תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי ארבעה קבצי Image של Ghost (כ"א בגודל של כ-1GB). מדובר בארבעה Images שונים ולא פיצול של Image אחד גדול. יצרתי את קבצי ה-Image באמצעות Norton Ghost 2003 ושמרתי אותם על מחיצה בדיסק הקשיח (לא צרבתי אותם באמצעות Ghost). צרבתי את כל ארבעת קבצי ה-Image על DVD אחד (כ"א בתיקייה נפרדת) באמצעות Easy CD&DVD Creator 6 והגדרתי את ה-DVD כ-Bootable, כך שהוא יפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. ה-DVD נצרב ללא תקלות, עולה ב-Boot ומפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. הבעיה היא שלמרות ש-Norton Ghost 2003 מזהה את ה-DVD הוא לא מראה את הקבצים והתיקיות שבו, אלא מצפה שה-DVD כולו יהיה Image של Ghost. משהוא לא מזהה את ה-DVD כ-Image של Ghost, הוא מודיע שה-Image לא נצרב באמצעות …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב. הסקייפ עלה, והרגשתי שהמחשב איטי. בדקתי במנהל משימות וראיתי שהסקייפ משתמש ב 50% מעבד לפחות ובסביבות 300MB RAM, שזה המון. ניסיתי המון פתרונות שקשורים לתכניות ברירות מחדל, שום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש, למחוק עוגיות ולאפס את המשתמש, כמובן ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!, אני מישתמש כבר שבוע בתוכנה ההצפנה הטובה הזאת שניקראת TrueCrypt, כדי שילדיי לא יגלו את הסרטים-הכחולים, (רחמנא ליצלן), שאנוכי מוריד מהאינטרנט.....אבל קורה דבר מאוד מוזר, כשזוגתי ואנוכי מסיימים ליצפות באיזה סרט קצר, או סרט לא מוצלח, פשוט אני עושה עכבר-ימני + delete , הוא שואל אם אני מעוניין ליזרוק את הקובץ ל-RecycleBin, ואני נותן לו כמובן YES....אבל אחרי שאני זורק סרטים דפוקים, או סרטים שסיימנו ליצפות בהם ואנחנו הולכים לישון מבסוטים מהחיים, ביום למחרת כשאני בא לנקות את סל-המיחזור, (כפי שהייתי עושה לפני שהיה לי את ה-TrueCrypt והייתי מוצא שם איזה 10סרטים שזרקתי), אני לא מוצא ב-RecycleBin שום-דבר....התיקייה חלקה ונקייה, כמו טוסיק של תינוק אחרי החלפת-חיתול.....ואל תציעו ל…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
העברתי כרטיס טלויזיה ממחשב של חלונות XP למחשב חדש של ווינדוז7 (החנות מחשבים העבירה) הבעיה היא שזה לא מציג תמונה...הם טוענים שהם התקינו דרייבר לווינדוס 7. השאלה היא אם הבעיה בדרייבר או בתוכנה הכרטיס טלויזיה נקרא- tv capture card wdm video capture והתוכנה שאני משתמש בה- InterVideo WinDVR מה עושים? והאם יש תוכנה עדכנית לכרטיס טלויזיה/הכוונה איך להפעיל דרך מדיה סנטר...כי לא הצלחתי-אין תמונה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתרים כמו ספורט 5 yes walla nana אי אפשר והתקין פלאש והכל וזה לא נותן מה לעשות אם פה לא מתאים תעבירו לאן שמתאים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה מתקדמת להסרת תוכנות שתסיר לחלוטין כל זכר של התוכנה, לדוגמא הורדתי את POPCORN TIME בזמנו ושמתי לב שהותקנה לי גם תוכנה שנקראת NEOLOADER אני לא מצליח למצוא שום קובץ הסרה לא של ה POPCORN TIME ולא של ה NEOLOADER והן לא מופיעות תחת התוכנות שניתן להסיר בכלי של ווינדוס. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רצתי לשאול יש כאן אנשים שיכולים לבנות לי גרפיקה לכרטיס ביקור?.. אני ישמח מאוד... עם יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו שישלח לי פרטית ואני ידבר איתו.. תודה רבה לכולם רום ...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא הבנתם בכותרת אז מדובר על פוסטר פרוייקט. הוא כולל ריבועים עם מלל על הפרוייקט ותמונות בין לבין. אני מנסה להכין אותו ב WORD ומתקשה. יש תוכנה טובה לזה? הערה בסוף הוא יופס על דף מטרX מטר וחצי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקודד סרט DIVX עם סאונד בפורמט 5.1 כלומר לשמור על כל הערוצים (בלי לעשות DOWNMIX ל STEREO כמו שעושים ברוב הסרטים ...) מישהו יכול להמליץ על CODEC טוב ?? ובאותה הזדמנות גם לציין האם הוא עושה את זה בזמן הקידוד של הסרט או עושה את הקידוד בנפרד על הSTREAM של האודיו ומאוחר יותר לשלב את הסרט המקודד עם האודיו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מי שמחפש אנטיוירוס חזק לדוס הנה: F-prot חיוני ביותר כאשר כל המחשב נדבק בוירוס וחלונות לא עולה או שהאנטיוירוס לחלונות מודבק גם הוא ולא מתפקד. הנה הקישור: http://www.f-prot.com/f-prot/download/getfpdosfree.html הוא ניתן חינם.... וכבר הציל אותי מספר פעמים. אצלי הוא צרוב על דיסק רב פעמי ( כדי לעדכנו מידי פעם ) עם עוד כל מיני GOODIES. תהנו...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשמעתיקים כתובת URL שמכילה תווים מיוחדים (אותיות עבריות, סימן & וכו') מהדפדפן (אני משתמש בפיירפוקס, אבל זה נכון לכל דפדפן), התווים האלה הופכים לקודים כמו %20 לרווח, %25 לאחוז וכו'. לדוגמה - אם מנסים להעתיק מהדפדפן את הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי תתקבל הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 הייתי רוצה אפשרות להעתיק את הכתובת כמו שהיא מופיעה בדפדפן, בלי קידוד לתווים מיוחדים (כמו http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי). יש איזה תוסף לפיירפוקס שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי תוכנה קטנה שיכולה לעזור למורידי סדרות (רק סדרות , לא סרטים). אתאר בקצרה ע"י דוגמה: הורדת סדרה שלמה ואת כל קבצי התרגום שלה, אתה מציין לתוכנה היכן התקייה שנמצאים בה כל הקבצים. התוכנה תתאים בין קובץ המדיה (כרגע עובד רק עם AVI) לקובץ התרגום (SUB או SRT) כלומר שם קובץ התרגום יהיה כשם קובץ המדיה ובנוסף יש מספר אופציות לסידור מחדש: 1) להשאיר בתקיה הנוכחית - כלומר רק התאמה של שם הפרק לתרגום המתאים. 2) להכניס כל עונה לתקייה נפרדת - כלומר כל הקבצים והתרגומים יוכנסו לתיקייה של העונה למשל (למשל כל עונה 3 תוכנס לתיקייה S03). 3) להכניס כל פרק לתקייה נפרדת - כלומר כל פרק והתרגום שלו יוכנסו לתיקייה משלו (למשל פרק 4 יכנס לתקייה E04). 4) כל עונה ופרק יכנסו לתיקייה - כלומר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה בדיוק RapidShare? זאת תוכנה שנותנת להוריד דברים מהאתר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר ישראלי עם קישורים לביטורנט (חוץ מליונטוורק הישן...), או אתר שיש בו קישורים לקבצי טורנט עבריים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: מצאתי, הכפתור "SHEET RIGHT TO LEFT" משנה את הצירים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לעבור מ-Avast לאנטי וירוס של מיקרוסופט (MSE), גם בגלל ש-Avast מציע להתקין תוכנות צד שלישי בעת התקנה או עדכון, גם בגלל כבדותו, וגם מתוך הנחה שהדבר יקצר את משך זמן טעינת מערכת ההפעלה (מה שלא קרה במקרה האחרון, שכן Soluto מדווח שמשך זמן האתחול האחרון הוא 3:03 דקות כאשר ל-MSE לקח 101 שניות להטען (יותר מל-Avast). בקיצור, כצפוי החלטתי להפעיל גם את Windows Defender, כהשלמה לאנטי וירוס של מיקרוסופט, אלא שבהתחלה הוא הופעל בסדר גמור, אבל עכשיו הוא מציג לי כל פעם את החלון הבא: ולחיצה על "לחץ כאן כדי להפעיל אותה", לא עושה שום דבר, ו-Windows Defender לא נטען בכלל. ניסיתי להפעיל ב-Services את Windows Defender, ולאחר כמה שניות, הוא רשם לי את ההודעה הבאה: מה הסיבה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-