עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mikk,

שלום לכולם, אני משתשמש היום ביהו (YAHOO) ובתוכנה אינקרדימייל, לפני כמה ימים השרת של יהו שלח לי לאימייל שמה 24 לחודש שימוש ב pop3 יעלה כסף, אז אני מחפש איפה ניתן לפתח חשבון אימייל התומך ב pop3 לא תשלום, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זאת אומרת מה כדאי לשים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, אתמול היה לי עדכון של גוגל כרום לגירסה: 20.0.1132.47 ומאז אני מרגיש שהדפדפן פשוט איטי באופן לא רגיל. כל התפריטים זזים לאט, פשוט לא זורם כמו שהיה עד הגירסה שלפניו (19). מה אפשר לעשות לגבי זה? מחקתי והתקנתי מחדש את הדפדפן אך הבעיה לא נפתרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Johnny,

מישהו ממליץ על תוכנה לביקורת של טמפ', מהירות סיבוב של מאווררים ומתח של הליבה [glow=red, 2, 300]חוץ[/glow] מה-MBM5 השקרנית... ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש כזה דבר? אני מדבר על משהו שכל הזמן אוכל לראותו על הדסק-טופ. בווינדס 7 היה מין פלאגין כזה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by deqution,

שלום לכולם , אני מעוניין לדעת אם ישנה אפשרות ליצור דיסק BOOT מדיסק קשיח ריק. שיהיה עליו רק דיסק בוט בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם.... אני משתמש בדפדפן אקספלורר.... רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את ההסיטוריה של כל האתרים שביקרתי בהם.... (כל פעם מופיע לי רשימה כזאתי בשורת החיפוש) רציתי לדעת אם יש עוד רדך כלשהי חוץ מ: "כלים- אפשרויות אינטרנט- ומחיקת היסטוריה..( כמו שבתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תמיד השתמשתי בתוכנה הזאת כדי לחתוך חלקים מקבצי וידאו.... לאחרונה פירמטתי את המחשב, ומאז אני לא מצליח לטעון שום קובץ ל-VirtualDub... השגיאה שאני מקבל: VirtualDub Error Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such at those used by Windows Media Player, are not suitable. מה שמוזר זה, שהמדייה פלייר מצליחה לפתוח את כל הקבצים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by moo2004,

ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. זה בשביל חבר שלא באמת צריך אנטיווירוס אבל הוא קצת לחוץ אז בשביל להרגיע אותו אני רוצה להתקין לו אנטיווירוס שלא יכביד על המחשב ולא יטריד אותו עם חלונות קופצים כל כמה זמן. מישהו מכיר כזה דבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, אני ממש מחפש בנרות תוכנה שאני יוכל להריץ איתה תוכניות באסמבלר.. על אתר בגוגל בסופו של דבר מוביל לאתר של emu8086.com ומשם ההורדה היא רק ל16 יום (ניסיתי לשנות את השעון/הסרה התקנה וזה לא עזר) אשמח לתוכנה שאני יוכל להריץ איץה תוכניות באסמלי.. (מקווה שמקובל לבקש כאלה בקשות בפורום, אם לא אז סליחה, אנא תמחקו.)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by No-One,

שלום לכולם. הוצאתי מהמחסן מחשב משנת 2007 ששימש לגיימינג בעבר הרחוק, פירמטתי אותו וכעת ברצוני להוריד לו דרייברים ללוח אם וכו', האם יש תוכנה שמזהה איזה רכיבים יש במחשב או שפשוט צריך לפרק ולקוות שכתוב שם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. * אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן לכולם. לא מזמן קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי, להלן המפרט: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8912 כמות: 1 GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9268 כמות: 1 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8910 כמות: 1 SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5 HDMI OC VERSION - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10246 כמות: 1 Thermaltake V1 cpu cooler I7 (LGA1366) Compitable http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10100 כמו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by huber,

יש ברשותי RADEON 8500 LE של הרשקולס (וזו לא טעות כתיב) עם המחשב הבא: PIII 800MHZ לוח אם CUSL2-C 256MB זיכרון 133MHZ מערכת הפעלה XP PRO כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקה הסטנדרטית בכדי לקבוע מה כוחו של המתוק הנ"ל במיספרים, הוא נעצר באמצע ונותן לי את ה ERROR LOG שמצורף... מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yosi b,

פתאום השתנתה לי הצורה של תוצאות הגוגל לצורה מיושנת יותר, בעיקר בתוצאות של תמונות וכו' האם זה בכלל קשור לדפדפן או אולי לגוגל עצמם. למה זה קרה ומה יש לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by leibeyal,

שלום, תוכלו לתת לי בקשה לינק לדרייברים הכי חדשים של וודו לווינדוס 98 ו אקס פי והאם כדי להתקין ווינדוס אקס פי אצל במחשב ? תיאור המחשב : Pentium 2 400 mghz 192 ram voodoo 3 motorola modem crearive vibra 128 ...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים