תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הבנתי שאפשר לסנכרן הנתונים באוטלוק באמצעות תוכנות צד שלישי. אודה על המלצה לתוכנה כזו, טובה, שתאפשר סינכרון בין 3 מחשבים. בתודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני מוצא כאלה ?? יותר נכון מישהו יכול להביא לי את האתר שלהם ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם. לא מזמן קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי, להלן המפרט: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8912 כמות: 1 GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9268 כמות: 1 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8910 כמות: 1 SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5 HDMI OC VERSION - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10246 כמות: 1 Thermaltake V1 cpu cooler I7 (LGA1366) Compitable http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10100 כמו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למשיהו מדריך או שהוא יכול להדריך אותי להכנת רדיו בתוכנה WINAMP תודה זה המספר של האיסיקיו שלי 101502332 תודה
-
שלום, יש לי מספר קבצי ISO שאני רוצה לאחד לקובץ ISO אחד... מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים , חשוב שיהיה כזה קטלוג שתוכנה שאפשר יהיה לבחור סוגי ארונות ושיש וכאלה דברים , ברזים , צבע ועוד בלה בלה זה ממש חשוב לי ואני יהיה רב תודות למי שיעזור . דן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WIN XP תומך עברית או בעברית גירסה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנושא אומר בעצם הכל כבר איך אני יכול לבטל את ההגבלה של מספר התוים שאני יכול לרשום באי סי קיו לשליחת הודעה ב SMS
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או אפשרות שבה אוכל לסנכרן אין הoutlook calendar לבן היומן בחשבון הgoogle שלי. לפני כשנה מצאתי תוכנה שעושה את זה אך לצערי היא נעלמה לי כאשר החלפתי מחשב. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:
-
אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני יוצר גרף באקסל 2007 הערכים על ציר X מופיעים בסדר הפוך - ציר Y נמצא בצד ימין של הגרף במקום בצד שמאל. אני צריך להיכנס למאפייני הציר ולבטל את ה- V מ"קטגוריות בסדר הפוך". אם האקסל יודע שזה בסדר הפוך, למה הוא יוצר כך את הגרפים כברירת מחדל ??? אפשר לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי אותי 20 דקות לקח לי \: דיי הרבה זמן אבל לא נגעתי בפוטושופ שנה וחצי ככה ש... איך יצא? (:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הורדתי מסמך כלשהוא בפורמט PDF . הבעיה היא שהכיתוב נראה מאד קטן ואין לי אפשרות להגדיל אותו. לפי מה שמופיע במסמך, הוא כאילו "נעול" ומוגן על ידי סיסמא, שאותה כמובן אינני יודע. האם ישנה דרך כלשהיא להגדיל את המסמך על מנת שיהיה קריא? לא משנה לי אם ניתן להדפיס אותו או לא , אני מעוניין רק להגדיל אותו, כאמור. התוכנה שהשתמשתי היא אדובי אקרובט 8. האם ניתן בתוכנה אחרת, ואם כן באיזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי התקן לא מזוהה במנהל התקנים. ואין לי שפץ של מושג מה זה. זה אכן מחשב חדש, עם לוח של ASUS של הצ'יפסט H67. מצורף תמונה.. מה אפשר לעשות? העדכונים לא מזהה אותו.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה מתרחבת גם בנוגע לדיסקים שהם עלולים להיות עם מנגנונים מסוימים אשר מונעים צריבות שכאלו. ברשותי דיסק של סרט בDVD, ברשותי צורב DVD ותקליטור DVD-ROM לשם צריבת הסרט. בתודה מראש(:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-