תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקודד סרט DIVX עם סאונד בפורמט 5.1 כלומר לשמור על כל הערוצים (בלי לעשות DOWNMIX ל STEREO כמו שעושים ברוב הסרטים ...) מישהו יכול להמליץ על CODEC טוב ?? ובאותה הזדמנות גם לציין האם הוא עושה את זה בזמן הקידוד של הסרט או עושה את הקידוד בנפרד על הSTREAM של האודיו ומאוחר יותר לשלב את הסרט המקודד עם האודיו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה בפורום כרטיסי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401611.0 אני שואל בעצם אם שווה להשקיע בקוואדרו במידה ואני כן צריך PREVIEW מהיר בעבודה בתלת? ובכלל מי שיש לו ניסיון בהחלטה כזאת. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מייל ממקור בטוח, בעת לחיצה על קישור לאתר שצורף למייל זה, קיבלתי הודעה "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה..." (קובץ מצורף) מישהו יודע על מה מדובר ואיך אפשר לתקן זאת? תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכו' וכו'... אני מחפש שם של תוכנה כזאת.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשמעתיקים כתובת URL שמכילה תווים מיוחדים (אותיות עבריות, סימן & וכו') מהדפדפן (אני משתמש בפיירפוקס, אבל זה נכון לכל דפדפן), התווים האלה הופכים לקודים כמו %20 לרווח, %25 לאחוז וכו'. לדוגמה - אם מנסים להעתיק מהדפדפן את הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי תתקבל הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 הייתי רוצה אפשרות להעתיק את הכתובת כמו שהיא מופיעה בדפדפן, בלי קידוד לתווים מיוחדים (כמו http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי). יש איזה תוסף לפיירפוקס שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי נירו ללא התוכנה המתלווה INCD, פשוט לא ניתן להתקין אותה לא מתאימה ל-XP ! לעומת זאת, ניתן לבצע את אותה פעולה מתוך XP, עכשיו משהו מוזר קורה .... אני מעביר לכונן/צורב שבו נמצאת מדיה רב פעמית מפורמטת קבצים, הם מופיעים בכונן, עדיין ללא צריבה. כשאני מבקש לצרוב אותם, הצריבה מתבצעת, אך איני יכול לראות כלום ! קודם הם הופיעו לפני הצריבה כשרק "זרקתי" אותם לשם, אחרי הצריבה אין להם זכר, על אף שבוצעה הצריבה בליווי האשף. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? אגב, זו פעם ראשונה שאני עובד עם XP, ומן הסתם גם עם תוכנת הצריבה המובנת בה. עזרה בבקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img224.imageshack.us/img224/7963/skylight3dv.jpg לא מוצלח במיוחד, זקוק לעוד קצת ליטוש אבל סך הכל נראה לי שיצא בסדר זמן הרינדור היה ארוך משצפיתי אבל לדעתי התוצאה שווה את המאמץ.... לא יודע אם רואים את זה, אבל בכללי ניסיתי לעבוד לפי הדוגמא שPure Gold עשה.. הוא נתן את הקו הכללי... תגובות והערות בונות יתקבלו בבכה.
-
שאלה שהרבה זמן מדאיגה אותה: כיום הגרפיקה במשחקים מדהימה אבל עדיין לא ברמה של גרפיקה בסרטים. יש הרבה סרטי אנימציה שנעשו במחשב על ידי גרפקיה ממוחשבת והם ברמה מאוד טובה ביחס לגרפיקה במשחקים. השאלה שנשאל היא מדוע המשחקים לא נמצאים ברמה של סרטי אנימציה מבחינת גרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני מרבה להשתמש בLYX לצורך כתיבת עבודות. הבעיה היא שנוצרת לי בעית שוליים כשאני כותב נוסחאות ארוכות או חישובים ארוכים וכד', ומאחר והתצוגה הרגילה היא פשוט פריסה על פני כל המסך אני אפילו לא רואה את הבעיה עד שאני מייצא ל PDF ורואה זאת שם. האם יש אפשרות שמלכתחילה אני אראה את הטקסט שאני מקליד על רקע בגודל A4, כולל השוליים שאני מדפיס בהם, כדי שאני אראה איך זה הולך להיראות? מצאתי בהגדרות > שוליים אפשרות להגדיר ידנית ואני משחק עם הערכים כדי לקבל מה שנראה פחות או יותר כמו שזה אמור להיות, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו שמוכן מראש בהגדרות שנחבא ממני ולא הצלחתי למצוא עדיין, ואם יש אפשרות לסדר גם את התצוגה כך שאוכל לראות את הטקסט ע"ג גודל A4 ולא סתם רוחב כל המסך שלעיתים י…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. הרעיון הוא להמיר קובץ MKV לAVI עם פגיעה מינימלית באודיו והוידיאו. ניסתי דרך FORMAT FACTORY לפי המדריך כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=606&messageid=163686006&r=1 והתוצאה היא קובץ שהכפיל את עצמו בזמן במקום שעה וחצי של סרט, 3 שע' + כמובן שהוא לא מצליח לנגן אותו בDVD. ניסיתי גם בהגדרות ברירת מחדל MPEG4(XVID) ועדיין לא עובד. ניסתי גם קבצים אחרים ואותו סיפור. תוכנה קלה ונוחה להמרה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התחלתי היום להשתמש בביטורנט((TL ושמתי לב שיש לי בעיה בעוד מהירויות ההורדה מהירות והכל טובות ב מהירות ההעלה הוא לא מגיע לי ל 1k אפילו מישהו יכול לעזור לי ? מה אני צריך לבדוק אילו צעדים לנקוט נ.ב אני מישתמש ב קליינט של azureus וביצעתי את מה שמומצץ ב סטיקי של TL לגבי ה isp תודה רבה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר ישראלי עם קישורים לביטורנט (חוץ מליונטוורק הישן...), או אתר שיש בו קישורים לקבצי טורנט עבריים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שניות ספורות של בנצ'מארק זה מפסיק בפתאומיות ומביא לי את ההודעה הבאה:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הקובץ הבא: http://www.transtitles.co.il/joinus.pdf שהוא טופס בPDF. באתר החברה נאמר למלא את הטופס, לשמור ולשלוח להם בחזרה במייל. הבעיה היא שacrobat reader אומר לי שלא ניתן לשמור את הטופס עם הפרטים, רק להדפיסו. יש פתרון לבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה תוכנת שיתוף של EMULE הכי טובה , מבחינת הורדות, ומבחינת המשאבים שהוא לוקח ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-