עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bermangroup,

איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by TNT,

מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. צריך תוכנה שזה ספירה לאחור לכיבוי מחשב.. יענו אם אני רוצה ללכת מהבית ושהמחשב יכבה לי עוד שעה.. תודה לעוזר.

4. Started by silky,

שלום רב, במסגרת עבודתי אני נכנס לאתרי https:// ומקבל שגיאת Certificate Error. לאחר מכן אני לוחץ להמשיך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך מהימנה לבטל את ההודעה ולתת לי להיכנס לאתרים ללא בדיקת ה Certificated שלהם? עשיתי חיפושים די מקיפים בגוגל ומצאתי שם הסברים על שינויים של ה INTERNET OPTIONS-SECURITY וגם ב INTERNET OPTIONS-ADVANCED אבל עדיין אני מקבל את הודעה השגיאה כל פעם שאני נכנס לאתר שכזה. עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shimon23,

יש לי את הדריברים הנ"ל ואני רואה עברית כמו בתמונה. היה פעם רשום אפשהו איך לסדר את זה אבל לא קראתי אז איך?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כמו שרשום בכותרת,אני נכנס לפייס,מקיש שם משתמש וסיסמא זה עושה לי תדבר הבא. מה עושים נגד זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shimon23,

מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Real_RockNrolla,

יש לי 12 מגה בתשתית הוט (בלי הגבלה מצד הספק) והמהירות הורדה שלי תמיד מגיעה ל-1.2MB/s ואף פעם זה לא מגיע לי למהירות המקסימלית שלי.. כמו כן גם אצל חבר ניסיתי להוריד ויש לו 15 מגה בתשתית בזק אותו סיפור מגיע לו מקסימום ל-1.5MB/s וגם אצלו נעלמים לאיפשהו 300KB/s.. מישהו שם לב לבעיה המעצבנת הזאת ב uTorrent ? מישהו יודע איך אפשר לפתור את כל העניין הזה ? ניסיתי לשחק עם כל הגדרה אפשרית בתוכנה.. יש לציין שאני משתמש בגרסא 2.2.1 וניסיתי גם גרסאות אחרות של התוכנה. ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא מצאתי פתרון.. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש ב BITCOMET 0.60 שהיא תוכנה מומלצת ומעולה עד היום הגעתי למהירויות מטורפות ממוצע של 150 160 לקבצים חדשים ו 90 80 ללא הכי חדשים ביומיים האחרונים חלה ירידה משמעותית מאוד במהירות!אני מדבר על ממוצע של 20 30 גם יחסית לקבצים חדשים!שמספיק מבוססים לצבור מהירות!אבל המהירות לא עולה על 30 40 גם התקנה מחדש לא עזרה!והחלפתי את קובץ הקונפיג כמו שהלינק הבא אומר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=146324.0 גם הפורטים פתוחים ל 50 כמתבקש! מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחד שאני יכול לחשוב עליו ששיניתי במחשב ביומייים האחרונים הוא ה CASH MEM ב PREFORMENCE מידני לידי המלצות מערכת! האם זה יכולה להיות הבעיה!מה שלא נראה לי! ועל איזו בדיקה אתם ממליצים?אולי איזה קובץ שאתם…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. חיפשתי בגוגל הכל ישן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. מעוניין לדעת דברים ב ADSL יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של 0.75,0.08 ועוד ... שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו אשמח לתשובה מתן!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by אבי11,

שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים *עריכה* בגלל תקלה שהייתה לי במחשב, הת'רד הזה נפתח פעמיים.. סליחה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו windows 7 64 עכשיו גם שאני מפעיל את המחשב מחדש ואחרי שהווינדוס עלה ושום תוכנה לא רצה ההארד לא מפסיק לעבוד הוא תמיד עושה את הרעש כאילו הוא מעתיק משהו. הוא לא על idle והנורה האדומה של הHDD תמיד פעילה מהבהבת זה מצב נורמלי זה אמור להיות ככה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by megahertz88,

היי, לאחרונה עברתי להשתמש ביוטורנט, שהיא מאוד נחמדה קלה ו(לפעמים)אפילו מהירה. הבעייה היא כזאת: בזמן שיש לפחות טורנט אחד פעיל (כלומר מוריד או אפילו seeding אחרי שסיימתי להוריד), הדפדפן מתחיל לקרטע. הכוונה היא, דפים מתחילים לעלות, ואז מפסיקים כאילו מישהו לחץ על Stop. אם אני לוחץ על הכתובת ואנטר כמה פעמים הדף מועיל בטובו לעלות, אבל מספר הפעמים משתנה (יכול להיות 1, יכול להיות 7 ויכול לא לעלות בכלל). גם כשהדפים עולים, זה לא כמו שצריך, כלומר חסרות תמונות, לינקים לא מגיבים לעיתים, ולפעמים הדף סתם נראה מוזר (בלי רקע פתאום וכו'). זה קורה עם כל סוגי הדפים, לינקים, כתובות וכו'. גם האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת (ומודיע על תקלה) כשהתוכנה פעילה. כדאי לציין שזה קורה בכל דפדפן שיש לי על …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. זה לא שאני מנסה ליפרוץ למחשבים או משהוא כזה פשוט יש לי דוד בחיפה שיש לו אינטרנט מהיר ומביאים לו מלא תמונות משחקים וכו. והוא לא יודע דבר במחשבים אז אמרתי לו שאני יתקין לו תוכנה שהוא ישלך לי את הקבצים דרכה,אבל הוא היתעצבן ואמר לי שהוא לא רוצה שום תוכנה ושאין לא כוח להעביר שום קובץ,ועם יש תוכנה שנימצאת רק אצלי ושאני לא יצטרך להתקין אותה אצלו ואני יוכל להוריד ממנו את הקבצים זה יהיה טוב אז השאלה שלי האם יש תוכנה כזו ואני חוזר זה לא למטרות זדוניות תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן. http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ). בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by h.o.w,

אהלן... איפה אני יכול להשיג תוכנות כמו מציף אימייל, מציף צ'טים, תוכנות פריצה וכאלה? :asthanos:

19. Started by רן200,

הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה. אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות. מקווה שתבינו את הבעיה. ;D תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי את המצלמה Genius VideoCAM Series V2 כבר מעל לשנה. אני זוכר שהיא עבדה לי לפני חודש בערך, אבל מאז היא בארון ולא השתמשתי בה. היום נזכרתי בה אז התקנתי את הדרייבר המתאים מהדיסק שבא איתה והפעלתי את התוכנה שלה אחרי זה. אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). יש לכם מושג מה הבעיה? דרך אגב, אני צריך להתקין את התוכנה REAL PLAYER בשביל שהמצלמה תפעל? כי מצורפת עם הדיסק של המצלמה התוכנה REAL PLYER, ולא נראה לי צירפו אותה סתם. אבל שוב יש כאן בעיה, כי כשאני מנסה להתקין את התוכנה REAL PLYER יוצאת לי הודעה של "MISSING UNINSTALLER" ואז אחרי כמה שניות הודעת שגיאה נוספת שהתוכנה לא יכולה להמשיך בהתקנה. עריכה: תוכנת REAL PLAYER, הגירסה האחרונה, הותקנה בהצלחה. אז אפשר לשלול אותה כגורם לבעיה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Zeos100,

יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by benyben,

שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים