עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by YonadavN95,

שלום רב! יש לי WINDOWS 7, ולפני שבועיים התקנתי את הדפדפן המצויין של גוגל כרום. הוא עבד סבבה עד עכשיו, עד שיום בהיר אחד ללא כל שינוי במחשב כשהפעלתי את הדפדפן קיבלתי את ההודעה "אוי לא! GOOGLE CHROME קרס. להפעיל מחדש?" וגם כשאני לוחץ שיפתח מחדש הוא לא פותח.. חשבתי שזה סתם בעיה קטנה אז הסרתי את הדפדפן, הפעלתי מחדש את המחשב ואז התקנתי מחדש את הדפדפן.. אבל אותה הודעה! ע"פ המלצה של גוגל כיביתי את האנטי וירוס (Norton 360) כדי לבדוק האם הוא מתנגש - אך זה עדיין לא עובד. (גם הפקודה "הפעל כמנהל" לא מועילה) עשיתי סריקת וירוסים מלאה למחשב ולא שינה כלום. עשיתי גם סריקה במצב בטוח עם התוכנה SUPERAntiSpyware ולא עזר. עכשיו המצב הוא שהדפדפן בכלל לא עולה.. קודם הוא עלה ונתן את ההודעה, עכשיו …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני עושה בפוטושופ CS5 רקע שמורכב משני צבעים ? בתודה מראש רזיאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by eli_a2006,

שלום לכולם, יש לי רישיון מקורי ל-windows 2003 אבל אני לא מצליח למצוא עידכון(שעובד)ברוסית מישהו יודע על זה משהו? תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. יש אתר שנקרא nyaatorrents.org כשאני מנסה להיכנס אליו בפיירפוקס לא קורה כלום והדפדפן מציג לבן כמו about:blank וזה קורה בשנייה כאילו לחצתי על offline link בכרום ובאינטרנט אקספלורר הוא כן נכנס לאתר גרסת הפיירפוקס שלי היא 3.6 מה גורם לזה? ניסיתי לחפש כל מיני דברים ואני לא מוצא את הבעיה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by A2K,

כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by prager,

כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by prager,

יש לי מערכת הפעלה vista 32 bit.. התקנתי אתמול Internet Explorer 9 ואני מעדיף את Internet Explorer 8.. כשאני מנסה להתקין את IE8 בחזרה זה לא נותן לי: http://img830.imageshack.us/img830/4416/53681240.jpg ניסיתי למחוק את ה-IE ב-Control Panel\Programs and Features אבל אי אפשר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lyzer,

שלום לכולם מישהוא יכול להסביר מה ההבדל בצילומי 16:9 בין סקוויז לבין לטרבוקס? ומה זה אומר לגבי דגימת החומר והגדרות הפרויקט עליו אני עובד ? תודה מראש

10. Started by DUDEnamE,

כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש תוכנה ללכידה של מסך - וידאו (Screencast) שלא דורשת התקנה על המחשב (Portable). האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? עדיפות לתוכנה בקוד פתוח. חג שמח ותודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזריזות. במחשב של העבודה קיים OUTLOOK 2003. אני לא יודע מה קרה במהלך הסופ"ש, אבל עכשיו התוכנה מודיעה על שגיאה בקובץ ה-PST ולא מוכנה לקבל דואר חדש, להוציא דואר או לבצע שינויים בדואר קיים. גוגל אמר לי להריץ כלי לתיקון PST, אבל אני לא מוצא את קובץ ה-PST! הרצתי סריקת דיסק לתיקון שגיאות בכונן (של XP)- לא עזר. תצוגת התיקיות מכוונת להציג קבצים נסתרים. בתוכנה עצמה ניתן לגשת לכל המיילים ולקרוא אותם, אבל אי אפשר לייצא תקובץ PST חדש (שוב מופיעה השגיאה). *אני שוקל לנסות שיחזור מערכת, אבל מפחד שזה יהרוס את הסיכויים לשחזר את הקובץ במידה והוא נמחק בצורה כלשהי. מצאתי את הקובץ. מסתבר שקבצי מערכת היו מוסתרים. לכן גם החיפוש לא איתר אותם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנת אופיס 2003 כשאני משתמש באאוטולוק ופותח מסמך WORD פתאום קופצת הודעת שגיאה שצריך להיסגר ויש אופציה לסמן וי אם אני מעוניין שהתוכנה תיסגר ותיפתח אוטומטית אך לא מצליחה לפתוח את עצמה שנית ללא תקלה. ביצעתי תיקון שגיאות של האופיס והבעיה נפתרה אך חזרה על עצמה לאחר יומיים-שלושה. שבוע שעבר הסרתי את כל תוכנות האופיס מהמחשב והתקנתי מחדש ושוב הכל היה תקין עד היום שהבעיה חזרה על עצמה.. מה יכול לגרום לתקלה ואיך מסדרים אותה אחת ולתמיד אודה מאוד לעוזרים ולמי שיש פתרון לבעיה המציקה הזאת בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by tomer_et,

שלום לכם, האם אתם מכירים תוכנה אשר "מקליטה"/שומרת את כל פעולת המקלדת של המחשב? במילים אחרות אני מחפש תוכנה שתתעד את כל ההקלדות שעושים על המחשב, גם אם אני סתם לוחץ על ENTER. יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. עם ההתקרבות של גרסאות ה-RC ל-4.0 הגיע הזמן גם להרחבות המותאמות לגרסה החדשה. אני מציע לרכז בת'רד הזה מידע על הרחבות שכבר הותאמו, וגרסאות שבדרך (גירסאות בטא) ואולי גם על הרחבות שכבר לא תעבודנה בגירסאות הבאות. למי שיש מידע נוסף מוזמן להוסיף ולעדכן. ההרחבות שלי, עדיין לא עובר ל-4.0 כגירסה עיקרית עד ה-RC הרחבות מותאמות, אם רשמית ואם בכפיית max version AdBlock Autofill Forms Auto Pager CyberSearch- גירסה 2.0.8 מאתר המפתח. Fab Tabs Hide Caption Linkification - גירסה 1.3.9 מאתר המפתח. LocationBar2 - עובדת אך מעוברתת מדי (ישור לימין של הכתובת). Organize Status Bar - גירסה 0.6.5 מאתר המפתח, מתייתרת עם המעבר ל-addons bar OmniBar Quick Translator Reliby - מתייתרת…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by warezon,

דבר ראשון אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא תעבירו לאן שצריך... הבעיה מופיעה רק בניגון סרטים בדפדן לדוגמאביוטיוב בעת ניגון קליפים מופיעות לי כמו נקודות לבנות בהירות על חלק מהמסך. כשבדקתי דרך קובץ מהמחשב גם סיומת avi וגם סיומת mkv הכל היה בסדר... עדכנתי את כל הadobe התקנתי Java קודקים הכי חדשים של klite... מה עוד אפשר לעשות???

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by xfwind,

התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת במה שונה התוכנה מהגירסה הקודמת שלה(אני מתכוון גם לפריימיר וגם לפוטושופ) והאם יש דברים חדשים שלא היו בגירסה הקודמת בתודה מראש רזיאל

19. ה- DX מבקש התקנה קודמת של NET FRAMEWORK V4.0.30.319 שמותקן אצלי במחשב בגרסה 4. ניסיתי לתקן, הסרתי והתקנתי מחדש, בדקתי עדכונים בWIN UPDATE שלא קיימים ושום דבר לא עוזר מה אני עושה? עובד על 7 X64.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by LazyCat,

האם מישהו עדכן לגרסה האחרונה (עם MPC-HC 1.4.2543) וגם אצלו הכתוביות של הסרטים מופיעים בג'יבריש ? האם מצאתם פתרון לזה (החלפת גופנים וכו' לא פותרת את הבעיה..) ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. היי, יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה [מאז שאני על WIN7 נראה לי...], לא משנה אם אני צופה/עורך תמונות בFAX VIEWER, פוטושופ CS5 או צייר הן תמיד באיכות מאוד גרועה [קונטרסטים גבוהים, ספקטרום צבעים מצומצם (מעברים בין צבעים לא חלקים) ואיבוד פרטים] בעוד שאם אני צופה בתמונות דרך הדפדפן האיכות טובה. אילו הגדרות ואיך אני מגיע אליהן/עורך אותן על מנת לקבל איכות טובה גם בעת צפייה בתמונות דרך תוכנות כגול הFAX VIEWER/ פוטושופ CS5? בתודה מראש. **כרגע הכ.מסך הוא HD4870 אך גם עם הקודם הייתה הבעיה [8800GT].[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 18:32:07 איך זה שלאף אחד אין תשובה לשאלה, היא לא נראית לי כל כך מסובכת, אני פשוט דפר בעניינים האלה.[br]פורסם בתאריך: 22.09.2010 בשעה 18:25:09הקפצה??!?!?…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by Alex89,

האם אפשר לכבות ולהדליק את אופציית Self Defense ב Kaspersky Internet Security 2011 באמצעות command line?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

דיון התוספים לפיירפוקס 3 דפדפן האינטרנט הפך להיות חלק משמעותי ומרכזי בשימוש במחשב. אצל אנשים רבים הדפדפן פתוח כמעט בכל הזמן שהם משתמשים במחשב. הדפדפן שללא ספק תופס הכי הרבה כותרות לאחרונה, ובצדק, הוא Firefox מבית Mozilla. כידוע לכולם, כוחו האמיתי של דפדפן ה-Firefox הוא באפשרויות ההרחבה וההתאמה האישית שלו, המאפשרות לכל אחד להתאים את הדפדפן בדיוק איך שהוא רוצה אותו. בכל דפדפן יש יתרונות וחסרונות, ועד Firefox היה צריך פשוט לבחור אחד ולהתרגל אליו, או לעבור כל הזמן בין הדפדפנים השונים. Firefox הוא שונה. הוא מאפשר לכל אחד לקחת ולהוסיף את כל הדברים שהוא אוהב - ורק אותם, כך שלא יהיו דברים מיותרים שהוא לא צריך ושסתם יכבידו על המערכת, או אפילו יציקו בעבודה השוטפת. כמות התוספים …

• 2k תגובות
    • 246.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים