשב אך עדין בכניסה למנהל ההתקנים אני רואה- "התקן לא קיים" או לא מזוהה איני זוכר בדיוק את ההגדרה. נסיתי לחפש דרייברים דרך מנהל ההתקנים אך ווינדוס לא מוצא. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אתמול הופיע לי תוכנה במנהל המשימות בשם NUA.EXE, היא עדיין רצה אצלי במחשב, שעשיתי חיפוש של הקובץ בסריקה הכללית מצאתי אותו ואז עשיתי עליו SCAN של נורטון, הנורטון מצא שהקובץ בסדר בכל מקרה החלטתי למחוק את הקובץ, היום שאני פותח את המחשב שוב הקובץ הזה מופיע לי ועדיין קיים שבתיקיה שמצאתי אותה.. מישהו מכיר תמשימה הזאת ויודע מה אפשר לעשות נגדה? אני מפחד שזה וירוס שמנטרל את הנורטון או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by domuzy,

קפץ לי עכשיו הTHREAT הזה: "gloomyblack.info:8080/google.com/chase.com/sohu.com.php" והוא התייחס לאקספלורר (TYPE 750). בAVG ו/או בגוגל אין את הדבר הזה. מישהו מכיר? יודע?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. הקונספט שגיבשתי הוא עיצוב בכיוון אורבאני, grungy וקצת (באמת קצת) קלסטרופובי, כדי לתאר תחושה כללית של היכלאות באורך חיים עירוני והצדדים המנוכרים שלו, כפי שהמוזיקאי מנסה לשדר במילות השירים ולפעמים בלחנים עצמם. הצהוב דומיננטי כדי להדגיש תחושה דומה לעיר בתוך עננה צהובה (אסוציאציות של הצדדים השליליים של החיים האורבניים - זוהמה, היעדר צמחייה וכד') לאיור הראשי של קדמת חוברת השירים יש משמעות אישית מבחינת יהודה סאן, דמות הילד היא דמותו שלו כשהיה קטן (באיור הפנים והראש התבססתי על תמונה שלו כשהיה ילד מחופש לליצן בפורים), ומייצגת כמיהה לחופש ילדותי ולפנטזיות מעבר לגבולות המציאות, שהתחפושת (והרעיון של פורים באופן כללי) מייצגת. בכל עמודי החוברת ניסיתי כאילו להשאר "באותה הדירה" שמוצג…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Delux,

לא DIVX ו MEDIA PLAYER תודה!!!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aaronc76,

היי פעם אחרונה שהתקנתי קודקים היה לפני שנתיים. אז התקנתי K-Lite Codec Pack האם יש משהו עדכני יותר ומומלץ יותר כיום? חן חן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by kalda01,

התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איזה Codec ים צריכים להיות במחשב בכדי לראות את כל הפורמטים שקיימים בסרטים? למשל: יש לי סרט בפורמט XVid - ואני לא מצליח לראות אותו!!! איזה Codec חסר לי ???

11. Started by gkman,

שלום יש לי את windows media player 11 אבל כשאני פותח איתו סרטים הוא לא מציג את הסרט אלא רק משמיע אותו והמסך נשאר שחור אני יודע שזה אומר שאני צריך להתקין CODEC אבל יש כלכך הרבה ואני נשארתי מבולבל איזה חבילה להתקין? אין אחד שמיקרוסופט הוציאה? (הרי אחרי הכל זה הנגן שלה) תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by Zadu,

יש לי ווינדוס 8.1 ואני רוצה להוריד Codecs לצפייה בסרטים באיכות הכי טובה. איזה codecs הכי מומלץ להוריד?

13. Started by amir85,

שנים שלא השתמשתי ב EMULE אבל אני צריך להתקין אחד עכשיו ורציתי לדעת מלבד הגרסאה המקורית והמוד Xtreme שאני עובדתי איתו מה הגרסאה ממולצת שלכם?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשב בבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by marking,

כל 2 דקות מנסים לפרוץ לי (בגלל זה פירמטתי ופתחתי חשבון חדש בICQ) אני כבר לא יודע איזה FIREWELL להשתמש פרצו לי כשהשתמשתי עם ZA וכשאני משתמש הפיירוול של נורטון אז כל 5 שניות יש לי הודעה של להסכים או לא (הודעות בסגנון) וזה מעצבן אז אני לא משתמש בו (לגים במשחקים בשתי התוכנות ) נו אנשים תעזרו לי לפני הפירמוט הבאה? תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by AloN(-)KiLLeR,

יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  18. כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by redead,

התקנתי ווינדואס מהתחלה ואני צריך להוריד עכשיו תוסף JAVA שיתאים לי גם לאתרי אינטרנט וגם לכתוב JAVA בECLIPSE .. איזה גירסה אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Posford,

ראשית רציתי לשאול. האם Java זו תמיכה שהיא לפי דפדפן או שזה לפי מערכת הפעלה? ואיזה מומלץ להתקין? שלא יהיה מסורבל ושלא ישאב יותר מידי משאבים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by gkman,

אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. אני צריך להתקין NET. כדי להריץ איזה תוכנה קטנה של הזנת ציונים. יש לי CURE 2 QUAD ו "WINDOWS XP PRO SP2" (לא 64 ביט). באתר של מיקרוסופט יש כל כך הרבה גרסאות שאני פשוט רוצה להיות בטוח... מה אתם ממליצים? אינני מפתח תוכנות בסביבה זו. לא הבנתי מה ההבדל בין RUNTIME ל DISTRIBUTIBLE וכל מני המספרים המקוצרים שם! מה אני צריך להוריד? אם אפשר אז תנו לינק בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by yair_gobani,

מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sherlock1212,

xp או 2003? יצא כבר 2007?(לא ביתא)

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים