עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pssheba,

שלום, קובץ קול בפורמט mp4 ניתן לנגן בנגן DVD במכונית. איזה פורמט קובץ קול נדרש כדי שנגן DVD ישמיע יוכל להשמיע אותו? תודה

2. Started by menahem2009,

מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]

3. Started by Jviega,

שאני צופה בסרטים בנייד שלי שהוא מחובר למסך טלוויזיה\מסך מחשב (ואני חושב שזה קורה גם שהוא לא מחובר לכלום) יש קירטועים קטנים ומעצבנים כאלה כמו לאגים כל כמה זמן, ואני לא מבין למה זה. זה הנייד- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שאני צופה בסרט אני סוגר את כל התוכנות והדפדפנים, אין לי איזהשהם קודקים מותקנים במחשב והתכונה שאני משתמש בא היא media player classic- home cinema. מה גורם לקרטועים האלה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Raz20,

<blockquote>אני מחפש את קובץ ההתקנה של הדרייבר למדפסת HP Deskjet 980 cxi , לווינדווס 7 עם 32 bit , אני חייב את הקובץ עצמו , אין לי גישה לאינטרנט בעבודה ולכן אני חייב את ההתקנה של הדרייבר. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי קישור להורדה, חיפשתי ולא מצאתי..</blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Sting,

אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by borg,

מה ההבדל בין MPEG-1 ל-MPEG-2? אני מעוניין בנתונים טכניים יבשים, ובהסבר לגבי ההבדלים באיכות התמונה של שני הפורמטים הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by moskitos,

אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Or ei,

איפה אני מוצא כאלה ?? יותר נכון מישהו יכול להביא לי את האתר שלהם ??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?) ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..) כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון) אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד! אשמח אם מישהו יעזור לי.. יש לי דפדפן EXPLORER 7 ווינדוס XP עברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pes7,

הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by OverBooking,

בעבודה יחסית בסיסית בתוכנת sketchup יש לי תקלה שכאשר אני פותח קבצים שאני עובד עליהם, אני מקבל מסך שחור ולאחר 2 - 3 דקות נפתח הקובץ. גם במהלך העבודה יש תקיעות ומסכים שחורים. הבעיה הזו קיימת במחשב חדש עם ווינדווס 10 עם המפרט הבא: מעבד i5-7400 דיסק Kingston SSD 240GB זכרון - kingston 8GB כרטיס מסך Nvidia GT1030 בזמן פתיחת הקובץ אני מסתכל על מנהל המשימות, ואין מאמץ מיוחד מצד המעבד, וגם השימוש בזיכרון אינו עולה על 40%. ניסיתי להשתמש ב sketchup גרסאות 2016 , 2017 , 2018 - תוצאה זהה בכולן. ניסיתי לפתוח את קובץ לדוגמא במחשב עם ווינדווס 10 וקיבלתי אותה תוצאה. ניסיתי לפתוח קובץ לדוגמא בווינדווס 7 עם מפרט פחות טוב מהמפרט שלי, והקובץ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ThE_BesT,

האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לאחר הורדה של קובץ מסויים, הוא השאיר מגה אחד שהוא לא הוריד והוא כבר כמה שעות לא ממשיך להוריד אותו אלא רק מעלה לרשת. מה הסיבה? זה נראה לי כמו טריק של התוכנה כדי שאני אשתף את הקובץ בכוח, אך האם יש דרך לסיים את ההורדה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by michael1987,

שלום..... אני מחפש תוכנה טובה בשביל איחוי הדיסק הקשיח, יעני דיפרגמנטציה... ואם אתם יכולים לרשום לי גם שם של תוכנה טובה למציאת סוסים טרוייאנים זה יהיה עוד יותר טוב... תודה מראש לכולם... דרך אגב שמעתי על התוכנות - Disk Keeper בשביל איחוי הדיסק תגידו לי אם היא טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לדואר אלקטרוני שתקרא לי את האימילים שלי בקול שאשמע דרך הרמקולים בעברית ! :smoke: עד עכשיו לא מצאתי ??? יש תוכנה שמקריאה באנגלית! :-\ אם מישהו מכיר אז שישלח לי לינק! תודה רבה מכל הלב!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by דודי הסטלן,

יש לי בעייה כשלפעמים שאני פותח את המסנג'ר ובא לשלוח הודעה, אז קופץ לי מן חלון קטן כזה, ורשום שיש בעיית SCRIPT ובחלון מופיע לי קישור ויש בחירה בין YES ו-NO אבל לא משנה מה אני אלחץ החלון ייעלם ולא יקרה כלום, וכל כמה שעות זה קורה וממש מעצבן, הקישור הוא : http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd?PG=IMSHIS?SC=HF?PUID=0003bffd8317f92d אני לא יודע מה זה הפרסומת הזאת, וגם ככה יש לי פאטצ' שמעיף את הפרסומות, יש למישהו פיתרון איך לגרום להודעה הזאת עם הקישור הזה להפסיק להופיע?!? תודה מראש דודי . ***עריכה - הוספתי תמונה של הארור. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dids22,

תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by moo2004,

ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום . השאלה - כנ"ל.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yotamoo,

האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ktulu,

שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים