תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ערבטוב משהו ממש מוזר קורה לי מאתמול עם Dropbox נראה כל הזמן הוא שב ומעדכן במחשב בבית קבצים מסיימים. כל כמה זמן הוא שב וטוען שיש כמה קבצים בעדכון (עיתים 14 עיתים 12 עיתים 7 משתנה). אמנם ייתכן (סיכוי לא גדול אבל נניח) שמישהו נגע באותם קבצים (או אחרים) בשלב כלשהו במחשב אחר שכרגע גם אמור לפעול. עדיין, הסיכוי שמישהו כל הזמן משחק איתם עומד על 0. וגם אם כן, אין כל סיבה ליצור העתקים על גבי העתקים של אותם קבצים DOC. אגב, גם מחיקה שלהם לא ממש עוזרת. לא כל עוד המחשב בצד השני עובד ומסונכרן עם התהליך.. ברור משהו פה השתבש . השאלה מה ואיך מתקנים זאת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי 2979 כשהDETAILS על DEFAULT חוץ מה הרזולוציה שהיא על 1280X1024. הFPS היה קבוע על 10-25,ועוד שאלה אני בקרוב מיתכוון ליקנות עוד 512MB זיכרון כמה עוד נקודות אני יכול לקבל על זה?
-
אהלן חברים יש לי המון מקרים שאני מוריד נגיד אוסף גדול בטורנט אני מוחק המון ממנו ומשאיר רק חלק ישר הטורנט אומר שיש שגיאה בטורנט כי הוא רואה שיש קבצים חסרים, ואז בפועל אני לא משתף גם את הקבצים שנשארו אצלי יש דרך שהוא ידלג על הקבצים שחסרים וימשיך לשתף את מה שיש ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק לMP4. יש למישהו תוכנה להורדה מהיוטיוב באיכות ל AVI?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי הרגע WINAMP, והבעיה שלי היא שיש קול, אבל אין וידאו, אין תמונה, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוינדוס XP PRO "נפל לי" , החזרתי אותו לאויר ע"י החזרת ה DLL שנעלמו, תראו את פירוט ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157323.0 בדקתי וירוסים - אין , התחלתי לחפש תוכנה של אנטיוירוס בסוף לא הורדתי כלום -> ואז אחרי restart נעלמה התקנה של הכרטיס רשת התקנתי מחדש, ואז נעלם התוכן של encoding ב IE ולא יוכלתי לגלוש. adware , spybot ו nav (נורטון אנטי וירוס) לא מצאו כלום. עשיתי התקנת repair לוינדוס ... ואז ה- nis (נורטון סיקויוריטי) עשה קצת בעיות... בנוסף עף לי האופיס 2003, כנראה שאני גם צריך להתקין מחדש את SP2 (זה בטח בגלל ה-repair) (אגב sypbot לא מתעדכן לי אני עובד על זה כרגע) בקיצור אני צריך שתעזרו לי עם הלוג של HijackThis כי זה הדבר האחרון שלא בדקתי (אגב הלוג הוא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אמור לקנות מערכת הפעלה למחשב גיבוי שמתקשר עם כל רשת המחשבים בחנות ספציפית. איפה אפשר לקנות את המערכות האלה? מה ההבדל בינהם? r2 & hyper-v האם יש איזה דרך זולה יותר מאשר לקנות אותם בקופסא(retail), אולי דרך האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך תוכן של קלטת וידאו ל-SVCD בצורה האיכותית ביותר כך שאוכל כמובן לצרוב את הקובץ לצפייה במכשיר DVD. כרגע אני עושה CAPTURE מהקלטת באמצעות וירטואלדאב ישירות לפורמט XVID. יכולתי להמיר ל-SVCD אבל השאלה מבחינת האיכות היא אם לא עדיף כבר לקודד באמצעות VD ל-SVCD. האם זה אפשרי? כי באופציות הקידוד של VD יש לי רק MPEG-4 וזה למרות שהתקנתי את MPEG-2. יש תוכנית CAPTURE אחרת שמסוגלת? בהנחה שזה ייפתר, הבנתי נכון שהקובץ יוכל להיצרב באמצעות נרו כ-SVCD? יש שם הגדרות מסויימות שצריך לשים אליהן לב? האם עצם הצריבה בנרו משפיעה על איכות הקובץ? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה. קניתי לא מזמן מצלמה חדשה (12MP) וכל תמונה שאני מצלם שוקלת כ4 מגה. עכשיו בתוכנת צפיית תמונות של ווינדוס, וגם בזאת של פיקאסה, כל תמונה שאני רוצה לראות אני צריך לחכות כמה שניות על שהיא "תטען". יש תוכנה שטוענת מראש את התמונות הבאות כל הזמן וככה אני לא צריך לחכות בכלל? או משהו בסגנון שאני לא צריך לחכות כל כך הרבה לכל תמונה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שפניתי לכאן קראתי כבר את כל ההצעות לפתרון הבעיה. שום דבר לצערי לא עבד. זה התחיל לקרות אחרי ששיניתי ססמא בגוגל, אבל הסיסמה עובדת כשאני נכנס לגוגל ואותה ססמה לא עובדת כשאני מכניס אותה באאוטלוק. ניסיתי להכניס להגדרו האאוטלוק את סיסמת המייקרוסופט שלי, גם לא עבד. בנוסף כשאני מסמן בגימייל Enable POP ועושה שמור שינויים, הוא לא שומר את זה. ספק האינטרנט טוען שלא נותן תמיכה לחיבור האאוטלוק עם גימייל. אני כבר אובד עצות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מייל ממקור בטוח, בעת לחיצה על קישור לאתר שצורף למייל זה, קיבלתי הודעה "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה..." (קובץ מצורף) מישהו יודע על מה מדובר ואיך אפשר לתקן זאת? תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי היום להכין Bat שיסגור את המחשב. אני רוצה את הקובץ הזה בגלל שאני מתחבר המון למחשב הורדות שלי דרך ה-RDP וכיידוע אי אפשר לסגור את המחשב דרך התוכנה. אני מנסה להפעיל את ה-Bat גם אצלי במחשב וגם שם (בשני המחשבים אני Admin) וזה עושה את אותה תגובה בדיוק, הפקודה חוזרת על עצמה אין סוף פעמים. מה שכתבתי בו זה: Shutdown -s cls אני יוצר את הקובץ כרגיל. פותח את ה-Notepad >> כותב את מה שאני רוצה >> שומר אותו >> משנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-bat וזהו. מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה חברים, אני טכנאי PC, הגעתי ללקוח שהפסיק לקבל מיילים בoutlook express. לפי השגיאה שהתקבלה הבנתי שזו כנראה בעיה בתיקיית דואר נכנס, שיניתי את שמה ואפשרתי לאאוטלוק ליצור תיקייה חדשה. זה באמת פתר את הבעייה. העברתי אותו לאאוטלוק 2003 וניסיתי לייבא הכל מהאקספרס. כמעט הכל עבר כמו שצריך, ההגדרות, פנקס הכתובות ורוב תיקיות ההודעות. ניחשתם נכון, התיקייה היחידה שלא עברה זו גם החשובה לו ביותר, תיקיית הדואר נכנס. ניסיתי כל מיני דברים אבל בשום אופן אנ י לא מצליח אפילו לקרוא את אותו קובץ DBX ארור. במחשב אחר עם וינדוס XP גם האקספרס לא קרא את הקובץ. במחשב עם וינדוס 7 הwindows mail לא מזהה את הקובץ כקובץ הודעת דואר. ניסיתי עם תוכתנ dbx retriever, לא עזר. הקובץ איכשהו נפגם. אציין כי הק…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... ה XP שלי נוטה להתשגע מידי פעם... האם התוכנה norton utilities תעזור משהו.. אני זוכר שבימי WIN95 היא עזרה לי לא מעט...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-