עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. עברתי מקספרסקי ל NOD32 ...בשביל לגוון קצת עכשיו אני תמיד מקנפג את האנטיוירוס ככה שלא יפעל לי ברקע ולא יעלה עם המחשב ..רק כשאני רוצה לבדוק וירוסים אני מפעיל אותו ידנית (פעם בשבועיים) עכשיו אני לא מוצא דרך לעשות את זה ב NOD32 הזה ! אין אופציה ל "don't start with windows" או משהו דומה....! :-\ מישהו ...? תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Check_Point,

קודם כל - מצטער אם זה לא הפורום הנכון יש לי איזה טרוג'ן מציק. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מציע לי להתחבר לאינטרנט (משהו gator). הוא יוצר לי 2 קבצי התקנה ב-C שאני מוחק אבל הם חוזרים. בקיצר - יש לי הרגשה שאני לא לבד האינטרנט תמיד "עסוק" אפילו כשאני לא עושה כלום, ואחרי כמה שעות אני לא יכול לעשות כלום למרות שהוא מחובר וחייב לרסטרט. אגב, כל תוכנות הסריקה למיניהן לא מוצאות משהו מיוחד, בכל אופן הן מוחקות את כל מה שאני מוצא אבל זה חוזר. תודה

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by IlanF,

553 Sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts. מה זה אומר בעצם? איך אני פותר את הבעיה? המייל עובד, השרתים נכונים. האייפון שולח מיילים מהמייל הזה בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MacGyver,

איך אני יכול להפוך סרט DVD מקורי לAC3 איתן

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by mosh18,

צריך deamon tools עם מעל 4 כוננים כי זה לא מספיק ושמעתי על אחד עם 10 אז אם מישו מכיר אחד עם יותר מ-4 שיביא קישור

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by ccc,

אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by ibanezzzzz,

למישהו זה מוכר?. חיפשתי בגוגל , וגם באתר לא ממש מצאתי פתרון. ניסיתי להתקין כל גרסה אפשרית. יש לי ווינדוס 7. אשמח לקבל עזרה. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zur tzur,

הי אני מחפש תוכנה שבא אוכל לערוך בקלות קבצי pdf מיזוג קבצים שונים לקובץ אחד החלפת סדר העמודים להוספת סימוני v/x מה התוכנה שאפשר לעשות זאת יחסית בקלות עם ממשק משתמש נח? ואם מישהו יוכל להגיד לי עלויות זה יהיה נהדר

11. אני עושה איזשהו סרטון ואני רוצה לשים בסוף הסרטון כתוביות עולות כאלה כמו בסוף של סרט. כאלה (מן הסתם..) שאוכל לערוך ולכתוב דברים.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by WarNet,

היי,האם מישהו מכיר תחליף ראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איזה תוכנה הכי עדיפה, אבל לא דיימון טולז אני לא כל כך אוהב אותה (את הרעיון של כונן וירטואלי)... יש דרך אחרת להתקין ופשוט לשחק ללא כונן וירטואלי? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד ניתן למחוק כתובת מייל של אדם שהיה איש קשר ואיננו עוד, אך הOUTLOOK מציג את המייל שלו אוטומטית בכל פעם כשמנסים לכתוב כתובת מייל דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

מדוע כאשר אני צורב קבצי Divx (אחדים שתופסים כדיסק שלם..) התוצאה היא דיסק שאינו ניתן לקריאה גם לא בצורב וגם לא בסידירום?! אתמול חבר בא עלי עם מדיות של Memorex רב פעמיות של 650 מגה וכשניסיתי לצרוב לו אוסף של Mp3z לנגן ה RIO Volt שלו התוצאה היתה זהה. דיסק שפשוט בלתי ניתן לקריאה! המצב כ"כ עגום עד כדי כך שלא ניתן למחוק אפילו את המדיה הפגומה! אני משתגע מהבעיה הזאת? צריבות עם CloneCD ו CdrWin יוצאות בסדר! האם מישהו נתקל באותה הבעיה?... אגב הדגם שרשום בטופיק משמע Yamaha 24x8x8 IDE והבעיה התרחשה גם עם הגירסאות הקודמות של הנרו. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, נעזרתי באחד המדריכים פה ב- HW איך לקרוא קבצי DUMP של המערכת בעזרת התוכנה WinDbg אך לצערי שאני בא לפתוח הוא רושם שגיאה כלשהי..ולא נותן לי לקרוא.. עזרה תתקבל בשמחה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. אני מנסה להתקין את התוכנה Adobe InDesign CS4 על הויסטה 64 ביט. אני משתמש במערכת הפעלה הזו כבר שנה ולא נתקלתי בבעיה כזו. בהתקנה עצמה אני מגיע למסך שכותב Prepring to Install ופשוט נשאר שם בלי להתקין באמת. התקנתי ווינדוס 7 על מחיצה נפרדת ולא היתה לי בעיה להתקין את התוכנה הנ"ל. האם יש אפשרות לנטר מה קורה במהלך ההתקנה (או חוסר ההתקנה)?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by intel suck,

כל פעם שאני נכנס לתוכנה ומתחיל להויד תוך כמה דקות המחשב עושה ריסטרט ומופיע לי מסך כחול מה הבעיה?

19. Started by נומאד,

עד היום עבדתי עם LEECH FTP לא היה עליה, אבל בזמן האחרון, היא מתמרדת, מחפשת משהו חזק ויעיל אנא למען ילדי העתיד הקטנים שיגיעו לפה כדי ללמוד ולהתפתח(הקלישאה המוכרת) ענו בצורה מפורטת. תודה.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by WWW2,

יש לי פנדה אנטי ווירוס 2004 עשיתי חיפוש בכול המחשב וזה מצא ווירוס שזה סיים לחפש זה מחק את הווירוס?? איך אני מוחק את הווירוסים? פעם שהייה לי ANTI VIRUS 2002 אז עשיתי חיפוש עם זה מצא לי ווירוסים אז הייה איזה כופסא ואז הייה רשום שם את כול הווירוסים הייתי עושה לכולם איקס והםם נמחקם!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)

22. אני משתמש בפייוול של ZONE ALARM, יש לו בעיית תאימות עם האנטי וירוס של קספרסקי. אני מבקש שתמליצו לי על ANTI VIRUS ו- ANTI SPYWARE שינקו לי את המחשב. ביומיים האחרונים מהרגע שהוינדוס "עולה" ועד הרגע שהסרגל כלים למטה מלא בכל התוכנות שלי ואני באמת יכול לתפקד עוברים בערך 5 דקות שזה המון אני חושב שיש לי וירוס או ספייוור על המחשב שצריך לנקות... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי אני רוצה להשים תמונה זזה באווטר שלי אבל היא עוברת את החוקים, אז אני צריך לדעת איך להקטין אותה (100X100) ואיך להפחית את מישקלה (30k) אז איך אני יכול לעשות זאת? בתודה מראש Insatll ד"א הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by ybe,

על איזה תוכנה למדידת FPS במשחקים , אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ofer_mat,

FLASK ב XP קורס לי כול הזמן יש למישהו תחליף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.