תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי קראתי על כמה תוכנות להפיכת פורמטים שונים, אך לא הבנתי איזה תוכנה מומלצת להפיכת וידאו לאודיו. אשמח לתשובתכם איזה תוכנה מתאימה לכך ממה שהמליצו. תודה דיידו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע כיצד אפשר לשנות ZOOM צפייה בדפדפן כרום? אני עובד עם רזולוציה גבוהה במחשב וכאשר התקנתי כרום והתחלתי להשתמש בו, הכיתוב באתרים קטן מאוד וכמעט בלתי ניתן לצפייה. יש אפשרות מובנית? אולי איזה תוסף? אני מודע לאפשרות של החזקת CTRL וגלגול עם העכבר.. אבל אפשרות זו אינה קבועה וכאשר סוגרים ופותחים את הדפדפן, המצב חוזר לקדמותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הלך לי הערס-דיסק(כמובן WD) ועכשיו אני לא זוכר מאיפה מורידים את הNOADS (זה די דחוף הפופ אפס האל מתחילים לעצבן...) אם תפרסמולינק אני מאוד יודה לכם ...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם הייתם רוצים לשכור מישהו שיעצב לכם אתר, והייתם יכולים לבחור רק לפי הלוגו, במה הייתם בוחרים : http://img75.imageshack.us/img75/3848/idan6or8.jpg http://img368.imageshack.us/img368/6695/lavender1111123234ds2.jpg או מה לדעתכם פשוט יפה, נעים ומקצועי יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד? מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוד שלי מחול ביקש שאני יסדר לו כמה דברים במחשב. בדומה לרדמין רק חינמי, והיה מאובטח.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן. http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ). בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אולי זה בגלל הפיירוול של האינטרנט סיקיוריטי? הודעת שגיעה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה בעזרתה אני אוכל לשנות שמות של מספר קבצים בעלי מכנה משותף מסויים. לדוגמא, קיימים לי 4 קבצים בספריה אחת: asdf123.txt aadf123.txt asdhjgs123.txt nbnwe123.txt אני רוצה לשנות את שמות כל הקבצים כך שהמכנה המשותף (123) לא יופיע בהם, ושמות הקבצים החדשים יהיו: asdf.txt aadf.txt asdhjgs.txt nbnwe.txt האם משהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה ולילה טוב, מושיקו
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ftp.freenet.de/pub/4players/mikemth/tools/DirectX9.zip
-
יש לי בעייה בסקייפ שלאחרונה החלה להחמיר מאז העדכון האחרון של סקייפ: כאשר אני מתקשר למישהו, בהתקשרות הראשונה אין סאונד בכלל, ואז אני נאלץ לנתק. ובהתקשרויות הבאות שלי, רק בשנייה הראשונה יש סאונד והוא נעלם לאחר מכן. רק לאחר מספר רב של ניסיונות התקשרות, יש סאונד כל הזמן. ממה יכולה להגרם הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הורדתי גוסט 2003 והכנתי איתה קובץ של וינדוס עם תוכנות נילוות, מה שקורה שיוצא שיש לי דיסק אתחול של התוכנה ועוד דיסק עם הקובץ גוסט מה שמצריך בשביל התקנת קובץ הגוסט שיצרתי 2 כונני דיסקים, ניסיתי לשים את הקובץ במחיצה שונה מC אבל הוא לא נותן לפרמט בטענה שאי אפשר "לשאוב" את המידע אם הוא נמצא באותו דיסק קשיח. איך אני משלב את התוכנה עם הקובץ שיצרתי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה, ה-POWER DVD לא מציג לי תרגום בעברית, למרות שבחרתי את השפה והכל נראה בסדר מבחינת הגדרות. האם צריך דרייבר או תוכנה נוספת עבור הכתוביות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי קובץ שאמור להיות פופולרי מאוד.. עד כאן הכל מעולה ירד במקס רוחב פס שלי.. אבל אני חייב לשתף כדי לישמור על יחס נורמלי (שעומד עכשיו על 1GB/10MB) למורת שסימתי את ההורדה ליפני שעתיים ושוב אני מזכיר שזה קובץ פופולרי. למה ? כי מי שמוריד ממני לא עובר את ה 0.5KB/S למרות שההגבלה היא ל18KB/S. אני חושב שמשהו אולי לא מוגדר נכון.. יש רעיונות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389362,00.html הכרה במציאות סוף סוף?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של DELL סדרה VOSTRO V131 והתקנתי עליו WIN7 תמיד שהתקנתי WIN7 על מחשב הוא מעדכן לי את כל החומרה באפדייט, אבל הפעם משום מה זה לא קורה. בכל מקרה ניסתי להוריד ידנית מהאתר שלהם דרייבר לכרטיס רשת אלחוטית והוא אומר שזה לא דרייבר מתאים.. יש איזשהו פיתרון לנושא??? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא שיש תמונות שיצאו כהות, עם דגש בצע האדום וכולי.. יש איזו דרך לתת לפוטושופ לזהות מתמונה אחת את הצבעים הרצויים ואז היא תסדר את כל השאר באופן אוטומאטי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מסויימת שחלק מהטקסטים העבריים בה מוצגים כג'יבריש. זה קורה רק באותה תוכנה ובממחשב אחר היא עובדת טוב. זה מריח כמו גופן שחסר, איך אני יכול לדעת איזה גופן חסר? אולי זה יכול לנבוע מסיבה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-