תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי לכל סוגי הקבצים שהם תמונות(BMP,JPG,PNG וכו') שיפתחו עם הIVIEW ועדיין הם נפתחים עם הWINDOWS PICTURE AND FAX VIEWER הדרעק הזה! איך אני מנטרל אותו???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחר נטבוק 10" הזול ביותר שניתן למצוא עבור אחותי. היא מעדיפה לעבוד עם אופיס 2003 שהיא רגילה אליו וקשה לה להתרגל לאופיס 2007. הרוב הכולל של הנטבוקים הזולים שראיתי ברשת מגיע עם Windows 7. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט לא צריכה להיות בעיה להתקין אופיס 2003 על Windows 7 אבל אני רוצה להיות בטוחה. במקרה הכי גרוע היא תצטרך להתרגל לאופיס 2007, אבל אם יש אפשרות שהיא תוכל לעבוד עם גרסת 2003 במחשב עם Windows 7, זה כמובן עדיף כי קשה לה ללמוד תוכנות חדשות. האם מישהו בפורום ניסה להתקין Office 2003 על Windows 7 ויודע להגיד אם זה עובד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר הצגתי את הבעיה שלי בפורום אבל לא הצלחתי לתקן אותה ואז צץ משהו רמז... אז ככה: אני מוריד הרבה חומר משרת בארה"ב כולל סרטים סדרות תוכנות ועוד.. לפני כשבוע לאחר שהורדתי תרגומים לסרטים מאתר ללה טורק ועוד כמה צירפתי אותם כל אחד לתיקייה של הסרט שלו ואז כשניסיתי לפתוח, למחוק, לשנות שם ועוד לא הצלחתי וכל הזמן היתה הודעת שגיאה לוודא אם הדיסק אינו מלא או שהקובץ אינו בשימוש ע"י אחר כרגע גם אי אפשר למחוק את הקבצים האלו , ניסית בSAFE MODE ניסיתי להוריד שירותים ב MSCONFIG ניסיתי וניסיתי ולשווא אפילו ניסיתי שחזור מערכת וכלום נדא הערה: לפני הוספת התרגום ראיתי את הסרטים בבקשה עזרה לבעיה הקשה ואולי מאתגרת מודה מראש לכולם אפי
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת ויחידה עם הדפדפן הנ"ל, IE9 . הכל מצויין פרט לדבר אחד - חלונות קופצים. כל הזמן פרסומות קופצות ואני לא יודע איך אני חוסם הכל.. ניסיתי דרך התוכנה לחסום חלונות קופצים ובאפשרויות ההבטחה אבל אז הוא חוסם לי קישורים שאני פותח בעצמי ע"י לחיצה על לינקים או הורדות שאני רוצה להוריד.. בפיירפוקס לא היה לי את זה. מה אפשר לעשות בנידון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הבנתי שאפשר לסנכרן הנתונים באוטלוק באמצעות תוכנות צד שלישי. אודה על המלצה לתוכנה כזו, טובה, שתאפשר סינכרון בין 3 מחשבים. בתודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני מוצא כאלה ?? יותר נכון מישהו יכול להביא לי את האתר שלהם ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*אני חושב שבטעות פירסמתי את זה בפורום הלא נכון? (אוליי עדיף בפורום WINDOWS? אם כן אז מנהל כלשהו -בבקשה תעביר) ואני מתכוון ספציפית לסיבובים האלה ב-LOGIN SCREEN של WINDOWS 8, שזה מסתובב עד שמגיעים לדסקטופ..? בהתחלה זה היה עושה לי איזה סיבוב סיבוב וחצי, ועכשיו זה עושה לי 5 (אגב זה מוכר לי מפעמים קודמות, מן הסתם, שמתקינים ווינדוז ותוכנות אחרי פירמוט, לאו דווקא ב-SSD, אבל פה ספציפית זה מבאס אותי, ואני רוצה לדעת למה) וזה לא משנה שהורדתי את התוכנות STARTUP מה-TASK MANAGER, הזמן (כמות הסיבובים) הזה לא משתנה.. למרות ששמתי לב שהוא מתחיל להריץ את התוכנות של הסטארטאפ רק לאחר שאנחנו כבר בדסקטופ, ככה שלא הופתעתי שזה לא שינה את המצב, אבל מצד שני, אני לא מבין מה כן השפיע על כמות הסיב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, משמום מה, הכרום לא עובד אצלי מהבוקר. האקספלורר בסדר, הפיירפוקס גם. מה ניתן לעשות ? אני מקבל הודעת Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ממליץ על תוכנה לביקורת של טמפ', מהירות סיבוב של מאווררים ומתח של הליבה [glow=red, 2, 300]חוץ[/glow] מה-MBM5 השקרנית... ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג. אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה. אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות... תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות. חג פורים שמח
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WTF??? פתאום הWINAMP לא מנגן לי שירים ששמות הקבצים שלהם בעיברית WTF???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או אפשרות שבה אוכל לסנכרן אין הoutlook calendar לבן היומן בחשבון הgoogle שלי. לפני כשנה מצאתי תוכנה שעושה את זה אך לצערי היא נעלמה לי כאשר החלפתי מחשב. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לבצע מירור ונתקלתי בבעיה ברגע שאני מתחיל בשינוי על הדיסק וזה מה שקורה: אני מקבל הודעה bad system file name אם צריך תמונה אני יוסיף תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קצת מרגיזה שמטרידה אותי בזמן האחרון. פעם כשהווינדוס היה עולה במסך פתיחה השחור אחרי הBOOT הזחל הכחול היה עושה 4-5 לופים עד שהווינדוס היה עולה והיום הוא עושה 10-11 מה שמאריך את זמן עליית הווינדוס. מה אפשר לעשות כדי לקצר את הזמן שלוקח לווינדוס לעלות?? מה כבר ניסיתי?? איחוי של הדיסק וניקוי רג'יסטרי ויש לי תוכנות נגד SPYEWARE וכו' וזה עדיין לא עוזר!! בבקשה תעזרו אם יש לכם עצה!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי התקן לא מזוהה במנהל התקנים. ואין לי שפץ של מושג מה זה. זה אכן מחשב חדש, עם לוח של ASUS של הצ'יפסט H67. מצורף תמונה.. מה אפשר לעשות? העדכונים לא מזהה אותו.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש כזה דבר? אני מדבר על משהו שכל הזמן אוכל לראותו על הדסק-טופ. בווינדס 7 היה מין פלאגין כזה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו. יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי: כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אתמול היה לי עדכון של גוגל כרום לגירסה: 20.0.1132.47 ומאז אני מרגיש שהדפדפן פשוט איטי באופן לא רגיל. כל התפריטים זזים לאט, פשוט לא זורם כמו שהיה עד הגירסה שלפניו (19). מה אפשר לעשות לגבי זה? מחקתי והתקנתי מחדש את הדפדפן אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-