תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני אמור לקנות מערכת הפעלה למחשב גיבוי שמתקשר עם כל רשת המחשבים בחנות ספציפית. איפה אפשר לקנות את המערכות האלה? מה ההבדל בינהם? r2 & hyper-v האם יש איזה דרך זולה יותר מאשר לקנות אותם בקופסא(retail), אולי דרך האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... איפה אני יכול להשיג תוכנות כמו מציף אימייל, מציף צ'טים, תוכנות פריצה וכאלה? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה. איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמחק לי חלק של קובץ שהיה בהורדה באי מיול בתקיית ה temp קראו לו 002נקודה part נקודה met (כתבתי ככה כי הוא כותב הפוך אם אני עושה נקודות...) ועכשיו ההורדה הפסיקה והיא בכלל לא מופיעה בהורדות.... אבל אני יודע שזה לא הקובץ העיקרי שנמחק כי עדיין יש שם קובץ שנקרא 002 נקודה part והוא שוקל 1.64 ג'יגה שזה היה הגודל שהוא הספיק להוריד ליפני שהוא הפסיק ואחד שקוראים לו 002 נקודה part נקודה met נקודה bak בבקשה המצב ניראה גרוע אני מקווה שמישהו יעזור לי... תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, קניתי לפטופ חדש של HP Dv6620ej ויש עליו Vista. אני רוצה למחוק את הויסטה הארורה הזאת ולהתקין XP. אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של XP ומתחיל בתהליך ההתקנה יש הודעה שאי אפשר להתקין כי ווינדוס לא מצאה כונן דיסק קשיח. אני מאמין שזה בגלל הכונן SATA, איך אני יכול להוסיף לו את הדרייבר, (אין לי כונן דיסקטים בלפטופ). בנוסף גם נכנסתי לאתר של HP והדרייברים ללפטופ שלי הם רק לויסטה איך אני יכול למצוא את כל הדרייברים שיתאימו לXP?? HP החארות אומרים שהם לא מספקים תמיכה לXP על הלפטופ הזה.. בבקשה תעזרו אני בצרות...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד עכשיו הכנתי תפריטים ל DVD עם Ulead DVD MovieFactory 5 , התכונה נחמדה ועושה את העבודה. הבעיה היא שהתפריטים שם לא מספיק עשירים אני מורגיש די מוגבל ל menu-ים שהם יצרו. אני מחפש תוכנה שעושה את עבודה - הכנה תפריטי DVD עם המרה ה video לפורמט המתאים וצורבת אבל עם יותר תפריטים עשריים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך שאני פותח את האוטלוק בלי ללחוץ ע כלום הוא מראה לי את ההודע שבתמונה, ניסיתי את 3 שאפשרויות אף אחת מהן לא נותנת לי גישה לאוטלוק יש פיטרון? איך אפשר למחוק רק ואני מדגיש! רק את האוטלוק ולהתקין רק אותו לבד? (במקרה הכי גרוע) תודה [attachment deleted by admin]
-
שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נתקלתי בשגיאה שמשום מה לא נתקלתי בה בשום מחשב אחר לגבי ICQ5 כשאני מפעיל אותו הוא מעלה לי שגיאה של RUNTIME ERROR ++C ואני כבר חודשים מחפש את הפתרון העניין הוא שניסיתי להסיר ולהתקין כמה פעמים מכמה קובצי התקנה שונים בנוסף (לא בגלל זה אני לא כל כך נואש ) המחשב עבר פרמוט כמה פעמים בתקופה הזו (על ידי דיסקים שונים ששימשו להתקנת המערכת) אם תוכלו לענות לי ולהסביר לי לאו דוקא פיתרון - אלא לפחות הסבר ללמה זה קורה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-