תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי ZoneAlarm extreme security עכשיו במחשב אחד עובד בלי בעיות לעומת זאת במחשב השני ש-zonealarm מותקן שלוחצים על לפתוח תוכנה כלשהי הלחיצה לא עושה כלום לעומת זאת שzonealarm לא מותקן הכל עובד(אבל אני לא רוצה להשאר בלי אנטיוירוס) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך למחוק אותו לגמרי מהמחשב ורק אז אני מצליח להתחבר....... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קיבלתי היום הודעה קופצת במחשב לפיה ZA free גילה וירוס \ סוס טרויאני הגונב סיסמאות לאתרי בנקים ונתוני חשבונות של אתרים פיננסים. לפי ההודעה רק גרסת ZA בתשלום מסוגלת להסיר את הוירוס שהוגדר כ: Risk: High הוירוס הוא: ZeuS.Zbot.aoaq בלחיצה על שני כפתורי הפנייה למידע נוסף: See Threat Details או: Get Protection מועבר המשתמש לאותו דף (זהה בשני המקרים) שם מוצע לרכוש ZA בתשלום ומוסבר כי AV אחרים לא מוצאים את הוירוס הזה (Norton, AVG, Avast, Avira) מייד עלה חשד שזו הפחדה לשם מכירת המוצר שלהם בתשלום, גם מכיוון שתאריך הגילוי הינו לפני 4 ימים : 13 ספט 2010 חיפוש בגוגל מעלה תלונות דומות מהיום , לפיהן כולם קיבלו אותה הודעה, ולכולם תאריך ושעת גילוי זהה לפני 4 ימים. לדוגמא באתר: http:/…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקנתי היום את zonealram אבל כל פעם כשאני מתחבר לאינטרנט הוא מפעיל מחדש את המחשב סגרתי את התוכנה אבל עדין זה המשיך ורק שאחרי שמחקתי אותה זה הסתדר משהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בביתי שני מחשבים המחוברים ברשת. שניהם פועלים על windows XP. ניתן לשתף קבצים ברשת, אך שיתוף האינטרנט אינו פועל. מיקדתי את הבעיה לפיירוול, zonealarm security suite (הגרסה המלאה 5.1), מכיוון שכאשר הפיירוול מכובה, הICS עובד יופי. אבל, לא הצלחתי לאתר מה מקור הבעיה בפיירוול בדיוק. הפיירוול מזהה את הרשת, ומוגדר כמארח ICS. האם ליש מישהו רעיונות? לחלופין, האם יש הצעות והמלצות לפיירוול אחר?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי,w איך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player? אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גירסה 4.51 WMV, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת. עדכנתי CODECS אבל זה לא פותר. מישהו התגבר על הבעיה? נ.ב בשאר התוכנות זה לא קורה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי לכולם ניסיתי להבין איך נקבע מנגנון התעדוף להורדות והעלאות ב- µTorrent לפי מה שהבנתי המנגנון לפי התכנה קובעת לאיזה טרקר יש קדימות בהורדה זה לפי סדר ההוספה, ומכאן כבר הטרקר הוא זה שקובע לאיזה שמשתמש יש קדימות וזאת לפי כמות השיתוף שלו - תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היותר חשובה, היא האם האם משתמש ב-µTorrent יכול איכשהו לקבוע שלטורנט מסוים תהה עדיפות בהעלאה (כלומר שה,כנה תדחוף אותה להעלאה ברגע שיש דרישה לחלק הקיים אצל המשתמש וכך האחוזים יגדלו בטורנט הספציפי) וזאת מעבר לקביעה הראשונית של כך וכך דקות העלאה/ אחוזי העלאה שנדמה שאולי משנים בכללי אבל לא עושה רושם שדוחפים להעלאה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה מאז שהתקנתי פנדה היוטורנט שלי נתקע כמעט בכל לחיצה שניהה שאני לוחץ עליו למישהו יש מושג איך לפתור את זה או מצד שני להמליץ על תוכנת אנטיוירוס טובה
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלא הסתדרתי עם העברת קבצים- עכשיו אני לא מצליח לעלות את הסרטונים לפייסבוק. הסרטון עומד בקריטריונים של זמן וגודל קובץ אבל כשאני מנסה להעלות הבר לא מתמלא וכתוב לי כל כמה שניות למטה בצד ימין של הדפדפן "שולח בקשה אל.." אבל כלום לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בגי מייל אני מצליח להכנס דרך האתר באקספלורר ולראות את המיילים אך משום מה דרך אאוטלוק!זה לא מצליח להשלים את התהליך למרות שעקבתי אחר המדריך אחד לאחד! הנה כמה תמונות שצירפתי אולי תוכלו לומר לי מה לא תקין! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה. במידה ולא ניתן, אשמח לקבל תוכנה חינמית שבעצם מוסיפה ADD-ON לאאוטלוק שיאפשר פיצ'ר זה. תודה רבה על תשומת הלב וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי. אני בטוח שהנושא כבר נידון אך לא מצאתי התייחסות לבעיה הספציפית. יש לי xp sp2 עם office 2003. כאשר אני מקבל דואר מאחת מתיבות הדואר של yahoo או Gmail הנושא והתוכן מגיע בג'יבריש. בדקתי זאת מהמחשב שלי (שלחתי מיאהוו וג'ימייל הביתה לבזק) והגיע ג'יבריש אז חשבתי שהבעיה אצלי(בדקתי את כל הגדרות העברית וכן הגדרות בינ"ל של דואר יוצא באאוטלוק והכל תקין). ידידה שלי ששולחת לי כבר שנים מיאהוו והכל בסדר שלחה לי כמה הודעות והן הגיעו בג'יבריש. המחשב שלי עבר פירמוט לפני חודש ועד אז לא היתה בעיה בכלל עם העברית אולם מאז הפירמוט יש בעיות עם הדואר. אשמח לתשובה אל אף טחינות הנושא. יום טוב א
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש ב-OUTLOOK 2003 ומנסה לסגור אותו, הוא "כאילו" נסגר ואז הוא נשאר ב-system tray. כאשר מנסים לפתוח אותו משם מתקבלת ההודעה הבאה (בתמונה). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה עם אאוטלוק 2007 אני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות באנגלית בשורת הכותרת ! התקנתי את חבילת השפה וכל ההגדרות בסדר , אבל אני יכול לכתוב באותיות גדולות באנגלית ובעברית בשורת הכתובת בלבד אני מנסה בנוסף לעבור לאנגלית וזה לא נותן לי , בתוך המכתב אין לי שום בעיה לעבור ולכתוב באנגלית בבקשה למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך בדיוק עושים בהגדרות של אאוטלוק 2007 כדי שמי ששולח לי אימייל שיקבל חזרה אוטומטית??? לבינתיים עשיתי RULE לכל הסוגים ואני מנסה טסטים שאני שולח מתיבות דואר אחרות. אני מקבל תקין אבל זה ששלח לי לא מקבל חזרה שאני מחוץ למשרד ואת המייל שניסחתי. אם מישהו יודע על עוד הגדרות כדי שזה יעבוד אני אשמח לעזרה דחופה כי אני טס מחר תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי בעיה באאוטלוק 2013 שאני מגדיר שם 5 אימיילים שונים וכהרגלי אני רגיל לכך שיש אינבוקס אחד לכל חמשת המיילים השונים שכל מי ששולח לי מייל מגיע לאינבוקס אחד ויחיד רק בשליחה אני צריך לבחור מאיזה חשבון אני רוצה לשלוח. אבל הבעיה ב2013 שהוא פותח 5 אינבוקסים זתומרת לכל חשבון שאני מקים הוא פותח אינבוקס משלו ופריטים שנשלחו וכך הלאה. אז חשבתי שזה הבעיה ב2013 אז העפתי אותו והתקנתי 2010 ושוב אותה בעיה ואני משתגע זה לא נוח אני חייב לאחד את כל חמשת החשבונות לתיבת דואר נכנס אחת ויחידה ב2010 אשמח לעזרה אם מישהו יודע לכוון אותי איפה ההגדרה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2019 פרו פלוס. אני משתמש באאוטלוק 2019, לאחרונה אני מקבל מיילים חשודים זה גניבה מבקשים ממני פרטים כרטיס אשראי. אנילא ניכנס למייל הזה מיד מוחק מייל מיתחזה חשוד. אבל יש לי בעיה שאני פותח אאוטלוק ומקבל מייל. אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק או יהיה פריצה למחשב שלי. שאלה: אני לא ניכנס למייל ליקרוא, אני רואה קבלה במייל בתיבה דואר נכנס ולא רואה כתובת מייל השולח. אני לא רוצה ליפתוח מייל. איך עושים בקבלה מייל שיראה לי מה הכתובת המייל של השולח ? אם אני פותח מייל אני רואה כתובת מייל של השולח. אבל אני לא רוצה ליפתוח מייל מחשש אולי וירוס כופר או ידביק וירוס. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש תופעה משונה. כשאני מנסה להדפיס דואל מאאוטלוק אופיס 2003 המותקן על ווינדוס 7 במכשיר משולב (פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום) HP 5610 שהוא מכשיר ישן מאוד אבל עדיין מתפקד. האאוטלוק נסגר. אציין כי אפשר להדפיס מסמך וורד. ניסיתי לטפל בבעיה בצ'אט של מיקרוסופט, הורדתי והעלתי מחדש את האופיס ועשינו עוד פעולות ושום דבר לא הצליח. בסופו של דבר מיקרוסופט הפנו אותי לתמיכה של HP להסרה מהשורש של הדרייבר והתקנתו מחדש. עשיתי זאת בשבוע שעבר והבעיה נפתרה. היום הבעיה חזרה ושוב חזרנו על ההסרה מהשורש וההתקנה מחדש ושוב הבעיה נפתרה. תמיכת HP טוענים כי יש 2 אפשרויות לבעיה: כשל בהתקנת הווינדוס או שהמדפסת ישנה ולמרות שהדרייבר הותאם יש באגים. אפשרות נוספת שהועלתה היא שתכנת אבטחה כלשהי יוצרת באגים. מ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, אודה על עזרה: בעת נסיון לפתוח מיילים, או לשלוח מיילים מופיעה הודעה: there was an error opening this message, an error has occurred. את הקבצים המצורפים ניתן לראות ואף לשמור אותם במקום אחר ולצפות בהם, וכן ניתן להכנס לקישורים המופיעים במיילים (בחלון הצפיה המקדים). כמו כן הcontact נעלם. אשמח לעזרתכם בפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קיבלתי כבר כמה פעמים אי-מיילים מחבר והיו שם קבצי וורד וPDF, עכשיו שאני פותח את ההודעה הוא רושם לי: "OE REMOVED ACCESS FOR" הגירסה היא 6.00.2800.1123 Office 2003 pro עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, אני בטוח שאם אני יחפור עמוק לתוך האאוטלוק אני ימצא, אבל העיניין די דחוף לי. קיצר, מי שיודע, אשמח לקבל תשובה ;D
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-