תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
Ad-Aware SE 6 זה טוב ????? שלום. רציתי לדעת מה יותר טוב Ad-Aware SE 6 או Ad-Aware SE אחים שלי תגידו לי ילה ביי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דימון טולס גרסה: 4.30.3 והבעיה היא כזאת - דימיתי ארבעה כוננים וכשאני מנסה לבטל אותם, הוא מתחיל את התהליך שבסיומו זה אמור לבטל את הכוננים אבל זה נמשך שעות ולא קורה שום דבר. מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם אני אוכל להמיר את 2 מחיצות שלי במחשב מFAT32 לNTFS ללא אובדן מידע ? פרמוט לא בא בחשבון וכמו-כן גיבוי מאחר שמדובר במחיצות מאוד גדולות, בסביבות ה100 גיגה לאחת.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבל לגמרה לסגור אותו שהוא בכלל לא יעבוד(אבל לא לצמיתות )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 שקיבלתי עם הלפטופ. רציתי לעשות הפעלה לתקופת ניסיון וקיבלתי הודעה שזה כבר לא תקף, אבל אני יכול להוריד גירסת ניסיון לאופיס 2010. כשבאתי למחוק את האופיס, קיבלתי את ההודעה הבאה כמובן שאין לי את הדיסק (בא מותקן עם הלפטופ). אותה הודעה אני מקבל גם שאני מתשמש בתוכנה revouninstaller איך אני יכול להסיר את האופיס?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכני כרגע את סקייפ לגרסה 5.10.0.114, וכרגע היא מציגה פרסומות בעמוד הבית שלה גם כאשר אינני מבקש זאת. האם יש אנשים אחרים שנתקלו בתופעה המעצבנת הזו? האם יש כבר תוכנות חילופיות של VoIP לסקייפ, שמסוגלות להשתמש בפרוטוקול התקשורת של סקייפ כדי להתקשר אל משתמשי סקייפ ואשר יכולות להשתמש בחשבון של סקייפ, כדי לקיים שיחות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? דבר ראשון אני מצטער אם פירסמתי ת'הודעה בפורום הלא נכון. עכשיו, תראו, הורדתי סרט שהסיומת שלו היא .dvdrip.divx.ac3-zen ככה. כשאני מנסה להפעיל אותו ( גם ב - Windows MediaPlayer וגם בכל תוכנה שמנגנת סרטים ) הוא מראה לי את ההודעה הזאת : אמרו לי שזה בגלל הסיומת של הסרט, שזה קשור לקול, שהכרטיס קול שלי לא תומך, ובגלל זה צריך לשנות לו את הסייומת של הסרט, עם תוכנה מיוחדת. הבעיה היא שאין לי מושג איזה תוכנה עושה את זה. אם מישהו יכול לעזור - אז בבקשה תודה רבה אנשים ! נ.ב. יש לי את כל ה - Codec שקיימים, של Divx ושל - Xvid.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע מוריד את זה מwinamp.com וזה full. השאלה אם זה תומך בכל הדברים הקודמים ואם זה פועל בלי באגים...מישהו שהתנסה יכול לענות לי בבקשה? :
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... ה XP שלי נוטה להתשגע מידי פעם... האם התוכנה norton utilities תעזור משהו.. אני זוכר שבימי WIN95 היא עזרה לי לא מעט...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משתמש במקודד ffdshow כדי לצפות בקובצי וידאו. מקודד זה מכיל גם מקודדים לקול וכרגע גיליתי שאני יכול להשתמש במקודדי הקול שלו כדי להפוך קול מפורמט של מספר ערוצים מסוים לאחר: למשל 2.1 ל5.1. לכן כיוונתי את מקודד הffdshow לקודד את הקול בקובצי וידאו ולהפוך אותו ל5.1. הפעלתי במדיה פלייר קובץ וידאו שמכיל קול בפורמט 2.1 וגיליתי שבאמת שומעים ב5.1 דרך מקודד הffdshow, אך שמתי לב שקולות שאמורים להישמע רק ברמקול center נשמעים גם בfront. מפה הסקתי שהמקודד שעד עכשיו שימש אותי לשמיעת הקול עובד גם הוא במקביל ולכן הקול הושמע באותו זמן גם בפורמט 2.1 וגם בפורמט 5.1. לכן רציתי לשאול כיצד אני יכול למנוע מהמקודד הישן לעבוד בזמן שהffdshow מקודד את הקול? קובץ הוידאו שהפעלתי השתמש בפורמט mp3…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי 2979 כשהDETAILS על DEFAULT חוץ מה הרזולוציה שהיא על 1280X1024. הFPS היה קבוע על 10-25,ועוד שאלה אני בקרוב מיתכוון ליקנות עוד 512MB זיכרון כמה עוד נקודות אני יכול לקבל על זה?
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך תוכן של קלטת וידאו ל-SVCD בצורה האיכותית ביותר כך שאוכל כמובן לצרוב את הקובץ לצפייה במכשיר DVD. כרגע אני עושה CAPTURE מהקלטת באמצעות וירטואלדאב ישירות לפורמט XVID. יכולתי להמיר ל-SVCD אבל השאלה מבחינת האיכות היא אם לא עדיף כבר לקודד באמצעות VD ל-SVCD. האם זה אפשרי? כי באופציות הקידוד של VD יש לי רק MPEG-4 וזה למרות שהתקנתי את MPEG-2. יש תוכנית CAPTURE אחרת שמסוגלת? בהנחה שזה ייפתר, הבנתי נכון שהקובץ יוכל להיצרב באמצעות נרו כ-SVCD? יש שם הגדרות מסויימות שצריך לשים אליהן לב? האם עצם הצריבה בנרו משפיעה על איכות הקובץ? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הMSI WIND שלי נתקל בBSOD כל כמה זמן (וינדאוס 7) הEVENT VIWER מראה 0x000000c2 (0x00000007, 0x00001097, 0x8078ae94 ועם הידע המעט שלי עשית DEBUG וזה לMINIDUMP וזה מראה על ntkrnlpa.exe מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: מצאתי, הכפתור "SHEET RIGHT TO LEFT" משנה את הצירים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב. הסקייפ עלה, והרגשתי שהמחשב איטי. בדקתי במנהל משימות וראיתי שהסקייפ משתמש ב 50% מעבד לפחות ובסביבות 300MB RAM, שזה המון. ניסיתי המון פתרונות שקשורים לתכניות ברירות מחדל, שום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש, למחוק עוגיות ולאפס את המשתמש, כמובן ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 250 GB שמחולק ל2 מחיצות (לא שוות), עכשיו קיבלתי דיסק קשיח של 20GB, פרמטתי אותו ואני רוצה להוסיף את כולו למחיצה קיימת בדיסק קשיח של ה250GB, אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-