תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי כמה סרטים על המחשב והם באנגלית, בלי תרגום =\ וזה קצת מציק. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להוסיף תרגום לסרט? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת קשה היה לי להסביר בכותרת אז אפרט: אני רוכב אופנוע ומשתמש ב-GoPro עם כרטיס של 128 גיג. בכל פעם שהכרטיס מתמלא, אני שופך את כל קבצי ה-MP4 המאוד גדולים לתקיה באחד הכוננים שלי. אני רואה לאן זה מגיע, ואין לי כח לערוך כל קובץ בנפרד, אז מחפש תוכנה שתדע לקחת את כל הקצים ולבצע Convert או רינדור לפורמט שונה שיהיה יותר קל. כרגע יש לי כמעט 300 קבצים, כאשר הממוצע של כל קובץ הינו 2 גיג. התיקייה כבר שוקלת חצי טרה, אשמח לעצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש יל קובץ BIN בלי CUE איך אני יוצר לו אחד כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני גולש לא מעט באינטרנט ומשהו שלא נתקלתי בו בעבר הוא הקטע שאני עובר בין לשוניות והמעבד מגיע ל-100% התאמצות, מתאמץ ככה איזה דקה שלמה. במיוחד שאני עובר ללשונית של HWzone. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פרמיר CS3 10.01 אני מכין סרט של כ40 דקות, בינתיים הוא 16 דקות. רוב הקבצים הם ממצלמה דיגיטלית MINIDV והם בפורמט DV וחלק ממש ממש קטן הוא ממצלמת 8MM שהועתקה למחשב לקובץ DIVX. לוקח לי המון זמן להוציא את הסרט בפורמט DV(כשעה וחצי ואפילו שעתיים וחצי) ורציתי לשאול אם יש דרך לייעל את העבודה ולהמהיר את הרינדור? והשאלה העיקרית היא, כשלוחצים אנטר בפרמיר הוא מתחיל לרנדר. למה זה תורם? המפרט רשום בצד והוינדוס הוא ויסטה אולטימט 64 יש לי 3GB זיכרון: 2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 1GB של OCZ 800MHZ ו2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 512MB של SUPERTALENT 667MHZ תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון האקספלורר התחיל לעשות בעיות במחשב הנייד.. (win vista). בזמן גלישה הוא מציג את ההודעה הבאה : Windows Explorer Has Stopped Working בנוסף לזה שמתי לב שבמנהל המשימות ה explorer.exe משתמש כמעט במלוא הcpu בין 80-100% חשוב לציין שבמחשב אין ספייוורים או וירוסים כי עשיתי בדיקה עם מס' תוכנות ולא נמצא דבר. מישהו יכול לעזור?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-