תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבר שעות את הדרייבר לכרטיס מסך שלי ואני לא מוצא כל דרייבר שאני מתקין הוא מופיע לי שגיאה שהדרייבר לא נמצא.. הדרייבר אמור להיות של sound Max פעם זה עבד לי אבל מאז שפירמטתי והתקנתי את הווינדוס (הוא ווינדוס כנראה גרסא יותר חדישה) ישלי Windows Xp כרטיס מסך Geforce 6200 אם חסר אינפורמציה או משו שצריך בשביל לפתור ת'בעיה תגידו לי אני יוסיף פה תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמובן בעזרת המקשים של המקלדת המולטימדיה קיים חייה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום מופיע לי המסך הבא מידי פעם ואי לי מושג למה זה ? מישהו יכול לעזור? http://yfrog.com/mz52229544j תודה
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי משתמש בRECOVER MY FILES הבעיה היא שהסריקה שלה איטית מאוד וגם שהיא משחזרת קבצים אז יש כאלה שהם ללא תקייה ואם היא משחזרת אז בלי השם המקורי של הסרט אלא כל מיני מספרים כתוב על שם הקובץ אז איזה תוכנה אתם ממליצים שאין לה את הבעיות שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן מדיה Western Digital WD TV Mini אני צריך עזרה בחיבור למחשב עם כבל רשת...שיהיה לי שיתוף קבצים עם המחשב יש לי מחשב מיני לפטופ עם ווינדוס 7 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש!! מתן
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. :JDownloader: יש לי בעיה עם התוכנה כל לינק שאני מוריד בהתחלה מוריד על מקסימום...ואז יורד באיזה 70%...והורדה לא יציבה בכלל ... לפעמים קורה גם שהוא נעצר ו מופיע לי מין אייקון כזה ליד הלינק כמו תמרור אין כניסה! אני מוריד משרת hotfile.com ויש לי גם חשבון פרימיום... יש לי אינטרנט של בזק 10מגה. מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש מתן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסרגל כלים של הסימניות בפיירפוקס יש אפשרות לעשות תיקייה ואז לשים שמה סימניות. במקום ללחוץ קודם על סימניות>תיקייה>סימנייה שאתה רוצה. אז - תיקייה שאתה רוצה מתוך הסרגל כלים של הסימניות למעלה >סימנייה שאתה רוצה. לפי מה שאני שם לב אפשר לשים בכל תיקייה רק 5 סימניות והשאר זה מחביא. יש לזה איזה פיתרון שיהיה אפשר לראות מעבר ל5 סימניות? תודה. הנה דוגמא
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה אפשרי להדפיס על טפט שקוף במדפסת ביתית או שחייב משהו מסחרי?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בבית מחשב לנובו ויש שם את התכונה ONEKEY RECOVERY 7.0 שבאה עם המחשב ומה שהיא עושה זה לשחזר את המחשב למצב התחלתי שבו קניתי אותו יש במחשב הזה כונ ניפרד ששם התוכנה שומרת הגיבי הראשון(שנעשה בחברה) ואם אני רוצה אני עושה BOOT למתוכנה הזאת ומשחזר את המחשב כמובן שחיפשתי את התוכנה גם למחשב הביתי שלי אבל לא מצאתי כלום יש תוכנות נוספות שעושות את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה בדרישות לא מוזכר את וינדוס 7, מצד שני, זאת התוכנת באנצ'מארק הכי חדישה של פיוצ'ר-מארק. אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי איזה 20 תיקיות שבכל תיקייה יש איזה 5-10 קבצי וידאו כל אחד באורך של 5 דקות פחות או יותר זה תיקיות של מדריכים אני רוצה לקחת את כל הסרטונים האלו ופשוט לשלב אותם ביחד לסרט אחד ארוך מישו מכיר תוכנה כזאת?? משו בסגנון שאני פשוט ישים את כל הסרטונים בסדר שאני רוצה יילחץ על START ואז זה יעשה לי מכל הסרטונים סרט אחד ארוך תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי היום סריקת וירוסים מלאה על המחשב שלי (Nod32, גרסה אחרונה, חתימות מעודכנות) ובתוצאות התגלה וירוס בקובץ rar מסוים שנמצא על המחשב זמן רב (האמת זה אחד הקבצים הראשונים מאז שקניתי את המחשב). בשונה מסריקות בעבר שהשתמשתי בתוכנית ה-smart scan היום ביצעתי in-depth scan. התוצאה הייתה Win32/Kryptik.CRA trojan. באותו רגע זה נראה לי מוזר שכן אני מקפיד על מחשב "נקי" ואני מאוד זהיר לגבי קבצים שאני מוריד ואתרים שאני נכנס. לא זיהיתי משהו חריג בפעולת המחשב\תהליכים משונים ולא פופאפים או ביצועים ירודים. לכן החלטתי לבדוק את המחשב עם Ad-aware והתוצאות היו עוד יותר מפתיעות - מצא עוד 2 טרויאנים: Trojan.Win32.Generic!BT בקובץ ה-exe של Call of Duty Modern Warfare 2 (ה-exe המקורי -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים שיש בהם פרסומות אז למשל נפתח לי חלון חדש או בסתם אתרים רשום לי 502 BAD GATAWAY מה עושים עם הדבר הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט ושם אותו על מסך מלא אחרי כמה דקות הוא פשוט יוצא ממסך מלא לבד ואז צריך שוב להחזיר אותו ואחרי כמה דקות שוב הוא יוצא!! מישהו יודע אם זה משהו בהגדרות או שזה איזשהו באג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות של "טכנאים" כדוגמאת memtest, אשר בודקות בעיות מסוימות במחשב במקרה של תקלה, תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ישנם מספר אתרים בהם אני לא מצליח לפתוח ולצפות בסרטונים. האתרים: "שעת רצון", "מכון מאיר" ועוד אחד של משרד החינוך. עזרה ממשהו???? תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-