עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את תופס המסך easy video capture, עכשיו רציתי לעשות ניסיון, להריץ סרט במדיה פלייר ואז לנסות לתפוס אותו כחלק מן תצוגת המסך, אך שלכדתי אותו, הוא פשוט הראה שחור במקום הסרט, איך אני יכול לבטל את התופעה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by deso,

X

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by benfree,

שלום לכולם.. רציתי לדעת האם ישנה אופציה לשינוי היוזר של סקייפ ואני לא מדבר על הכינוי אלא על היוזר עצמו.. כמו שיש במסנגר כתובת מייל ויש כינוי. אז אני מדבר על הכתובת. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום , כמו שציינת יש תוכנות כמו pc virtual וגם vmware workstation 6 החדשה שיוצרת מקום וירטואלי להתקין מערכת הפעלה עכשיו יש לי שני שאלות : 1) אני יכול להקצות כמה גיגה שאני רוצה וירטואלי וזה לא באמת לוקח מהמחשב שלי שאני מתקין תוכנות ומשחקים עם ווינדוס וירטואלי בתוך התוכנה הוירטואלית ? 2) אם אני מכניס וירוסים למערכת הפעלה שנמצאת על התוכנה הוירטואלית זה מכניס לי את הוירוס לכל המחשב או רק במערכת הפעלה של וירטואל ואין לי כל דאגה למחשב שלי ? אני חייב תשובה על שני השאלות זה מאוד חשוב , תודה רבה רבה לעוזרים ושהיה שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  5. שלום, יש לי סרבר והוא קורס כמה פעמים ביום. ניסינו הרבה דברים ושום דבר לא עזר. יש איזה תוכנה או כלי שכל פעם שקובץ exe קורס במקרה שלי server.exe אז הם יוצרות לוג של הקוד שהיה קשור לקריסה? אם כן מה השם? בevent viewer זה מביא לנו מידע שלא עוזר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כי נראה לי קצת הזוי למחוק 781 מ"ב אשמח לקבל קצת מידע על התוכנה תודה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by itamardabush,

מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Niryad,

מה הסיבה? הוא לקוח מתוך SVCD

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shlomi32,

אני צקיך את DEAMON TOOLS.... מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא... איפה אפשר להוריד את זה? תעזרו לי בבקשה..

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  10. האם אפשר לקבל המלצה על תוכנת דואר אלקטרוני עבור אבי בן 75 אינטואיטיבית ושיודעת להתעסק עם מספר חשבונות דואר באופן אוטומטי. היום יש לו ברדאק במחשב ובחשבונות הדואר והוא לא כל כך מסתדר. תודה לעונים :s05:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by liorcomp,

אתמול כשהפעלתי את המחשב, שנכנסתי ובדקתי את הדואר האלקטורני שלי שמתי לב למשהו די מוזר, כן כן זה היה ה-Outlook שלי שהשתגע ותתפלו לא רק לי לעוד הרבה טובים ואחרים... אני מאוד מבין במחשבים וישבתי על הבעיה הזאת שעה או יותר ולא הצלחתי למצאו פיתרון אני יודע חשבתי גם על להסיר את האופיס אבל מנסיון לא כדאי!... אז שאלתי אם משהו בכלל מכיר את התופעה הזאת והאם למשהו יש פיתרון?... תודה רבה ליאור מצורפת תמונה: Outlook.jpg

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by daniel89,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הגירסה העברית של OFFICE 2007 ??? תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by udi,

יש לי בעיה התקנתי מזמן את התוכנה WINFAX ואז מחקתי אותה דרך UNINSTALL ועכשיו אחרי חודש אני רוצה להתקין אותה שוב ואז היא רושמת לי במהלך ההתקנה שיש לי במחשב גירסה ישנה של התוכנה ואלי לעשות REBOOT למחשב כדי למלא את ההסרה שלה גם אחרי מאה REBOOT שעשיתי התוכנה חוזרת על אותה הודעה בבקשה עזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה יחסית שתהיה פשוטה בלי יותר מדי סיבוכים, לחתוך קטעים מתוך סרטים ובפרט סרטים באיכות HD. מה שאני רוצה רק זה שהאיכות והסאונד ישארו באותו איכות, האם זה אפשרי? מה התוכנות המומלצות לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ...

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  17. שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש תוכנות מיוחדות למחשב שיחובר לטלוויזיה... 1.תוכנת ממיר-תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים אותם אני מזין, לפי לוח שידורים קבוע מראש ולפי השעות במחשב (כל פעם שאדליק את המחשב התוכנה תתעדכן).. אני מקווה שאפשר גם להזין בכמה "ערוצים" שאני יוצר, ואפשרות למעבר בין ערוצים (אם תפריט קטן ) 2.תוכנת משחקים-תוכנה פשוטה עם רשימות משחקים שנראה יפה (כמו לדוגמא רקע חמוד עם אנימציה קטנה במרכז- ומספר תיקיות עם משחקים למטה...) 3.תוכנת תפריט-תוכנה שפועלת מיד עם הפעלת המחשב (אם אפשר, לפני הפעלת Windows) ומאפשרת לבחור בצורה נוחה כניסה לכמה תוכנות...(עם רקע יפה) תודה לכל העוזרים ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ה-OCR שלו מזהה בלי בעיה טקסט עברי, והמילון עצמו מתיימר לתרגם 48000 מילים וביטויים, מרשים לכל הדעות לעבודה Offline ניתן להוריד קובץ ה-BGL של המילון החדש, בעמוד הזה. Prog.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yuraxp,

עם איזו תוכנה פותחים כזה קובץ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. brightness אבל שיראו טוב ולא מגעיל עם הרבה לבן ברקע הכוונה שיראו משהו ולא חשוך מאוד אלא מאור אבל באיכות נורמאלית בלי הלבן ברק איך עושים את זה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!! יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by Bori4ka,

יש לי סרט 12GB בקובץ MVK אני מנסה להפעיל אותובמדיה פלאייר ועושה לי בעיות הוא נתק אחריכמ זמן אולי המדיה פלאייר א מתאים? איזה תוכנה הכימומלצת לצפיה ב HD? תודה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, השעון בסרגל העבודה מראה לי שעה אחרת כל פעם, כל פעם שאני מכוון אותו אחרי זמן מה הוא מראה שעה אחרת, כנראה אחרי הדלקת המחשב. יש דרך לסידור?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  25. למי שלא מכיר foxit reader מהווה תחליף מצויין מהיר , קל משאבים עד מאוד , במקום adobe acrobat reader לא דורש התקנה, זה רק קובץ EXE אחד בודד. נפתח בשניות, מתמשק גם עם הדפדפן שלכם. המלצה חמה - להסיר את acrobat להוריד את ה EXE של FOXIT, לשים אותו בתוך התיקיה PROGRMA FILES בתוך תיקיה משל עצמו, או ככה סתם בחוץ, ולהפעיל אותו פעם אחת מכאן והלאה, הוא מותקן ועובד חוסך שעות (במצטבר ) של המתנה לפתיחת קבצי PDF וזה חינמי !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.