עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by J0HNiE,

יש לי מסך של PROVIEW 19' Product No. FV926JW Model No. 900W קיבלתי איתו דיסק שמתאים לXP בלבד.. ויש לי 7.. חיפשתי כבר בגוגל ובאתר שלהם ואני לא מוצא. גם חיפשתי בכל המאגרים שיש בסטיקי פה בפורום.. אולי למישהו יתמזל המזל..?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ophir555,

בזמן האחרון יש לי השתלטות עוינת על הגלישה בצורת "משחק" שקופץ או הודעות על אנטי וירוס או ספיי שאני צריך להתקין. יש ברשותי זוןאלרם ונוד 32 וסיסי קלינר אך הם לא מצליחים להסיר את המפגע. דוגמא לדף משחק http://www.bitefight.co.il/?kid=a-00250-14450-0811-a070716a איך אפשר להפטר מהנגע תודה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 13:29:38 בהמשך לקודם אל תנסו להריץ את המשחק שלא תפגעו אם אכן מדובר בוירוסתודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by א אוהל,

למגה וחצי תודה רבה לעוזרים (כמובן שאני משתמש ביוטורנט להורדת דברים חוקיים בלבד!)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by .AloN,

אפשר לקבל המלצה לכל תוכנה שמנחה איך להקליד בעיוורת ? (כעיקרון אני כבר יודע איך אבל אני משתמש רק בשתי אצבעות ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by md22,

איך מתקינים winxp במחשב מפורמט תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קורה לי הבעיה הזו מידי פעם אני מחליף לאנגלית אבל וורד ממשיך להיות בעברית חוץ מזה הכל עובד באנגלית הצעות בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אם היו שואלים אותכם מה הייתם רוצים שהמדיה פלייר שלכם (לא חייב מדיה פלייר, זה רק דוגמה), יעשה שאף תוכנה מהסוג הזה לא עושה?.. מה הייתם מוסיפים מה הייתם מורידים וכו'..

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Liran -,

??? דבר ראשון אני מצטער אם פירסמתי ת'הודעה בפורום הלא נכון. עכשיו, תראו, הורדתי סרט שהסיומת שלו היא .dvdrip.divx.ac3-zen ככה. כשאני מנסה להפעיל אותו ( גם ב - Windows MediaPlayer וגם בכל תוכנה שמנגנת סרטים ) הוא מראה לי את ההודעה הזאת : אמרו לי שזה בגלל הסיומת של הסרט, שזה קשור לקול, שהכרטיס קול שלי לא תומך, ובגלל זה צריך לשנות לו את הסייומת של הסרט, עם תוכנה מיוחדת. הבעיה היא שאין לי מושג איזה תוכנה עושה את זה. אם מישהו יכול לעזור - אז בבקשה תודה רבה אנשים ! נ.ב. יש לי את כל ה - Codec שקיימים, של Divx ושל - Xvid.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by daido,

היי קראתי על כמה תוכנות להפיכת פורמטים שונים, אך לא הבנתי איזה תוכנה מומלצת להפיכת וידאו לאודיו. אשמח לתשובתכם איזה תוכנה מתאימה לכך ממה שהמליצו. תודה דיידו

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ThE_BesT,

יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yanir7,

היי, אני משתמש בויסטה 64ביט, מחובר אלחוטית לראוטר 3COM דגם 3CRWER100-75, ספקית נטויז'ן. אני לא מצליח להוריד ב-יוטורנט בכלל, גם אחרי שהגדרתי פורט בראוטר ופעלתי לפי המדריך ב-PortForward.com.. אני מצרף תמונה של המצב נכון לעכשיו. מישהו יכול לעזור לי? תודה! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורנט - GIF ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. וכו' וכו'... אני מחפש שם של תוכנה כזאת.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש COMPUMAP אבל היא ישנה. יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התקנתי הרגע WINAMP, והבעיה שלי היא שיש קול, אבל אין וידאו, אין תמונה, מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי כמה סרטים על המחשב והם באנגלית, בלי תרגום =\ וזה קצת מציק. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להוסיף תרגום לסרט? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by stio,

שלום רב, איך צורבים קובץ ISO לדיסק 700 מגה CD-R? האם כקובץ DATA? תוכנת הצריבה היא Nero 6.6 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by K0sTa,

hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kol209,

איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים