עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

שלום , יש לי הרדיסק חיצוני של 1000 GB ואני רוצה להמיר מFAT לNTFS מבלי לפגוע בקבצים שיש בפנים! תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום הורדתי אינטרנט אקספלורר 9 אבל הוא לא עובד לי טוב בכלל ושאני יוצא ממנו הוינדוס עדיין רושם לי "מחפש פתרון לבעיה" וגם אני לא מצליח להסיר אותו מהמחשב שלי בכלל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zabadak,

שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by efee123,

קניתי מחשב חדש ואיתו win7 64x. חיפשתי והפכתי את העולם ולא מצאתי דרייבר שמתאים לwindows vista ןמעלה. חבל לקנות סורק חדש בגלל בעיות תאימות... אני ממש צריך את עזרתכם! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה, יש לי ווינדוס 7 והתקנתי עליו את האקספלורר 9. עכשיו זה מחק לי את האקספלורר 8 שהיה מותקן ושם לי את ה-9 במקומו. אני רוצה לחזור לגירסא 8 ואני לא מצליח! באינטרנט אין הורדה בשביל WINDOWS 7, מה אני עושה??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by nrg man,

יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by Vaz,

קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by elior021,

אהלן אני מקבל הודעות SPAM לאוטלוק בלי כתובת של השולח איך אני יכול לדעת את הכתובת של השלוח כדי לחסום אותו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elior021,

אהלן אני צריך תוכנה שתגבה לי את כל המערכת הפעלה שלי (win 7) במצב הנוכחי שלה על קובץ ISO ואם אפשר גם לעשות מהקובץ דיסק התקנה שעולה מבוט ככה שאם אני מפרמט את המחשב אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש תודה מראש אליאור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו

12. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני נקתל בהרבה בעיות בכרום החדש (גירסא 6.0.472.62), נגן ה shockwave נסגר כל הזמן, הכרום נתקע וכד'. האם עוד מישהו נתקל בכך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by menyd1,

שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר

14. Started by hmm4,

שלום פתחתי ממזמן במקרה את תוכנת Microsofte office picture manager שעוזרת לסדר תמונות וכו'. מאז כל התמונות במחשב נפתחות עם התוכנה הזו וגם תמונות חדשות שאני שמה על המחשב. איך מסירים אותה כדי שהיא לא תפתח אוטומטית עם כל התמונות במחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Googleness,

כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by gringo,

שלום לכולם! אני משתמש ב outlook 2003 לשם קריאת דואר. שרת exchange. לאחר מחיקת הפרופיל שלי עקב בעיות המייל שלי איבד את הקטגוריות של תיוק הודעות אשר טרחתי ובניתי במשל זמן רב. כיצד אוכל מצוא את רשימת הקטגוריות שלי וכך אוכל לחסוך הרבה מאוד עבודה בלבנות את הרשימה מחדש? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by Kukishin,

לא מוצא איך. תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by nemo,

יש לי שני כוננים במחשב C ו-D וכל התוכנות והווינדווס מותקן על C, אני רוצה לפרמט את שני הכוננים אבל אין לי איך לעשות גיבוי לכן אני רוצה לפרמט כל אחד בנפרד, איך אפשר לעשות את זה??

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by oren500,

אני משתמש בתוכנה אקרוניס ליצירת אימג' למערכת ההפעלה. לאחר שהתקנתי את התוכנה יצרתי דיסק הצלה באמצעות התוכנה. אני מעוניין לבצע את ההצלה עם דיסק און קי ולא עם עם דיסק רגיל. כיצד אפשר לבצע זאת( לא ראיתי שיש בתוכנה אופציה ליצירת USB)?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by haime23,

שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by izunim,

יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Joli,

שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by rbeny10,

הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים