עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום. באמצע שהדיסק און קי העביר קבצים מהמחשב אליו אז נתקע המחשב ושהוצאתי את הדיסק און קי היה רשום אבדו כל הנתונים , עכשיו שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ולוחץ על כניסה לדיסק און קי זה רושם לי הודעה הבא: פרמט את הדיסק און קי כן / לא . זה פשוט לא נכנס אבדו כל הנתונים עכשיו זה מה שמראה לי תמונה אודות דיסק און קי ומערכת קבצים :raw אני חשבתי שיש רק את המערכות האלה : fat32 ntfc לא מצאתי תוכנה שיודעת לעשות raw אם אני צודק. תמונה: אם לא רואים את התמונה לינק :http://img295.imageshack.us/img295/8161/rawsystemzb0.png תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 9.2k צפיות
  3. צריך תוכנה שתציג קבצי GIF ותעשה להם auto animate זתומרת שאני יהיה יכול להסתכל על כשרות קבצי GIF מול העיניים שלי בשעה שהם כולם רצים באנימציה שלהם ככה שאני לא יצטרך לעבור אחד אחד האם מישהו מכיר פתרון שכזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ROTFL,

שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  5. אני מנסה לצרוב קובץ דיסק עם נרו, אבל אני לא מצליח אפילו להגיע לחלון של הבחירה בפעולה הזאת. נרו נתקע איך שאני מדליק את הSTART-SMART. ניסיתי להפעיל את BURNING ROM, אבל גם הוא נתקע אחרי שאני מכבה אותו דרך מנהל משימות אני מקבל הודעת שלח אל תשלח: עריכה ניסיתי לצרוב עם אלכוהול 120 (גרסת הטריאל האחרונה והמעודכנת ביותר), אבל גם כאן, לא צורב!!! :bash: הוא נתקע על 0% ואחרי כמה שניות נותן לי הודעה שהוא לא הצליח לצרוב לוג של אלכוהול מצורף למטה עריכה 2 הבעיה של נרו נפתרה אחרי מחיקה של VMWARE, הבעיה של אלכוהול עדיין קיימת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

קיימת תוכנה כמו לבידקה של הארדסיק? ז"א, כמו שיש 3dmark2005 לכרטיסי מסך שיהיה תוכנה כזאת רק להארדיסק, קיים דבר כזה? כי משום מה הSATA2 שלי ניראה לי איטי יותר מהIDE הקודם שלי...

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום רב: כאשר אני לוחץ alt + shift באקסל כדי להחליף שפה, תכופות במקום להחליף שפה, הוא מתחיל להשתולל לי עם הממשק כאילו לחצתי רק על Alt בלי Shift. בדקתי האם הבעייה קורית גם בוורד ואכן זה כך. הבעייה לא קורית עם תוכנות אחרות שאינן של מיקרוסופט אופיס. מה הגורם לבעייה הזאת?

9. Started by amirn,

http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ElemenTal,

אני רוצה להתקין VISTA מבלי לפרמט, אז חשבתי אם אני יכול לקחת את כונן C שהוא 100GB ולחלק אותו לשתים כך שבחלק אחד ישאר ה XP והחלק החדש יהיה ריק ובוא אני אוכל להתקין את VISTA ? אפשר לעשות את זה ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. רציתי לשאול האם יצא פלאגין שמתקן את הסימני שאלה שרואים באוואי של האנשים שמשתמשים באייסי 4 ................ ועוד שאלה (הדבר הכי מציק לי נניח ויש לי 5 אנשים ששהכינוי שלהם מתחיל באות א' אז אני לורץ ברשימת אנשים על א וזה בא לי נניח ל"אהרון" אני לוחץ עוד פעם זה עובר ל"אדיר" ונהיה באג של צבע צהוב בסוף השם אדיר .. באג נוסף באותו עניין הוא שאם אני לוחץ עוד פעם הוא חוץ ל"אהרון" ולא לכינוי הבא באות א' ... התוכל לענות לי בבקשה על 3 השאלות..תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by compman112,

יש קספרקי 6 פרו, אבל רוב האנשים עם קספרסקי 5 מה ההבדל חוץ מעיצוב שונה? כדאי את 6 כי הוא יותר חדש? והרבה אנשים אומרים שהוא מאוד מאיט את המחשב, זה נכון?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by moses_23,

שלום! אני לא מצליח לשמור אתרים במועדפים. כשאני לוחץ על CTRL+D הוא מציג לי את האתר ואיפה לשמור במועדפים. אני לוחץ OK אבל שום דבר לא קורה. אני צריך להוסיף את האתרים ידנית עם Orginaze Bookmakrs וגם אם אני הולך לתפריט למעלה לוחץ על BOOKMARKS ואז BOOKMARK THIS PAGE לא קורה כלום... הבעיה נמשכת עוד מגרסא 1.5 מחקתי והתקנתי את הפיירפוקס אין ספור פעמים... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מקליד בתיבת החיפוש של גוגל, אינני מקבל יותר את ההחלון שנפתח תוך כדי ההקלדה, אשר בעצם מהווה אפשרות ה-SUGGEST בחיפוש של גוגל. דברים אחרים בתוסף כן עובדים (לדוגמא, הצגת מנועי חיפוש אחרים בעת חיפוש בגוגל), אך האפשרות הזו (SUGGEST), שהיא החשובה לי ביותר, הפסיקה לעבוד. ניסיתי את כל הדברים הטרוויאלים - סימון ואי סימון של האפשרות בהגדרות התוסף, הסרה והתקנה של התוסף. יש למישהו מושג כיצד לתקן את הבעיה? נ.ב. יש לי 2 מחשבים ובשניהם הבעיה מופיעה. הייתכן כי יש בעיה בתוסף או משהו בסגנון? מישהו עוד נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by liorgadidi,

שלום! ביקשו ממני לשלוח תמונות בקובץ של זיפ...(במייל) עשיתי את זה אבל משום מה אמרו לי שזה לא הגיע,הקובץ גדול מדי וצריך לחלק את לכמה זיפים... איך אני עושה את זה? תודה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. כנראה שיש לי בעיה בדיסק הקשיח מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמוצאת שגיאות בדיסק? (אבל לא של ווינדוס)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. אוקיי אני משתמש בתוכנה ויש שם אופציה לעשות "clean the registry" והוא מוצא שם המון המון קבצים, אני אני יודע מה מותר למחוק ומה אסור? עוד שאלה יש שם אופציה לחפש ריגסטרי ונגיד פעם התקנתי gamespy ומחקתי אותו כבר אז אם למשל אני עושה חיפוש של gamespy וזה מוצא לי קבצים אני יכול למחוק אותם ללא חשש? אחרי הכל כבר אני לא משתמש בתוכנה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gman18,

יש לי קובץ PSD עם שכבת רקע שלא משתנה ו-30 שכבות של טקסט עם טקסט שונה בכל אחת. אני צריך לשמור 30 jpegים עם הרקע הזה וטקסט שונה בכל jpeg. ושכל jpeg יהיה בשם אחר (למשל 01,02,...) איך אני עושה את זה בלי להסתיר כל פעם את השכבת טקסט הקודמת, לבחור שכבה חדשה ולשמור בשם שונה? ניסיתי לעשות את זה עם actions וזה לא ממש הצליח... אם הבנתם בבקשה תעזרו...תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by zgd,

שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dawn,

יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. Started by emperor,

שלום לכולם!! לפני כחודש הורדתי את גירסת הניסיון האחרונה של alcohol 120. לפני כיומיים תקופת הניסיון נגמרה. אני רוצה להמשיך להשתמש בה ולהכניס את הKEY, אבל התוכנה לא נותנת לי בכלל אפשרות. בכל פעם שאני נכנס אליה היא פשוט מודיעה לי שתקופת הניסיון נגמרה ואני צריך לרכוש אותה וזהו אין מקום להזין את הKEY. ניסיתי לעשות UNINSTAL ולהתקין מחדש בעבר זה עבד לי אבל עכשיו כבר לא? אאיך ניתן למחוק את הקובץ שהוא התקין ברגיסטרי של תקופת הניסיון? מה לעשות ??

24. יש לי TLN-Bittorrent 4.0 , 2 מחשבים עם רשת, ו2 קווי אנטרנט. במיקרה יצא שעל שני המחשבים יורד אותו טורנט. עכשיו הטורנט עצמו גדול מאוד ובשביל לחסוך זמן רציתי לדעת אם במקום סתם למחוק טורנט אחד אפשר לאחד את כל החלקים מ2 הטורנטים לטורנט אחד. (יש הרבה חלקים בטורנט הראשון שלא ירדו בטורנט השני ולהפך) ובכך לחסוך זמן הורדה יקר. נכנסתי דרך וינדוס לתקייה איפה שהקבצים, אבל לפי וינדוס הגודל שלהם הולך לפי השם שלהם, ולא לפי מה שהביטורנט מראה לי. מישהו יודע איך אפשר לאחד את שני הטורנטים לאחד, אם בכלל? אודה אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. Started by radar,

שלום פעם האנטיוירוס של Eset היה קליל ואיכותי, בכמה שנים האחרונות זה נהפך למשהו מגושם מאד וזולל משאבים. אני שוקל לעבור ל-Avast, האם יש כאן אנשים שמשתמשים באנטיוירוס (או החבילה) שלהם? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.