תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ שאמור להיות פופולרי מאוד.. עד כאן הכל מעולה ירד במקס רוחב פס שלי.. אבל אני חייב לשתף כדי לישמור על יחס נורמלי (שעומד עכשיו על 1GB/10MB) למורת שסימתי את ההורדה ליפני שעתיים ושוב אני מזכיר שזה קובץ פופולרי. למה ? כי מי שמוריד ממני לא עובר את ה 0.5KB/S למרות שההגבלה היא ל18KB/S. אני חושב שמשהו אולי לא מוגדר נכון.. יש רעיונות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה. עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לדעת דברים ב ADSL יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של 0.75,0.08 ועוד ... שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו אשמח לתשובה מתן!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי תוכנה קטנה שיכולה לעזור למורידי סדרות (רק סדרות , לא סרטים). אתאר בקצרה ע"י דוגמה: הורדת סדרה שלמה ואת כל קבצי התרגום שלה, אתה מציין לתוכנה היכן התקייה שנמצאים בה כל הקבצים. התוכנה תתאים בין קובץ המדיה (כרגע עובד רק עם AVI) לקובץ התרגום (SUB או SRT) כלומר שם קובץ התרגום יהיה כשם קובץ המדיה ובנוסף יש מספר אופציות לסידור מחדש: 1) להשאיר בתקיה הנוכחית - כלומר רק התאמה של שם הפרק לתרגום המתאים. 2) להכניס כל עונה לתקייה נפרדת - כלומר כל הקבצים והתרגומים יוכנסו לתיקייה של העונה למשל (למשל כל עונה 3 תוכנס לתיקייה S03). 3) להכניס כל פרק לתקייה נפרדת - כלומר כל פרק והתרגום שלו יוכנסו לתיקייה משלו (למשל פרק 4 יכנס לתקייה E04). 4) כל עונה ופרק יכנסו לתיקייה - כלומר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!, אני מישתמש כבר שבוע בתוכנה ההצפנה הטובה הזאת שניקראת TrueCrypt, כדי שילדיי לא יגלו את הסרטים-הכחולים, (רחמנא ליצלן), שאנוכי מוריד מהאינטרנט.....אבל קורה דבר מאוד מוזר, כשזוגתי ואנוכי מסיימים ליצפות באיזה סרט קצר, או סרט לא מוצלח, פשוט אני עושה עכבר-ימני + delete , הוא שואל אם אני מעוניין ליזרוק את הקובץ ל-RecycleBin, ואני נותן לו כמובן YES....אבל אחרי שאני זורק סרטים דפוקים, או סרטים שסיימנו ליצפות בהם ואנחנו הולכים לישון מבסוטים מהחיים, ביום למחרת כשאני בא לנקות את סל-המיחזור, (כפי שהייתי עושה לפני שהיה לי את ה-TrueCrypt והייתי מוצא שם איזה 10סרטים שזרקתי), אני לא מוצא ב-RecycleBin שום-דבר....התיקייה חלקה ונקייה, כמו טוסיק של תינוק אחרי החלפת-חיתול.....ואל תציעו ל…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רצתי לשאול יש כאן אנשים שיכולים לבנות לי גרפיקה לכרטיס ביקור?.. אני ישמח מאוד... עם יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו שישלח לי פרטית ואני ידבר איתו.. תודה רבה לכולם רום ...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא חייב, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? בתודה, EliaV-PeretZ.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך של PROVIEW 19' Product No. FV926JW Model No. 900W קיבלתי איתו דיסק שמתאים לXP בלבד.. ויש לי 7.. חיפשתי כבר בגוגל ובאתר שלהם ואני לא מוצא. גם חיפשתי בכל המאגרים שיש בסטיקי פה בפורום.. אולי למישהו יתמזל המזל..?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 ואני רוצה תוכנת הגנה יותר טובה מזאת הבנויה בווינדוס. אפשר לקבל המלצה על תוכנת הגנה חינמית?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שניות ספורות של בנצ'מארק זה מפסיק בפתאומיות ומביא לי את ההודעה הבאה:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורנט - GIF ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על תוכנות צריבה חינמיות, קלות ופשוטות שעולות על nero (אם קיים דבר כזה). שתהיה תמיכה בכמה שיותר סוגי קבצים ובפרט לקבצי תמונת דיסק (ISO וכו'). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לצורב וסם את ואז נכנס ל נירו DATA DISC ואז הבא ואז אני סם שני קבצי POWERPOINT .. עושה ניקסת -> BURN אחרי זה הדיסק יוצא לבד , והנירו כותבת ..PLEASE INSERT THE MEDIUM TO WRITE TO ?? מה הבעיה ?? מישהו ?????
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב BITCOMET 0.60 שהיא תוכנה מומלצת ומעולה עד היום הגעתי למהירויות מטורפות ממוצע של 150 160 לקבצים חדשים ו 90 80 ללא הכי חדשים ביומיים האחרונים חלה ירידה משמעותית מאוד במהירות!אני מדבר על ממוצע של 20 30 גם יחסית לקבצים חדשים!שמספיק מבוססים לצבור מהירות!אבל המהירות לא עולה על 30 40 גם התקנה מחדש לא עזרה!והחלפתי את קובץ הקונפיג כמו שהלינק הבא אומר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=146324.0 גם הפורטים פתוחים ל 50 כמתבקש! מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחד שאני יכול לחשוב עליו ששיניתי במחשב ביומייים האחרונים הוא ה CASH MEM ב PREFORMENCE מידני לידי המלצות מערכת! האם זה יכולה להיות הבעיה!מה שלא נראה לי! ועל איזו בדיקה אתם ממליצים?אולי איזה קובץ שאתם…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לכל תוכנה שמנחה איך להקליד בעיוורת ? (כעיקרון אני כבר יודע איך אבל אני משתמש רק בשתי אצבעות ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי הרגע WINAMP, והבעיה שלי היא שיש קול, אבל אין וידאו, אין תמונה, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי בבית ספר מערכת תאורה די פשוטה, היא כוללת יחידת דימר, פאנל שליטה וכמה עשרות תומאסים / ליקוים.. הפאנל שליטה די מעפן, ואני יודע שקיימים תוכנות לשליטה על התאורה, אבל אני לא יודע איך קוראים להן.. מישהו מכיר איזשהיא תוכנה? (אפילו בכסף) אני מניח שאת הדימר מחברים למחשב דרך קבל רשת, אבל השאלה היא מהי תוכנת השליטה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה מתקדמת להסרת תוכנות שתסיר לחלוטין כל זכר של התוכנה, לדוגמא הורדתי את POPCORN TIME בזמנו ושמתי לב שהותקנה לי גם תוכנה שנקראת NEOLOADER אני לא מצליח למצוא שום קובץ הסרה לא של ה POPCORN TIME ולא של ה NEOLOADER והן לא מופיעות תחת התוכנות שניתן להסיר בכלי של ווינדוס. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר ישראלי עם קישורים לביטורנט (חוץ מליונטוורק הישן...), או אתר שיש בו קישורים לקבצי טורנט עבריים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-