תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי היום להכין Bat שיסגור את המחשב. אני רוצה את הקובץ הזה בגלל שאני מתחבר המון למחשב הורדות שלי דרך ה-RDP וכיידוע אי אפשר לסגור את המחשב דרך התוכנה. אני מנסה להפעיל את ה-Bat גם אצלי במחשב וגם שם (בשני המחשבים אני Admin) וזה עושה את אותה תגובה בדיוק, הפקודה חוזרת על עצמה אין סוף פעמים. מה שכתבתי בו זה: Shutdown -s cls אני יוצר את הקובץ כרגיל. פותח את ה-Notepad >> כותב את מה שאני רוצה >> שומר אותו >> משנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-bat וזהו. מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי המון מקרים שאני מוריד נגיד אוסף גדול בטורנט אני מוחק המון ממנו ומשאיר רק חלק ישר הטורנט אומר שיש שגיאה בטורנט כי הוא רואה שיש קבצים חסרים, ואז בפועל אני לא משתף גם את הקבצים שנשארו אצלי יש דרך שהוא ידלג על הקבצים שחסרים וימשיך לשתף את מה שיש ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים המאושרים של Acer aspire one ao722-bz545 וברכישה הקבוצתית האחרונה רכשתי כונן SSD של 128 GB. למרות מאמצי הרבים לא הצלחתי למצוא מדריך ראוי לאיך להחליף את הכונן (לא פיזית, זה ידוע) באופן בטוח וללא איבוד מידע. האידיאל הוא אם יהיה אפשר פשות לעשות Image מלא למחשב. אם למישהו יש מדריך, או אם אפשר להסביר לי את התהליך בכמה שלבים קצרים אני ממש ממש אשמח! תודה רבה לכל העונים יונתן. נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון :\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Ad-Aware SE 6 זה טוב ????? שלום. רציתי לדעת מה יותר טוב Ad-Aware SE 6 או Ad-Aware SE אחים שלי תגידו לי ילה ביי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. הרעיון הוא להמיר קובץ MKV לAVI עם פגיעה מינימלית באודיו והוידיאו. ניסתי דרך FORMAT FACTORY לפי המדריך כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=606&messageid=163686006&r=1 והתוצאה היא קובץ שהכפיל את עצמו בזמן במקום שעה וחצי של סרט, 3 שע' + כמובן שהוא לא מצליח לנגן אותו בDVD. ניסיתי גם בהגדרות ברירת מחדל MPEG4(XVID) ועדיין לא עובד. ניסתי גם קבצים אחרים ואותו סיפור. תוכנה קלה ונוחה להמרה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי פעם כרטיס קול והוא הגיע עם cubase le 4 ואיבדתי את הדיסק אבל נישאר לי הסריאל איפה אני יכול להוריד את התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר ישראלי עם קישורים לביטורנט (חוץ מליונטוורק הישן...), או אתר שיש בו קישורים לקבצי טורנט עבריים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערבטוב משהו ממש מוזר קורה לי מאתמול עם Dropbox נראה כל הזמן הוא שב ומעדכן במחשב בבית קבצים מסיימים. כל כמה זמן הוא שב וטוען שיש כמה קבצים בעדכון (עיתים 14 עיתים 12 עיתים 7 משתנה). אמנם ייתכן (סיכוי לא גדול אבל נניח) שמישהו נגע באותם קבצים (או אחרים) בשלב כלשהו במחשב אחר שכרגע גם אמור לפעול. עדיין, הסיכוי שמישהו כל הזמן משחק איתם עומד על 0. וגם אם כן, אין כל סיבה ליצור העתקים על גבי העתקים של אותם קבצים DOC. אגב, גם מחיקה שלהם לא ממש עוזרת. לא כל עוד המחשב בצד השני עובד ומסונכרן עם התהליך.. ברור משהו פה השתבש . השאלה מה ואיך מתקנים זאת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה - שכאשר אני אלחץ על - נקה - זה יחזור לחפש הכל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמחק לי חלק של קובץ שהיה בהורדה באי מיול בתקיית ה temp קראו לו 002נקודה part נקודה met (כתבתי ככה כי הוא כותב הפוך אם אני עושה נקודות...) ועכשיו ההורדה הפסיקה והיא בכלל לא מופיעה בהורדות.... אבל אני יודע שזה לא הקובץ העיקרי שנמחק כי עדיין יש שם קובץ שנקרא 002 נקודה part והוא שוקל 1.64 ג'יגה שזה היה הגודל שהוא הספיק להוריד ליפני שהוא הפסיק ואחד שקוראים לו 002 נקודה part נקודה met נקודה bak בבקשה המצב ניראה גרוע אני מקווה שמישהו יעזור לי... תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הצפיין תמונות של WINDOWS כולל כמה באגים שאני לא יכול לחיות איתם. יש המלצה לאחד קליל ומהיר ללא באגים? משהו בסגנון ACDSEE של פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה למילום וידאו של המחשב הרצתי חיפוש מצאתי רק את fraps אבל הבנתי שהיא מצלמת רק משחקים אני מחפש תוכנה שתצלם(וידאו) את המסך הרגיל שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה.הלוג,אני.מקבל.שגיאה.אחרי.הריבוט.הראשון: [04/07/10,12:03:07] Microsoft Silverlight: [2] Error code 1502 for this component means "The event log file is full. " [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Component Microsoft Silverlight returned an unexpected value. [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Return from system messaging: The event log file is full. [04/07/10,12:29:40] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight is not installed. ***EndOfSession***[04/11/10,11:50:36] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [04/11/10,11:50:42…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה בפורום כרטיסי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401611.0 אני שואל בעצם אם שווה להשקיע בקוואדרו במידה ואני כן צריך PREVIEW מהיר בעבודה בתלת? ובכלל מי שיש לו ניסיון בהחלטה כזאת. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-