עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by carmelb,

הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אז ככה... כתבתי להנאתי את הגיליון הבא של יומן הרשת, והבנתי שהמצב של הRAM שלי לא ממש מזהיר, ושעליי להדליק מחדש את המחשב. שמרתי את הקובץ, כיביתי את וורד, ולחצתי באופן עצבני ביותר על כפתור הכיבוי (זה שעל הקופסה). המחשב נדלק מחדש, הכל טוב ויפה. אבל ליבי נפעם לגלות כי המסמך שניסחתי כה יפה וטרחתי לכתוב נשבר. לצערי הרב, אינני יכול להעלות את המסמך לאינטרנט או לחשוף את ביפנכם [אלא אם כן תעשו למחשב שלי Remote assistance] מכיוון שהוא מכיל מידע שבשלב זה אמור להיות חסוי. אפרט את הבעיה: כאשר אני מפעיל את הקובץ אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Word cannot start the converter mswd6_32.wpc כמה פעמים, וכאשר אני גומר ללחוץ על הודעות השגיאה (כולם נושאים את אותה תווית), נפתח חלון שמבקש מ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. mui - multi language interface יש לי 2003 ובהתקנה הוא יצא באנגלית איך אני משנה אותו לעברית?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר שלי, מחובר לרשת ואיתו אני עושה את מרבית העבודה. השני, מדיה סנטר שמוצב בסלון, משמש אך ורק לצפייה בסרטים, ולא מחובר כלל לרשת. כאשר יש לי צורך להעביר תכנים בין המחשב בחדר לבין המדיה סנטר, אני מעתיק את המידע לכונן חיצוני, ומשם מעביר למדיה סנטר. כמובן שזו פעולה מסורבלת ואיטית, לכן אני מחפש דרך לפשט את כל התהליך. האם יש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים ובאמצעותה ניתן להעביר את המידע? כמובן שרצוי שהתוכנה תהיה פשוטה וקלה לשימוש ככל האפשר. אגב, שמעתי שיש יישום של מייקרוסופט (שייך לחבילת ה-LIVE) שיודע לעשות דברים כאלה בעזרת חיבור לרשת וסנכרון. אבל אינני יודע עד כמה זה מתאים לצרכיי, ועד כמה תוכנה זו קלה לתפעול... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ??

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Zeos100,

יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. (ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by wow,

איזה אתם מכירים?(לא רק בארץ)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by megahertz88,

היי, לאחרונה עברתי להשתמש ביוטורנט, שהיא מאוד נחמדה קלה ו(לפעמים)אפילו מהירה. הבעייה היא כזאת: בזמן שיש לפחות טורנט אחד פעיל (כלומר מוריד או אפילו seeding אחרי שסיימתי להוריד), הדפדפן מתחיל לקרטע. הכוונה היא, דפים מתחילים לעלות, ואז מפסיקים כאילו מישהו לחץ על Stop. אם אני לוחץ על הכתובת ואנטר כמה פעמים הדף מועיל בטובו לעלות, אבל מספר הפעמים משתנה (יכול להיות 1, יכול להיות 7 ויכול לא לעלות בכלל). גם כשהדפים עולים, זה לא כמו שצריך, כלומר חסרות תמונות, לינקים לא מגיבים לעיתים, ולפעמים הדף סתם נראה מוזר (בלי רקע פתאום וכו'). זה קורה עם כל סוגי הדפים, לינקים, כתובות וכו'. גם האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת (ומודיע על תקלה) כשהתוכנה פעילה. כדאי לציין שזה קורה בכל דפדפן שיש לי על …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בהמשך לפוסט הזה בפורום כרטיסי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401611.0 אני שואל בעצם אם שווה להשקיע בקוואדרו במידה ואני כן צריך PREVIEW מהיר בעבודה בתלת? ובכלל מי שיש לו ניסיון בהחלטה כזאת. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by wooper,

שלום אני מריץ 2 מכונות וירטואליות הכל עובד מאוד לאט מה יכול לשפר מאוד את הביצועים הנה המפרש שלי AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition POWERCOLOR ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by potassium,

יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bermangroup,

איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by stio,

שלום רב, איך צורבים קובץ ISO לדיסק 700 מגה CD-R? האם כקובץ DATA? תוכנת הצריבה היא Nero 6.6 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ערבטוב משהו ממש מוזר קורה לי מאתמול עם Dropbox נראה כל הזמן הוא שב ומעדכן במחשב בבית קבצים מסיימים. כל כמה זמן הוא שב וטוען שיש כמה קבצים בעדכון (עיתים 14 עיתים 12 עיתים 7 משתנה). אמנם ייתכן (סיכוי לא גדול אבל נניח) שמישהו נגע באותם קבצים (או אחרים) בשלב כלשהו במחשב אחר שכרגע גם אמור לפעול. עדיין, הסיכוי שמישהו כל הזמן משחק איתם עומד על 0. וגם אם כן, אין כל סיבה ליצור העתקים על גבי העתקים של אותם קבצים DOC. אגב, גם מחיקה שלהם לא ממש עוזרת. לא כל עוד המחשב בצד השני עובד ומסונכרן עם התהליך.. ברור משהו פה השתבש . השאלה מה ואיך מתקנים זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by רן200,

הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

http://img224.imageshack.us/img224/7963/skylight3dv.jpg לא מוצלח במיוחד, זקוק לעוד קצת ליטוש אבל סך הכל נראה לי שיצא בסדר זמן הרינדור היה ארוך משצפיתי אבל לדעתי התוצאה שווה את המאמץ.... לא יודע אם רואים את זה, אבל בכללי ניסיתי לעבוד לפי הדוגמא שPure Gold עשה.. הוא נתן את הקו הכללי... תגובות והערות בונות יתקבלו בבכה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה. אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות. מקווה שתבינו את הבעיה. ;D תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אם לא הבנתם בכותרת אז מדובר על פוסטר פרוייקט. הוא כולל ריבועים עם מלל על הפרוייקט ותמונות בין לבין. אני מנסה להכין אותו ב WORD ומתקשה. יש תוכנה טובה לזה? הערה בסוף הוא יופס על דף מטרX מטר וחצי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים