עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן חברים! רק ביומיים האחרונים החלטתי לנסות את הביטורנט [של AZUREUS לפי המלצה] ולהרפות טיפה מהאימיול. [אולי במיוחד כי אני לא מוצא שם כל דבר] התקנתי ת'תוכנה... ולאחר איזה 2-3 דקות תפעול שלה...קיבלתי הודעה אוטומטית שהפנתה אותי ללינק הבא: http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/LikelyFaultySocketSelector לא הבנתי בדיוק מה הקטע....והאם זה יכול לפגוע במהירות ההורדה שלי. SAFE MOD? WTF? הביטורנט שלי ב SAFE MOD? מישהו פה עוד קיבל את ההודעה הזו והתגבר עליה? שאלות בונוס :s05: : אומרים ב FAQ של אתר הביטורנט של אזורוס שדווקא לא לבחור בפורט הרגיל 6881 -אלא אחר! יענו זה BLACKLISTED...גם אתם שיניתם? או השארתם? מה זה אומר שתחת עמודת ה TRACKER -כתוב לי לא מקוון....ובקובץ אחר כת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by alex28,

שלום אני מנסה להתקין את אטפיס 2016 באמצע התקנה אני מקבל את הודעה זאת איך אני פותר את בעיה זאת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by badmama,

צהריים טובים! מישהו יודע כיצד אפשר לעשות אפקט רנטגן (XRAY) על אובייקט בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HFDO5,

מישהו יודע אם זה אפשרי להתקין את הנורטון 2003 על גרסא קודמת ולא יהיו בעיות עם זה? יש לי את הנורטון עם השנה הגבלה וזה הולך להיגמר אז אני רוצה להתקין את ה 2003 ואני לא יודע אם צריך להסיר קודם או ישר להתקין עליו.. עזרה? :

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו? ד"א לכל מי ששם ללב פתחתי את אותו הדיון בפורום של האינטרנט אבל אף אחד לא ענה לי אז כתבתי את זה גם כאן יש אולי מנהל שיכול למחוק\לנעול תהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122827.0

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ThE_BesT,

יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחרי פרמוט מחשב יכול להיות גם לפני כל פעם שאני מדפדף למעלה ולמטה בכל מיני דפים במיוחד בפורומים אני רואה באמצע כאילו קו כזה כאילו קצת מעוות את התצוגה. כרטיס המסך שלי gtx 550 ti למקרה שצריך. עדכנתי דריבר , מקודם הייתה גרסא רשמית אז התקנתי את הבטא הכי חדשה והבעיה עדיין נשארה. רעיונות לפתרון הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elad-k1,

איך אני מסתיר שלא יראו לי את ip?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by WarNet,

הייתי באתר הזה http://www.lingvozone.com/ בדקתי מילה מסויימת ,כשזה נתן את התשובה אז ה-IDM נתן אפשרות להוריד את קובץ האודיו הזה למחשב,כשזה קפץ איתו קפץ ה-NOD בהתראה שהמחשב מנסה להתחבר לאתר מסויים ביטלתי את זה לתמיד עכשיו אני ב-IE ואני מקבל הודעה כזו כשאני מנסה להפעיל את ה-FF אני מנסה להתחבר לאתר msn ישראל איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני מאוד אוהב את קספרסקי משתמש בא שנים אך מסיבות שלא אוכל לעלות על דף זה אני נאלץ להסיר ולהתקין אנטי וירוס אחר על מה אתם ממליצים ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chura,

שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sxs,

אחרי שניות ספורות של בנצ'מארק זה מפסיק בפתאומיות ומביא לי את ההודעה הבאה:

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורנט - GIF ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. פשוט לא רוצה להשמיע כלום... סרטים שפעם פעלו אצלי עם קול כבר לא משמיעים כלום, ואפילו MP3 הוא לא מצליח לנגן (פעם כאמור הוא כן עשה את זה). לא עשיתי שום דבר חריג ואין לי מושג למה הוא הפסיק לפעול, נסיתי להתקין את התוכנה עוד פעם וזה עדיין לא עוזר... מישהו יודע מה לעשות ? אם היה אפשר לעשות UNINSTALL לגמריי זה אולי היה עוזר אבל אין דרך...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אז ככה... כתבתי להנאתי את הגיליון הבא של יומן הרשת, והבנתי שהמצב של הRAM שלי לא ממש מזהיר, ושעליי להדליק מחדש את המחשב. שמרתי את הקובץ, כיביתי את וורד, ולחצתי באופן עצבני ביותר על כפתור הכיבוי (זה שעל הקופסה). המחשב נדלק מחדש, הכל טוב ויפה. אבל ליבי נפעם לגלות כי המסמך שניסחתי כה יפה וטרחתי לכתוב נשבר. לצערי הרב, אינני יכול להעלות את המסמך לאינטרנט או לחשוף את ביפנכם [אלא אם כן תעשו למחשב שלי Remote assistance] מכיוון שהוא מכיל מידע שבשלב זה אמור להיות חסוי. אפרט את הבעיה: כאשר אני מפעיל את הקובץ אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Word cannot start the converter mswd6_32.wpc כמה פעמים, וכאשר אני גומר ללחוץ על הודעות השגיאה (כולם נושאים את אותה תווית), נפתח חלון שמבקש מ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Raz20,

איזה תוכנת שיתוף של EMULE הכי טובה , מבחינת הורדות, ומבחינת המשאבים שהוא לוקח ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז ככה חברים, אני טכנאי PC, הגעתי ללקוח שהפסיק לקבל מיילים בoutlook express. לפי השגיאה שהתקבלה הבנתי שזו כנראה בעיה בתיקיית דואר נכנס, שיניתי את שמה ואפשרתי לאאוטלוק ליצור תיקייה חדשה. זה באמת פתר את הבעייה. העברתי אותו לאאוטלוק 2003 וניסיתי לייבא הכל מהאקספרס. כמעט הכל עבר כמו שצריך, ההגדרות, פנקס הכתובות ורוב תיקיות ההודעות. ניחשתם נכון, התיקייה היחידה שלא עברה זו גם החשובה לו ביותר, תיקיית הדואר נכנס. ניסיתי כל מיני דברים אבל בשום אופן אנ י לא מצליח אפילו לקרוא את אותו קובץ DBX ארור. במחשב אחר עם וינדוס XP גם האקספרס לא קרא את הקובץ. במחשב עם וינדוס 7 הwindows mail לא מזהה את הקובץ כקובץ הודעת דואר. ניסיתי עם תוכתנ dbx retriever, לא עזר. הקובץ איכשהו נפגם. אציין כי הק…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by matan007,

איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by snirf,

העברתי כרטיס טלויזיה ממחשב של חלונות XP למחשב חדש של ווינדוז7 (החנות מחשבים העבירה) הבעיה היא שזה לא מציג תמונה...הם טוענים שהם התקינו דרייבר לווינדוס 7. השאלה היא אם הבעיה בדרייבר או בתוכנה הכרטיס טלויזיה נקרא- tv capture card wdm video capture והתוכנה שאני משתמש בה- InterVideo WinDVR מה עושים? והאם יש תוכנה עדכנית לכרטיס טלויזיה/הכוונה איך להפעיל דרך מדיה סנטר...כי לא הצלחתי-אין תמונה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ron1999,

האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.