עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו? ד"א לכל מי ששם ללב פתחתי את אותו הדיון בפורום של האינטרנט אבל אף אחד לא ענה לי אז כתבתי את זה גם כאן יש אולי מנהל שיכול למחוק\לנעול תהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122827.0

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by silky,

שלום רב, במסגרת עבודתי אני נכנס לאתרי https:// ומקבל שגיאת Certificate Error. לאחר מכן אני לוחץ להמשיך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך מהימנה לבטל את ההודעה ולתת לי להיכנס לאתרים ללא בדיקת ה Certificated שלהם? עשיתי חיפושים די מקיפים בגוגל ומצאתי שם הסברים על שינויים של ה INTERNET OPTIONS-SECURITY וגם ב INTERNET OPTIONS-ADVANCED אבל עדיין אני מקבל את הודעה השגיאה כל פעם שאני נכנס לאתר שכזה. עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 100 התוכנות החינמיות הטובות ביותר http://www.pcworld.com/article/id,130045-page,1-c,software/article.html התוכנות החינמיות הזוכות במקום הראשון הן : אנטי וירוס - avast ניקוי רוגלות - Ad-Aware SE Personal אימייל : gmail שיתוף קבצים : AllPeers מסרים מיידים : מסנג'ר ניהול\חיפוש קבצים - Google Desktop וידאו - vlcplayer תמונות - Google Picasa נגן מוסיקה - winamp עריכת אודיו - Audacity ניקוי רג'יסטרי - Winner: TweakNow RegCleaner Standard זיהוי חומרה - Belarc Advisor שירות מקוון גיבוי - Mozy אופיס שירות מקוון - zoho מסכימים עם הדירוג שלהם ? ( רק תוכנות חינמיות...)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by chmmr,

עד עכשיו הכנתי תפריטים ל DVD עם Ulead DVD MovieFactory 5 , התכונה נחמדה ועושה את העבודה. הבעיה היא שהתפריטים שם לא מספיק עשירים אני מורגיש די מוגבל ל menu-ים שהם יצרו. אני מחפש תוכנה שעושה את עבודה - הכנה תפריטי DVD עם המרה ה video לפורמט המתאים וצורבת אבל עם יותר תפריטים עשריים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו windows 7 64 עכשיו גם שאני מפעיל את המחשב מחדש ואחרי שהווינדוס עלה ושום תוכנה לא רצה ההארד לא מפסיק לעבוד הוא תמיד עושה את הרעש כאילו הוא מעתיק משהו. הוא לא על idle והנורה האדומה של הHDD תמיד פעילה מהבהבת זה מצב נורמלי זה אמור להיות ככה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא פלטפורמת הגיבויים של Ahsay אם יש מישהו שמבין בתוכנות שלהם כמו OBM ABS וכאלה.. אשמח לקצת מידע. תודה מראש לעוזרים.. (במידה ואני לא בפורום הנכון, אם אפשר להעביר לשם את הדיון, אני אשמח).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BURTON,

אני מנסה להתקין visual studio .Net והוא לא מוכן להמשיך בגלל שהוא רוצה SP2 יש דרך להתקין אותו בלי הSP המסריח הזה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sxs,

אחרי שניות ספורות של בנצ'מארק זה מפסיק בפתאומיות ומביא לי את ההודעה הבאה:

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי את המצלמה Genius VideoCAM Series V2 כבר מעל לשנה. אני זוכר שהיא עבדה לי לפני חודש בערך, אבל מאז היא בארון ולא השתמשתי בה. היום נזכרתי בה אז התקנתי את הדרייבר המתאים מהדיסק שבא איתה והפעלתי את התוכנה שלה אחרי זה. אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). יש לכם מושג מה הבעיה? דרך אגב, אני צריך להתקין את התוכנה REAL PLAYER בשביל שהמצלמה תפעל? כי מצורפת עם הדיסק של המצלמה התוכנה REAL PLYER, ולא נראה לי צירפו אותה סתם. אבל שוב יש כאן בעיה, כי כשאני מנסה להתקין את התוכנה REAL PLYER יוצאת לי הודעה של "MISSING UNINSTALLER" ואז אחרי כמה שניות הודעת שגיאה נוספת שהתוכנה לא יכולה להמשיך בהתקנה. עריכה: תוכנת REAL PLAYER, הגירסה האחרונה, הותקנה בהצלחה. אז אפשר לשלול אותה כגורם לבעיה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by e-d-a,

שלום אנשים יש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה. איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.

17. אהלן חברים! רק ביומיים האחרונים החלטתי לנסות את הביטורנט [של AZUREUS לפי המלצה] ולהרפות טיפה מהאימיול. [אולי במיוחד כי אני לא מוצא שם כל דבר] התקנתי ת'תוכנה... ולאחר איזה 2-3 דקות תפעול שלה...קיבלתי הודעה אוטומטית שהפנתה אותי ללינק הבא: http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/LikelyFaultySocketSelector לא הבנתי בדיוק מה הקטע....והאם זה יכול לפגוע במהירות ההורדה שלי. SAFE MOD? WTF? הביטורנט שלי ב SAFE MOD? מישהו פה עוד קיבל את ההודעה הזו והתגבר עליה? שאלות בונוס :s05: : אומרים ב FAQ של אתר הביטורנט של אזורוס שדווקא לא לבחור בפורט הרגיל 6881 -אלא אחר! יענו זה BLACKLISTED...גם אתם שיניתם? או השארתם? מה זה אומר שתחת עמודת ה TRACKER -כתוב לי לא מקוון....ובקובץ אחר כת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by *BYZ*,

הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Tapeworm,

שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אם היו שואלים אותכם מה הייתם רוצים שהמדיה פלייר שלכם (לא חייב מדיה פלייר, זה רק דוגמה), יעשה שאף תוכנה מהסוג הזה לא עושה?.. מה הייתם מוסיפים מה הייתם מורידים וכו'..

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום! אני מחפש תוכנה פשוטה (אבל, ממש פשוטה) לציור תוכנית בנייה של בית. אני מעוניין שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש, ומיועדת לחובבים שלא מבינים בטרמינולוגיה של בניין, ולא מיועדת למהנדסים מקצועיים. התוכנה צריכה לאפשר לי לצייר שרטוט של בית, שכולל שלד חיצוני, קירות חוץ ופנים, קביעת גודל של קירות, דלתות, חלונות וחדרים, ולכלול ממשק משתמש נוח ופשוט להבנה ודוגמאות. בעיקרון, אני רוצה שהתוכנה תאפשר לי תוך זמן מאוד קצר להדפיס תוכנית דו-מימדית של הבית, וגם תמונות תלת-מימדיות צבעוניות (אם אפשר). אשמח לקבל עזרה בנושא, וכן גם עזרה מקצועית מאנשים שמבינים בתחום. תודה מראש, EDT

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by adidoron,

שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים *עריכה* בגלל תקלה שהייתה לי במחשב, הת'רד הזה נפתח פעמיים.. סליחה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים