עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by POD,

שלום לכם, רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את ה-EMULE כך שיכיר שיש שני משתמשים על המחשב. אני צריך שלכל אחד תהיה רשימת הורדות משלו, INCOMING FOLDER משלו וכו'. הגירסה שיש לי היא 0.44D. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לאחר הורדה של קובץ מסויים, הוא השאיר מגה אחד שהוא לא הוריד והוא כבר כמה שעות לא ממשיך להוריד אותו אלא רק מעלה לרשת. מה הסיבה? זה נראה לי כמו טריק של התוכנה כדי שאני אשתף את הקובץ בכוח, אך האם יש דרך לסיים את ההורדה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני יודע שיש הרבה שרוצים הזמנה ושמעתי שכולם מתים על זה. מה הייתם מוכנים לתת בשביל לקבל הזמנה לJOOST? נ.ב. אין לי הזמנות אולי יהיו מחר.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

הבעיה הזאת ממש ממש מטרידה אותי,קאזה לא מוצאת לי כלום ! והבעיה אצלי ספציפית כי אצל אנשים אחרים הוא מוצא,ניסית להורידאת התוכנהו לתהקין מחדש לא עזר עדכנית לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Guyn,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת לקחת 2 קבצי אודיו ולאחד אותם לאחד כך שיתנגנו בו זמנית. לדוגמא, קובץ של שיר + הקלטת ניגון בגיטרה, שיתנגנו במקביל קקובץ אחד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by רוני1,

הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shimon1,

שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nim901,

שיהיה חזק, אמין, קל, וקל להגדיר ושלא יחסום כל מני תוכנות ושטויות, תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Or ei,

איפה אני מוצא כאלה ?? יותר נכון מישהו יכול להביא לי את האתר שלהם ??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sgsg,

אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני יוצר גרף באקסל 2007 הערכים על ציר X מופיעים בסדר הפוך - ציר Y נמצא בצד ימין של הגרף במקום בצד שמאל. אני צריך להיכנס למאפייני הציר ולבטל את ה- V מ"קטגוריות בסדר הפוך". אם האקסל יודע שזה בסדר הפוך, למה הוא יוצר כך את הגרפים כברירת מחדל ??? אפשר לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BURTON,

אני מנסה להתקין visual studio .Net והוא לא מוכן להמשיך בגלל שהוא רוצה SP2 יש דרך להתקין אותו בלי הSP המסריח הזה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by RayZ,

מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני ממש מתחנן שלא תספימו את הת'רד הזה.... באמת! פשוט אל! אם כך, מה התוכנת אנטי וירוס-פיירוול הכי טובה היום? אני יודע אנשים רבים משתמשים ב-ESET אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת שניה על התוכנה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. * אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yabra,

התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני משתמש בנרו מה זה אומר? אם אני משאיר את ה- וי שזה מסיים לצרוב זה כאילו צורב שוב. מה התהליך הזה עושה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. השאלה מתרחבת גם בנוגע לדיסקים שהם עלולים להיות עם מנגנונים מסוימים אשר מונעים צריבות שכאלו. ברשותי דיסק של סרט בDVD, ברשותי צורב DVD ותקליטור DVD-ROM לשם צריבת הסרט. בתודה מראש(:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Vaz,

קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חג שמח אנשים... טוב אז גם אני נשברתי והחלפתי את הXP ב7... די מרוצה עד עכשיו, רץ יותר מהר מאשר הג'נטו שלי עם KDE משום מה... :-X די התלהבתי מהתמיכה המצויינת בתוכנות שרצות על 32...אני זוכר שבלינוקס בהתחלה זה היה הסיוט הכי גדול. הבעיה שלי עכשיו זה שאני מחפש JRE שעובד על 64 ולא מוצא את הקובץ המיוחל. מצרף בזאת דף הסבר http://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xml משום מה אין שום זכר לקובץ הנ"ל : jre-6u18-windows-x64-p.exe אפילו גוגל כבר לא עוזר בזה...מעדיף להימנע מהורדה דרך ראפידשר ואימיול כי בכל זאת התוכנה ניתנת בחינם. אם מישהו מוצא קישור להורדה אני אשמח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by prager,

כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.