עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה להתקין תוכנה והתוכנה דורשת שבסיום ההתקנה להכניס דיסקט לכונן פלופי.. אין לי כונן פלופי במחשב (יש לי את הקבצים שאמורים להיות בדיסקט) אז איך אני יכול ליצור כונן פלופי ווירטואלי? כמו דימון טולז רק לדיסקטים....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by אבי11,

שלום הורדתי מסמך כלשהוא בפורמט PDF . הבעיה היא שהכיתוב נראה מאד קטן ואין לי אפשרות להגדיל אותו. לפי מה שמופיע במסמך, הוא כאילו "נעול" ומוגן על ידי סיסמא, שאותה כמובן אינני יודע. האם ישנה דרך כלשהיא להגדיל את המסמך על מנת שיהיה קריא? לא משנה לי אם ניתן להדפיס אותו או לא , אני מעוניין רק להגדיל אותו, כאמור. התוכנה שהשתמשתי היא אדובי אקרובט 8. האם ניתן בתוכנה אחרת, ואם כן באיזו? תודה

3. Started by F430,

היה לי את הנוד 32 גירסה 4... מה עכשיו הכי מומלץ וטוב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Slash87,

אני רוצה לפתח תמונה מסרט משפחתי. הסרט ב AVI אם אני לא טועה. אני צריך המלצות על תכנה בשביל זה כי אני לא מכיר... אם יש חינמית זה יותר טוב. תודה!

5. Started by ralf7253,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצי אודיו לכתב. לא משנה באיזה פורמט. לפעמים אני נאלץ לסכם הרצאות מהקלטה שלא הייתי נוכח בה והדבר לוקח לי פי 3 זמן מאשר לסכם הרצאה/מאמר שיש לי בכתב, וכן יש לי כמה לקויות למידה. אני מודע לעובדה שאני יכול פשוט לקחת סיכום ממישהי בכיתה אבל אני זוכר את זה יותר טוב אם אני מעבד את המידע בעצמי ולא רק מנסה לשנן אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Thant,

שלום, ברשותי sony vegas 9 64bit על גבי חלונות 7 64bit. ברצוני לשמור סרטים בצורה מכווצת יותר ממה שהcodecs שבאים עם התוכנה מאפשרים. חשבתי אולי על xvid או משהו בסגנון. ניסיתי להתקין גרסא ניסיונית של ffdshow ב64bit אך זה לא עבד לי. מישהו מכיר חבילת codecs טובה ב64bit או פתרון אחר לבעיה? או במקביל המלצה על תוכנה (רצוי חינמית) שאפשר להמיר ולכווץ איתה סרטוני WMV או MP4 שאני יוצר בתוכנה בלי לאבד מאיכות הסרטון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. אוקי, כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה להסתיר אותה לגמרי מהשעון למטה, ולא להגיד לי ללחוץ על מאייפנים לאחר מכן על "הסתר תמיד", ממש לא, שבכלל לא יהיה בשורת המשימות אבל יופעל במחשב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by יואב שניר,

Windows 10 Firefox updated באופן תדיר התוכנה "חושבת" בממוצע כול 20 דקות. ממש מרגיז. הדפדפן נתקע ולאחר 20-30 שניות משתחרר. התוסף היחיד הוא ABP. נטרלתי אותו ... ועדיין. גם איפוס דפדפן להגדרות יצרן לא מסייע. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by deqution,

שלום לכולם , אני מעוניין לדעת אם ישנה אפשרות ליצור דיסק BOOT מדיסק קשיח ריק. שיהיה עליו רק דיסק בוט בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by kod-kod,

טוב יש לי בעיה שאני מעוצבן חבל על הזמן.. מצטער, בקיצור כשאני עושה Create new connection ב WinXP עוד פעם אחת Next ואז בוחר את האפשרות השניה ולוחץ עוד פעם Next אני מקבל מסך שכאילו אני לא יכול לבחור כלום לא את ה Dial-up ולא את ה VPN ואני צריך דרך כולשהי בשביל ליצור חייגן בשביל להיתחבר ל ADSL.. מקווה לעזרה בתודה רבה kod-kod

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by B@By-KiLLeR,

אחרי שכל פעם אני עושה : Delete Cookies, Delete Files & Clear History ואני פותח את האינטרנט אקספלורר ואני לוחץ s אז בשורת הכתובת רשום לי http://sex4free.co.il :saint: זה האתר היחידי שנשאר אחרי שאני מוחק בעצם את כל הדברים שעשיתי....איך אני מוחק גם אותו ? ??? בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by gilloze,

שלום, קניתי לא מזמן mp3 זה הדגם:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 אכשיו יש לי המון המון שירים ואני רוצה להקטין אותם לפורמט אחר שיהיו פחות שמנים יש תוכנה כזאת, אני יודע, אבל איזו תוכנה עושה זאת הכי טוב אפשר בבקשה את שמה תודה רבה גיל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by omri_ro,

ויציאו דרייברים לסורקים שלהם לXP???? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור אליה כמע' הפעלה עיקרית, כרגע מותקנות אצלי 98 וXP... אוף.....

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מצאתי מלא קישורים לתוכנות ביוטיוב אבל כולם וירוסים... יש תוכנה אחת נורמלית?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by overload,

מה ההבדל בין התוכנות emule ל edonky? מה עדיף להתקין?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בשביל כמה דרישות שלא קשורות לנושא, עברתי למחשב חדש - I7 2600 2X4GB DDR3 ולוח אסוס P8P67(גירסה B3 כמובן ) עבר איתו גם הכרטיס המדובר שבכותרת הבעיה היא כזאת: הכרטיס לא נותן תצוגה למרות שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מאתר היצרן. אחרי הרבה חפירות בגוגל, ראיתי שהכרטיס המדובר לא עובד במחשבים שבהם המערכת ההפעלה משתמשת ביותר מ4GB. בשביל לבדוק ולשלול בעיה בכרטיס - ניסיתי את הפיתרון של הגבלת שימוש בזיכרון פעיל לפחות מ4GB - והכרטיס חזר לפעול כרגיל, אבל זה לא הגיוני שבשביל לראות TV אאלץ לוותר על 5GB זיכרון פעיל כרגע לא ממש מצאתי פיתרון למעט להחליף לכרטיס TV אחר, שזה הפיתרון האחרון והפחות המעודף עלי כיוון שהכרטיס הנוחכי עושה את עבודתו מעולה אשמח לשמוע אצל מי זה עובד עם זיכרון מ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by omri_ro,

משום מה בזמן האחרון התחילו לצוץ אצלי יותר מידי פרסומות קופצות (אומנם הם נפתחות בTAB נפרד אז זה פחות מפריע אבל עדיין...) הן מגיעות מהאתרים איאל.סיאו.www.YESNO איאל.סיאו.WWW.KENOLO למרות שהוספתי את שניהם לפילטרים של ABP זה לא כ"כ עוזר, אשמח לקצת עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR) מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by omri_ro,

הגדרתי לכל סוגי הקבצים שהם תמונות(BMP,JPG,PNG וכו') שיפתחו עם הIVIEW ועדיין הם נפתחים עם הWINDOWS PICTURE AND FAX VIEWER הדרעק הזה! איך אני מנטרל אותו???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך המלצה לעכבר חוטי, נוח ומדויק לעבודה ממושכת ,לשימוש כללי ולתוכנות עיצוב גרפי .במחיר של עד 140 ש"ח . כף יד ~קטנה .... שיהיה כפתור נוח לשינוי רזולוצייה מהיר. איך אלו: ??? Saitek Cyborg V.3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7212 Gigabyte Laser Gaming Mouse (GM-M6880) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=11463 Gigabyte Gaming Dual Lens (M6800) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=8070 תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tzolerguy,

שלום רציתי לדעת האם יש תוכנה טובה לניגון של קבצי 2160P יש לי מחשב חזק אבל קבצי דוגמא שהורדתי מנגנים בצורה מאוד מקרטעת. מפרט I7-920 12GB RAM 5870 האם זו בעיה של מפרט לדעתכם? עד ניסיתי VLC , MEDIA PLAYER, QUICK TIME אף אחת לא עמדה בעבודה...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dids22,

תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Haflo,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג Winamp Base Skin? אני רוצה לייצור Skin חדש ואין לי את ה Base?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים