תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, האאוטלוק אקספרס נעלם לי באמצע העבודה ומופיעה ההודעה אותה צירפתי כקובץ. אודה לכם על עזרה בנידון. אברהם
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שפניתי לכאן קראתי כבר את כל ההצעות לפתרון הבעיה. שום דבר לצערי לא עבד. זה התחיל לקרות אחרי ששיניתי ססמא בגוגל, אבל הסיסמה עובדת כשאני נכנס לגוגל ואותה ססמה לא עובדת כשאני מכניס אותה באאוטלוק. ניסיתי להכניס להגדרו האאוטלוק את סיסמת המייקרוסופט שלי, גם לא עבד. בנוסף כשאני מסמן בגימייל Enable POP ועושה שמור שינויים, הוא לא שומר את זה. ספק האינטרנט טוען שלא נותן תמיכה לחיבור האאוטלוק עם גימייל. אני כבר אובד עצות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה לא מצליח לפתוח שום לינק שמצורף למייל, כל פעם שאני מקליק על הלינק נפתח לי החלון הראשי של הכרטיס קול, חיפשתי מידע על התקלה בכל הפורום אבל נאדה אין כלום, יש מצב שמישהו יודע לפתור את התקלה? המון תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא של אחי בעצם, הוא של HP דגם nc6120 שמעתי שבמחשבים ניידים מסוימים יש מקום מוקצה מההארדיסק של 500 מגה או משהו כזה רק לדרייברים של המחשב נייד עצמו... איך אני יכול לדעת אם זה קיים במחשב הזה? אם לא קיים איך אני יכול להשיג את הדיסק חזרה?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte z68 ma d2h b3 יש לי win 7 32 bit נכנסתי לאתר של גיגה בייט אבל להוריד אחד אחד לא מתאים לי . יש איפושהו בהתקנה אחד כל מה שצריך ? או כלי או חבילה מרוכזת עם כל הדרייברים ? לאחר שאני יוכל להתחבר לרשת אני כבר יעדכן הכל.
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, בחברה שאני עובד קנינו לפני מספר שנים תוכנה בכמה אלפי שקלים וקיבלתי איתה פלאג הגנה, הפלאג אבד לנו וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה, יצרתי קשר עם בית התוכנה והם דורשים שאשלם שוב אלפי שקלים עבור הפלאג למרות שרכשתי את התוכנה וכל מה שאבד לי זה הפלאג הגנה. זה מקובל? זאת תוכנה שמשתמשים בה בעסק שאני עובד בו ולמיטב ידיעתי היא עולה עשרות אלפי שקלים.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי במחשב נייד חלונות 8.1 יצרתי סיסמא בכניסה לחלונות. אבד לי פתק שרשמתי סיסמא שלי של בכניסה חלונות 8.1 עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחלונות 8.1 בגלל שאין לי סיסמא. האם יש איזה תוכנה אחרת משהו מכניסים CD בעליה bootable שנראה כמו חלונות דומה.ומשם אפשר לימצוא ביטול סיסמא לחלונות 8.1, האם יש דבר כזה? אני לא רוצה bootable שעולה כמו DOS וגם שאלות ב DOS זה מסובך לי.לא מבין בזה. אני רוצה תוכנה אחרת משהו קל ומהיר. תעזרו לי בבקשה לבטל סיסמא בחלונות 8.1 יש במחשב נייד מסמכים לימודים חשובים לי. בתודה מראש! שיהיה לכם חורף קל. תיסעו לאט בכביש.לא לניסוע מהר.חורף מסוכן.
-
- 13 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
חברים אבדה לי הסיסמא למספר האיסיקיו שלי ואני ממש צריך אותו@#!$%! מישהו יכול לתת לי עצות\תוכנות בשביל איך להחזיר ? וכבר ניסיתי את האתר ואני יודע רק תשובה אחת תשנייה שכחתי@! חברים עזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
השבוע סיימתי קורס פלאש אבל עבדנו על הCS3 עכשיו רציתי לדעת על הדברים הפשוט> כמו בלחיצה על כפתור שיקשר לאתר או לסרטון וכל שאר הדברים הבסיסים הידועים בתכנות בCS5 תודה! :]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן. הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם. החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים. מה זה נראה לכם? הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונ…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הווינדווס שלי רוצה להתעדכן מהרשת אמרתי לו שרק יודיע לי למה כשכיביתי הוא נדנד לי שאני בסכנה עכשיו הוא מציק שמוכנים לי עידכונים גם לגבי האנטי וירוס השאלה היא העם הווירוסים לא מנצלים את הורדת עידכון אוטמטית כדי להיכנס בעצמם? וכמה עידכונים אלו חשובים ? אולי עדיף להיות מיושן או חסר הגנה כדי לבלבל את האויב??
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ברצוני להגן על המחשב שלי בדרך הכי טובה שיש, וברצוני לרכוש את התוכנות שיעזרו לי בזה עם מדובר על אנטיוירוס, ספיי וואר, פייר וואל וכל מה שיש. אני מדבר על הכי טובים שיש שהוכחו או שלמישהו יש אתר עם השוואות בין כולם ...
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות אבטחה למחשב (אנטי וירוס, חומת אש, אנטי רוגלה) וכן תוכנות תחזוקה למחשב (ניקוי קבצים זמניים, ניקוי רג'יסטרי, איחוי וכו'). קצת קשה לעקוב אחר הסטיקי של תוכנות האבטחה. בסה"כ אחרי חיפושים וקריאה בכל מיני פורומים, עלו קספרסקי ונורטון כאנטי וירוסים המדוברים והמומלצים ביותר (מה ההבדלים ביניהם? אם שניהם שווים מבחינת אבטחה מי יותר קלילה על המחשב?). נוכחתי לדעת שCOMODO מומלצת כחומת אש ועדיפה על המובנית בInternet Securities למיניהן. (יש אלטרנטיבות אחרות?) לגבי אנטי רוגלה, Super Antispyware וMalwarebytes' AntiMalware זכו גם כן לביקורות טובות. (תוכנות נוספות מומלצות?) לגבי תחזוקה הבנתי ש TuneUp Utilities עושה את העבודה. (גם כאן, האם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר?) כל תגובה …
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
-
טוב אז השגתי את תוכנת האילוסטרטור הבנתי בעיקרון שזה בשביל צורות ויקטוריות וכו.. רציתי לדעת מה השימושים שלו חוץ מאילוסטרציות ולוגואים ואם איפשר מדריך בסיסי לתוכנה על הכילים וכו.. עיברית או אנגלית תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אדובי וגוגל משתפות פעולה ומתכננות להביא את תוכנת הפוטושופ למחשבי הכרומבוק של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%93%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a4-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. רציתי גם לדעת אם ניתן לשים רקעים בתוכנה ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אדובי (בעלת פוטושופ ופורמט הPDF הידוע) קנתה את חברת מקרומדיה (FLASH וכמובן DIRECTOR, FREEHAND) בעסקת חילופי מניות. לידיעה באתר של CNET: http://news.com.com/Macromedia%2C+Adobe+make+peace+for+bigger+fight/2100-1012_3-5675158.html?tag=nefd.lede
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לכתוב קוד באדרואינו אונו אין לי שום רקע בעיניין
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אנשים!!!!!!!! אני חייב עזרה התקנתי נירו 5.5.5.1 ואחרי הריבוט נעלמו כל הסידי-רומים (דיוידי, צורב וסידי ורטואלי (DAEMON Tools)) זהו... גם אחרי שהסרתי את הנירו הסידי-רומים לא חוזרים תעזרו לי בבקשה תודה מראש, DiSc@MaN.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל פשוט נהיה כזה גדול,זה אצלי או אצלכם?כי זה קורה רק באתר הזה!!
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-